jgeorgiou Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 58 λεπτά πριν, ilias78 είπε Έχω το παρακάτω PC Ryzen 3 2200g Msi b450a-pro 2x4gb corsair 2933 Thermaltake 530 watt Ssd 250gb Hdd 620gb Το PC δεν προοριζεται για gaming γι'αυτό κ δεν έχω πάρει κάρτα γραφικών. Παίζει με τα γραφικά του ryzen. Θέλω όμως να πάρω το age of empires definitive για μένα κ το sims 4 για τη γυναίκα. Θα χρειαστώ κάρτα γραφικών ή τα γραφικά του ryzen με καλύπτουν? Αν τελικά χρειαστώ κάρτα, ποια οικονομική μου προτείνεται? Δεν έχω σκοπό να ασχοληθώ με πιο βαριά games εξ ου κ όλας το χαμηλών απαιτήσεων σύστημα που έχω. To SIMS παίζει , το AOE παίζει (δεν ξέρω αν με τα καινούρια εφέ ζορίζει πολύ) Κατα την άποψη μου , προχώρα έτσι - 90% θα σου παίζουν μια χαρά. Αν χρειαστεί αγοράζεις μία εκ των υστέρων 580/4GB όποια μάρκα βρεις σε προσφορά. Havik Ολα είναι σχετικά και υποκειμενικά , προσωπικά πιστεύω ότι ο επεξεργαστής είναι υπερβολικά παλιός για 1440p gaming. Τωρα αν κάποιος μπορεί να ανεχθεί 10-20-30 ΜΙΝ fps σε σύγχρονα παιχνίδια , τότε είναι μια χαρά. Επεξ/σία 18 Ιουλίου 2019 από jgeorgiou 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Coppermine Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 6 ώρες πριν, CleanthisD είπε Θα σηκώσει μια 5700ΧΤ ο 3930Κ στα 4.4ghz σε νερό με quad channel 16gb για αναλύσεις έως 1440p; Το συγκεκριμένο pc ανοίγει αποκλειστικά για gaming. Κυρίως battlefield 5 και 1. Προσωρινά είμαι με μια RX570 4gb. Κάτι βιντεάκια που έχω δει στο ίντερνετ τον δείχνουν να τα πηγαίνει σχετικά καλά ακόμη και σήμερα. Αξίζει να δώσω λεφτά ή πέταμα όλη η πλατφόρμα και αγορά νέου;; Προφανώς και θα σηκώσει άνετα ο sandy-x υπερχρονισμένος oποιαδήποτε vga πόσο δε μια 5700ΧT, μην το αναλύουμε τόσο όσο καλύτερα όταν έχεις τέτοιες απορίες είναι να ψάχνεις στο ιντερνετ και όχι σε φόρουμ που, πολλοί γράφουν οτι τους κατέβει στο κεφάλι...χάνεις τον χρόνο σου άδικα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Havik Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, jgeorgiou είπε Havik Ολα είναι σχετικά και υποκειμενικά , προσωπικά πιστεύω ότι ο επεξεργαστής είναι υπερβολικά παλιός για 1440p gaming. Τωρα αν κάποιος μπορεί να ανεχθεί 10-20-30 ΜΙΝ fps σε σύγχρονα παιχνίδια , τότε είναι μια χαρά. Δεν τα βλέπω τόσο τραγικά.... https://www.gpucheck.com/gpu/nvidia-geforce-gtx-1660-ti/intel-core-i7-3930k-3-20ghz/ https://www.gpucheck.com/compare-game-cpu/resident-evil-2/intel-core-i7-3930k-3-20ghz-vs-amd-ryzen-5-3600/amd-radeon-rx-5700 and Spoiler Επεξ/σία 18 Ιουλίου 2019 από Havik Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 Εδώ εγώ είμαι ακόμα με 3770Κ και 1080 Ti και θεωρώ πως είμαι κομπλέ. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jgeorgiou Δημοσ. 19 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 17 ώρες πριν, phanispal είπε Εδώ εγώ είμαι ακόμα με 3770Κ και 1080 Ti και θεωρώ πως είμαι κομπλέ. σωστά γιατί όταν τα αγόρασες έκανες καλή αγορά , αν όμως σκεφτόσουν τι ΘΑ αγοράσεις? Τέλος πάντων υπάρχει και η λογική ότι αγοράζω μια δυνατή vga σήμερα (εν γνώσει ότι θα τρώει μπουκάλι) γιατί το επόμενο διάστημα θα αγοραστεί και καινούρια πλατφόρμα που θα την αξιοποιήσει σωστά. Επεξ/σία 19 Ιουλίου 2019 από jgeorgiou Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilias78 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2019 Στις 18/7/2019 στις 4:00 ΜΜ, jgeorgiou είπε To SIMS παίζει , το AOE παίζει (δεν ξέρω αν με τα καινούρια εφέ ζορίζει πολύ) Κατα την άποψη μου , προχώρα έτσι - 90% θα σου παίζουν μια χαρά. Αν χρειαστεί αγοράζεις μία εκ των υστέρων 580/4GB όποια μάρκα βρεις σε προσφορά. Στις 18/7/2019 στις 3:02 ΜΜ, ilias78 είπε Έχω το παρακάτω PC Ryzen 3 2200g Msi b450a-pro 2x4gb corsair 2933 Thermaltake 530 watt Ssd 250gb Hdd 620gb Το PC δεν προοριζεται για gaming γι'αυτό κ δεν έχω πάρει κάρτα γραφικών. Παίζει με τα γραφικά του ryzen. Θέλω όμως να πάρω το age of empires definitive για μένα κ το sims 4 για τη γυναίκα. Θα χρειαστώ κάρτα γραφικών ή τα γραφικά του ryzen με καλύπτουν? Αν τελικά χρειαστώ κάρτα, ποια οικονομική μου προτείνεται? Δεν έχω σκοπό να ασχοληθώ με πιο βαριά games εξ ου κ όλας το χαμηλών απαιτήσεων σύστημα που έχω. Στις 18/7/2019 στις 4:00 ΜΜ, jgeorgiou είπε To SIMS παίζει , το AOE παίζει (δεν ξέρω αν με τα καινούρια εφέ ζορίζει πολύ) Κατα την άποψη μου , προχώρα έτσι - 90% θα σου παίζουν μια χαρά. Αν χρειαστεί αγοράζεις μία εκ των υστέρων 580/4GB όποια μάρκα βρεις σε προσφορά. Havik Ολα είναι σχετικά και υποκειμενικά , προσωπικά πιστεύω ότι ο επεξεργαστής είναι υπερβολικά παλιός για 1440p gaming. Τωρα αν κάποιος μπορεί να ανεχθεί 10-20-30 ΜΙΝ fps σε σύγχρονα παιχνίδια , τότε είναι μια χαρά. Άλλη ποιο οικονομική επιλογή αντί της rx 580 (μέχρι κάπου στα 90-100€) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jgeorgiou Δημοσ. 23 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, ilias78 είπε Άλλη ποιο οικονομική επιλογή αντί της rx 580 (μέχρι κάπου στα 90-100€) https://www.skroutz.gr/s/11722006/MSI-Radeon-RX-570-4GB-Armor-OC.html MAX 145ευρώ για την RX570 δεν αξίζει παραπάνω ή https://www.skroutz.gr/s/18612818/Asus-GeForce-GTX-1650-4GB-Phoenix-90YV0CV1-M0NA00.html MAX 160ευρώ για την GTX1650 δεν αξίζει παραπάνω --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- γενικά να ξέρεις ποιο κάτω είναι "αργόσυρτα σαπάκια" και αν θελήσεις να παίξεις άλλο παιχνίδι στο μέλλον γιατί βαρέθηκες αυτά που λες δεν θα μπορείς. αν δεν έχεις λεφτά κάτσε με την ενσωματωμένη αντί να αγοράσεις ένα σαπάκι των 100 ευρώ και σε 6 μήνες να μετανιώσεις για τα λεφτά που πέταξες. -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- προσωπικά προτείνω ως καλύτερες επιλογές RX580 με 180-190ευρώ ή 1660ΤΙ με 240ευρώ αν θες να ανέβεις 2 σκαλοπάτια ποιο ψηλά. Επεξ/σία 23 Ιουλίου 2019 από jgeorgiou Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilias78 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2019 Καταλαβαίνω τι λες Κ συμφωνώ. Το θέμα είναι ότι πέρα από κάποιο strategy game δεν πρόκειται να ασχολειθω με οτιδήποτε άλλο game γιατί υπάρχει κονσόλα σπίτι κ παίζω εκεί. Απλά θέλω μια οικονομική κάρτα για αυτά που ανέφερα μόνο κ για να μην "κουράζω" τον επεξεργαστη. Η λύση rx560? Είναι οριακά στο budget μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jgeorgiou Δημοσ. 