Προς το περιεχόμενο

Βοήθεια για Αναβάθμιση Κάρτας γραφικών

Ailuros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

teo20net

Link.png Site: http://www.insomnia.gr/topic/615933-rx-480-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-gpu-load/

Διάβασε το θέμα με τις απόψεις εκεί , απλά θα σου πω ότι εγώ έχω προσωπική άποψη δοκιμάζοντας αντίστοιχες κάρτες AMD-NVIDIA και παρατηρόντας ότι μέσα στο gaming στις ίδιες συνθήκες έχουν υψηλότερο cpu load. Αυτό δεν είναι πρόβλημα ούτε το θεωρώ μειονέκτημα απλά ΑΝ έχεις αδύναμο επεξεργαστή τότε σε "ποναέι" στις επιδόσεις. Αν θες περισσότερες διευκρινήσεις καλύτερα να γράψεις μνμ εκεί γιατί εδώ ξεφύγαμε από το θέμα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 12,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

καλησπερα σας!
το πσ μου εχει αυτα εδω 

CPU : intel core 2 extreme cpu x9650 3.00ghz

MEMORY : 8GB RAM 800mhz geil  

Motherboard:Asus Rampage Formula 

GPU: geforce 8800 gt 512MB

PSU : hiper 880w att hpu-5k880-pe v1 typer mk ii

win 10 64 bit

μπορω να δωσω μεχρι 140 ευρω για καινουρια καρτα γραφικων,επισης εχω βρει αυτην εδω 

https://www.skroutz.gr/s/8367570/Palit-GeForce-GTX750-Ti-2GB-StormX-Dual-NE5X75TTHD41F.html

ειναι καλη?
αν εχετε να μου προτεινεται καποια στα ιδια λεφτα πειτε μου  :-) 

Ευχαριστω!  :-D

Με την gtx 1070 θα έχεις απόδοση σχεδόν 2 x r9 290 ....Επειδή έχεις αρκετά δυνατή κάρτα και βρίσκεται στα κυβικά των καινούργιων rx480/gtx 1060 για μένα μόνο αν έχεις κάποιο παράπονο στα games αξίζει.Γενικά όμως σαν αναβάθμιση θα έχεις τρομερό boost αφού θα έχεις σχεδον διπλάσια απόδοση από το ήδη υπάρχων setup όπως είπα παραπάνω!

Μεχρι στιγμης ειμαι ευχαριστημενος,δεν εχω κανενα παραπονο.Απλα ελεγα για πιο futureproof .Ο i5 που εχω θα ειναι bottleneck για την 1070 gtx η οχι?

johnnyman

ο Ι5 που έχεις ακόμη κρατάει , σε  οριακές περιπτώσεις θα έχεις bottleneck!

giorgosmor

η 750ΤΙ/2 που λες είναι σωστή επιλογή για το pc σου αλλά εγω δεν θα έδινα πάνω από 115ευρώ για 750ΤΙ/2

ξαναψαξε στο σκρουτζ να βρεις φθηνότερη υλοποιηση ή πάρε κάποια μεταχειρισμένη με εγγυηση (nvidia λόγω αδύναμου επεξεργαστη)

• Like 1

johnnyman

ο Ι5 που έχεις ακόμη κρατάει , σε  οριακές περιπτώσεις θα έχεις bottleneck!

giorgosmor

η 750ΤΙ/2 που λες είναι σωστή επιλογή για το pc σου αλλά εγω δεν θα έδινα πάνω από 115ευρώ για 750ΤΙ/2

ξαναψαξε στο σκρουτζ να βρεις φθηνότερη υλοποιηση ή πάρε κάποια μεταχειρισμένη με εγγυηση (nvidia λόγω αδύναμου επεξεργαστη)

οκ! σε ευχαριστω  :-D

Mobo

https://www.asus.com/Motherboards/P5K/specifications/

Gpu προς αγορά

http://www.sapphiretech.com/productdetial.asp?pid=38D17047-E956-4D7A-AA1B-050A3F519239&lang=eng

Current Gpu

http://www.palit.com/palit/vgapro.php?id=1893&lang=en&pn=NEAT6300HD41-1070F&tab=sp

Με λίγα λόγια παρακαλώ αν αξίζει ή αν θα χάνει πείτε μου

*Στην mobo έχω κάνει update για να μπει xeon x5460 μέσα, με οτι αυτο συνεπάγεται..

Ευχαριστώ

Βασίλης

Μεχρι στιγμης ειμαι ευχαριστημενος,δεν εχω κανενα παραπονο.Απλα ελεγα για πιο futureproof .Ο i5 που εχω θα ειναι bottleneck για την 1070 gtx η οχι?

Ειδικά στα 4.3ghz που τον έχεις αποκλείεται.....

• Like 1

Αξίζει να αλλάξω σε GTX 1060/RX 480 ή να περιμένω?

CASE ZALMAN ZM-T4 BLACK

INTEL CORE I3-6098P 3.60GHZ LGA1151

ASUS H110M-K RETAIL

2 X RAM CORSAIR CMV8GX4M1A2133C15 8GB DDR4

VGA GIGABYTE GEFORCE GTX950 OC GV-N950WF2OC-2GD 2GB DDR5 PCI-E

SSD PATRIOT BLAST 120GB 2.5'' SATA3

PSU BE QUIET! SYSTEM POWER 7 400W

Καλησπέρα σε όλους.

Το παραπάνω συστημα είναι αγορασμενο τον Απριλιο. Παίζει απροβληματιστα τα περισσότερα παιχνίδια σε High settings σε 720p.

Μόνο μελανό σημείο κατά την γνωμη μου ή κάρτα γραφικών και αυτό λόγο 2 Gb ram.Αλλα από την άλλη το σύστημα είναι πολύ πρόσφατα αγορασμενο και μιας και παίζω μόνο σε 720p πιθανόν να έχει ψωμί ακόμα.

Αξίζει κατά την γνώμη σας να προβω σε αγορά από τον Σεπτεμβρη μιας από τις 2 κάρτες (GTX 1060 ή RX 480)? Ή μπορώ να κρατήσω την κάρτα που έχω και να κάνω αναβάθμιση σε κανένα χρόνο? Είναι αρκετή ή VRAM για 720p gaming ή δεν θα φτάνει για νέες κυκλοφορίες? Θα δω μεγάλη διαφορά στην απόδοση με τις νέες κάρτες αν προχωρησω στην αναβάθμιση?

Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Έχετε ιδέα που μπορώ να βρω Nvidia GTX 1060 Founders Edition στην Ελλάδα; Έχω γκουγκλάρει άπειρα περίμενω την κάρτα απο της 19 που είχε "Official Release". Γενικά η μόνη αξιόλογη 1060 που βρήκα ήταν στο πλαίσιο με 465 ευρω της MSI, προφανώς όμως το πλαίσιο έχει αυξήσει την τιμή της κατα 60 κάτι ευρώ. Asus απο το eshop δεν θέλω να αγοράσω γιατι απλα δεν μου αρέσει η Asus. Έχετε κάποιο μαγαζί κατα νού που να έχει την 1060 διαθέσιμη τώρα (ακόμα και αν δεν είναι η founders)  και όχι τον Αύγουστο;

Υ.Γ: Προτεινόμενη τιμή η 1060 έχει περίπου τα 250-300 ευρω.

θα έρθει τις πρώτες μέρες του Αυγούστου με τα φθηνότερα μοντέλα να έχουν τιμή γύρω στα 320-330ευρώ.

μην περιμένεις ούτε νωρίτερα , ούτε φθηνότερα

Αξίζει να αλλάξω σε GTX 1060/RX 480 ή να περιμένω?

CASE ZALMAN ZM-T4 BLACK

INTEL CORE I3-6098P 3.60GHZ LGA1151

ASUS H110M-K RETAIL

2 X RAM CORSAIR CMV8GX4M1A2133C15 8GB DDR4

VGA GIGABYTE GEFORCE GTX950 OC GV-N950WF2OC-2GD 2GB DDR5 PCI-E

SSD PATRIOT BLAST 120GB 2.5'' SATA3

PSU BE QUIET! SYSTEM POWER 7 400W

Καλησπέρα σε όλους.

Το παραπάνω συστημα είναι αγορασμενο τον Απριλιο. Παίζει απροβληματιστα τα περισσότερα παιχνίδια σε High settings σε 720p.

Μόνο μελανό σημείο κατά την γνωμη μου ή κάρτα γραφικών και αυτό λόγο 2 Gb ram.Αλλα από την άλλη το σύστημα είναι πολύ πρόσφατα αγορασμενο και μιας και παίζω μόνο σε 720p πιθανόν να έχει ψωμί ακόμα.

Αξίζει κατά την γνώμη σας να προβω σε αγορά από τον Σεπτεμβρη μιας από τις 2 κάρτες (GTX 1060 ή RX 480)? Ή μπορώ να κρατήσω την κάρτα που έχω και να κάνω αναβάθμιση σε κανένα χρόνο? Είναι αρκετή ή VRAM για 720p gaming ή δεν θα φτάνει για νέες κυκλοφορίες? Θα δω μεγάλη διαφορά στην απόδοση με τις νέες κάρτες αν προχωρησω στην αναβάθμιση?

Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Μείνε όπως έχεις....μια χαρά είναι για 720p η κάρτα!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...