vairass Δημοσ. 11 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2019 8 λεπτά πριν, Coscas είπε Εγώ έχω την 1050Ti και ούτε που νοιώθω ότι έχω gpu. Αθόρυβη, δεν ζεσταίνεται, δεν καταναλώνει σε ένα psu των 405 watt. Σε κάποια τέστ, άλλη υπερτερεί, άλλη υστερεί. Σαν πιό καινούργιο μοντέλο, σίγουρα η 1050ti είναι καλύτερη επιλογή κατά την γνώμη μου. Αν τώρα θέλει την 960, δεν θα έχει τεράστιες διαφορές Αναλόγως και τι την θέλει Πάντως κάποιος πουλάει την 570 στα 100e Γιά δες το Οκ θα του πω... Να σαι καλά. 570 καίει αρκετά δεν την σηκώνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Coscas Δημοσ. 11 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2019 1 minute ago, vairass said: Οκ θα του πω... Να σαι καλά. 570 καίει αρκετά δεν την σηκώνει. Στο τεστ λέει ότι καίει τα ίδια με 960 Επιμένω γιά την 570 γιατί εγώ το ψιλομετάνοιωσα που δεν την πήρα Αν και τότε είχε πολύ πιό ακριβά από την 1050ti Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vairass Δημοσ. 11 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, Coscas είπε Στο τεστ λέει ότι καίει τα ίδια με 960 Επιμένω γιά την 570 γιατί εγώ το ψιλομετάνοιωσα που δεν την πήρα Αν και τότε είχε πολύ πιό ακριβά από την 1050ti Οκ θα το δούμε. Πάμε λίγο κάτι άλλο, έχω μια 950 εδώ και λίγες μέρες, στα βίντεο πριν αρχίσει το battlefield V μου κολλάει εκεί κάπως. Τι μπορεί να είναι; δοκίμασα να βάλω το fraps και δεν τρέχει δεν ξέρω τον λόγο Επεξ/σία 11 Αυγούστου 2019 από vairass Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Coscas Δημοσ. 11 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2019 3 minutes ago, vairass said: Οκ θα το δούμε. Πάμε λίγο κάτι άλλο, έχω μια 950 εδώ και λίγες μέρες, στα βίντεο πριν αρχίσει το battlefield V μου κολλάει εκεί κάπως. Τι μπορεί να είναι; δοκίμασα να βάλω το fraps και δεν τρέχει δεν ξέρω τον λόγο Καλύτερα να άνοιγες αλλο thread γιατί εδώ θα είμαστε offtopic Spoiler Drivers κοίτα και κάποια προγράμματα που τρέχουν Μην απαντήσεις ε; Χα χα! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilias78 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2019 Βρήκαν να αγοράσω μια μτχ κάρτα γραφικων η οποία και μεν έχει εγγύηση για 1 χρόνο ακόμα (συμφωνα με τα λεγομενα του πωλητη) αλλά δεν υπάρχει απόδειξη αγοράς. 1. Αν πάθει ζημιά, μπορεί η εγγύηση να ισχύει με το serial number? 2. Αν ισχυει το 1ο, υπάρχει τρόπος να τσεκάρω επιτόπου αν όντως το συγκεκριμένο serial number είναι εντός εγγύησης? Με βάζει σε σκέψεις ή πολύ χαμηλή τιμή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 25 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2019 Επί τόπου όχι, μόνο αν επικοινωνήσεις με την εταιρεία. Υπολόγιζε λίγους μήνες λιγότερους για εγγύηση από SN. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jgeorgiou Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2019 Στις 25/8/2019 στις 2:11 ΠΜ, ilias78 είπε Βρήκαν να αγοράσω μια μτχ κάρτα γραφικων η οποία και μεν έχει εγγύηση για 1 χρόνο ακόμα (συμφωνα με τα λεγομενα του πωλητη) αλλά δεν υπάρχει απόδειξη αγοράς. 1. Αν πάθει ζημιά, μπορεί η εγγύηση να ισχύει με το serial number? 2. Αν ισχυει το 1ο, υπάρχει τρόπος να τσεκάρω επιτόπου αν όντως το συγκεκριμένο serial number είναι εντός εγγύησης? Με βάζει σε σκέψεις ή πολύ χαμηλή τιμή. Κατα την άποψη μου αν χρειαστείς εγγυηση 99% δεν θα καλυφθείς. Ρώτησε τον που πρέπει να απευθυνθείς να επαληθεύσεις , πιθανότατα δεν θα σου απαντήσει καν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Coppermine Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Είτε κλεμμένη, ή ανοιγμένη άτσαλα και έκαναν ζημιά ή μπορεί να έβγαλαν αυτοκόλλητο σε βίδα κλπ και μετά διαπίστωσαν ότι δεν καλύπτεται πλέον από εγγύηση τέλος πάντων πολλά μπορεί να παίζουν, σε κάθε περίπτωση από όπου και αν έχει αγοραστεί το προιόν μπορεί να γίνει επανεκτύπωση του παραστατικού από το λογιστήριο, σε τέτοιας αξίας προιόντα είναι ονομαστικό το παραστατικό τώρα αν αυτός που στο πουλάει είναι ο 4ος ιδιοκτήτης του και κανείς δεν ξέρει τον Φούφουτο Χαράλαμπο που το αγόρασε αρχικά ή ακόμη χειρότερα το χάλασε επόμενος ιδιοκτήτης κλπ κοινώς πιάσε το αυγό και καν΄ το γουλί, άκρη δεν βγαίνει και σίγουρα μόνο καθαρή δεν ακούγεται η περίπτωση, το πιο πιθανό είναι να κλαις τα λεφτά σου Επεξ/σία 2 Σεπτεμβρίου 2019 από Coppermine Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 Χρήσιμο βίντεο για όσους ψάχνονται για καρτα σε κάθε κατηγορία τιμής Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gaius germanicus Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 Παίδες λέει πλέον η αγορά μιας 570/580/590? Μιας και οι αντίστοιχες Νάβι θα αργήσουν,και καθότι δεν ψήνομαι να δώσω 400+ ευρώ για 5700,λέω να χτυπήσω μια νίτρο υλοποίηση των παραπάνω σε τίποτα προσφορές. Θα βαστηξουν λέτε για 2-3 χρόνια ακόμα για 1080p σε high? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jgeorgiou Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 12 ώρες πριν, gaius germanicus είπε Παίδες λέει πλέον η αγορά μιας 570/580/590? Μιας και οι αντίστοιχες Νάβι θα αργήσουν,και καθότι δεν ψήνομαι να δώσω 400+ ευρώ για 5700,λέω να χτυπήσω μια νίτρο υλοποίηση των παραπάνω σε τίποτα προσφορές. Θα βαστηξουν λέτε για 2-3 χρόνια ακόμα για 1080p σε high? η 570/4GB αν την βρεις σε προσφορά αξίζει Αν σου κρατήσει 2 χρόνια επειδή την αγοράζεις φθηνά δεν θα στεναχωρηθείς κι'ολας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Votritis Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 Στις 6/9/2019 στις 12:23 ΜΜ, gaius germanicus είπε Παίδες λέει πλέον η αγορά μιας 570/580/590? Μιας και οι αντίστοιχες Νάβι θα αργήσουν,και καθότι δεν ψήνομαι να δώσω 400+ ευρώ για 5700,λέω να χτυπήσω μια νίτρο υλοποίηση των παραπάνω σε τίποτα προσφορές. Θα βαστηξουν λέτε για 2-3 χρόνια ακόμα για 1080p σε high? Σαφώς και αξίζουν ανάλογα σε τι τιμή τις βρίσκεις αλλά 2-3 χρόνια δεν νομίζω να αντέξουν μιας και τα παιχνίδια που ετοιμάζονται τώρα θα είναι και για τις νέες κονσόλες όπου εκεί αναμένεται να γίνει ένα άλμα στις απαιτήσεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gaius germanicus Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Σκατα χρονος για αναβάθμιση με λίγα λόγια,μέχρι να βγουν οι νέες Νάβι και να πέσουν σε λογικές τιμές θα χει περάσει κάνας χρόνος. Επεξ/σία 7 Σεπτεμβρίου 2019 από gaius germanicus Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Votritis Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2019 11 ώρες πριν, gaius germanicus είπε Σκατα χρονος για αναβάθμιση με λίγα λόγια,μέχρι να βγουν οι νέες Νάβι και να πέσουν σε λογικές τιμές θα χει περάσει κάνας χρόνος. εχω την 580(4gb) και βλέπω οτι σε καινουρια παιχνιδια ζορίζεται να κρατησει τα 60fps , μπορει να φταίει και το οτι εχω σχετικα παλιό cpu(i5 4690), πιστευω για ενα χρονο ακομα θα τρεχει αρκετα καλα , νομίζω εχει παίξει και τιμη κατω απο 150Ε σε αυτα τα χρήματα αξίζει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexinhogr Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 Στις 8/9/2019 στις 10:34 ΠΜ, Votritis είπε εχω την 580(4gb) και βλέπω οτι σε καινουρια παιχνιδια ζορίζεται να κρατησει τα 60fps , μπορει να φταίει και το οτι εχω σχετικα παλιό cpu(i5 4690), πιστευω για ενα χρονο ακομα θα τρεχει αρκετα καλα , νομίζω εχει παίξει και τιμη κατω απο 150Ε σε αυτα τα χρήματα αξίζει Γιατί ανάλυση μιλάς; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα