Προς το περιεχόμενο

Βοήθεια για Αναβάθμιση Κάρτας γραφικών

Ailuros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

5 ώρες πριν, SakafliaC είπε

Για PUBG στα 144hz σε 27αρι/2Κ monitor θα την παλέψει η 1660Τi ή πηγαίνω για 2060?

Καλημέρα. Ξεκινα με πόσα χρήματα διαθέτεις.

• Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 12,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, SakafliaC είπε

Για PUBG στα 144hz σε 27αρι/2Κ monitor θα την παλέψει η 1660Τi ή πηγαίνω για 2060?

Επειδή το έχω δοκιμάσει , θες 2060super και καλή cpu κατ'ελάχιστο για να έχεις γύρω στα 120fps average. (τα fps drops σε δύσκολες σκηνές υπολόγισε τα στα 2/3 του average αν έχεις καλή cpu).

Γενικά για 1440p/144ΗΖ θες 2070super και πάνω

Επεξ/σία από jgeorgiou
  • Thanks 1

4 ώρες πριν, radiohead είπε

Καλημέρα. Ξεκινα με πόσα χρήματα διαθέτεις.

Την 970 που έχω τώρα την έχω 4-5 χρόνια, το λέω εννοώντας ότι δεν αναβαθμίζω συχνά, οπότε αν πάρω κάρτα δεν θα βάλω κάποιο όριο.

Θέλω μια που να είμαι άνετος σε 2Κ/27"/144hz αλλά όχι κάτι παραπάνω ώστε να πω ότι πέταξα λεφτά. Δε μ ενδιαφέρει ούτε σαν ιδέα δηλαδή το 4Κ, ούτε θα παίξω κάποιον τίτλο βαρύτερο απ το PUBG.

4 ώρες πριν, jgeorgiou είπε

Επειδή το έχω δοκιμάσει , θες 2060super και καλή cpu κατ'ελάχιστο για να έχεις γύρω στα 120fps average. (τα fps drops σε δύσκολες σκηνές υπολόγισε τα στα 2/3 του average αν έχεις καλή cpu).

Γενικά για 1440p/144ΗΖ θες 2070super και πάνω

Δεν πίστευα ότι θα πρεπε ν ανέβω μέχρι 2070super, έλεγα με 1660Ti άντε 2060 θα μουν οκ.

Αυτό μου το λες συγκεκριμένα για το PUBG ή για να παίζω όλους τους ΑΑΑ τίτλους?

3 λεπτά πριν, SakafliaC είπε

Την 970 που έχω τώρα την έχω 4-5 χρόνια, το λέω εννοώντας ότι δεν αναβαθμίζω συχνά, οπότε αν πάρω κάρτα δεν θα βάλω κάποιο όριο.

Θέλω μια που να είμαι άνετος σε 2Κ/27"/144hz αλλά όχι κάτι παραπάνω ώστε να πω ότι πέταξα λεφτά. Δε μ ενδιαφέρει ούτε σαν ιδέα δηλαδή το 4Κ, ούτε θα παίξω κάποιον τίτλο βαρύτερο απ το PUBG.

Δεν πίστευα ότι θα πρεπε ν ανέβω μέχρι 2070super, έλεγα με 1660Ti άντε 2060 θα μουν οκ.

Αυτό μου το λες συγκεκριμένα για το PUBG ή για να παίζω όλους τους ΑΑΑ τίτλους?

Πάλι δεν μου γράφεις budget :)

1 ώρα πριν, SakafliaC είπε

Οκ πες μου μια μέχρι 400 και πες μου και γενικά την πιο vfm κάρτα γι αυτό που θέλω 😛

Σε αυτό το price range για 1440p imho αυτή https://www.skroutz.gr/s/20195189/Gigabyte-Radeon-RX-5700-XT-8GB-Gaming-OC-GV-R57XTGAMING-OC-8GD.html με τα μάτια κλειστά.

Αν θες Nvidia 2060 super αλλά είναι πίσω.

Παρακάτω από αυτές τις δύο μην πέσεις.

• Thanks 1

2 λεπτά πριν, radiohead είπε

Σε αυτό το price range για 1440p imho αυτή https://www.skroutz.gr/s/20195189/Gigabyte-Radeon-RX-5700-XT-8GB-Gaming-OC-GV-R57XTGAMING-OC-8GD.html με τα μάτια κλειστά.

Αν θες Nvidia 2060 super αλλά είναι πίσω.

Παρακάτω από αυτές τις δύο μην πέσεις.

Έχω gsync οθόνη κρίμα δεν είναι να πάω σε amd? ;/

2060 super θα είμαι άνετος όμως ή να πάω για 2070? Ξαναλέω μόνο για PUBG όχι κάτι πιο απαιτητικό.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, SakafliaC είπε

Έχω gsync οθόνη κρίμα δεν είναι να πάω σε amd? ;/

2060 super θα είμαι άνετος όμως ή να πάω για 2070? Ξαναλέω μόνο για PUBG όχι κάτι πιο απαιτητικό.

