jgeorgiou Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 23 λεπτά πριν, petran91 είπε Δυστυχώς είμαι Ρόδο οπότε οι επιλογές μου είναι πολύ περιορισμένες. Για Foxstore με βλέπω που την έχει 470. πάρε από fox , τους έχω κοντά και έχω πάρει πολλές φορές και πήγα και παρέλαβα απο το μαγαζι τους 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
petran91 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 3 λεπτά πριν, jgeorgiou είπε πάρε από fox , τους έχω κοντά και έχω πάρει πολλές φορές και πήγα και παρέλαβα απο το μαγαζι τους Ευχαριστώ πολύ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stavmitsos Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 1 ώρα πριν, petran91 είπε Δυστυχώς είμαι Ρόδο οπότε οι επιλογές μου είναι πολύ περιορισμένες. Για Foxstore με βλέπω που την έχει 470. Έχεις βρει κάποιο κατάστημα στη Ρόδο που να φέρνει hardware της προκοπής; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgosmcmc Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, θέλω να ρωτήσω αν αξίζει αγορά 3060ti για 1440p σύστημα τη συγκεκριμένη περίοδο που πέφτουν σιγά σιγά ή τιμές ή είναι καλύτερα να περιμένω μέχρι Σεπτέμβριο να τσιμπήσω τη 4060 που θα είναι και fresh αν τη βρω κάνα 500αρικο ή 600 το πολύ ενοειται παραπάνω δεν δίνω για gpu. Πια είναι η γνώμη σας? Επεξ/σία 17 Μαρτίου 2022 από giorgosmcmc Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Phaethonas Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 2 ώρες πριν, giorgosmcmc είπε Καλησπέρα, θέλω να ρωτήσω αν αξίζει αγορά 3060ti για 1440p σύστημα τη συγκεκριμένη περίοδο που πέφτουν σιγά σιγά ή τιμές ή είναι καλύτερα να περιμένω μέχρι Σεπτέμβριο να τσιμπήσω τη 4060 που θα είναι και fresh αν τη βρω κάνα 500αρικο ή 600 το πολύ ενοειται παραπάνω δεν δίνω για gpu. Πια είναι η γνώμη σας? Αν δεν έχεις "ανάγκη" τώρα, περίμενε είτε να πέσουν κοντά στο MSRP οι τιμές στις τωρινές είτε για καινούργιες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jgeorgiou Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 3 ώρες πριν, giorgosmcmc είπε Καλησπέρα, θέλω να ρωτήσω αν αξίζει αγορά 3060ti για 1440p σύστημα τη συγκεκριμένη περίοδο που πέφτουν σιγά σιγά ή τιμές ή είναι καλύτερα να περιμένω μέχρι Σεπτέμβριο να τσιμπήσω τη 4060 που θα είναι και fresh αν τη βρω κάνα 500αρικο ή 600 το πολύ ενοειται παραπάνω δεν δίνω για gpu. Πια είναι η γνώμη σας? για 1440p πήγαινε σε 3070 , η διαφορά είναι μικρή Αν μπορείς να περιμένεις και αν η αγορά είναι ομαλή σε 6 μήνες σίγουρα θα συμφέρει η 4ΧΧΧ σειρά. Σους υπολογιστές πάντα έχουμε αυτό το δίλλημα και μόνο οι ίδιοι μπορούμε να το απαντήσουμε αν αξίζει να περιμένουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgosmcmc Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 1 ώρα πριν, jgeorgiou είπε για 1440p πήγαινε σε 3070 , η διαφορά είναι μικρή Αν μπορείς να περιμένεις και αν η αγορά είναι ομαλή σε 6 μήνες σίγουρα θα συμφέρει η 4ΧΧΧ σειρά. Σους υπολογιστές πάντα έχουμε αυτό το δίλλημα και μόνο οι ίδιοι μπορούμε να το απαντήσουμε αν αξίζει να περιμένουμε. Προσωπικά δε νομίζω με τη καμία να ρισκάρω να περιμένω να βγει η 4XXX να κάνει 3000 ευρώ και να λέω μετά θα περιμένω για τη 5XXX και πάμε πάλι απ την αρχή, εξάλλου ήδη μια φορά με αυτή τη λογική που λειτούργησα έπεσα πολύ έξω και έμεινα 1 χρόνο πίσω χωρίς gpu, για αυτό με βλέπω να τσιμπάω ότι φθηνότερο υπάρχει τώρα που γυρίζει πριν γ@#€#ν τα πάντα πάλι αλλά θα περιμένω κάνα 20ημερο με μήνα ακόμα να πέσει και άλλο η 3060ti Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnmt2 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2022 Η συγκεκριμένη αξίζει η θα πέσουν και άλλο οι τιμές; γενικά θυμάται κανένας σας πόσο είχαν οι 3060 όταν προτο ήρθαν ; https://www.bestprice.gr/item/2156822965/asus-geforce-rtx-3060-12gb-dual-oc-v2.html?qid=9TehqKE1yD9_17da6&seq=1&qo=3060&from=cat Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickol-us Δημοσ. 18 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2022 33 λεπτά πριν, johnmt2 είπε Η συγκεκριμένη αξίζει η θα πέσουν και άλλο οι τιμές; γενικά θυμάται κανένας σας πόσο είχαν οι 3060 όταν προτο ήρθαν ; https://www.bestprice.gr/item/2156822965/asus-geforce-rtx-3060-12gb-dual-oc-v2.html?qid=9TehqKE1yD9_17da6&seq=1&qo=3060&from=cat Δεν θυμάμαι όμως από τιμές msrp μπορείς να υπολογίσεις, εκτιμώ κάπου στα 350 https://www.google.com/search?q=3060 msrp&ie=utf-8&oe=utf-8&client=firefox-b-m Πάντως αυτή την εποχή παίζει η 6600 xt, στα ίδια watt, λίγο καλύτερες επιδόσεις, περίπου στα 450. Είναι μια περίπτωση που πρέπει τουλάχιστον να την σκεφτείς 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 20 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2022 Καλησπέρα, σε σύστημα με i3-4170, 8GB RAM, μητρική μια H81-M3 και τροφοδοτικό ένα σαπάκι 450άρι Turbo-X, τι vfm GPU (μεταχειρισμένη λογικά) μπορώ να βάλω να μπορεί να παίξει κανά παιχνιδάκι αυτός που θα το έχει; Και να έχει σημαντική διαφορά από την ενσωματωμένη HD-4400 του επεξεργαστή εννοώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jgeorgiou Δημοσ. 20 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, phanispal είπε σαπάκι 450άρι Turbo-X κακό και παλιό , σε κάθε περίπτωση πρέπει να το αλλάξεις ιδανικά ανεβαίνεις μέχρι 1660ΤΙ ΜΑΧ και το ΜΙΝ είναι η 1650 Επεξ/σία 20 Μαρτίου 2022 από jgeorgiou 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Coscas Δημοσ. 20 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 48 minutes ago, phanispal said: Καλησπέρα, σε σύστημα με i3-4170, 8GB RAM, μητρική μια H81-M3 και τροφοδοτικό ένα σαπάκι 450άρι Turbo-X, τι vfm GPU (μεταχειρισμένη λογικά) μπορώ να βάλω να μπορεί να παίξει κανά παιχνιδάκι αυτός που θα το έχει; Και να έχει σημαντική διαφορά από την ενσωματωμένη HD-4400 του επεξεργαστή εννοώ. Αν το τροφοδοτικό, αντέχει ακόμα, βάλε του μιά 1050 Τi μτχ που δεν θελει ρεύματα από psu. Πόσα διαθέτεις; Και ποιά ακριβώς games θα παίζει; Πάντως τα psu, έπεσαν πολύ. Πήρα Corsair TXM550 Gold με 54e!!! Και όλα έπεσαν (είναι που θα ανέβαιναν , όπως κάποιοι "προφήτες" έλεγαν...χα χα!) Επεξ/σία 20 Μαρτίου 2022 από Coscas Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jgeorgiou Δημοσ. 20 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 43 λεπτά πριν, Coscas είπε Και όλα έπεσαν Το pc σήμερα είναι πολύ ακριβότερο από ότι πριν 2 χρόνια που το συζητούσαμε , μπορεί να πέσει ένα ανταλλακτικό αλλά έχουν ανέβει όλα περισσότερο. Κάνε μια σουμα να δεις πόσο στοιχίζει ένα budget gaming σήμερα σε σχέση με 2 χρονια πριν. ΥΓ , δοκίμασε να φτιάξεις ένα budget gaming pc και γράψε σύνθεση και parts να δουμε πόσο στοιχίζει. Επεξ/σία 20 Μαρτίου 2022 από jgeorgiou Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Coscas Δημοσ. 20 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2022 1 minute ago, jgeorgiou said: Το pc σήμερα είναι πολύ ακριβότερο από ότι πριν 2 χρόνια που το συζητούσαμε , μπορεί να πέσει ένα ανταλλακτικό αλλά έχουν ανέβει όλα περισσότερο. Κάνε μια σουμα να δεις πόσο στοιχίζει ένα budget gaming σήμερα σε σχέση με 2 χρονια πριν. Αντε πάλι τα ίδια... Ολα τα psu, έχουν πέσει Επεξεργαστές, βρίσκεις καλύτερους και πιό φτηνούς από τους αντίστοιχους πριν 2 χρόνια (10400F vs 2600 Ryzen) Οι μνήμες το ίδιο Μητρικές, βρίσκεις με 60e, B550 με PCI 4! (όσο δλδ πήρα μιά Β450 με PCI3 πριν 2,5 χρόνια) Οι κάρτες, άρχισαν να πηγαίνουν σε λογικά επίπεδα και θα πάνε και άλλο Αν αφαιρέσεις την gpu, ένα budget σύστημα σήμερα, είναι φτηνότερο από πριν 2-3 χρόνια Ειλικρινά, δεν καταλαβαίνω γιατί επιμένεις Σαν να βρίσκεσαι εκτός πραγματικότητας 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hln3 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2022 1 ώρα πριν, phanispal είπε Καλησπέρα, σε σύστημα με i3-4170, 8GB RAM, μητρική μια H81-M3 και τροφοδοτικό ένα σαπάκι 450άρι Turbo-X, τι vfm GPU (μεταχειρισμένη λογικά) μπορώ να βάλω να μπορεί να παίξει κανά παιχνιδάκι αυτός που θα το έχει; Και να έχει σημαντική διαφορά από την ενσωματωμένη HD-4400 του επεξεργαστή εννοώ. rx 570 αν βρεις κάτω από 150 αλλιώς 6500 ΧΤ καινούργια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα