Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 19/10/2019 στις 3:04 ΠΜ, overpower είπε

Καλησπερα,

Καθαρα για Gaming την θελω. Βλεπω και οι 2 παιζουν στην ιδια τιμη. Ποια να επιλεξω? Λογικα Bf ισως αναβαθμισω και την οθονη μου σε 1440p.

Απο 5700 βλεπω τις asus rog strix, nitro+ και gigabyte, με την gigabyte να ειναι η πιο φθηνη. Σε ποια να παω? 

Μηπως να περιμενω bf για καλυτερες τιμες? Απο προηγουμενες δεν θυμαμαι να γινονται τοσο προσφορες σε Hardware.

Spoiler

• Like 1
  • Απαντ. 12,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλημέρα, με ενδιαφέρει η συγκεκριμένη κάρτα μιας και είναι σε πολύ χαμηλή τιμή. Υπάρχει περίπτωση να είναι ελάττωματικη η να έχω προβλήματα με την κάρτα επειδή είναι  refurbish;;

S91020-12111079.jpg

Δημοσ.
4 ώρες πριν, johnmt2 είπε

Καλημέρα, με ενδιαφέρει η συγκεκριμένη κάρτα μιας και είναι σε πολύ χαμηλή τιμή. Υπάρχει περίπτωση να είναι ελάττωματικη η να έχω προβλήματα με την κάρτα επειδή είναι  refurbish;;

S91020-12111079.jpg

Μπορει να εχεις ναι

• Like 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, johnmt2 είπε

S91020-12111079.jpg

Φίλε επειδη σου πεταξα ενα ξερο refurbished χωρις να σου εξηγησω τι σημαινει (θεωρησα κακώς οτι το γνωριζεις ηδη ) δες εδω https://www.supereverything.gr/2017/03/ti-einai-refurbished.html

• Like 1
Δημοσ.

Προσοχή οι περισσότερες refurbished είναι "ζεσταμενες" και θα λειτουργήσουν σωστά μερικές εβδομάδες έως μερικούς μήνες ανάλογα με την μεθοδο

Δημοσ.

Ποια υλοποίηση θεωρείτε καλύτερη στην rx570 (αξιοπιστία πρώτα κ μετά οπτικο αποτελεαμα)?

Οι οποίες διάφορες τους είναι ορατές στο μάτι?

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, ilias78 είπε

Ποια υλοποίηση θεωρείτε καλύτερη στην rx570 (αξιοπιστία πρώτα κ μετά οπτικο αποτελεαμα)?

Οι οποίες διάφορες τους είναι ορατές στο μάτι?

την ποιο φθηνή , η ποιότητα σε τόσο χαμηλό επίπεδο δεν παίζουν ρόλο.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 8/10/2019 στις 7:21 ΜΜ, jgeorgiou είπε

οι 2060super έχουν στάνταρ μνήμη , έχεις επιλογή?? Που την βρήκες αυτή με τα 6GB να την δω?

Επανέρχομαι τώρα που χω το μαρούλι.

Ανάμεσα σε  αυτές τις 3 ποια να επιλέξω? Δε βλέπω κάποια ουσιαστική διαφορά γι αυτό σε ρωτάω.

Επεξ/σία από SakafliaC
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
28 λεπτά πριν, SakafliaC είπε

Επανέρχομαι τώρα που χω το μαρούλι.

Ανάμεσα σε  αυτές τις 3 ποια να επιλέξω? Δε βλέπω κάποια ουσιαστική διαφορά γι αυτό σε ρωτάω.

