kalwdios Δημοσ. πριν από 14 ώρες Δημοσ. πριν από 14 ώρες (επεξεργασμένο) Γεια σας. Ψάχνομαι για αναβάθμιση της κάρτας γραφικών στο σύστημα της υπογραφής μου. Θα προτιμούσα κάτι σε RADEON λόγω AMD. Μέχρι 200-230 ευρώ (καινούργια ή κάποια σε μεταχειρισμένη) το πολύ. Κυρίως για καθημερινή χρήση....σπάνια παίζω παιχνίδια. Θα ήθελα τις προτάσεις σας ! Επεξ/σία πριν από 14 ώρες από kalwdios
chrisde Δημοσ. πριν από 7 ώρες Δημοσ. πριν από 7 ώρες 6 ώρες πριν, kalwdios είπε Γεια σας. Ψάχνομαι για αναβάθμιση της κάρτας γραφικών στο σύστημα της υπογραφής μου. Θα προτιμούσα κάτι σε RADEON λόγω AMD. Μέχρι 200-230 ευρώ (καινούργια ή κάποια σε μεταχειρισμένη) το πολύ. Κυρίως για καθημερινή χρήση....σπάνια παίζω παιχνίδια. Θα ήθελα τις προτάσεις σας ! Καλά και να ήθελες nvidia σε αυτά τα λεφτά απλά δεν... https://www.skroutz.gr/c/55/kartes-grafikwn.html?keyphrase=rx+6600
kalwdios Δημοσ. πριν από 28 λεπτά Δημοσ. πριν από 28 λεπτά 14 ώρες πριν, kalwdios είπε Γεια σας. Ψάχνομαι για αναβάθμιση της κάρτας γραφικών στο σύστημα της υπογραφής μου. Θα προτιμούσα κάτι σε RADEON λόγω AMD. Μέχρι 200-230 ευρώ (καινούργια ή κάποια σε μεταχειρισμένη) το πολύ. Κυρίως για καθημερινή χρήση....σπάνια παίζω παιχνίδια. Θα ήθελα τις προτάσεις σας ! Λοιπόν.....υπάρχει η δυνατότητα να ανεβάσω budget μέχρι τα 280......τι θα μου ταίριαζε καλύτερα δεδομένου του 2700Χ ? Τις προτάσεις σας παρακαλώ.....εννοείται και από GEFORCE & RADEON !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα