Προς το περιεχόμενο

Βοήθεια για Αναβάθμιση Κάρτας γραφικών

Ailuros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

3 ώρες πριν, Aurumnus είπε

Θα λειτουργήσουν οι RX 570/580 και οι GTX 1650/1660 με την Gigabyte GA-P55A-UD4;

Δεν θα υπάρχει πρόβλημα με το Legacy BIOS της μητρικής;

σωστα, μπορει να υπαρξουν και θεματα ασυμβατοτητας.. οποτε ετσι κι αλλιως δεν εξεταζω την αγορα νεας καρτας.
Καθως ουτε πολλα χρηματα μπορω να διαθεσω.. οποτε μονοδρομος η μεταχειρισμενη!

Στις 11/12/2019 στις 4:55 ΜΜ, MasterX είπε

Update:
O φιλος με την 960 ειναι ετοιμος να τη δωσει αν θελω και με ρωτησε αν ειμαι οκ να τη παρω για 50€
Ο φιλος με τη 1050ti δεν ειναι ακομα ετοιμος και υπαρχει περιπτωση να αργησει..ισως και μεχρι Πασχα.

Η αληθεια ειναι οτι και εγω δεν καιγομαι να παιξω και θα μπορουσα να περιμενω.
Τι προτεινετε να κανω;

Η Gigabyte HD5850 1GB μου πιανει τιποτα αν προσπαθησω να τη πουλησω;  

Οποτε το διλλημα παραμενει μεταξυ των 2 αρχικων επιλογων, με το παραπανω Update ομως..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 12,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 ώρες πριν, TAKISTRIGONIS είπε

καλημέρα , πήρα μια 1050ti 4gb κ μια 1650 4gb ventus xs, βλέπω καλύτερα γραφικά με την 1050 πως γίνεται αυτό????

Καλημέρα, μπορείς να διευκρινίσεις τι εννοείς με το ότι βλέπεις καλύτερα γραφικά με την 1050ti? Καλύτερα FPS εννοείς; Μπορείς να στείλεις screenshot από benchmark ή games  καθώς και τον τύπο του επεξεργαστή; Ποιους drivers χρησιμοποιείς; 

Επεξ/σία από Fredman

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 12/12/2019 στις 4:46 ΜΜ, kanesaxo είπε

εν τέλει μετά απο κάμποσα βιντεάκια, ριβιουζ θερμοκρασίων, μπατζετ, αποφάσια να παω σε MSI 1660ti Gaming X. 

Εψαχνα Super, διαθεσιμότητα μηδενική. Εχω ήδη ολα τα υπολοιπα πράγματα και τα κοιτάζω. Σιγουρα δεν αξιζει η ti τα έξτρα χρήματα, αλλα τη βρήκα διαθέσιμη πλαίσιο, ακριβότερη μεν, αλλα α΄τοκες δόσεις δε.

Ημουν σε σκεψεις για τη φθηνότερη υλοποιηση dual fan της Gibabyte μιας και ανέβηκε το μπατζετ, αλλα περα παλι απ'τη διαθεσιμότητα (320σκρουτζ - 430 πλαίσιο) ειπα να μη κανω την υπέρβαση. Μια καλή υλοποίηση, ξεφεύγει. Και οπως αναλύσαμε, για 1080 θεωρω πως η ti θα με καλυψει.

Τουλάχιστο οσα τεστ κι αν ειδα γιουτιουμπ, ειναι κοντα στα 60φπς στους περισσότερους τίτλους.

Τραγικό VFM στα 330€ η 1660 Ti. Στα ~330€ που έφτασες κοίτα καλύτερα 5700 που είναι κάπου 30-35% καλύτερη εκτός και αν είσαι Nvidia-only οπότε και πάω πάσο.

Επεξ/σία από 50EuroUser

6 ώρες πριν, 50EuroUser είπε

Τραγικό VFM στα 330€ η 1660 Ti. Στα ~330€ που έφτασες κοίτα καλύτερα 5700 που είναι κάπου 30-35% καλύτερη εκτός και αν είσαι Nvidia-only οπότε και πάω πάσο.

την αγορασα ήδη φιλε μου. Δε πειράζει, έπρεπε αναγκαστικά να αγοραστεί απο πλαίσιο, μιας και δώθηκε τμήμα του ποσου σε δοσεις.

Η 5700 του πλαισιου, ως αμεσα διαθεσιμη ειχε 430ε με -100ε στο σκρουτζ. Ηθελα να στήσω το πισι να τελειώνω μ'αυτο, μιας και έπρεπε να δω πως ολα λειτουργουν μηπως και χρειαζόμασταν κανα DOA.

Nα σαι καλά ομως :)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κ στης τενειες κ σε ευκρίνεια οθόνης στα παιχνίδια είναι παρόμοιες καλύτερα προς την 1050 νομίζω, 16 για μνήμη κ  η 1050 είναι z370 pro 4 με corei3 9100 860evo 512, κ η 1650 σε 8600k με 16γιγα μνημη 850 evo 512 z370 g gaming με τα τελευταία update drivers

Επεξ/σία από TAKISTRIGONIS

6 ώρες πριν, kanesaxo είπε

την αγορασα ήδη φιλε μου. Δε πειράζει, έπρεπε αναγκαστικά να αγοραστεί απο πλαίσιο, μιας και δώθηκε τμήμα του ποσου σε δοσεις.

Η 5700 του πλαισιου, ως αμεσα διαθεσιμη ειχε 430ε με -100ε στο σκρουτζ. Ηθελα να στήσω το πισι να τελειώνω μ'αυτο, μιας και έπρεπε να δω πως ολα λειτουργουν μηπως και χρειαζόμασταν κανα DOA.

Nα σαι καλά ομως :)

Ειρωνεία όταν η 5700ΧΤ pulse έπαιζε στα 369 😏

Χαιρετώ την κοινότητα. 

Το σύστημα προς αγορά είναι το παρακάτω:

2700Χ ή 3600
32Gb
MSI Β450 mortar max
Nvme 500Gb

Χρήση: Πλατφόρμα office, Photoshop και περιστασιακά gaming, δηλαδή Anno και διάφορα άλλα strategy games. 
Λεφτά μέχρι 150-170€. Απαραίτητο προσόν να είναι ήσυχη η κάρτα. Δεν θέλω να ακούω jet να απογειώνεται. Έχω βαρεθεί το PC να βουίζει, θέλω ησυχία. Κανένα ενδιαφέρον για OC. Όπως παίζουν από την "μαμά" τους όλα. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θα σου πρότεινα να βάλεις 16gb ram και να πάρεις 1tb nvme ή κανά 500άρη ssd εξτρά. Sorry για το offtopic.

Επεξ/σία από Liakos10

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Νεα ερωτηση:
(Για το φιλο που εχει τη Gigabyte GeForce GTX1050 Ti 4GB G1 Gaming που θα μου δωσει.)
Σκεφτεται να την αλλαξει με MSI GeForce RTX 2060 Super 8GB Ventus GP OC
ή MSI GeForce RTX 2060 Super 8GB Super Armor OC

Παιζει FPS games και θελει να εχει πολλά fps σε 1080p/60hz.. Θελει μάξιμουμ απόδοση με την καλύτερη δυνατή τιμή...και future proof οπωσδήποτε.
Προτεινετε τι ειναι καλυτερο για τη περιπτωση του πιστευετε, απο αυτες τις 2 η οποιαδηποτε αλλη καλυπτει και συμφερει.

το συστημα του (φτιαγμενο το 2017):
* PSU (Τροφοδοτικό & Watt):  Coolermaster 750W πιστοποίηση White
* Motherboard (Μητρική):  Gigabyte GA-B250M-D3H
* CPU (Κεντρικός επεξεργαστής):  Intel CPU Core i5 7600 (1151/3.50 GHz/6 MB) 7th Gen (Kaby Lake)
* RAM (Μνήμη συστήματος):  RAM CORSAIR CMK16GX4M2A2400C14R VENGEANCE LPX RED 16GB (2X8GB) DDR4 2400MHZ
* GPU (Κάρτα γραφικών):  Gigabyte GeForce GTX1050 Ti 4GB G1 Gaming
* Monitor/Resolution (Οθόνη/Ανάλυση):  1080p/60hz
* ΟS (Λειτουργικό σύστημα):  Windows 10 64bit

Επεξ/σία από MasterX

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
26 λεπτά πριν, MasterX είπε

