Sakiz105 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Βασικά από corpus christi δηλαδή texas θα βγει... Βοηθάει αυτό καθόλου?? ναι,εχει microcenter στο texas.Μπορει να παραγγειλει και μεσο ιντερνετ νομιζω,αλλα αν παει εκει και βρει στοκ θα βρει σιγουρα και προσφορα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pados1002 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Βασικά δε θα χει πολύ χρόνο οποτε π.χ μπορω να τους στείλω μνμ ή να κάνω παραγγελία με παραλαβή απ το καταστημα? Βασικά πρέπει να τσεκαρω και που βρίσκεται το καταστημα γτ το Texas είναι τεράστιο... Επίσης στο microcenter βλέπω οτι δεν έχει τπτ απο gtx 10series... Ψάχνω κάτι λάθος? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dr_73 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Δεν υπάρχει να πουλανε 260 ευρώ την 970 και να λένε κιόλας οτι παζάρια δεν απαντάω, γελαω απλά Αυτοί που βάζουν Αγγελίες δεν μπαίνουν καθόλου στα Φόρουμ να διαβάσουν οτι δεν τσιμπάμε...? Σε αυτά τα λεφτά, έχεις και ... καλύτερες προσφορές !!!! Π.χ. μεταχειρισμένες 690 ή 780 ... (Γελάει και το παρδαλό κατσίκι). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ledaque Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Αμέσως θύχτηκες λόγω ότι έχεις g1...απλά εγώ ανέφερα ότι δεν λέει τίποτα μιας και συγκριτικά με την g1 900series που ήταν δυνατή υλοποίηση χωρίς να έχει να ζηλέψει τίποτα από την extreme gaming της gigabyte της 900series....Απλά τώρα η giga ήθελε να μην είναι το ίδιο κοντά οι δύο κάρτες g1 vs extreme στην 1000series....κατά τα άλλα μια χαρά κάρτα έχεις και καλορίζικη και κανένας υπαινιγμός προς τους κατόχους g1 1000series φιλικά πάντα! Η G1 Gaming 1070 μια χαρα υλοποιηση ειναι. Επειδη η G1 βγαζει ενα μοντελο πιο πανω (την extreme) δε σημαινει οτι δεν ειναι καλη η G1. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gazp Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Καλησπερα σε ολους! Το pc ειναι αυτο της υπογραφης και σημερα ειχα την εξης απιστευτη προταση: Βρεθηκε ανθρωπος που θελει να αγορασει (και μαλιστα επιμενει σθεναρα!!) την καρτα γραφικων μου με 80€.....Η καρτα ειναι η AMD Radeon HD 6870. Οποτε θα ηθελα προτασεις για αναβαθμιση. Σκεφτομουν την 750Ti αλλα οποιαδηποτε αλλη προταση με ενα budget 80€ ειναι καλοδεχουμενη. Μπορω να βαλω κι ενα 20αρικο ακομα και να παει στα 100 αν χρειαστει. Ξερω οτι σε αρκετες θα εχω bottleneck αλλα ισως μετα απο χρονια τολμησω oc.... Case: Corsair Carbide Spec-03 PSU: XFX TS550 BronzeCPU: Intel Core 2 Quad Q8300 ~ 2.5, LGA 775Ram: 7Gb DDR2Μητρικη: Asus P5Q-EM Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zandim Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 νομιζω μεχρι 750ΤΙ εχει νοημα να παρεις, απο εκει και πανω ο επεξεργαστης δε θα αφηνει την καρτα γραφικων να δωσει παραπανω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostas.karras Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Καλησπερα σε ολους! Το pc ειναι αυτο της υπογραφης και σημερα ειχα την εξης απιστευτη προταση: Βρεθηκε ανθρωπος που θελει να αγορασει (και μαλιστα επιμενει σθεναρα!!) την καρτα γραφικων μου με 80€.....Η καρτα ειναι η AMD Radeon HD 6870. Οποτε θα ηθελα προτασεις για αναβαθμιση. Σκεφτομουν την 750Ti αλλα οποιαδηποτε αλλη προταση με ενα budget 80€ ειναι καλοδεχουμενη. Μπορω να βαλω κι ενα 20αρικο ακομα και να παει στα 100 αν χρειαστει. Ξερω οτι σε αρκετες θα εχω bottleneck αλλα ισως μετα απο χρονια τολμησω oc.... Case: Corsair Carbide Spec-03 PSU: XFX TS550 Bronze CPU: Intel Core 2 Quad Q8300 ~ 2.5, LGA 775 Ram: 7Gb DDR2 Μητρικη: Asus P5Q-EM με 80-90 ψαξε καμια μεταχειρισμενη 750-τι ειναι οτι καλυτερο στο budget αυτο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BabisTs Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Η G1 Gaming 1070 μια χαρα υλοποιηση ειναι. Επειδη η G1 βγαζει ενα μοντελο πιο πανω (την extreme) δε σημαινει οτι δεν ειναι καλη η G1. Δεν την έβγαλε κανένας σκάρτη την υλοποίηση...νομίζω ότι αιτιολόγησα παραπάνω αυτό που εννοούσα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Νυσταγμένος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Καλημερα στην παρεα.