Προς το περιεχόμενο

Βοήθεια για Αναβάθμιση Κάρτας γραφικών

Ailuros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

καλησπέρα

ενδιαφέρομαι να αγοράσω κάρτα γραφικών το budget ειναι max 170€ , το κουτί μου είναι αυτό http://www.skroutz.gr/s/5368049/Sharkoon-CA-M.html και δεν σκοπευω να το αλλαξω συντομα λογω έλλειψης χωρου. τα παιχνιδια που παιζω ειναι wow, lol, diablo iii και αν καταφερω να παιξω κανα doom 4.

εχω δει τις παρακατω:

http://www.skroutz.gr/s/7374057/EVGA-Geforce-GTX950-2GB-Superclocked-02G-P4-2951-KR.html

http://www.skroutz.gr/s/9332912/MSI-GeForce-GTX950-2GB-GTX-950-2GD5-OCV1.html

αξίζουν η να περιμένω την rx 460;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 12,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

καλησπέρα

ενδιαφέρομαι να αγοράσω κάρτα γραφικών το budget ειναι max 170€ , το κουτί μου είναι αυτό http://www.skroutz.gr/s/5368049/Sharkoon-CA-M.html και δεν σκοπευω να το αλλαξω συντομα λογω έλλειψης χωρου. τα παιχνιδια που παιζω ειναι wow, lol, diablo iii και αν καταφερω να παιξω κανα doom 4.

εχω δει τις παρακατω:

http://www.skroutz.gr/s/7374057/EVGA-Geforce-GTX950-2GB-Superclocked-02G-P4-2951-KR.html

http://www.skroutz.gr/s/9332912/MSI-GeForce-GTX950-2GB-GTX-950-2GD5-OCV1.html

αξίζουν η να περιμένω την rx 460;

Καλύτερα να περιμένεις. Η 950 αυτό τον καιρό τείνει να καταντήσει τελείως αδιάφορη κάρτα.

Καλησπέρα παιδιά. Έχω μια r9 270x και θέλω να κάνω αναβάθμιση κι έχω ξενερώσει τελευταία γιατί όλο κάνω παραχωρήσεις στα settings και η VRAM είναι μικρή (2gb) :unsure: . Παίζω σε 1080 και το budget είναι ~ 400 ευρώ. Τι κάρτα προτείνετε για να παίζει όλα τα παιχνίδια σε ultra σε 1080p με full anti-aliasing και να είναι future proof? Zητάω πολλά για τη τιμή? :P

επιλογες:

1. ​βαζεις κατι παραπανω και πας σε gtx 1070
  2. gtx 980 ti μτχ
  3. gtx 980
  4. rx480

Καλησπέρα παιδιά. Έχω μια r9 270x και θέλω να κάνω αναβάθμιση κι έχω ξενερώσει τελευταία γιατί όλο κάνω παραχωρήσεις στα settings και η VRAM είναι μικρή (2gb) :unsure: . Παίζω σε 1080 και το budget είναι ~ 400 ευρώ. Τι κάρτα προτείνετε για να παίζει όλα τα παιχνίδια σε ultra σε 1080p με full anti-aliasing και να είναι future proof? Zητάω πολλά για τη τιμή? :P

https://www.skroutz.gr/s/9340441/Sapphire-Radeon-RX-480-8GB-21260-00-20G.html

ή περιμένεις αν θέλεις κάτι σε πράσινο να εμφανιστούν οι GTX1060 στα σκρουτζομάγαζα όπου η τιμή θα είναι λίγο πολύ εφάμιλλη με την παραπάνω. Προσωπικά θα προτιμούσα την 480 που αν μη τι άλλο καθαρά για ψυχολογικούς λόγους τα 8 γίγα μνήμης δεν πρόκειται να σου γίνουν πονοκέφαλος στο μέλλον. 

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τωρινή σύνθεση

motherboard GIGABYTE GA-P55-US3L R2.0
RAM 8GB (4X2GB)
Κάρτα γραφικών Asus 1gb GDDR5) Dead...
Κουτί ένα midtower απλό.
budget 350€.
Ακούω γνώμες.

@jgeorgiou
Ευχαριστώ.
Έλεγα να πάω για 8GB.
Επεξ/σία από maarinos

maarinos

πολύ απλή απάντηση 

αν γουστάρεις πράσινη πάρε μια καλή υλοποιηση 1060/6GB

αν γουστάρεις κόκκινη πάρε μια καλή υλοποιηση 480/8GB

όποιο στρατόπεδο και να διαλέξεις θα έχεις κάνει μια πετυχημένη αγορά.

maarinos

πολύ απλή απάντηση 

αν γουστάρεις πράσινη πάρε μια καλή υλοποιηση 1060/6GB

αν γουστάρεις κόκκινη πάρε μια καλή υλοποιηση 480/8GB

όποιο στρατόπεδο και να διαλέξεις θα έχεις κάνει μια πετυχημένη αγορά.

Ίσως έχει bottleneck και με τις 2?

Ευχαριστώ παιδιά, αλλά η RX 480 θα είναι όντως αρκετή για anti-aliasing κτλ; Απ'ότι έχω δει η GTX 1060 είναι καλύτερη στα benchmarks για τα περισσότερα παιχνίδια αλλά όχι για πολύ.

RX 480 για κόκκινη. GTX 1060 για πράσινη. Προσωπικά, θα προτιμούσα την RX 480...

• Like 1

καλησπερα παιδες.

Case : cosmos Modded (με ανεμιστηρα στην προσοψη)

PSU : coolermaster 800W silent pro gold ( overkill για το συγκεκριμενο συστημα το ξερω αλλα ηταν δωρο και αρκετα future proof)

Motherboard: Gigabyte   GA-890FXA- UD5 (rev. 2.1) ( θα αναβαθμιστει με socket AM3 + συντομα)

CPU : AMD Phenom II x6 1055T 2.8Ghz (θα αναβαθμιστει σε FX 8350 στο αμεσο μελλον)

RAM : Gskill 8Gb 1600Mhz ( θα γινουν 16gb με την αγορα καινουργιας μητρικης)

GPU : Saphire Radeon 6870 1Gb

Monitor/Resolution : 2x DELL ultrasharp 2312hm / 1920*1080

ΟS : win 7 64bit ultimate

budget : +- 200€ δεν αποκλειεται και η αγορα μεταχειρισμενης

δεν ψαχνω κατι extreme, να μπορω να παιζω τα παιχνιδακια μου σε ενα αξιοπρεπες επιπεδο και να μην χρειαστει να ψαχνω για καινουργια καρτα σε 6 μηνες παλι. επισης το συστημα χρησιμοποιειται και σαν DAW γι' αυτο και τα δυο monitor.

thanks

Σε ένα συστηματάκι με pentium g3260, 8gb ddr3 και μια gtx 650 1gb θέλω να παίξω fifa 16 (και 17 όταν βγει) σε 1080 χωρίς κολληματάκια. Και τώρα το παίζει σχετικά οκ, αλλά δεν το τρέχει και νεράκι να το πούμε όπως θα ήθελα, με όλα στο τέρμα (rendering quality high, msaa 4x, framerate lock to 60)

Σκέφτομαι να βάλω μια άλλη κάρτα γραφικών (r7 260x, 7790, 750ti, r7 370 κλπ). Μήπως θα ήταν προτιμότερο να αφήσω την 650 και να βάλω πάνω έναν i3 (4150/4170)?

βαλε καποιο προγραμμα οπως το msi afterburner για να δεις τα στατιστικα χρησης του επεξεργαστη και της gpu οταν παιζεις παιχνιδια.

Εξαρταται και απο τα παιχνιδια που παιζεις, αν δινουν μεγαλο φορτο στον επεξεργαστη ή στην gpu.

Ο επεξεργαστης σου ειναι οριακος για τις καινουριες μεγαλες καρτες, αλλα μπορει να τραβηξει μεχρι 950-960. Θα κοιτουσα καποια απο αυτες. Απο 650 (αν εχεις την απλη και οχι την ti) να πας σε 750ti ειναι σχετικα μικρη η διαφορα. Θα προτιμουσα 950-960 παντως. Πουλας τη δικια σου κανα 50€ και πριμοδοτεις την επομενη.

Δε μας ειπες και ποσα διαθετεις.

Στη θεση σου θα περιμενα την rx470 που θα βγει γυρω στα 200€, αν φυσικα θες και μπορεις να διαθεσεις τοσα χρηματα.

Για τετοια παιχνιδια παντως ο επεξεργαστης αρκει, σε πιο βαρυα, αφοτου αλλαξεις καρτα γραφικων πας σε i5

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...