Προς το περιεχόμενο

Βοήθεια για Αναβάθμιση Κάρτας γραφικών

Ailuros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδία καλησπέρα.

Το σύστημα μου έχει πάνω έναν i5 760 και 8gb ram. (σε λίγο καιρό θα γίνει OC μάλλον).

Εγώ θέλω να παίζω σε 1080p τα games μου αλλά όσο γίνεται πιο καλά σε budget φάση.

Αρχικά κοίταγα την GTX 950 της Gigabyte στα 156€ αλλά είδα ότι είναι αρκετά πιο κάτω από την r9 270.
Και γιατί αναφέρω την r9 270? Δοκίμασα χθες ενός φίλου την r9 270 στο σύστημα μου και όταν τα έβαζα max και High τα γραφικά σε αρκετά παιχνίδια έπεφτα εως και 28fps ενώ σε άλλα 37 - 41 το λιγότερο. Οπότε λέω αν είανι κατώτερη από την r9 270 τι θα βγάζω μετά?
Και φτάνουμε στο θέμα μας.

Τι να επιλέξω ώστε να παίζω όμορφα και ωραία στα high σε 1080p σχετικά οικονομικά?
Κοίταζα GTX 950 και GTX 960 4gb MSI η οποία είναι λίγο πιο πάνω απο το budget μου και δεν ξέρω αν θα την καταφέρω.

Ακούω γνώμες.
Συγνώμη αν σας κούρασα και ευχαριστώ ! :)

Επεξ/σία από GiannisKap
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 12,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Εγω πιστεύω οτι δεν αξιζει το κόπο μια τοσο παλιά καρτα...οτι ειναι δυνατη ειναι αλλα δεν σημαινει οτι παίζει και καλα...συν οτι θα εχεις και θεματα με θερμοκρασιες...!!! πόσο την βρηκες αν επιτρέπεται...???

Έχεις δίκιο καλύτερα να περιμενω να πεσουν λιγο οι τιμες σε rx 480 ή και μια 1060.

Την 690 τη βρήκα 250.

Αυτό πάλι πρώτη φορά το ακούω, ότι με ποιο παλιούς επεξεργαστές η Nvidia έχει καλύτερη συμπεριφορά. Όχι ότι ντε και καλά θέλω να πάρω την rx 480. Αλλά αν έχεις κανένα λινκ που να το αποδεικνύει αυτό. Είναι πολλά τα λεφτά. Ακόμα και μέχρι Σεπτέμβριο να περιμένω το πολύ να πάει μέχρι 450. Απλά βλέπω και το Vulkan που στην AMD θερίζει και σκέφτομαι και αυτό.

Εαν θες 1080p 60 fps max η σχεδον max settings πας αναγκαστικα 1070. Αλλιως πας 480 που βγαζει 1080p 60 fps με medium settings. Ολα αυτα για τα πιο απαιτητικα παιχνιδια οπως το Witcher 3 γιατι σιγουρα θα υπαρχουν αρκετα που θα μπορει να τα τρεξει max settings 1080p 60 fps η 480 και η 1070 να πηγαινει πανω απο 60.

Το θέμα είναι ότι προτιμώ καινούργια για να ναι με δόσεις και κοντά στα 200 :|

Βαλε 50 ευρω παραπανω και παρε μια 480. Δε θα το μετανιωσεις.

Εαν θες 1080p 60 fps max η σχεδον max settings πας αναγκαστικα 1070. Αλλιως πας 480 που βγαζει 1080p 60 fps με medium settings. Ολα αυτα για τα πιο απαιτητικα παιχνιδια οπως το Witcher 3 γιατι σιγουρα θα υπαρχουν αρκετα που θα μπορει να τα τρεξει max settings 1080p 60 fps η 480 και η 1070 να πηγαινει πανω απο 60.

Εδώ νομίζω φίλε μου είσαι λάθος. Το Witcher 3 ακόμα και στα Ultra χωρίς Hairworks είναι κοντά στα 60 αλλά όχι απόλυτα 60. 50 - 60. Και θα είμαι ευχαριστημένος!! 

Φίλος θέλει να κάνει μια μικρή αναβάθμιση για να παίξει το No Man's Sky που βγαίνει τον Αύγουστο. Το pc τα 'χει τα χρονάκια του:

motherboard την Foxconn Inferno Katana GTI

CPU i7 έχει, οπότε ή τον 860 ή τον 870.

Πετάει την 5770 που είχε πάνω και θέλει να πάρει νέα GPU και 16GB DDR3 (πάνω είχε 3x2GB RAM τις οποίες επίσης θα σουτάρει). Μάλλον από digital-master η αγορά και σύνολο να του βγουν 200ευρώ και τα δύο.

Κοιτάει σε λύσεις τύπου: GPU + RAM.

Με την 750 θα γίνει δουλειά; Υλοποίηση κομπλέ ή κάτι άλλο, π.χ. σε Gigabyte;

Ή να κοιτάξει για AMD μεριά, Sapphire 370;

Εδώ νομίζω φίλε μου είσαι λάθος. Το Witcher 3 ακόμα και στα Ultra χωρίς Hairworks είναι κοντά στα 60 αλλά όχι απόλυτα 60. 50 - 60. Και θα είμαι ευχαριστημένος!! 

Το post μου το διαβασες η τσαμπα το εγραψα? Ειπα max η ΣΧΕΔΟΝ max.

Φίλος θέλει να κάνει μια μικρή αναβάθμιση για να παίξει το No Man's Sky που βγαίνει τον Αύγουστο. Το pc τα 'χει τα χρονάκια του:

motherboard την Foxconn Inferno Katana GTI

CPU i7 έχει, οπότε ή τον 860 ή τον 870.

Πετάει την 5770 που είχε πάνω και θέλει να πάρει νέα GPU και 16GB DDR3 (πάνω είχε 3x2GB RAM τις οποίες επίσης θα σουτάρει). Μάλλον από digital-master η αγορά και σύνολο να του βγουν 200ευρώ και τα δύο.

Κοιτάει σε λύσεις τύπου: GPU + RAM.

Με την 750 θα γίνει δουλειά; Υλοποίηση κομπλέ ή κάτι άλλο, π.χ. σε Gigabyte;

Ή να κοιτάξει για AMD μεριά, Sapphire 370;

ναι, μια χαρα θα κανει δουλεια με οποιαδηποτε απο τις 2. Λιγο πιο γρηγορη η 370 αλλα εχει υπερδιπλασια καταναλωση.

Γεια σε όλους ! ενδιαφερομαι για μία κάρτα γραφικών οικονομική για games και βρήκα αυτήν εδώ αξίζει ? http://www.skroutz.gr/s/7073851/Gigabyte-Radeon-R7-360-2GB-Ultra-Durable-2-Series-GV-R736OC-2GD.html

Εάν όχι έχετε να μου προτείνεται καμία άλλη

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...