Παιχνιδια τυπου need for speed και αλλα παρομοια ειναι GPU ή CPU bound? Δηλαδη θα μπορει να τα παιξει σε 1080p ικανοποιητικα η gtx 750 oc ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostas.karras Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Καλημερα στην παρεα.Παιχνιδια τυπου need for speed και αλλα παρομοια ειναι GPU ή CPU bound? Δηλαδη θα μπορει να τα παιξει σε 1080p ικανοποιητικα η gtx 750 oc ?γράψε αναλυτικά το σύστημα σου και ενα Budget που διαθέτεις.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Νυσταγμένος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 γράψε αναλυτικά το σύστημα σου και ενα Budget που διαθέτεις.. Εχω ηδη την gtx 750 oc και η ερωτηση μου ειναι κατα βαση αν ειναι CPU ή GPU bound το NFS και αλλα παρομοια rally games(the crew,grid autosport) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ledaque Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Εχω ηδη την gtx 750 oc και η ερωτηση μου ειναι κατα βαση αν ειναι CPU ή GPU bound το NFS και αλλα παρομοια rally games(the crew,grid autosport) Γενικα εαν σε ενδιαφερει το gaming θα σου συνιστουσα να εβρισκες ενα φτηνο και καλο intel επεξεργαστη. Με AMD επεξεργαστη σιγουρα θα εχεις προβληματα σε αρκετα παιχνιδια (το λεω απο εμπειρια). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BabisTs Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Γενικα εαν σε ενδιαφερει το gaming θα σου συνιστουσα να εβρισκες ενα φτηνο και καλο intel επεξεργαστη. Με AMD επεξεργαστη σιγουρα θα εχεις προβληματα σε αρκετα παιχνιδια (το λεω απο εμπειρια). Sorry για το off topic.. Παλι καλα που μιλας και λες αληθειες (εχεις ξεκινησει απο χτες στις gpu τωρα συνεχιζεις και στις cpu)...πανω σε τι amd cpus εχεις ακριβως εμπειρια?Μονο οι intel αξιζουν....οι amd μονο για θερμαστρες κανουν! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostas.karras Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Εχω ηδη την gtx 750 oc και η ερωτηση μου ειναι κατα βαση αν ειναι CPU ή GPU bound το NFS και αλλα παρομοια rally games(the crew,grid autosport) offtopic ερωτηση offtopic απαντηση... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ledaque Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Παλι καλα που μιλας και λες αληθειες (εχεις ξεκινησει απο χτες στις gpu τωρα συνεχιζεις και στις cpu)...πανω σε τι amd cpus εχεις ακριβως εμπειρια?Μονο οι intel αξιζουν....οι amd μονο για θερμαστρες κανουν! Πραγματικα δεν καταλαβαινω γιατι υπαρχει τοση ειρωνια και τοση οργη σε μια απλη συζητηση hardware, μαλλον με εχεις παρεξηγησει γιατι δεν ειμαι σε καμια περιπτωση AMD hater η nVidia fanboy. Οποτε στο θεμα μας ναι ειχα AMD CPU και GPU για 5 χρονια, τον Phenom II X4 965 BE μαζι με την HD 6950. Μερικα well optimized game τρεχανε οπως επρεπε να τρεχουν στο setup μου (οπως Bioshock Infite για παραδειγμα) αλλα μια μεγαλη μεριδα παιχνιδιων οπως WoW, Hitman 2013, Splinter Cell Blacklist κτλ παρουσιαζαν stuttering λογω του επεξεργαστη μου. Απο οτι διαβαζα σε forums, ατομα με ισοδυναμους Intel επεξεργαστες με το δικο μου δεν παρουσιαζαν προβληματα stuttering/χαμηλοτερων fps απο οτι θα περιμενε κανεις. Περσι λοιπον εκανα αναβαθμιση σε 4790K χωρις να αλλαξω την GPU μου και πραγματικα ειδα τεραστια αυξηση στην επιδοση (θυμαμαι προσφατα καποιος εδω ειχε πει οτι οι φτηνες/παλιες AMD GPU σαν τη δικια μου αποδιδουν καλυτερα με Intel επεξεργαστες λογω αρχιτεκτονικης). Οποτε φιλε μου ειρωνα η συμβουλη που εδωσα ειναι συμφωνα με την εμπειρια και οχι κασκολισμοι/πραγματα που βγαζω απο το μυαλο μου, εμεινα παρα πολυ δυσαρεστημενος απο την εμπειρια μου χρησιμοποιωντας AMD επεξεργαστη και δε θα μπορουσα σε καμια περιπτωση να προτεινω στο παιδι που ρωταει AMD επεξεργαστη για gaming. Σε καμια περιπτωση. Τωρα τα υπολοιπα ειναι offtopic οπως βλεπεις δεν ειμαι AMD hater γιατι μονο καλα λογια εχω να πω για τις AMD gpus, η 6950 που ειχα ηταν απλα φοβερη καρτα γραφικων, δεν ειμαι προκατειλειμενος και οτι λεω ειναι απο προσωπικη μου εμπειρια. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα