jgeorgiou Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 3 ώρες πριν, Q-Taxys είπε Υπάρχει άποψη για τα γερμανικά .computeruniverse.net caseking.de και το notebooksbilliger.de ; Έχω την εντύπωση ότι το τελευταίο μπορεί να μην στέλνει Ελλάδα. Έχετε εμπειρία από αυτά; Ρωτάω γιατί είναι official partners της EVGA που με ενδιαφέρει (και το ευρωπαϊκό της site δεν έχει σχεδόν τίποτα σε stock, ενώ και τα ευρωπαϊκά Amazon είναι εκτός stock). 1) Ουσιαστικά και αυτά συνήθως λειτουργούν κατόπιν παραγγελίας και μπορεί να καθυστερήσουν περισσότερο από όσο γράφουν 2) Σε περίπτωση που χρειαστείς εγγύηση τα μεταφορικά έξοδα θα τα πληρώσεις εσύ 3) Μια χαρά μαγαζιά είναι αλλά μην περιμένεις εξυπηρέτηση επιπέδου ΑΜΑΖΟΝ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2019 Παιδια αξιζει ακομη η αγορα της vega 56?η 290 τα παιζει απο οτι φαινεται και ενω εφαγε στραβωμα με artifacts ακομη και στο bios,με αλλαγη παστας και βγαλσιμο απο το pc και ξανα μεσα δειχνει να δουλευει κομπλε εδω και 2 μερες αλλα δεν την βασιζομαι πλεον. ποιος ξερει μπορει να ειναι ενταξει αλλα εχω βρει την asus ares strix 56 απο το γερμανικο amazon με 282 ευρω τελικη και σκεφτομαι να την χτυπησω. αναλυση 1920 Χ 1080 και δεν νομιζω να αλλαξει συντομα και windows 7 οποτε direct x 11 παιζω. Επεξεργαστης ο 4790K overclocked αναλογα τα κεφια παιζει απο 4.3 εως 4.7 ημουν μεταξυ αυτης και της rx 590 Nitro gold edition στα 220 κατι.κοιταξα και για 1660oc αλλα με την διαφορα στην τιμη κοιταω και vega οπως ειπα. γνωμονας η ισσοροπια πλεον και η τιμη γιατι ουτε αναλυση θα αλλαξω ουτε επεξεργαστη στο κοντινο μελλον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jgeorgiou Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, Thanos1972 είπε Παιδια αξιζει ακομη η αγορα της vega 56?η 290 τα παιζει απο οτι φαινεται και ενω εφαγε στραβωμα με artifacts ακομη και στο bios,με αλλαγη παστας και βγαλσιμο απο το pc και ξανα μεσα δειχνει να δουλευει κομπλε εδω και 2 μερες αλλα δεν την βασιζομαι πλεον. ποιος ξερει μπορει να ειναι ενταξει αλλα εχω βρει την asus ares strix 56 απο το γερμανικο amazon με 282 ευρω τελικη και σκεφτομαι να την χτυπησω. αναλυση 1920 Χ 1080 και δεν νομιζω να αλλαξει συντομα και windows 7 οποτε direct x 11 παιζω. Επεξεργαστης ο 4790K overclocked αναλογα τα κεφια παιζει απο 4.3 εως 4.7 ημουν μεταξυ αυτης και της rx 590 Nitro gold edition στα 220 κατι.κοιταξα και για 1660oc αλλα με την διαφορα στην τιμη κοιταω και vega οπως ειπα. γνωμονας η ισσοροπια πλεον και η τιμη γιατι ουτε αναλυση θα αλλαξω ουτε επεξεργαστη στο κοντινο μελλον. προσωπικά στην περίπτωση σου θα έπαιρνα την φθηνότερη 1660ΤΙ με δυο ανεμιστήρες και backpanel. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2019 Ίδια τιμή ειναι.μην σου πω και λίγο ακριβότερη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisde Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2019 11 ώρες πριν, Thanos1972 είπε Ίδια τιμή ειναι.μην σου πω και λίγο ακριβότερη Αν η οθόνη έχει και freesync, go for it... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chaosmaster Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2019 Ερώτηση. 