BlurayMoviesGreece Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 4 ώρες πριν, johnmayson είπε Καλημερα η 3050 εχει 255 διαθεσιμη απο μαγαζι που θα αγοραζα. Η 4060 εχει 369 διαθεσιμη απο μαγαζι που θα αγοραζα. Η διαφορα τιμης δ ειναι 40 ευρια. Τ οτι ενα μαγαζι γραφει στη 4060 335 δε σημαινει οτι θ αγοραζα απο αυτο το μαγαζι.Δε υπαρχει διαθεσιμοτητα και αξιοπιστο μαγαζι στα 335 για 4060. 2 Ακομα και να υπηρχε τα 335 με τα 255 δε ειναι 40 ευρια διαφορα.3 Δε θα παιζω παιχνιδια και μεχρι σημερα μια χαρα με βολευει η 950 που εχω.Απλως για το ενα παιχνιδι που θελω θεωρω οτι 3050 μια χαρα με βολευει.Δε ειναι σιγουρο οτι θ αλλαξω καρτα μπορει να τελειωσω το παιχνιδι με τη καρτα που εχω και να μη παρω αλλη.4 δε εχει 40 ευρια διαφορα τ οτι στα 255 δε αξιζει να παρω 3050 δε σημαινει οτι θα δωσω παραπανω και φυσικα συμφωνω οτι ισως πρεπει να περιμενω στο να πεσουν οι τιμες ωστε να τη παρω τη 3050 200 ευρια αυτο το ακουω. Μεταχειρισμενη δε παιρνω. Το ποιο πιθανο σεναριο ειναι να περιμενω καλυτερη τιμη. Oκ τωρα το διατυπωσες σωστα, αρα το μαγαζι που κοιτας ειναι ακριβο , οι υπολοιποι κρινουν με τη φθηνοτερη τιμη της αγορας. 255€ για 3050 ειναι παρα πολλα, 369€ για 4060 ειναι παρα πολλα δεν αξιζει καμια απο τις 2 σε αποδοση/τιμη. Εφοσον δεν εχεις καταληξει αν θα παρεις και ποια θα παρεις και οι μερες περνανε, το αν ειναι αμεσα διαθεσιμη δεν ξερω γιατι παιζει ρολο,αν μας ελεγες οτι πχ σου καηκε η καρτα εισαι χωρις pc και σημερα πρεπει να καταληξεις και να την αγορασεις αμεσα θα ειχε νοημα. Κατι τελευταιο που ξεχασα να το αναφερω πιο πανω, τα FPS που βλεπεις να βγαζει η 3050 σε 1080p στο Techpowerup ειναι σε συστημα με ι9 13900k και 32gb DDR5 6000. Aν εχεις PCI-e 3.0 εχεις καποιο παλιο συστημα πολυ πιο αργο, οποτε να υπολογιζεις οτι θα εχεις και λιγοτερα FPS απο αυτα που βλεπεις στο Techpowerup. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thrylos7 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2023 θελω καρτα για 4k@60hz χωρις να παιζω ομως ΑΑΑ titles. Παιζω πολυ χαλαρα παιχνιδια οπως WoW, Overwatch , θα βαλω και κανενα Diablo4/BG3 , και ΟΚ θα ηθελα να χαζοβιολισω και σε κανενα πιο βαρυ παιχνιδι που και που, ομως θα ειναι τοσο περιστασιακο που δεν εχω την απαιτηση να παιζει ultra κλπ. Πιο πολυ κοιταω να εχει καλη αναλογια FPS/cost η καρτα και να ειναι στα λεφτα που μπορω να δικαιολογησω (300-400ε). Και μεταχειρω δεν εχω θεμα. Αμυδρη προτιμηση σε nvidia αλλα δε θα παιξει ρολο, δηλαδη πιο σημαντικο θεωρω το να ειναι ενα καλο deal η καρτα. Το μηχανημα ειναι παλιο (2600k@5ghz οποτε pci-e 2.0) αλλα μη κολλησετε εκει, γιατι μεχρι τα χριστουγεννα θα παρω κατι σε Ryzen 7000 οποτε δε με νοιαζει αν σημερα θα υπαρχει bottleneck. Απλα προηγειται η αγορα της καρτας απο το υπολοιπο συστημα αφου ερχεται σε μια εβδομαδα η οθονη (32" 4κ 60hz) και δε θα μπορει να την σηκωσει η σημερινη καρτα, και αφου πλεον δεν περιμενουμε και τιποτα καινουριο να βγει στις καρτες συντομα που μπροε να επηρεαζε τιμες (αφου βγηκαν και οι 7700/7800). Πριν λιγο καιρο η αισθηση μου ηταν οτι μια μεταχειρο/καινουρια RX 6700 XT θα ηταν καλη επιλογη και λογω 12gb vram, αλλα σημερα δεν ξερω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jgeorgiou Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, Thrylos7 είπε θελω καρτα για 4k@60hz χωρις να παιζω ομως ΑΑΑ titles. Παιζω πολυ χαλαρα παιχνιδια οπως WoW, Overwatch , θα βαλω και κανενα Diablo4/BG3 , και ΟΚ θα ηθελα να χαζοβιολισω και σε κανενα πιο βαρυ παιχνιδι που και που, ομως θα ειναι τοσο περιστασιακο που δεν εχω την απαιτηση να παιζει ultra κλπ. Πιο πολυ κοιταω να εχει καλη αναλογια FPS/cost η καρτα και να ειναι στα λεφτα που μπορω να δικαιολογησω (300-400ε). Και μεταχειρω δεν εχω θεμα. Αμυδρη προτιμηση σε nvidia αλλα δε θα παιξει ρολο, δηλαδη πιο σημαντικο θεωρω το να ειναι ενα καλο deal η καρτα. Το μηχανημα ειναι παλιο (2600k@5ghz οποτε pci-e 2.0) αλλα μη κολλησετε εκει, γιατι μεχρι τα χριστουγεννα θα παρω κατι σε Ryzen 7000 οποτε δε με νοιαζει αν σημερα θα υπαρχει bottleneck. Απλα προηγειται η αγορα της καρτας απο το υπολοιπο συστημα αφου ερχεται σε μια εβδομαδα η οθονη (32" 4κ 60hz) και δε θα μπορει να την σηκωσει η σημερινη καρτα, και αφου πλεον δεν περιμενουμε και τιποτα καινουριο να βγει στις καρτες συντομα που μπροε να επηρεαζε τιμες (αφου βγηκαν και οι 7700/7800). Πριν λιγο καιρο η αισθηση μου ηταν οτι μια μεταχειρο/καινουρια RX 6700 XT θα ηταν καλη επιλογη και λογω 12gb vram, αλλα σημερα δεν ξερω... Αν συνδιάσεις 4Κ/60ΗΖ με 6700ΧΤ το αποτέλεσμα θα είναι τραγικό ακόμη και σε παιχνίδια που δεν είναι τα πολύ βαριά. Λυπάμαι που θα στο πω αλλά στην περίπτωση σου το ελάχιστο είναι 7800ΧΤ ή 4080 και αυτό για τις μεσαίες απαιτήσεις που λες. Στο βαρύ 4Κ gaming δυσκολεύεται ακόμη και η RTX4090 , το 4Κ gaming έχει γίνει ΠΟΛΥ ακριβό σπορ ακόμη και γι αυτούς που δεν έχουν υψηλές απαιτήσεις. Επεξ/σία 10 Οκτωβρίου 2023 από jgeorgiou 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimoskoutr Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2023 Όσο πρόλαβα να δοκιμάσω η 4070 στο bg3 κρατάει 60 fps σε 4k κανονικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlurayMoviesGreece Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Στις 10/10/2023 στις 12:02 ΜΜ, Thrylos7 είπε θελω καρτα για 4k@60hz χωρις να παιζω ομως ΑΑΑ titles. Παιζω πολυ χαλαρα παιχνιδια οπως WoW, Overwatch , θα βαλω και κανενα Diablo4/BG3 , και ΟΚ θα ηθελα να χαζοβιολισω και σε κανενα πιο βαρυ παιχνιδι που και που, ομως θα ειναι τοσο περιστασιακο που δεν εχω την απαιτηση να παιζει ultra κλπ. Πιο πολυ κοιταω να εχει καλη αναλογια FPS/cost η καρτα και να ειναι στα λεφτα που μπορω να δικαιολογησω (300-400ε). Και μεταχειρω δεν εχω θεμα. Αμυδρη προτιμηση σε nvidia αλλα δε θα παιξει ρολο, δηλαδη πιο σημαντικο θεωρω το να ειναι ενα καλο deal η καρτα. Το μηχανημα ειναι παλιο (2600k@5ghz οποτε pci-e 2.0) αλλα μη κολλησετε εκει, γιατι μεχρι τα χριστουγεννα θα παρω κατι σε Ryzen 7000 οποτε δε με νοιαζει αν σημερα θα υπαρχει bottleneck. Απλα προηγειται η αγορα της καρτας απο το υπολοιπο συστημα αφου ερχεται σε μια εβδομαδα η οθονη (32" 4κ 60hz) και δε θα μπορει να την σηκωσει η σημερινη καρτα, και αφου πλεον δεν περιμενουμε και τιποτα καινουριο να βγει στις καρτες συντομα που μπροε να επηρεαζε τιμες (αφου βγηκαν και οι 7700/7800). Πριν λιγο καιρο η αισθηση μου ηταν οτι μια μεταχειρο/καινουρια RX 6700 XT θα ηταν καλη επιλογη και λογω 12gb vram, αλλα σημερα δεν ξερω... Diablo 4 , Baldurs Gate 3 , Wow και Overwatch παιζουν 4Κ60+ Ultra