Ένα ένα τα λες :P

Πάρε 2060s και σιγά σιγά αναβαθμίζεις και τα υπόλοιπα. Όπως σου είπε και ο georgiou έμμεσα θα σε κρατάει πίσω ο i5 σου.

Επεξ/σία από radiohead
  • Like 3

3 ώρες πριν, radiohead είπε

Ένα ένα τα λες :P

Πάρε 2060s και σιγά σιγά αναβαθμίζεις και τα υπόλοιπα. Όπως σου είπε και ο georgiou έμμεσα θα σε κρατάει πίσω ο i5 σου.

Και με 7700 θα μαι πίσω ή απλά αυτός δεν αξίζει από οικονομική άποψη? Γιατί η αλήθεια είναι δε θέλω ν αλλάζω όλο το σύστημα και λέω να δώσω τον 6600 και να βρω έναν 7700 να τον συνδυάσω με την 2060s. Πώς σου φαίνεται εσένα?

15 λεπτά πριν, SakafliaC είπε

Και με 7700 θα μαι πίσω ή απλά αυτός δεν αξίζει από οικονομική άποψη? Γιατί η αλήθεια είναι δε θέλω ν αλλάζω όλο το σύστημα και λέω να δώσω τον 6600 και να βρω έναν 7700 να τον συνδυάσω με την 2060s. Πώς σου φαίνεται εσένα?

Αν βρεις 7700k μεταχειρισμένο σε καλή τιμή οκ. Αλλιώς πας σε νέα πλατφόρμα η οποία θα σου βγει πακέτο λιγότερα από ότι η gpu. Ξεκινα με κάρτα και βλέπεις.

1 ώρα πριν, radiohead είπε

Αν βρεις 7700k μεταχειρισμένο σε καλή τιμή οκ. Αλλιώς πας σε νέα πλατφόρμα η οποία θα σου βγει πακέτο λιγότερα από ότι η gpu. Ξεκινα με κάρτα και βλέπεις.

Τελευταία ερώτηση και ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια.

Αν τελικά μείνω σε 24"/1080p σε τι κάρτα κοιτάω ώστε να μαι όσο πιο άνετος γίνεται στο PUBG με σταθερά πολλά fps?

Εννοώ όχι κάποια future proof και με δυνατότητες για 2Κ κλπ, αλλά σε ότι πιο τίμιο και καλό για 24"/1080p.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 λεπτά πριν, SakafliaC είπε

Τελευταία ερώτηση και ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια.

Αν τελικά μείνω σε 24"/1080p σε τι κάρτα κοιτάω ώστε να μαι όσο πιο άνετος γίνεται στο PUBG με σταθερά πολλά fps?

Εννοώ όχι κάποια future proof και με δυνατότητες για 2Κ κλπ, αλλά σε ότι πιο τίμιο και καλό για 24"/1080p.

144Hz?

1660ΤΙ ΜΙΝ

AMD5700

2060super

AMD5700XT MAX

σου έδωσα ΜΙΝ , ενδιάμεσες λύσεις & ΜΑΧ.

Επεξ/σία από jgeorgiou
  • Like 2

Με τον 6600 δε πας πουθενα στο pubg οτι καρτα και να βαλεις.

Στο λεω επειδη ειχα 4690 κλοκαρισμενο κιολας.Με το που τον αλλαξα ειδα το φως το αληθινο.Τεραστια διαφορα στο smoothness.

Παντως οι nvidia τα πανε σχετικα καλυτερα απο τις amd στο pubg,αν και μια 5700ΧΤ ειναι η καλυτερη λυση.

7700 σε λογικη τιμη δε θα βρεις.Δηλαδη θα σου βγαινει το ιδιο με το να τα δωσεις και να παρεις μητρικη και εναν 3600 πχ.

• Like 2

30 λεπτά πριν, Dantε είπε

Με τον 6600 δε πας πουθενα στο pubg οτι καρτα και να βαλεις.

Στο λεω επειδη ειχα 4690 κλοκαρισμενο κιολας.Με το που τον αλλαξα ειδα το φως το αληθινο.Τεραστια διαφορα στο smoothness.

Παντως οι nvidia τα πανε σχετικα καλυτερα απο τις amd στο pubg,αν και μια 5700ΧΤ ειναι η καλυτερη λυση.

7700 σε λογικη τιμη δε θα βρεις.Δηλαδη θα σου βγαινει το ιδιο με το να τα δωσεις και να παρεις μητρικη και εναν 3600 πχ.

Εντάξει ρε δε μπορώ να πω ότι μέχρι τώρα με έχει ξενερώσει τόσο ο 6600 στο PUBG. Ίσως βοηθάει και το gsync βέβαια.

Θα το ψάξω όσο μπορώ για έναν 7700 ν ανασάνει όμως λίγο το pc γενικά.

Για κάρτα λοιπόν εσύ τι προτείνεις? Ξαναλέω να μαι άνετος full sto PUBG σε 24/1080p, αλλά όχι να δώσω παραπάνω χρήματα, θ αγοράσω μια και καλή κορυφαία κάρτα όταν πάω για νέο σύστημα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...