Δεν υπάρχει ουσιαστική διαφορά αλλά αν ανέβεις τόσο ψηλά σε τιμή πάρε την παρακάτω που είναι 30% ποιο γρήγορη. Οι ASUS να ξέρεις είναι παράλογα υπερτιμημένες.

https://www.skroutz.gr/s/19518862/MSI-GeForce-RTX-2070-Super-8GB-Ventus-OC-V372-249R.html

Επεξ/σία από jgeorgiou
  • Thanks 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, jgeorgiou είπε

Δεν υπάρχει ουσιαστική διαφορά αλλά αν ανέβεις τόσο ψηλά σε τιμή πάρε την παρακάτω που είναι 30% ποιο γρήγορη. Οι ASUS να ξέρεις είναι παράλογα υπερτιμημένες.

https://www.skroutz.gr/s/19518862/MSI-GeForce-RTX-2070-Super-8GB-Ventus-OC-V372-249R.html

Συγγνώμη αν σε κουράζω, αλλά για να μη σου χω δώσει λάθος πληροφορία εξ αρχής, το καλύτερο cpu που μπορώ να βάλω στη mobo μου ο 7700 δεν είναι?

Σε ρωτάω για το θέμα του bottleneck. Δεν παραείναι τέρας αυτή η κάρτα για τον 7700?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

θα έχεις ένα μικρό μπουκάλι αλλά σε πειράζει να πάρεις +30% fps με 30ευρώ διαφορά?

Με το μπουκάλι (όταν σε κόβει) αντί να έχεις +30% fps θα έχεις +25%. Που είναι το πρόβλημα?

Αλλιώς δώσε 385ευρώ και πάρε 2060super που είναι σωστή τιμή.

(οι διαφορά στις επιδόσεις της απολύτως φθηνότερης 2060super με την απολύτως ακριβότερη είναι κάτω του 5%)

Επεξ/σία από jgeorgiou
Δημοσ.

Μωρέ καθόλου, απλά ρώτησα για επιβεβαίωση.

Για αναβάθμιση cpu και συγγνώμη που ρωτάω σ αυτό το θέμα, μέχρι ποιον μπορώ να βάλω στη mobo μου για να βγάλω τον 6600 που χω τώρα?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, SakafliaC είπε

Μωρέ καθόλου, απλά ρώτησα για επιβεβαίωση.

Για αναβάθμιση cpu και συγγνώμη που ρωτάω σ αυτό το θέμα, μέχρι ποιον μπορώ να βάλω στη mobo μου για να βγάλω τον 6600 που χω τώρα?

Μπορείς με 180ευρώ να βάλεις μεταχειρισμένο 7700Κ από αγγελία (θέλει BIOS update η μητρική)

Το θέμα είναι ότι έχεις και αργές μνήμες

Εγώ στην θέση σου θα έβαζα μόνο την καινουρια VGA και σε λίγους μήνες θα το πουλούσα και αγόραζα καινούριο σύστημα (θα κρατούσα την vga 2070super για το καινουριο)

PS

Oxi , το απολύτως καλύτερο που παίρνει η μητρική σου είναι 7700Κ

Επεξ/σία από jgeorgiou
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 λεπτά πριν, jgeorgiou είπε

Μπορείς με 180ευρώ να βάλεις μεταχειρισμένο 7700Κ από αγγελία , θα βοηθήσει πολύ γενικότερα όχι μόνο στα games

Αυτό ήθελα να μάθω, μέχρι 7700 κοιτάω δηλαδή.

Επεξ/σία από SakafliaC
  • Like 1
Δημοσ.

Γεια σας φίλοι.Επειδη ακόμα δεν μπορώ να κάνω μια πλήρη αναβάθμιση σε όλο το hardware, κοιτάω λίγο να ανέβω σε επίπεδο γραφικών και μάλιστα σε μεταχειρισμένα που βλέπω και σε πολύ καλές τιμές.Ποια θα ήταν η ποιο κατάλληλη κάρτα,χωρίς πολύ μεγάλο bottleneck,για το σύστημα της υπογραφής μου?R9 270x 'η R9 380?. Ευχαριστώ πολύ.Αν Παρ όλα αυτά σε λίγο καιρό κάνω αναβάθμιση σε Mb,Cpu,ram,ποια κάρτα θα ήταν η ποιο κατάλληλη για ένα νέο σύστημα και μάλιστα σε Ryzen που σκέφτομαι.Η χρήση για gaming,αλλά όχι πολύ βαρύ.Ευχαριστω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...