settings με τη 4070 χωρις να χρειαστει να βαλεις DLSS η FG. Mε DLSS και FG ισως παιξεις και καποια αλλα σε 4Κ60 αλλα σε καμια περιπτωση δεν θεωρειται 4Κ καρτα, κανονικα ειναι 1440p στα πιο απαιτητικα. Kαλυτερα να περιμενεις μεχρι τα Χριστουγεννα και να δωσεις 150-170€ παραπανω για μια 4070 παρα να παρεις καποια 4060 / 6700xt. Επεξ/σία 13 Οκτωβρίου 2023 από BlurayMoviesGreece Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Armoral Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Τι έχουν φτιάξει πάντως εκεί στη Sapphire. Σα να σου λέει αγόρασέ με. Επεξ/σία 13 Οκτωβρίου 2023 από Armoral 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimoskoutr Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2023 Πολύ ερωτεύσιμη η κυρία οφείλω να παραδεχτώ. Ευγε στην sapphire. Πότε θα αρχίσουν να ασχολούνται και με NVIDIA να δουν μια άσπρη μέρα και οι πράσινοι. Εγώ από την 570 nitro+ ήμουν υπερευχαριστημένος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Armoral Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Άκυρο. Επεξ/σία 13 Οκτωβρίου 2023 από Armoral Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
escada Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 καλημερα σας. Θελω μια γνωμη, να γορασω σημερα μια "φτηνη" rx 7900xtx ή να περιμενω μεχρι cyber monday να χτυπησω μια καλυτερη υλοποιηση της 7900xtx ή 4090? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Age4Greeks Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 3 ώρες πριν, escada είπε καλημερα σας. Θελω μια γνωμη, να γορασω σημερα μια "φτηνη" rx 7900xtx ή να περιμενω μεχρι cyber monday να χτυπησω μια καλυτερη υλοποιηση της 7900xtx ή 4090? Αφού δεν έκανες την κίνηση μέχρι τώρα, περίμενε, ένας μήνας έμεινε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jgeorgiou Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 Προσωπικά υποψιάζομαι ότι η φετινή black friday θα είναι η πιο νεροβραστη ever. Μην κρατάτε την ανάσα σας για σοβαρές προσφορές. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 Γίνεται κι άλλο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgedhm Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σε όλους. Έχω ενσωματωμένα γραφικά ( 5600g) και τώρα θέλω να πάρω κάρτα γραφικών. Budget σκεφτομουν μαξ 400 ευρω, ίσως και 450. Παίζω κυρίως cs2 , fifa, nba,valorant κ γενικά θέλω να ψαχτώ κ άλλο στα games Έχω PSU στα 600W 80 Plus Bronze , σκεφτόμουν 6700xt. Τι προτείνετε? Επεξ/σία 21 Οκτωβρίου 2023 από georgedhm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hln3 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2023 23 λεπτά πριν, georgedhm είπε Καλησπέρα σε όλους. Έχω ενσωματωμένα γραφικά ( 5600g) και τώρα θέλω να πάρω κάρτα γραφικών. Budget σκεφτομουν μαξ 400 ευρω, ίσως και 450. Παίζω κυρίως cs2 , fifa, nba,valorant κ γενικά θέλω να ψαχτώ κ άλλο στα games Έχω PSU στα 600W , σκεφτόμουν 6700xt. Τι προτείνετε? 7700 XT, στο psu μην κοιτάς μονο το wattage αλλά και την ποιότητα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgedhm Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) @hln3 7700 xt είναι πολύ πιο πάνω απο το budget. Ωστόσο το PSU είναι 80 Plus Bronze Επεξ/σία 21 Οκτωβρίου 2023 από georgedhm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα