Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, SakafliaC είπε

Εντάξει ρε δε μπορώ να πω ότι μέχρι τώρα με έχει ξενερώσει τόσο ο 6600 στο PUBG. Ίσως βοηθάει και το gsync βέβαια.

Θα το ψάξω όσο μπορώ για έναν 7700 ν ανασάνει όμως λίγο το pc γενικά.

Για κάρτα λοιπόν εσύ τι προτείνεις? Ξαναλέω να μαι άνετος full sto PUBG σε 24/1080p, αλλά όχι να δώσω παραπάνω χρήματα, θ αγοράσω μια και καλή κορυφαία κάρτα όταν πάω για νέο σύστημα.

Τι να σου πω.

Ο 4690 μου στα 4.6 που ειναι καλυτερος απο τον 6600 και με μνημες στα 2400 ετρωγε αρκετα frame drops.

Ισως τωρα με την 970 δε σου φαινεται γιατι δε τερματιζει το cpu,αλλα αν παρεις δυνατοτερη καρτα θα το διαπιστωσεις.

Αν μεινεις σε 24/1080 και σκοπευεις πχ σε κανα χρονο να κανεις πιο χοντρη αναβαθμιση,κατ εμε πηγαινε σε 1660/580 και μη σκασεις 400αρα.

Στο λεω γιατι θα τρωει τρελο bottleneck απο τον 6600 και θα ξενερωσεις και θα αναγκαστεις να αναβαθμισεις.Been there done that.

• Απαντ. 12,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, Dantε είπε

Τι να σου πω.

Ο 4690 μου στα 4.6 που ειναι καλυτερος απο τον 6600 και με μνημες στα 2400 ετρωγε αρκετα frame drops.

Ισως τωρα με την 970 δε σου φαινεται γιατι δε τερματιζει το cpu,αλλα αν παρεις δυνατοτερη καρτα θα το διαπιστωσεις.

Αν μεινεις σε 24/1080 και σκοπευεις πχ σε κανα χρονο να κανεις πιο χοντρη αναβαθμιση,κατ εμε πηγαινε σε 1660/580 και μη σκασεις 400αρα.

Στο λεω γιατι θα τρωει τρελο bottleneck απο τον 6600 και θα ξενερωσεις και θα αναγκαστεις να αναβαθμισεις.Been there done that.

Ακριβώς έτσι το σκέφτομαι, όχι σε 1 βέβαια, σε 2-3 χρόνια να πάω για ολική αναβάθμιση.

Και θέλω και ν αποφύγω και το bottleneck, απλά να πάρω κάτι πολύ καλό για 24/1080, αλλά μέχρι εκεί.

1660 λες λοιπόν απλή κιόλας, ούτε καν Τi?

Δημοσ.
37 λεπτά πριν, vairass είπε

Palit GeForce GTX 1060 3GB StormX (Κωδικός: NE51060015F9-1061F)

Παιδιά αξίζει στα 100 ευρώ;

έχω i5 2500k

μεταχειρισμένη , αν είναι εκτός εγγύησης πως ξέρεις ότι δεν θα σου σκάσει σύντομα?

μια εναλλακτική είναι η 

https://www.skroutz.gr/s/11944081/Asus-Radeon-RX-580-4GB-Dual-OC-90YV0AQ0-M0NA00.html

• Thanks 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, jgeorgiou είπε

μεταχειρισμένη , αν είναι εκτός εγγύησης πως ξέρεις ότι δεν θα σου σκάσει σύντομα?

μια εναλλακτική είναι η 

https://www.skroutz.gr/s/11944081/Asus-Radeon-RX-580-4GB-Dual-OC-90YV0AQ0-M0NA00.html

Εδώ δεν ξέρουμε πότε θα πεθάνουμε....

Δεν θέλω να δώσω πάνω από 100....

Παιζω σπάνια

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, vairass είπε

Εδώ δεν ξέρουμε πότε θα πεθάνουμε....

Δεν θέλω να δώσω πάνω από 100....

Παιζω σπάνια

αν σκέφτεσαι έτσι , η τιμή είναι "σωστή" προχώρα

• Like 1
Δημοσ.

Υπάρχει τρόπος να δω σε τι κατάσταση είναι η κάρτα;

2 λεπτά πριν, jgeorgiou είπε

αν σκέφτεσαι έτσι , η τιμή είναι "σωστή" προχώρα

Δυστηχως στα λεφτά είμαι οριακά... Επίσης δεν πολύ παίζω όπως έγραψα....

Απλά να υπάρχει μια κάρτα μέσα.

νομίζω σαν τιμή αξίζει.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, jgeorgiou είπε

όχι ,  τον πωλητή  τον γνωρίζεις προσωπικά?

Οχι αλλά θετικές υπάρχουν και είναι μέλος απ το 2012.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, vairass είπε

Οχι αλλά θετικές υπάρχουν και είναι μέλος απ το 2012.

προσωπικά είμαι κατά του ρίσκου για 30ευρώ.

εσύ πληρώνεις , εσύ αποφασίζεις.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, jgeorgiou είπε

προσωπικά είμαι κατά του ρίσκου για 30ευρώ.

εσύ πληρώνεις , εσύ αποφασίζεις.

Πώς προκύπτει το 30; Θεσσαλονίκη είμαι

Δημοσ.

Επειδή δεν έχω ιδέα από after effects, gtx 1660 6gb ή rx 570? Αρκεί η 2η? Κάποιος που να το δουλεύει θα προτιμούσα να μου πει γιατί στην θεωρία αρκεί η 2η.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, johnyboy είπε

Επειδή δεν έχω ιδέα από after effects, gtx 1660 6gb ή rx 570? Αρκεί η 2η? Κάποιος που να το δουλεύει θα προτιμούσα να μου πει γιατί στην θεωρία αρκεί η 2η.

https://www.pugetsystems.com/recommended/Recommended-Systems-for-Adobe-After-Effects-CC-144/Hardware-Recommendations

είναι NVIDIA-friendly

3 ώρες πριν, vairass είπε

Πώς προκύπτει το 30; Θεσσαλονίκη είμαι

Πράγματι σου βγαίνει μεγάλη η διαφορά , ψάξε για 580/8Gb που να έχει προσφορά σε Θεσσαλονίκη. Εσύ έχεις τα λεφτά εσύ αποφασίζεις.

Επεξ/σία από jgeorgiou
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, jgeorgiou είπε

https://www.pugetsystems.com/recommended/Recommended-Systems-for-Adobe-After-Effects-CC-144/Hardware-Recommendations

είναι NVIDIA-friendly

Πράγματι σου βγαίνει μεγάλη η διαφορά , ψάξε για 580/8Gb που να έχει προσφορά σε Θεσσαλονίκη. Εσύ έχεις τα λεφτά εσύ αποφασίζεις.

Θα δω μήπως την πάρω με 80

Δημοσ.
Μόλις τώρα, vairass είπε

Θα δω μήπως την πάρω με 80

Η τιμή που στην δίνει είναι "σωστή" ,  απλά προσωπικά δεν πολυγουστάρω το ρίσκο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...