'Εχω την 8GB PowerColor Radeon RX 580. Τη βλέπω ότι δε τραβάει και πολύ και σκέφτομαι να πάω σε μια rx 5700 xt. Ποιά υλοποίηση αξίζει? Γιατί βλέπω να έχουν κάτι θεματάκια. Άλλοι λένε με drivers άλλοι με θόρυβο. Cpu Ryzen 5 2600, Mobo gigabyte X470 AORUS ULTRA GAMING, Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Skrez1982 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2019 Pulse , gigabyte είναι πιο vfm αυτή τη στιγμή. Αν δεν έχεις πρόβλημα ν δώσεις παραπάνω λεφτα πας σε nitro, red devil Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chaosmaster Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2019 12 ώρες πριν, Skrez1982 είπε Pulse , gigabyte είναι πιο vfm αυτή τη στιγμή. Αν δεν έχεις πρόβλημα ν δώσεις παραπάνω λεφτα πας σε nitro, red devil Για την evoke τι άποψη έχεις; η αλλαγή αυτή από τη 580 στη 5700xt αξίζει τον κόπο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Skrez1982 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, chaosmaster είπε Για την evoke τι άποψη έχεις; η αλλαγή αυτή από τη 580 στη 5700xt αξίζει τον κόπο; Η evoke έχει θέμα με τα thermal pads. Είναι από τις πιο γρήγορες αλλά αν ψάξεις στο youtube θα βρεις πολλά βίντεο που δείχνουν ότι έχει θέμα. Αξίζει με τα χίλια. Είναι έτη φωτός μπροστά αρκεί ν έχεις και οθόνη που θα μπορείς να την ευχαριστηθεις. Επίσης έχει να κάνει και με τι συνολικά σύστημα θα την συνδυάσεις. Στο δικό σου θα έχει διαφορά. Τι ram έχεις ? Οθόνη ? ,Ssd ? Επεξ/σία 28 Σεπτεμβρίου 2019 από Skrez1982 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chaosmaster Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2019 54 λεπτά πριν, Skrez1982 είπε Η evoke έχει θέμα με τα thermal pads. Είναι από τις πιο γρήγορες αλλά αν ψάξεις στο youtube θα βρεις πολλά βίντεο που δείχνουν ότι έχει θέμα. Αξίζει με τα χίλια. Είναι έτη φωτός μπροστά αρκεί ν έχεις και οθόνη που θα μπορείς να την ευχαριστηθεις. Επίσης έχει να κάνει και με τι συνολικά σύστημα θα την συνδυάσεις. Στο δικό σου θα έχει διαφορά. Τι ram έχεις ? Οθόνη ? ,Ssd ? Ευχαριστώ για την απάντηση σου. Έχω τον ryzen 2600. Mobo gigabyte x470 aorus ultra gaming ram trident 3200 16gb, m2 evo. Οθόνη Dell 27αρα 75hz freesync. Η 580 που έχω ήταν η Red devil. Κακή υλοποίηση από θέμα ψύξης. Έβαλα άλλη επάνω αλλά επειδή βαριέμαι το βάλε βγάλε θα τα δώσω πακέτο. Απλά την evoke τη βλέπω με 2 ανεμιστήρες κ με ανησυχεί μη πάθω τα ίδια με τη 580 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Skrez1982 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2019 Αυτό σου λέω , μην πας σε evoke. Πήγαινε σε pulse, gigabyte αν θες κάτι οικονομικό αλλιώς σε nitro , red devil αν μπορείς να διαθέσεις κατιτις παραπάνω 😉 Τι ανάλυση σηκώνει η οθόνη σου ? 1440p ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 Καλησπέρα στην παρέα, Θα ήθελα μια κάρτα γραφικών και ένα psu για να ολοκληρώσω και εγώ το σύστημα μου. Τα παιχνίδια που παίζω θα είναι lol, gtav, cod, counter strike, x-plane11 και άλλα παρόμοια. Το pc μου αποτελείται από: cpu: ryzen 5 2600, ram: G skill ripjaws v 16gb ddr4 3200mhz, m/b : asrock b450m-pro4, οθόνη samsung curved 24'' 1920x1080 (έχει και FreeSync). Psu έχω το corsair cx500 το οποίο και θα αλλάξω καθώς το έχω 6 χρόνια. Είμαι μεταξύ του corsair tx650m και tx750m. Και για κάρτες είμαι μεταξύ RX 580 8GB Nitro+, RX 580 8GB Pulse, RX 580 8GB Armor OC. Τι μου προτείνεται? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
daynight Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 58 λεπτά πριν, Alex314 είπε Καλησπέρα στην παρέα, Θα ήθελα μια κάρτα γραφικών και ένα psu για να ολοκληρώσω και εγώ το σύστημα μου. Τα παιχνίδια που παίζω θα είναι lol, gtav, cod, counter strike, x-plane11 και άλλα παρόμοια. Το pc μου αποτελείται από: cpu: ryzen 5 2600, ram: G skill ripjaws v 16gb ddr4 3200mhz, m/b : asrock b450m-pro4, οθόνη samsung curved 24'' 1920x1080 (έχει και FreeSync). Psu έχω το corsair cx500 το οποίο και θα αλλάξω καθώς το έχω 6 χρόνια. Είμαι μεταξύ του corsair tx650m και tx750m. Και για κάρτες είμαι μεταξύ RX 580 8GB Nitro+, RX 580 8GB Pulse, RX 580 8GB Armor OC. Τι μου προτείνεται? με τη σειρα που τις εγραψες η και τη nitro 590 αν τη βρεις κανα δεκαρικο πανω απο τη 580 επισης το corsair tx550m ειναι αρκετο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sapounos Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 Καλησπέρα παιδιά. Νομίζω πως ήρθε η ώρα να αναβαθμίσω και εγώ την κάρτα γραφικών μου μιας και αυτή που έχω τώρα αρχίζει και "πεθαίνει" σιγά σιγά αφού μπλε γραμμές εμφανίζονται στην οθόνη, το speccy δεν βλέπει πλέον τη θερμοκρασία της και απλά δεν μπορώ να παίξω κανένα παιχνίδι ενώ πρώτα έπαιζα χωρίς πρόβλημα. Το σύστημά μου είναι παλιό και περιλαμβάνει: CASE: NZXT Phantom 820 (το άλλαξα πέρισι) PSU: Tagan BZ800 800Watt MOTHERBOARD: Asus P6T Deluxe CPU: Intel Xeon 5650 2.67Ghz (OC στα 4.0Ghz) RAM: 12GB Corsair Dominator Tripple Channel DDR3 1600Mhz GPU: Gigabyte GTX 770 Windforce OC 2GB RAM MONITOR: LG Flatron W2442PA OS: Windows 10 Pro 64bit GR Ενδιαφέρομαι να αγοράσω τη Gigabyte GeForce RTX 2060 Super 8GB Aorus. Θα έχω bottleneck από το υπόλοιπο σύστημα; Και αν έχω θα είναι τόσο μεγάλο που δεν θα αξίζει την αγορά της; Έχει κάποιος να μου προτείνει κάποια άλλη; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jgeorgiou Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 1/10/2019 στις 12:30 ΠΜ, Sapounos είπε Καλησπέρα παιδιά. Νομίζω πως ήρθε η ώρα να αναβαθμίσω και εγώ την κάρτα γραφικών μου μιας και αυτή που έχω τώρα αρχίζει και "πεθαίνει" σιγά σιγά αφού μπλε γραμμές εμφανίζονται στην οθόνη, το speccy δεν βλέπει πλέον τη θερμοκρασία της και απλά δεν μπορώ να παίξω κανένα παιχνίδι ενώ πρώτα έπαιζα χωρίς πρόβλημα. Το σύστημά μου είναι παλιό και περιλαμβάνει: CASE: NZXT Phantom 820 (το άλλαξα πέρισι) PSU: Tagan BZ800 800Watt MOTHERBOARD: Asus P6T Deluxe CPU: Intel Xeon 5650 2.67Ghz (OC στα 4.0Ghz) RAM: 12GB Corsair Dominator Tripple Channel DDR3 1600Mhz GPU: Gigabyte GTX 770 Windforce OC 2GB RAM MONITOR: LG Flatron W2442PA OS: Windows 10 Pro 64bit GR Ενδιαφέρομαι να αγοράσω τη Gigabyte GeForce RTX 2060 Super 8GB Aorus. Θα έχω bottleneck από το υπόλοιπο σύστημα; Και αν έχω θα είναι τόσο μεγάλο που δεν θα αξίζει την αγορά της; Έχει κάποιος να μου προτείνει κάποια άλλη; Ναι θα έχεις "μπουκαλι" , πάρε μια φθηνή 1660ΤΙ εκεί ειναι το ταβάνι σου για να έχεις μικρό μπουκάλι. Εκτός αν έχεις προγραμματίσει σύντομα να αλλάξεις το υπόλοιπο. https://www.skroutz.gr/s/17547243/MSI-GeForce-GTX-1660-Ti-6GB-Ventus-XS-6G-OC.html Επεξ/σία 2 Οκτωβρίου 2019 από jgeorgiou Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα