Sakiz105 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2021 5 λεπτά πριν, dimitris1090t είπε καλησπέρα στην ομάδα, ψάχνοντας να βρω την 3060ti σε φυσιλογική τιμή για να αντικαταστήσω την 1060 μου, βρήκα την 2080ti μέσω amazon αλλά απο τριτο πωλητή στα 545 ευρώ. Μου φαίνεται πολύ καλή η τιμή για να είναι πραγματική. Ποια είναι η άποψη σας? Αν την πραγγείλω θα παραλάβω την κάρτα ή ευχετήρια κάρτα που θα λέει ευχαριστώ κορόιδο. https://www.amazon.es/Gigabyte-GeForce-WATERFORCE-Tarjeta-gráfica/dp/B07LDLQFDY/ref=sr_1_1?__mk_es_ES=ÅMÅŽÕÑ&dchild=1&keywords=rtx+2080+ti&qid=1610132992&s=electronics&sr=1-1 το πιο πιθανό να παραλάβεις ευχετήρια αλλά και να ήταν κανονική, η κάρτα είναι waterforce, θες υδρόψυξη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitris1090t Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2021 15 λεπτά πριν, Sakiz105 είπε το πιο πιθανό να παραλάβεις ευχετήρια αλλά και να ήταν κανονική, η κάρτα είναι waterforce, θες υδρόψυξη Η συγκεκριμένη υλοποίηση έχει μαζί το σύστημα υδροψυξης δεν υπάρχει θέμα. Το θέμα είναι αν καλύπτει το Amazon σε περίπτωση που ο πωλητής αποδειχθει απατεώνας... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
robby Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2021 ρε παιδες τι παιζει με τις τιμες ειναι ολες οι καρτες στο θεο μεχρι και 200 πανω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jgeorgiou Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2021 3 λεπτά πριν, robby είπε ρε παιδες τι παιζει με τις τιμες ειναι ολες οι καρτες στο θεο μεχρι και 200 πανω σχεδόν δίπλωσαν οι τιμές και εμείς εδώ το ρίξαμε στην αμπελοφιλοσοφία και στους τσακωμούς. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liakos10 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2021 10 ώρες πριν, jgeorgiou είπε σχεδόν δίπλωσαν οι τιμές και εμείς εδώ το ρίξαμε στην αμπελοφιλοσοφία και στους τσακωμούς. Τα παραλές. Βρισκόμαστε σε νεκρή περίοδο και απλά έτυχε να ειπωθούν κάποια λόγια, δεν έχει να λέει. Πιστεύω όλοι συμφωνούμε στο θέμα των τιμών. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2021 10 ώρες πριν, robby είπε ρε παιδες τι παιζει με τις τιμες ειναι ολες οι καρτες στο θεο μεχρι και 200 πανω Που ζεις σχεδόν ένα χρόνο τώρα; Coronovirus, does it rink a bell? Σοβαρά τώρα, ο ιός έχει προκαλέσει θέματα στην παραγωγή και διάθεση λόγω social distancing, βάλε και ότι όλοι είναι σπίτι τους και αγοράζουν πράγματα, και δεν είναι μόνο οι κάρτες, γενικά ότι έχει να κάνει με home entertainment είναι σε έλλειψη, συν το γεγονός ότι οι Ampere και οι RDNA2 ουσιαστικά δεν κυκλοφόρησαν ποτέ, άρπαξε ο καθένας ότι κάρτα βρήκε και τέλος όλες.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gandras Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2021 καλησπερα φιλοι φορουμιτες, προς το παρον εχω μια rx 580 και θελω να κανω αναβαθμιση.Θελω να παιζω στα 1080p στα ultra.Το συζητησα και με εναν φιλο που ασχολειται και μου προτεινε 1070,2060,1660 (καλυτερη-χειροτερη) .Απ οτι βλεπω κι εγω οι τιμες ειναι στον θεο και σκεφτομαι οτι ισως να μην ειναι καλη περιοδο για αγορα καρτας, παρολα αυτα ποια καρτα πιστευετε θα ηταν καλυτερη για τις απαιτησεις μου?αξιζει να περιμενω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
raul7 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2021 16 ώρες πριν, gandras είπε καλησπερα φιλοι φορουμιτες, προς το παρον εχω μια rx 580 και θελω να κανω αναβαθμιση.Θελω να παιζω στα 1080p στα ultra.Το συζητησα και με εναν φιλο που ασχολειται και μου προτεινε 1070,2060,1660 (καλυτερη-χειροτερη) .Απ οτι βλεπω κι εγω οι τιμες ειναι στον θεο και σκεφτομαι οτι ισως να μην ειναι καλη περιοδο για αγορα καρτας, παρολα αυτα ποια καρτα πιστευετε θα ηταν καλυτερη για τις απαιτησεις μου?αξιζει να περιμενω? Η 1070 είναι παλιά, την ξεχνάς. Η 1660 έχει διαφορά αλλά όχι αυτήν που περιμένεις, δεν αξίζει να πληρώσεις υπεραξία για να πας από την 580 στην 1660 τώρα. Η 2060 έχει μεγάλη διαφορά, αλλά ξεκινάει από τα 430€ στο Σκρουτζ, μη διανοηθείς και τα δώσεις. Αν τρώγεσαι τόσο πολύ για αναβάθμιση δες την 5600xt στα 350€ στο pc1 αν είναι ακόμα διαθέσιμη που είναι επιπέδου 2060 αλλά σε χουφτωνει λιγότερο. Αν ήμουν στη θέση σου και είχα 580 θα περίμενα, δεν είναι ότι δεν έχεις και καθόλου κάρτα. Τα λεφτά που θα δώσεις σήμερα σε υπεραξία σε 2-3 μήνες θα σου παίρνουν κάτι πολύ καλύτερο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2021 21 ώρες πριν, gandras είπε καλησπερα φιλοι φορουμιτες, προς το παρον εχω μια rx 580 και θελω να κανω αναβαθμιση.Θελω να παιζω στα 1080p στα ultra.Το συζητησα και με εναν φιλο που ασχολειται και μου προτεινε 1070,2060,1660 (καλυτερη-χειροτερη) .Απ οτι βλεπω κι εγω οι τιμες ειναι στον θεο και σκεφτομαι οτι ισως να μην ειναι καλη περιοδο για αγορα καρτας, παρολα αυτα ποια καρτα πιστευετε θα ηταν καλυτερη για τις απαιτησεις μου?αξιζει να περιμενω? Καλύτερα να περιμένεις, δεν αξίζει να δώσεις τώρα ένα σωρό λεφτά για μεσαία κάρτα. Μια χαρά είναι η 580 και ας μην παίζεις ultra. Λες και υπάρχουν καινούργια games να παίξουμε; Πέρα από το CP77 τα περισσότερα που έχουν βγει τελευταία είναι μπούρδες.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickk0kkav Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2021 Στις 12/1/2021 στις 6:11 ΜΜ, gandras είπε καλησπερα φιλοι φορουμιτες, προς το παρον εχω μια rx 580 και θελω να κανω αναβαθμιση.Θελω να παιζω στα 1080p στα ultra.Το συζητησα και με εναν φιλο που ασχολειται και μου προτεινε 1070,2060,1660 (καλυτερη-χειροτερη) .Απ οτι βλεπω κι εγω οι τιμες ειναι στον θεο και σκεφτομαι οτι ισως να μην ειναι καλη περιοδο για αγορα καρτας, παρολα αυτα ποια καρτα πιστευετε θα ηταν καλυτερη για τις απαιτησεις μου?αξιζει να περιμενω? Κοίτα για να δεις σοβαρή διαφορά πρεπει να πας σε 2060 super ή rx 5700. Για να το ευχαριστηθείς κ να πεις επιασαν τα λεφτά μου τοπο. Και βέβαια περιμενεις 3060 κ αντίστοιχη amd . Ίσως να σου φαίνονται 1440 p κάρτες αλλά ένα αέρα τον θες αφου θα τα σκάσεις να σου κρατήσουν Όπως είπαν κ οι άλλοι περιμενεις αλλά μάλλον μετά το καλοκαίρι θα φτιάξουν τιμες / διαθεσιμοτητες (δυστυχώς) . Θα εξαρτηθεί κ από τη πορεια εμβόλια / covid από το Bitcoin που έπεσε πολυ τις τελευταίες μέρες αλλά παραμενει πολυ ψηλά κ ενα σωρό άλλους παράγοντες που δε γνωρίζουμε καν Μιας κ είχα την 580 είναι αξιοπρεπεστατη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RavishKitty Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2021 Μαγκες ερωτηση...η Gigabyte GeForce RTX 3060 Ti 8GB Gaming OC PRO στα 650 θα ειναι κομπλε τιμη η ειναι πολυ overpriced? Δεν θελω να περιμενω 2 μηνες για να παει απο 650-600... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2021 9 ώρες πριν, RavishKitty είπε 650-600 700 Στο εφτιαξα... ειναι ΟΛΕΣ οι καρτες overprices...Αποφασιζεις αν θα δωσεις η οχι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
robby Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2021 Στις 9/1/2021 στις 9:01 ΠΜ, yiannis1991 είπε Που ζεις σχεδόν ένα χρόνο τώρα; Coronovirus, does it rink a bell? Σοβαρά τώρα, ο ιός έχει προκαλέσει θέματα στην παραγωγή και διάθεση λόγω social distancing, βάλε και ότι όλοι είναι σπίτι τους και αγοράζουν πράγματα, και δεν είναι μόνο οι κάρτες, γενικά ότι έχει να κάνει με home entertainment είναι σε έλλειψη, συν το γεγονός ότι οι Ampere και οι RDNA2 ουσιαστικά δεν κυκλοφόρησαν ποτέ, άρπαξε ο καθένας ότι κάρτα βρήκε και τέλος όλες.. φιλε για να μαθαινεις τον τελευταιο μηνα η 1650super εχει ανεβει 200 ευρω ξερω τι λεω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2021 6 λεπτά πριν, robby είπε φιλε για να μαθαινεις τον τελευταιο μηνα η 1650super εχει ανεβει 200 ευρω ξερω τι λεω Ε ναι, αυτό είπα και εγώ.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jgeorgiou Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2021 Στις 13/1/2021 στις 11:45 ΜΜ, RavishKitty είπε Μαγκες ερωτηση...η Gigabyte GeForce RTX 3060 Ti 8GB Gaming OC PRO στα 650 θα ειναι κομπλε τιμη η ειναι πολυ overpriced? Δεν θελω να περιμενω 2 μηνες για να παει απο 650-600... πουλιόταν όλον τον Δεκέμβριο από ελληνικά μαγαζιά με 550ευρώ , περίμενες λίγο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα