Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα ειναι έτοιμος να πάρω απο φίλο εδω μέσα μια 390x σε παρά πολύ καλή τιμή .

Το τροφοδοτικό μου ειναι το seasonic g550

http://www.e-shop.gr/psu-seasonic-g-550-gold-550w-p-PER.640369?gclid=CLW69vLZ6M0CFcZAGwodf38Fag

Σε διαφορά site μέτρησης κατανάλωσης το σύστημα μου βγαίνει το πολύ 470 watt μαζι με την καρτα .. Δεδομένου οτι ειναι ένα που καλό τροφοδοτικό θα εχω πρόβλημα λέτε ; Προχωράω άφοβα ;

• Απαντ. 12,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλησπέρα ειναι έτοιμος να πάρω απο φίλο εδω μέσα μια 390x σε παρά πολύ καλή τιμή .

Το τροφοδοτικό μου ειναι το seasonic g550

http://www.e-shop.gr/psu-seasonic-g-550-gold-550w-p-PER.640369?gclid=CLW69vLZ6M0CFcZAGwodf38Fag

Σε διαφορά site μέτρησης κατανάλωσης το σύστημα μου βγαίνει το πολύ 470 watt μαζι με την καρτα .. Δεδομένου οτι ειναι ένα που καλό τροφοδοτικό θα εχω πρόβλημα λέτε ; Προχωράω άφοβα ;

τι επεξεργαστη εχεις?Και ποια εκδοση θα παρεις

Δημοσ.

Oc δεν με ενδιαφέρει να κανω όπως και να εχει ..

Οποιαδήποτε ακόμα άποψη δεκτή φυσικά

Λόγω της ποιότητας του τροφοδοτικού, λογικά είσαι οκ. Ελπίζω η 390x να είναι όντως σε πολύ καλή τιμή και να μην πιαστείς κορόιδο, γιατί ότι να ναι βλέπουμε στις αγγελίες τελευταία.

Δημοσ.

Λόγω της ποιότητας του τροφοδοτικού, λογικά είσαι οκ. Ελπίζω η 390x να είναι όντως σε πολύ καλή τιμή και να μην πιαστείς κορόιδο, γιατί ότι να ναι βλέπουμε στις αγγελίες τελευταία.

μιλας για το ενα ατομο που βαζει μια r9 390 gigabyte απο 10 διαφορετικους λογαριασμους στα 290 ευρω ενω με 287 την αγοραζεις καινουργια? :D

• Like 1
Δημοσ.

μιλας για το ενα ατομο που βαζει μια r9 390 gigabyte απο 10 διαφορετικους λογαριασμους στα 290 ευρω ενω με 287 την αγοραζεις καινουργια? :D

Και να ταν μόνο αυτό... 980ti g1 στα 550 ενώ καινούρια είχε κάτω από 500. Του στειλα μνμ και την έβαλε 500 :P Δεν μπορουν να το χωνεψουν με τίποτα ότι τις είχαν πληρώσει κάποτε 800 και 900 ευρώ. Πάλι καλά που δεν έπεσα στην παγίδα να παρω μεταχειρισμενη.

οτι να ναι πραγματικα..ριξτε μια ματια να γελασετε..

http://www.insomnia.gr/classifieds/hardware/overclocking/703555-τροφοδοτικά-ηλεκτρονικου-υπολογιστη/

Έτσι είναι αμα θες ποιότητα powertech, πρέπει να σαι έτοιμος να τα σκασεις :P

• Like 1
Δημοσ.

Και να ταν μόνο αυτό... 980ti g1 στα 550 ενώ καινούρια είχε κάτω από 500. Του στειλα μνμ και την έβαλε 500 :P Δεν μπορουν να το χωνεψουν με τίποτα ότι τις είχαν πληρώσει κάποτε 800 και 900 ευρώ. Πάλι καλά που δεν έπεσα στην παγίδα να παρω μεταχειρισμενη.

Έτσι είναι αμα θες ποιότητα powertech, πρέπει να σαι έτοιμος να τα σκασεις :P

Εγω αντιστεκομαι να τους στειλω μηνυμα,τους αφηνω να ξεφτυλιζονται.

Επισης,λογικο να εκλεισε το καταστημα φιλος.Αφου ειναι σαν να ανοιξες σουφλατζιδικο εξω απο δημοσια τουαλετα και να πουλας κ*****ες.ΟΚΥΠΡΙΟΣ

• Like 2
Δημοσ.

οι τιμες παιζουν πολυ.πριν 4-5 μερες η gigabyte 980ti ειχε 480 καινουρια στο skroutz και τωρα εχει 570 στο φτηνοτερο μαγαζι.

Δημοσ.

Πραγματικά αυτοι που βαζουν τις τιμές πιστευουν οτι μεσα σε τεχνολογικο φορουμ θα βρούνε κορόιδα με το κιλο?

Θα αγόραζα μεταχειρισμενη 380/960/970 στη σωστή τιμή αλλά δεν υπάρχει τέτοια ή πολύ σπανια. Ετσι λοιπον εχω μαζέψει 270 ευρώ και περιμένω είτε για εξομάλυνση των τιμων από Σεπτέμβρη για καινούργια εκτός και αν βρω καμιά λογική τιμή για μεταχειρισμενη.

Δεν υπάρχει να πουλανε 260 ευρώ την 970 και να λένε κιόλας οτι παζάρια δεν απαντάω, γελαω απλά

Αυτοί που βάζουν Αγγελίες δεν μπαίνουν καθόλου στα Φόρουμ να διαβάσουν οτι δεν τσιμπάμε...?

Δημοσ.

Παιδιά ερώτηση. Έχω τον κολλητό μου που ξεμπαρκαρει την αλλη βδομάδα απο Αμερική και λέω να μου φέρει από κει τη 1070. Το θέμα είναι οτι σαν αλυσίδα γνωρίζω μονο το bestbuy το οποίο απ οτι βλέπω και stock δεν έχει και μονο founders παιζουν. Γνωρίζετε αλλες αλυσίδες παρόμοιες να τσεκαρω τιμες και υλοποιήσεις?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...