Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 ώρες πριν, geo4sar είπε

Καλησπέρα παιδες. Ψαχνουμε για αναβαθμιση gpu. Τωρα εχουμε πανω 5700x cpu, 16gb ram, Corsair RM Series RM750 750W και gtx 1660ti. Να περιμενουμε μερικους μηνες μπας και κανει τιποτα η AMD , να παμε σε καποια 4060? Ή  εχετε να προτεινετε κατι αλλο?  Λεφτα γυρω στα 340 ευρω.

αναμονή , η 4060 δεν αξίζει με την καμία μιας και δεν πρόκειται να χρησιμοποιήσεις RT σε αυτή την κατηγορία

• Like 2
  • Απαντ. 12,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, geo4sar είπε

Καλησπέρα παιδες. Ψαχνουμε για αναβαθμιση gpu. Τωρα εχουμε πανω 5700x cpu, 16gb ram, Corsair RM Series RM750 750W και gtx 1660ti. Να περιμενουμε μερικους μηνες μπας και κανει τιποτα η AMD , να παμε σε καποια 4060? Ή  εχετε να προτεινετε κατι αλλο?  Λεφτα γυρω στα 340 ευρω.

Περίπου σε αυτά τα λεφτά σήμερα παίζουν RX7600 / B580 / RTX4060. Της intel είναι νέο release, αλλά δεν αξίζει τόσα.

Η AMD κάποια στιγμή το 2025 θα πρέπει να βγάλει την 9060 (σε αντίστοιχη τιμή ίσως), που θα είναι καλύτερη και από τις τρείς αυτές, αλλά δεν έχει ανακοινώσει πότε.  Ίσως να ανακοινώσει λίγο μετά το release της 9070 (που θα γίνει Μάρτιο).

Από την NV δεν περιμένω τίποτα ενδιαφέρον μέχρι την επόμενη γενιά.

Εγώ θα περίμενα, εκτός αν χρειαζόμουν κάτι άμεσα.

Επεξ/σία από jcd313
  • Like 1
Δημοσ.

Περίμενε φίλε μου. Και εγώ στην ίδια κατάσταση με εσένα είμαι. Θέλω να αναβαθμίσω την 2060 μου . Θα περιμένω τις 5060 και 5060 ti να δω τίμια λένε από αποθέωση και τιμή και θα αποφασίσω. Είχα μια ελπίδα από την intel  με την Β580  να αναβαθμίσω ποιοτικά ( λόγο 12 Gb vram ) και σχετικά οικονομικά αλλά δεν. Οπότε τώρα υπομονή.

• Like 1
Δημοσ.
6 hours ago, aplos73 said:

Περίμενε φίλε μου. Και εγώ στην ίδια κατάσταση με εσένα είμαι. Θέλω να αναβαθμίσω την 2060 μου . Θα περιμένω τις 5060 και 5060 ti να δω τίμια λένε από αποθέωση και τιμή και θα αποφασίσω. Είχα μια ελπίδα από την intel  με την Β580  να αναβαθμίσω ποιοτικά ( λόγο 12 Gb vram ) και σχετικά οικονομικά αλλά δεν. Οπότε τώρα υπομονή.

Όσο καλές να είναι οι 5060/5060ti με 8gb δεν αξίζουν.Σκεψου ότι η 2060 είχε 6gb και είχε βγει το 19.

Ίσως η 5060ti 16gb να είχε κάποιο νόημα αλλά καθώς φαινετε θα βγει αρκετα ακριβά.

Δημοσ.

Προβλέπω μετά τον Μάιο να ηρεμεί το θέμα με τις κάρτες γραφικών. Θα τις έχουν με το σταγονόμετρο καθώς θα μειώνουν παραγωγή σε παλιότερα μοντέλα. 

Προσοχή στην αγορά μεταχειρισμένων καθώς υπάρχουν επιτήδειοι. Βλέπω πολλά προφίλ που φτιάχτηκαν πριν απο ώρες εως μερικές μέρες κ πουλάν κάρτες σε δελεαστικές τιμές. 

• Like 3
Δημοσ.

Άστα να πάνε. Να φανταστείς με την 2060 ακόμα παίζω. Βάζω βέβαια DLSS και κάνω και κάποιους συμβιβασμούς όσον αφορά την ποιότητα γραφικών , αλλά παίζω ακόμα. Στα 1080 με vsynch 60 Hz. Λόγο παλαιότητας του monitor. Πάντως όταν καταφέρω να αναβαθμίσω θα αλλάξω και monitor. Κάποιο με περισσότερα Hz και gsynch combatible. Οπότε για την ώρα υπομονή και βλέπουμε.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

40 λεπτά πριν, InvisibleA είπε

Καλησπέρα ομάδα! Ψαχνω καρτα εδω και ενα διαστημα στα 2Κ Gaming αλλα Indie τιτλους. Δηλαδη οχι πολυ απαιτητικους. Ποια καρτα θα προτεινατε... Λιγο ενα μπαχαλο βλεπω γενικα και δεν ξερω αν πρεπει να περιμενω η να παρω κατι γιατι θα δουμε αυξησεις. Κοιτουσα την 7700 και 7800 απλα θεωρώ οτι δεν θα τις αξιοποιησω πληρως και ισως τζαμπα δωσω τοσα χρηματα... 420 εχω βρει την 7700ΧΤ και 500 την 7800 ΧΤ. Μεχρι και την 7600ΧΤ σκεφτόμουν... 

Μήπως ανεβαίνεις αρκετά χωρίς λόγο ? Τώρα ποια έχεις ? Δες απαιτήσεις απο τους τίτλους που θες να παίξεις

https://www.skroutz.gr/s/42623781/Sapphire-Radeon-RX-7600-8GB-GDDR6-Pulse-Karta-Grafikon-11324-01-20G.html

https://www.skroutz.gr/s/59061057/Sparkle-ARC-B580-12GB-GDDR6-Guardian-Karta-Grafikon-SB580G-12G.html

και 4060 (απλά δεν το προτείνω λόγω καταναλωτικής συνείδησης 😛)

(σου απάντησα εδώ μιας και είναι πιο κατάλληλο νήμα)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...