23 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, ilias78 είπε Καταλαβαίνω τι λες Κ συμφωνώ. Το θέμα είναι ότι πέρα από κάποιο strategy game δεν πρόκειται να ασχολειθω με οτιδήποτε άλλο game γιατί υπάρχει κονσόλα σπίτι κ παίζω εκεί. Απλά θέλω μια οικονομική κάρτα για αυτά που ανέφερα μόνο κ για να μην "κουράζω" τον επεξεργαστη. Η λύση rx560? Είναι οριακά στο budget μου έχουμε 2019 , ακόμη και τα strategy πλέον έχουν "φανταχτερά εφε". Ασχολούμαι με το "σπορ" από τότε που πλήρωνα τις gaming vga σε δραχμές (εδώ και πολλά χρόνια επαγγελματικά). Παντα-παντα-παντα όποιος έπαιρνε πολύ φθηνή vga γιατί "με τα παιχνίδια που παίζω δεν χρειάζομαι δυνατότερη" μετά από λίγους μήνες το μετάνιωνε. Σημείωσε το αυτό όταν θα σου "γυαλίσει" ένα καινούριο strategy και θα θες να το παίξεις. Επεξ/σία 23 Ιουλίου 2019 από jgeorgiou 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pinkakos Δημοσ. 23 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2019 48 λεπτά πριν, jgeorgiou είπε έχουμε 2019 , ακόμη και τα strategy πλέον έχουν "φανταχτερά εφε". Ασχολούμαι με το "σπορ" από τότε που πλήρωνα τις gaming vga σε δραχμές (εδώ και πολλά χρόνια επαγγελματικά). Παντα-παντα-παντα όποιος έπαιρνε πολύ φθηνή vga γιατί "με τα παιχνίδια που παίζω δεν χρειάζομαι δυνατότερη" μετά από λίγους μήνες το μετάνιωνε. Σημείωσε το αυτό όταν θα σου "γυαλίσει" ένα καινούριο strategy και θα θες να το παίξεις. 1 ώρα πριν, ilias78 είπε Καταλαβαίνω τι λες Κ συμφωνώ. Το θέμα είναι ότι πέρα από κάποιο strategy game δεν πρόκειται να ασχολειθω με οτιδήποτε άλλο game γιατί υπάρχει κονσόλα σπίτι κ παίζω εκεί. Απλά θέλω μια οικονομική κάρτα για αυτά που ανέφερα μόνο κ για να μην "κουράζω" τον επεξεργαστη. Η λύση rx560? Είναι οριακά στο budget μου Για να παίξω XCOM 2(ικανοποιητικά) πάντως, που είναι strategy ήθελα μια 570. Στο budget που είσαι πήγαινε σε μεταχειρισμενη 570 4gb, και θα παίζεις ολα strategy και για τα επομενα χρόνια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilias78 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2019 φφφφ. παλι βαθια το χερι στην τσεπη. θα παω τελικα στην 570. το τροφοδοτικο μου ειναι ενα thermaltake 530 watt. με καλυπτει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jgeorgiou Δημοσ. 23 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2019 10 λεπτά πριν, ilias78 είπε φφφφ. παλι βαθια το χερι στην τσεπη. θα παω τελικα στην 570. το τροφοδοτικο μου ειναι ενα thermaltake 530 watt. με καλυπτει? ναι (βρες φθηνό μοντέλο) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 Στις 23/7/2019 στις 7:39 ΜΜ, ilias78 είπε φφφφ. παλι βαθια το χερι στην τσεπη. θα παω τελικα στην 570. το τροφοδοτικο μου ειναι ενα thermaltake 530 watt. με καλυπτει? Παίζουν αγγελίες στα 100 ευρώ με 4gb αν δεν θες να δώσεις πολλά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilias78 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 Τι πρέπει να προσέξω κ να κοιτάξω αν καταφυγω στη λύση μεταχειρισμένης? Σίγουρα να έχει υπόλοιπο εγγύησης τουλάχιστον 1 ακόμα χρόνο. Άλλο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 Μόλις τώρα, ilias78 είπε Τι πρέπει να προσέξω κ να κοιτάξω αν καταφυγω στη λύση μεταχειρισμένης? Σίγουρα να έχει υπόλοιπο εγγύησης τουλάχιστον 1 ακόμα χρόνο. Άλλο? Να έχει αξιολογήσεις ο πωλητής ώστε να είναι αξιόπιστος η χέρι χέρι ώστε να την δεις. Αν έχει και εγγύηση και είναι καλή τιμή την χτυπάς να κάνεις τη δουλειά σου. Κάτι καλύτερο στα 100 ευρώ δεν θα βρεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα