Προς το περιεχόμενο

Βοήθεια για Αναβάθμιση Κάρτας γραφικών

Ailuros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

36 λεπτά πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε

Έχω μια 23 LG, γιατί ρωτάς?

Για να εχουμε καλυτερη εικονα για το set-up σου και να ειναι περισσοτερο στοχευμενες οι απαντησεις..

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 12,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

2 λεπτά πριν, kostiger είπε

Για να εχουμε καλυτερη εικονα για το set-up σου και να ειναι περισσοτερο στοχευμενες οι απαντησεις..

Fair enough :)

https://www.lg.com/gr/monitors/lg-23MP68VQ-P

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε

Εχεις ατυχια αν υποθεσουμε οτι ειχες την προθεση να εξετασεις καποια επιλογη και απο το κοκκινο στρατοπεδο. Μεχρι χθες επαιξε η καλυτερη υλοποιηση της 580, η οποια ειναι λιγο πιο αργη απο την 1660, στα 180 ευρω απο ΠΛΑΙΣΙΟ με δωρο 2 παιχνιδια συν το freesync ως bonus που το υποστηριζει και η οθονη σου..

Με σχετικα μικρη υπερβαση στο μπατζετ σου θα προτεινα και:

https://www.skroutz.gr/s/17546174/Gigabyte-GeForce-GTX-1660-Ti-6GB-OC-GV-N166TOC-6GD.html

Οπως επισης αν αντεχει το τροφοδοτικο σου και αυτη:

https://www.skroutz.gr/s/16165385/Asus-Radeon-RX-Vega-56-8GB-OC-90YV0B53-M0NA00.html

Ως περισσοτερο futureproof επιλογες απο την σαφως τιμια 1660.

Επεξ/σία από kostiger
  • Thanks 1

4 λεπτά πριν, kostiger είπε

Εχεις ατυχια αν υποθεσουμε οτι ειχες την προθεση να εξετασεις καποια επιλογη και απο το κοκκινο στρατοπεδο. Μεχρι χθες επαιξε η καλυτερη υλοποιηση της 580, η οποια ειναι λιγο πιο αργη απο την 1660, στα 180 ευρω απο ΠΛΑΙΣΙΟ με δωρο 2 παιχνιδια συν το freesync ως bonus που το υποστηριζει και η οθονη σου..

Δεν θέλω ATI αλλα αυτή η προσφορα ίσως να μου άλλαζε γνώμη :D oh well

3 λεπτά πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε

Δεν θέλω ATI αλλα αυτή η προσφορα ίσως να μου άλλαζε γνώμη :D oh well

Εννοησα. Θα σε προετρεπα να κατευθυνθεις προς την Ti nonetheless. 

To πεταξα το Αγγλικο μου κι εγω δεν κρατηθηκα.😂

• Like 1

8 λεπτά πριν, kostiger είπε

Εννοησα. Θα σε προετρεπα να κατευθυνθεις προς την Ti nonetheless.

Care to elaborate? Από ότι βλέπω max 10 fps έχει κέρδος αλλα η ψύξη είναι κατώτερη, τουλάχιστον για αυτή που πρότεινε ο φίλος πιο πάνω. Πια προτείνεις?

1 λεπτό πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε

Care to elaborate? Από ότι βλέπω max 10 fps έχει κέρδος αλλα η ψύξη είναι κατώτερη, τουλάχιστον για αυτή που πρότεινε ο φίλος πιο πάνω. Πια προτείνεις?

Ι do. Εχω ριξει ηδη μια προταση πιο πανω την ειδες;

• Thanks 1

1 λεπτό πριν, kostiger είπε

Ι do. Εχω ριξει ηδη μια προταση πιο πανω την ειδες;

Τώρα είδα το edit σου, thanx θα δω και αλλα bench να αποφασίσω άμα αξίζει τα 50 euro πάνω.

Με ταβάνι, τα 400ευρώ για 1440p , ποια είναι καλή αγορά αυτή την στιγμή; Αγορά Ελλάδα η εξωτερικό. Επίσης, έχει νόημα η αναμονή για navi? Δηλαδή στα 400 θα υπάρξει κάτι σαφώς καλύτερο από rtx 2060-vega 56/64?

49 λεπτά πριν, nikpoth είπε

Με ταβάνι, τα 400ευρώ για 1440p , ποια είναι καλή αγορά αυτή την στιγμή; Αγορά Ελλάδα η εξωτερικό. Επίσης, έχει νόημα η αναμονή για navi? Δηλαδή στα 400 θα υπάρξει κάτι σαφώς καλύτερο από rtx 2060-vega 56/64?

Aξιζει πιστευω η αναμονη. Στο εδω και τωρα εισαι εντος θεματος ετσι κι αλλιως. Και το συστημα σου ειναι ετοιμο να υποδεχθει με τον καλυτερο τροπο οποια κι αν επιλεξεις.

• Like 1

44 λεπτά πριν, nikpoth είπε

Πιστεύω ότι έχει νόημα η αναμονή για Navi. Οι τιμές σε RTX πέφτουν . Η Nvidia ετοιμάζει boosted RTX να ανταγωνιστεί τις Navi, επίσης ανακοίνωσε ότι σταματάει την διανομή non binned chips. Αυτη τη στιγμή στα 400 για 1440p είναι η Vega 64 αν και βλέπω και RTX 2070  κάτω από 500 στο σκρουτζ.

Εγώ προσωπικά πήρα  RX 570 με δυο games δώρο  στα 100, αν και έχω 1440p monitor.  Εφόσον τα games θα τα παίξω και η 570 θα πάει σε κάποιο συγγενικο πρόσωπο ή σε media center για το σαλόνι είναι win για μένα.

Γενικά συνιστώ υπομονή, αλλά δεν χρειαζετε να φτάνουμε και στο σημείο να λέμε , ας περιμένουμε 6 μήνες ακόμα για τις επόμενες κάρτες, και μετά από τόσο καιρό , ας περιμένουμε άλλο τόσο κτλπ.

• Like 1

Στην παρουσα φαση, με γνωμονα οτι το υπολοιπο συστημα σου ειναι ετοιμο, μια sapphire nitro 64 θα ηταν λουκουμι αν την εβρισκες στα 400 ευρω με τα παιχνιδια.

• Like 2

Μόλις τώρα, kostiger είπε

Στην παρουσα φαση, με γνωμονα οτι το υπολοιπο συστημα σου ειναι ετοιμο, μια sapphire nitro 64 θα ηταν λουκουμι αν την εβρισκες στα 400 ευρω με τα παιχνιδια.

Πραγματικά είμαι στην ίδια θέση με τον @nikpoth και έχουμε και την ίδια οθόνη (best monitor btw). Εαν μου καθόταν vega 64 με games 400 και κάτω την είχα τσιμπήσει με χίλια.
Αν και έχω αποφασίσει να περιμένω να δω αυτές τις καταραμένες Navi, δεν σταματώ να τσεκάρω καθημερινά για vega 64.

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...