Νεα ερωτηση:
(Για το φιλο που εχει τη Gigabyte GeForce GTX1050 Ti 4GB G1 Gaming που θα μου δωσει.)
Σκεφτεται να την αλλαξει με MSI GeForce RTX 2060 Super 8GB Ventus GP OC
ή MSI GeForce RTX 2060 Super 8GB Super Armor OC

Παιζει FPS games και θελει να εχει πολλά fps σε 1080p/60hz.. Θελει μάξιμουμ απόδοση με την καλύτερη δυνατή τιμή...και future proof οπωσδήποτε.
Προτεινετε τι ειναι καλυτερο για τη περιπτωση του πιστευετε, απο αυτες τις 2 η οποιαδηποτε αλλη καλυπτει και συμφερει.

το συστημα του (φτιαγμενο το 2017):
* PSU (Τροφοδοτικό & Watt):  Coolermaster 750W πιστοποίηση White
* Motherboard (Μητρική):  Gigabyte GA-B250M-D3H
* CPU (Κεντρικός επεξεργαστής):  Intel CPU Core i5 7600 (1151/3.50 GHz/6 MB) 7th Gen (Kaby Lake)
* RAM (Μνήμη συστήματος):  RAM CORSAIR CMK16GX4M2A2400C14R VENGEANCE LPX RED 16GB (2X8GB) DDR4 2400MHZ
* GPU (Κάρτα γραφικών):  Gigabyte GeForce GTX1050 Ti 4GB G1 Gaming
* Monitor/Resolution (Οθόνη/Ανάλυση):  1080p/60hz
* ΟS (Λειτουργικό σύστημα):  Windows 10 64bit

Αφού παίζει fps παιχνίδια ας πάρει για 1660 super και ενα μόνιτορ 144hz https://www.skroutz.gr/s/20176486/AOC-24G2U.html  Όταν με το καλό ξανά γίνει διαθέσιμο (200€ κοστιζει πάνω κάτω...)

Δεν έχει νόημα να βγάζει 700 frames και να παίζει σε 60hz monitor

Επεξ/σία από leros2004
  • Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
28 λεπτά πριν, leros2004 είπε

Αφού παίζει fps παιχνίδια ας πάρει για 1660 super και ενα μόνιτορ 144hz https://www.skroutz.gr/s/20176486/AOC-24G2U.html  Όταν με το καλό ξανά γίνει διαθέσιμο (200€ κοστιζει πάνω κάτω...)

Δεν έχει νόημα να βγάζει 700 frames και να παίζει σε 60hz monitor

θα τα καταφερνει τοσο καλα η 1660 super να βγαλει πολλα fps ακομα και για 144hz ???

Αρα οντως αυτες οι 2060 ειναι overkill?

Επεξ/σία από MasterX

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 λεπτά πριν, MasterX είπε

θα τα καταφερνει τοσο καλα η 1660 super να βγαλει πολλα fps ακομα και για 144hz ???

Αρα οντως αυτες οι 2060 ειναι overkill?

Overkill dδεν ξέρω αν είναι, Overpriced σίγουρα... 

Έτσι και αλλιώς το σύστημα που έχει δεν πρόκειται να ακολουθήσει καμία δυνατή κάρτα γραφικών ειδικά με multi fps παιχνίδια, Με i5 7600 θα έχει stuttering και αρκετές βουτιές των frames.

Ps: Δεν γράφεις ποια παιχνίδια fps παίζει 

Επεξ/σία από leros2004
  • Thanks 1

Παιδιά θέλω βοήθεια σκέφτομαι μιας και η 5500 χτ αργή να φτάσει στη αγορά και είμαι με δανεικη κάρτα λέω να πάω σε 1660 σούπερ μιας και από ότι διαβάζω αξίζει σε σχέση με τη 5500χτ ,το ξέρω πως θα έχω θέμα με cpu αλλά σκέφτομαι σίγουρα να αλλάξω και να πάω σε αμδ αυτή τη στιγμή παίζω μόνο cs go θα έχω πρόβλημα τι λέτε επίσης επειδή δεν εχω αγοράσει άλλη φορά με τημολογιο πόσο ακριβώς θα πληρώσω την 1660 σουπερ βλέπω πως κάνει 220 ε ευχαριστω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...