jgeorgiou Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 stra777 δες τις τιμες στα ΝΕΑ μοντέλα 470 , 480 , 1060 , 1070 πάρε όποια γουστάρεις και μην ξεχνάς ότι ότι πληρώνεις παίρνεις , η τιμή τους δεν είναι τυχαία. panos_vasσωστά σκέφτεσαι , γιατί το 2017 που θα βγουν DX12 παιχνίδια οι παλιές γενιές θα μείνουν και άλλο ποιο πισω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sortep2 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Καλημέρα παιδιά. Πως σας φαίνεται αυτή εδώ https://www.caseking.de/en/gainward-geforce-gtx-1060-6144-mb-gddr5-gcgw-113.html και να την αγοράσω και από εκεί κιόλας? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jgeorgiou Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 μια χαρά είναι , και η κάρτα και το μαγαζί απλά σε περίπτωση που χρειαστείς εγγύηση θα έχεις έξοδα και καθυστερήσεις λόγω πηγαινε-ελα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stra777 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 stra777 δες τις τιμες στα ΝΕΑ μοντέλα 470 , 480 , 1060 , 1070 πάρε όποια γουστάρεις και μην ξεχνάς ότι ότι πληρώνεις παίρνεις , η τιμή τους δεν είναι τυχαία. panos_vasσωστά σκέφτεσαι , γιατί το 2017 που θα βγουν DX12 παιχνίδια οι παλιές γενιές θα μείνουν και άλλο ποιο πισω φίλε jgeorgiou είμαι casual gamer και επειδή τα ωράρια μου είναι κάπως περίεργα και οι ώρες που παίζω είναι ελάχιστες (εως μηδαμινές αρκετές φορές) όταν παίζω θέλω να παίζω σε ικανοποιητικα επίπεδα( δεν ζητάω ultra η high settings και 60fps σε ολα τα games). Οπότε για τις ώρες που παίζω δεν θα πάω να δώσω 250 και 300€ για μια κάρτα. Έτσι σκέφτηκα όπως και πολύ άλλοι πιστεύω σε παρόμοια θέση με την δικιά μου να πάρω μια καρτα σχετικά πιο παλιά ώστε να παίζω τα παιχνίδια ικανοποιητικα. Αλλα το πράγμα εδώ έχει ξεφύγει. Το μόνο που μένει είναι να δούμε την 460 σε τι τιμή θα έρθει και τι επιδόσεις θα έχει. sorry και πάλι για το offtopic. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jgeorgiou Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 stra777 και εγώ θέλω ένα αυτοκίνητο πόλης αλλά όταν βγαίνω στην εθνικη θελω να πιάνω 240χλμ/ωρα και να έχω κρατήματα. αφου βγαίνω ελάχιστες φορές στην εθνική γιατί να πάρω καλο αυτοκινητο και να μην δώσω 10..13Κ που κάνουν αυτά της πόλης? φάσκεις και αντιφάσκεις για εγγυημένο 60fps ultra sttings παίρνεις ή 1060 ή 480 που στο δίνουν στο 99,9% των περιπτώσεων (αν το υπόλοιπο μηχανημα σου είναι αντιστοιχο). αν παίζεις σπάνια τότε νοίκιαζε την κάρτα μόνο τις μέρες που παίζεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stra777 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 stra777 και εγώ θέλω ένα αυτοκίνητο πόλης αλλά όταν βγαίνω στην εθνικη θελω να πιάνω 240χλμ/ωρα και να έχω κρατήματα. αφου βγαίνω ελάχιστες φορές στην εθνική γιατί να πάρω καλο αυτοκινητο και να μην δώσω 10..13Κ που κάνουν αυτά της πόλης? φάσκεις και αντιφάσκεις για εγγυημένο 60fps ultra sttings παίρνεις ή 1060 ή 480 που στο δίνουν στο 99,9% των περιπτώσεων (αν το υπόλοιπο μηχανημα σου είναι αντιστοιχο). αν παίζεις σπάνια τότε νοίκιαζε την κάρτα μόνο τις μέρες που παίζεις. αν διαβασες ειπα οχι σε ολα τα games και οταν εννοω 60 fps πιστευω οτι σε παιχνιδια οπως το Lol δεν χρειαζεται να εχεις "τουμπανο" καρτα για να τα πιασεις. μαλλον δεν σου εδωσα να το καταλαβεις ισως και οχι οτι φασκω και αντιφασκω. Τεσπα ας μην το συνεχισουμε για ειμαστε offtopic και θα μας κραξουν και θα εχουν και δικιο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jgeorgiou Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 στο LOL είναι πανεύκολο πάρε από 380/4 ή 960/4 και πάνω και θα παίξεις άνετα τα 60fps σε ultra με λιγότερο απο 200ευρώ σημερα νόμιζα ότι ήθελες βαριά παιχνίδια αν μπορείς να περιμένεις , με την 470 θα είσαι μια χαρά σίγουρα , με την 460 είναι νωρίς ακόμη γιατί δεν υπάρχουν BENCHs. μηχάνημα με Ι5 4460 , 8GB , 750TI/2GB το κάνει αυτό που θες 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stra777 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 στο LOL είναι πανεύκολο πάρε από 380/4 ή 960/4 και πάνω και θα παίξεις άνετα τα 60fps σε ultra με λιγότερο απο 200ευρώ σημερα νόμιζα ότι ήθελες βαριά παιχνίδια αν μπορείς να περιμένεις , με την 470 θα είσαι μια χαρά σίγουρα , με την 460 είναι νωρίς ακόμη γιατί δεν υπάρχουν BENCHs. μηχάνημα με Ι5 4460 , 8GB , 750TI/2GB το κάνει αυτό που θες i5 6400, 8GB και ψάχνω καρτουλα, με βλέπω για μεταχειρισμενη με τα σημερινά δεδομένα, σε ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jgeorgiou Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 τώρα με 1060 και 480 να κυκλοφορούν υπάρχουν 960 εντός εγγύησης σε καλή τιμή στις αγγελίες. μια τέτοια θα παίζει το LOL στο ρελαντί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zandim Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 τώρα με 1060 και 480 να κυκλοφορούν υπάρχουν 960 εντός εγγύησης σε καλή τιμή στις αγγελίες. μια τέτοια θα παίζει το LOL στο ρελαντί που τις ειδατε τις καλες τιμες στις αγγελιες..? εγω βλεπω οτι ολοι προσπαθουν να πουλησουν παλαιοτερα μοντελα σε τιμες σχεδον ισες με τα καινουρια. Δεν υπαρχει σχεδον τιποτα σε αξιολογη τιμη στις αγγελιες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
drelos2 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Όπως σωστά ανέφερε και ο Sakiz, μην πάρεις την 1060 αλλά προτίμησε την 480. Θα αξιοποιήσεις έτσι το freesync της οθόνης σου. Προσωπικά θα πήγαινα στην 480 ούτως ή αλλιώς γιατί από τα μέχρι στιγμής δείγματα, θα είναι, έστω και ελάχιστα, πιο future proof από την 1060. Και εγώ για 480 σκεφτόμουν στην αρχή ο μόνος λόγος που με έκανε να κοιτάω την 1060 είναι Επειδή πέφτει πιο γρήγορα η τιμή της, οπότε για 480 Μόνο custom Εκδόσεις σωστά ? Να προτιμήσω κάποια συγκεκριμένη εταιρία ή δεν έχουν μεγάλες διαφορές , γιατί αν δεν έχουν μεγάλες διαφορές να πάρω την πιο φθηνη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JCDenton76 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Κατι τετοια βλεπω σε ελληνικα καταστηματα και απορω αν μας παιρναν για "στοκους". http://www.e-shop.gr/vga-asus-nvidia-geforce-gtx970-turbo-gtx970-oc-4gd5-4gb-gddr5-pci-e-retail-p-PER.513719 http://www.e-shop.gr/vga-asus-geforce-gtx1060-turbo-gtx1060-6g-6gb-gddr5-pci-e-retail-p-PER.513767. Και καλα λογω OC πληρωνεις παραπανω!!!Ειδικα για μια προηγουμενης γενιας καρτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NoiSy MaN Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Απο ολες τις υλοποιησεις, επιλεξα για 1070 την Site: https://www.amazon.de/gp/product/B01GVNNOSY/ref=oh_aui_detailpage_o00_s00?ie=UTF8&psc=1">ZOTACGeForce GTX 1070 AMP! Edition 8GB GDDR5 . Σαν μαρκα δεν την ξερω αλλα ειδα πως ειναι απο τις πιο γρηγορες στην κατηγορια της (και στα λεφτα της). 390 ευρω. Τι λετε; Ωραιοτατη είναι αλλά που τα δες τα 390? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tuna Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Επαναφέρω ερώτηση που έκανα τον προηγούμενο μήνα: Χαιρετώ! Το σύστημα μου είναι το εξής: Case:Cooler Master HAF 932PSU:Corsair CMPSU-750HXEU PSU (750W)Motherboard:Asus Crosshair IV Formula (sAM3, 890FX, DDR3)CPU:AMD Phenom II X6 1055T (sAM3, 2,8 GHz, 6MB)RAM:12gbGPU:SAPPHIRE HD 5870 1GB GDDR5Monitor/Resolution:Dell U2410 Ultrasharp 24¨1920x1200ΟS:Windows 10 Με αφορμή την rx 480 σκέφτομαι να κάνω upgrade την gpu. Παιχνίδια που με ενδιαφέρουν: witcher 3, overwatch, ark:survival evovled. Με την τωρινή κάρτα είμαι τυχερός αν πιάσω 30 fps για λίγα δευτερόλεπτα σε low-med settings οπότε δεν θα με πειράξει αν δεν πιάνει ακατέβαστα 60 και αν χρειαστεί να κάνω compromise σε settings. Οθόνη δεν θα αλλάξω οπότε δεν με ενδιαφέρει πάνω απο 1080. Τέλος θα ήθελα να την έχω μέσα στον ιούλη οπότε δεν με ενδιαφέρει να περιμένω να πέσει η τιμή της ή να βγουν άλλες εκδόσεις της. Μέχρι τα 300 ευρω budget αξίζει η 480(και αν ναι, απο που; ) ή κάποια άλλη. Επίσης χρειάζομαι την 8g ή με καλύπτουν τα 4g με 1080; Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Αξίζει να αγοράσω κάτι τώρα που βγήκαν οι custom ή περιμένω μέχρι τέλη Σεπτέμβρη; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chocobo Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Ωραιοτατη είναι αλλά που τα δες τα 390? 390 ευρώ πάω με τα πόδια απο Κρήτη να την πάρω αν όντως υπάρχει btw οι zotac underrtaed στα μάτια πολλών ενώ τα σπάνε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα