Προς το περιεχόμενο

Βοήθεια για Αναβάθμιση Κάρτας γραφικών

Ailuros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 12,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις παιδια!Ποια υλοποιηση της 1070 Gtx προτεινεται?

Αv κοιτάς να είναι διαθέσιμη και από Ελλάδα εδώ...

http://www.you.gr/pc-parts/exartimata-desktop-pc-anavathmisis/kartes-grafikon/karta-grafikon-(vga)-nvidia-gigabyte-gtx-1070-g1-g

http://www.msystems.gr/index.php?category=1625&product=21430

http://www.msystems.gr/index.php?category=1625&product=21501

μην κοιτάς μόνο τιμές αλλά και after sales

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις παιδια!Ποια υλοποιηση της 1070 Gtx προτεινεται?

Zotac extreme AMP! στα 530 σε σχεση με της αλλες ειναι προσφορα.

https://www.skroutz.gr/s/9415111/Zotac-GeForce-GTX1070-8GB-AMP-Extreme-ZT-P10700B-10P.html

παραθετω και βιντεο.

noobάδικη ερώτηση αλλά θα την κάνω

είχα ακούσει στο παρελθόν ότι οι Geforce κάρτες συνεργάζονται καλύτερα με Intel επεξεργαστές, και αντίστοιχα οι Radeon με AMD

ισχύει κάτι τέτοιο? για τον Phenom II (x6 1075T) μου να πάρω r9 380 ή GTX 960? ή ήρθε η ώρα να αλλάξω και επεξεργαστή?

είχα ακούσει στο παρελθόν ότι οι Geforce κάρτες συνεργάζονται καλύτερα με Intel επεξεργαστές, και αντίστοιχα οι Radeon με AMD

ισχύει κάτι τέτοιο? για τον Phenom II (x6 1075T) μου να πάρω r9 380 ή GTX 960? ή ήρθε η ώρα να αλλάξω και επεξεργαστή?

Οχι, δεν ισχυει, μετα μιλαμε για το cpu overhead που ειναι αλλο πραγμα . Οσο για gpu, παρε την 470 σε λιγο καιρο αν μπορεις να περιμενεις. Η 380 ειναι λιγο καλύτερη απο την 960. ΑΝ θα αλλαζες cpu, το καλυτερο θα ηταν να αλλαξεις πλατφορμα γενικα, αλλιως κοιτας καποιον 8320-8300-8320Ε αν τον υποστηριζει η μητρικη σου, αν και δεν θα δεις τρομερες διαφορες.

Οχι, δεν ισχυει, μετα μιλαμε για το cpu overhead που ειναι αλλο πραγμα . Οσο για gpu, παρε την 470 σε λιγο καιρο αν μπορεις να περιμενεις. Η 380 ειναι λιγο καλύτερη απο την 960. ΑΝ θα αλλαζες cpu, το καλυτερο θα ηταν να αλλαξεις πλατφορμα γενικα, αλλιως κοιτας καποιον 8320-8300-8320Ε αν τον υποστηριζει η μητρικη σου, αν και δεν θα δεις τρομερες διαφορες.

ευχαριστώ για την απάντηση.

ανέφερα και σε προηγούμενο ποστ ότι ήμουν σχετικά βιαστικός γιατί η τωρινή κάρτα βαράει 95-100 (άλλαξα πάστα, φύσηξα σκόνες αλλά τίποτα), αλλά βλέπω ότι όλοι λένε να περιμένω για τις καινούριες, οπότε μάλλον θα κάνω λίγο υπομονή. ελπίζω μέσα στον Άυγουστο να έχουν βγει

Με το συστημα της εικονας τι καρτα προτεινετε?Το συστημα εχει στηθει και προκειται να αγοραστει και μια καρτουλα μεχρι 150 ευρω μεταχειρησμενη..Προωριζεται για gaming απο παιδι που ειναι στην εφηβεια οποτε τα games που παιζει ειναι κανα pro tomb raider nba 2k και κανα minecraft..Επισης το τροφοδοτικο εχει ενα εξαπινο για την καρτα.

post-283515-0-79687000-1469360723_thumb.png

ο επεξεργαστης σε περιοριζει πολυ. Τον ειχα και το ξερω. Η gtx750 ηταν το οριο του.

επισης στα 150€ δεν υπαρχουν πολλες επιλογες. Ιδανικα θα πρεπει να κοιταξεις για καμια gtx950-960 αλλα στα μεταχειρισμενα σπανια βρισκεις τετοιες.

επισης το τροφοδοτικο του μαλλον ειναι μαπα. Εγω ενα 400αρι bequiet που εχω βγαζει 2 6πινα για καρτα γραφικων

480...1060...κατι αλλο ή να περιμενουμε για vega? τι λετε? θα μου πειτε τι εχεις ηδη....sapphire 6950...οτι και να παρω τεραστιο boost θα ειναι απλα δεν ξετρελαθηκα με τις 480/1060 τι λετε εσεις?!

μια χαρα ειναι η 480. Κι εγω αυτη θα παρω, απλα περιμενω να σταθεροποιηθουν οι τιμες και το στοκ. Βασικα ειναι και καλοκαιρι και λεω να κανω κανα μπανιο καινα μη λιωσω στο πισι. Για 1080 ειναι τελεια.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...