thanak96 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2024 Σίγουρα κάτι ξέρετε αλλά φοβάμαι να πάρω κάρτα που θα είναι 2 γενιές πίσω τώρα, είναι πιο ακριβή και φαίνεται να έχει χειρότερη απόδοση από την 4060. Στη φάση που είμαι μπορώ να εκτιμήσω πολύ βαρύτερα τα πολλά/σταθερά FPS σε καλή ποιότητα παρά να σκεφτώ τα textures. Άπαξ και χορτάσω λίγα χρόνια φυσιολογικό entry level gaming θα κάνω με άλλο κεφάλι τη στάθμιση στην επόμενη κάρτα.
Coscas Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2024 7 minutes ago, thanak96 said: φοβάμαι να πάρω κάρτα που θα είναι 2 γενιές πίσω τώρα, είναι πιο ακριβή και φαίνεται να έχει χειρότερη απόδοση από την 4060 Γιά ποιά λές; Kαι ποιά games θα τρέχεις;
thanak96 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2024 2 λεπτά πριν, Coscas είπε Γιά ποιά λές; Kαι ποιά games θα τρέχεις; Για την 3060 12 GB λεω συντομα 2 γενιες πισω. Σε games δεν εχω εικονα τι θα παιζω. Ο,τι μου εχει περασει απο το μυαλο το εχω βαλει να δω πώς το τρεχει η 4060 και παει σφαιρα (gta 5, rust, cyberpunk και δε θυμαμαι αλλα). Δεν ειμαι καθολου απαιτητικος και αυτο διοτι με εξαιρεσεις δε μπορουσα να παιζω οτιδηποτε κυκλοφορησε μετα το 2014. Αυτο που θα ηθελα ειναι να βλεπω οτι ενα γκειμ τρενταρει και να πω κατσε να το δοκιμασω και να μπορω να το παιζω σε playable frames εστω και με καποιες θυσιες. Γι αυτη τη δουλεια πιστευω θα με καλυψει η 4060.
Coscas Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2024 Just now, thanak96 said: Για την 3060 12 GB λεω συντομα 2 γενιες πισω. Σε games δεν εχω εικονα τι θα παιζω. Ο,τι μου εχει περασει απο το μυαλο το εχω βαλει να δω πώς το τρεχει η 4060 και παει σφαιρα (gta 5, rust, cyberpunk και δε θυμαμαι αλλα). Δεν ειμαι καθολου απαιτητικος και αυτο διοτι με εξαιρεσεις δε μπορουσα να παιζω οτιδηποτε κυκλοφορησε μετα το 2014. Αυτο που θα ηθελα ειναι να βλεπω οτι ενα γκειμ τρενταρει και να πω κατσε να το δοκιμασω και να μπορω να το παιζω σε playable frames εστω και με καποιες θυσιες. Γι αυτη τη δουλεια πιστευω θα με καλυψει η 4060. Εγραψες ακριβότερη κι΄εκεί μπερδεύτηκα. Φτηνοτερη είναι Εχεις μιά χαρά cpu. Με την 4060 στα 1080p θα είσαι μπόμπα. Τρέχεις τα παντα. Και όπως είπες, αργότερα βλέπουμε 😉 1
tasvar Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2024 3 ώρες πριν, thanak96 είπε Κάτι από σκρουτζ θα πάρει να κόψει και ένα τιμολόγιο Κοίτα και bestprice που συνήθως είναι και λίγο φθηνότερα. 2
lioufman Δημοσ. 10 Ιανουαρίου Δημοσ. 10 Ιανουαρίου Καλημέρα κ χρόνια πολλά σε όλους, Έχω καιρό να γράψω σε αυτό το thread. Μόλις έκανα ένα νέο build για το οικιακό pc. Φυσικά κάρτα γραφικών κράτησα την παλιά διότι περίμενα την νέα σειρά 5. Φυσικά οι ανακοινώσεις ήτανε φαντάζομαι ένα σοκ τοσο για το κόστος όσο κ για τις επιδόσεις. Πώς βλέπεται το γεγονός ότι η 5070 θα ειναι ισαξια με την 4090 στα 550 δολλάρια?? Πως θα επηρεάσει τις τιμές των μεταχειρισμένων?? Πολλοί μιλούν για fake rates με την βοήθεια της AI.. Θέλω τις γνώμες σας..
@topos Δημοσ. 10 Ιανουαρίου Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 1 hour ago, lioufman said: Πώς βλέπεται το γεγονός ότι η 5070 θα ειναι ισαξια με την 4090 στα 550 δολλάρια?? Πως θα επηρεάσει τις τιμές των μεταχειρισμένων?? Πολλοί μιλούν για fake rates με την βοήθεια της AI.. Θέλω τις γνώμες σας.. Απλα->Δεν θα είναι ισαξια.. Η 4090 θα έχει μεταπωλητικη αξία μέχρι να βγουν φθηνότερες με 24gb vram(π.χ 5080 super 24gb vram) Τώρα για τις 4070ti/4080 λογικά θα πέσουν αρκετα μιας και οι καινούργιες κάποια στιγμή θα πιάσουν το msrp και θα είναι φθηνότερες. Πιο πολύ μου δημιούργησε ερώτημα για το stock που ήδη υπάρχει στα καταστήματα από 40*0 παρά το τι θα γίνει με τα μεταχειρισμένα. Θα μείνουν για πάντα (ξεχασμένες) σε αυτές τις τιμές? Θα γίνει κανένα flash sale? 1
Witcher1st Δημοσ. 12 Ιανουαρίου Δημοσ. 12 Ιανουαρίου Για να παω απο 2070 super σε 4070 super / 5060ti, θελει αλλαγη στη μητρικη ή οχι;
Coscas Δημοσ. 12 Ιανουαρίου Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 5 minutes ago, Witcher1st said: Για να παω απο 2070 super σε 4070 super / 5060ti, θελει αλλαγη στη μητρικη ή οχι; Καμμία σχέση. Ολες οι κάρτες ταιριάζουν
@topos Δημοσ. 13 Ιανουαρίου Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 7 hours ago, Witcher1st said: Για να παω απο 2070 super σε 4070 super / 5060ti, θελει αλλαγη στη μητρικη ή οχι; Όχι, δεν χρειαζετε αλλαγή σε μητρική. Και τροφοδοτικό λογικά θα είσαι οκ εφόσων είχες 2070 s πριν. Από cpu ποιον έχεις? Πάντως η 5060ti μπορεί να κάνει και κανένα 6μηνο μέχρι να φτάσει σε ράφια( τόσο ~καιρο είχαν κάνει και οι 4060 ti/4060).
Witcher1st Δημοσ. 13 Ιανουαρίου Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 11 hours ago, @topos said: Όχι, δεν χρειαζετε αλλαγή σε μητρική. Και τροφοδοτικό λογικά θα είσαι οκ εφόσων είχες 2070 s πριν. Από cpu ποιον έχεις? Πάντως η 5060ti μπορεί να κάνει και κανένα 6μηνο μέχρι να φτάσει σε ράφια( τόσο ~καιρο είχαν κάνει και οι 4060 ti/4060). Δεν την βιάζομαι. Ryzen 3600 έχω. Θα υπάρχει bottleneck λες; Έχω πολύ καιρό να παίξω καλό παιχνίδι, τα τελευταία χρόνια έπαιζα μόνο wow. Θα δω πως θα τα πάει και η 2070s βέβαια πρώτα. Ανάλυση 1440p.
LouCi4er Δημοσ. 13 Ιανουαρίου Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 4 ώρες πριν, Witcher1st είπε Δεν την βιάζομαι. Ryzen 3600 έχω. Θα υπάρχει bottleneck λες; Έχω πολύ καιρό να παίξω καλό παιχνίδι, τα τελευταία χρόνια έπαιζα μόνο wow. Θα δω πως θα τα πάει και η 2070s βέβαια πρώτα. Ανάλυση 1440p. Αναλογα και το παιχνιδι βεβαια αλλα δεν θα εχεις θεμα με τον 3600.Αν σε μερικα παιχνιδια εχεις,θα ειναι ελαχιστο. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα