Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 12,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχω το σύστημα της υπογραφής 

PSU: Corsair RM650i

CPU: i5 6600K  

GPU: XFX GTR 480 Black Edition

Monitor: Dell P2515Η (1440p)

Αξίζει να πάρω μια Vega 64 στα 400€ ή να περιμένω τις νέες AMD;   Έτσι όπως το βλέπω τα χριστούγεννα θα βγουν.

EDIT 

Βλέπω πήγε 436€ η Sapphire στο VisionStudio...

Επεξ/σία από djuan1988
Δημοσ.
2 ώρες πριν, life is music είπε

O ιντελ pentium g4500 με τι καρτες μπορεί να τα πάει μια χαρά?

Ο pentium οτι κάρτα και να βάλεις pentium θα παραμείνει... 

1 ώρα πριν, djuan1988 είπε

Έχω το σύστημα της υπογραφής 

PSU: Corsair RM650i

CPU: i5 6600K  

GPU: XFX GTR 480 Black Edition

Monitor: Dell P2515Η (1440p)

Αξίζει να πάρω μια Vega 64 στα 400€ ή να περιμένω τις νέες AMD;   Έτσι όπως το βλέπω τα χριστούγεννα θα βγουν.

EDIT 

Βλέπω πήγε 436€ η Sapphire στο VisionStudio...

Οι νέες AMD Navi που θα βγουν εντος 2019 δεν θα έχουν επιδόσεις πάνω απο Vega 64. Οπότε ο βασικός λόγος αναμονής είναι για να πάρεις κάρτα γραφικών αντίστοιχη με την Vega 56 με λιγότερα χρήματα.

Δημοσ.

Ψάχνω κάρτα γραφικών αθόρυβη για το παρακάτω σύστημα που χρησιμοποιώ κυρίως για photo editing, graphics και consuming (Καθόλου gaming). Οι απαιτήσεις δεν είναι ιδιαίτερες, κυρίως θέλω να τρέξω το μόνιτορ στα 60hz.

Έως 200 ευρώ και nvidia λόγω adobe.

CPU: Intel Ι7 4790K

PSU: Superflower 650w Gold

GPU: Onboard

Monitor: Acer PE320QK (4k) 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, SakafliaC είπε

Με cpu i7 7700 μέχρι ποια κάρτα κοιτάω, ώστε να μην τρώω bottleneck?

Καταρχάς θες μνήμες καθώς βλέπω κάτι 2133 στην υπογραφή σου που σε ρίχνουν πάρα πολύ σε κάθε περίπτωση! Πρώτα αυτό άλλαξε και μετά ανάλογα τι παιχνίδια θες να παίξεις

Επεξ/σία από 7nisiotis
  • Like 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, 7nisiotis είπε

Καταρχάς θες μνήμες καθώς βλέπω κάτι 2133 στην υπογραφή σου που σε ρίχνουν πάρα πολύ σε κάθε περίπτωση! Πρώτα αυτό άλλαξε και μετά ανάλογα τι παιχνίδια θες να παίξεις

Μέχρι 2133 παίρνει η mobo μου. Εκτός και αν δεν εννοείς τη συχνότητα, αλλά να πάω σε 32gb αντί των 16 που είμαι τώρα. Αν και υποθέτω εσύ μιλούσες για τη συχνότητα.

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, SakafliaC είπε

Μέχρι 2133 παίρνει η mobo μου. Εκτός και αν δεν εννοείς τη συχνότητα, αλλά να πάω σε 32gb αντί των 16 που είμαι τώρα. Αν και υποθέτω εσύ μιλούσες για τη συχνότητα.

Για τη συχνοτητα μιλουσε προφανως. Δεν υπαρχει λογος λογος για τωρα να βαλεις αλλη μνημη. Οταν πας σε αλλη πλατφορμα και αλλη μητρικη επακολουθως, το βλεπεις για πιο γρηγορη 32GB RAM.

• Thanks 1
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, SakafliaC είπε

Ωχ ναι, νόμιζα ότι ήταν Ζ 170

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Άρα για να επανέλθουμε και ευχαριστώ για το χρόνο σας, με 7700 και τις μνήμες αυτές μέχρι τι κάρτα κοιτάω να μην τρώω μπουκάλα?

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, SakafliaC είπε

Άρα για να επανέλθουμε και ευχαριστώ για το χρόνο σας, με 7700 και τις μνήμες αυτές μέχρι τι κάρτα κοιτάω να μην τρώω μπουκάλα?

Δεν νομιζω οτι θα σε κραταει πολυ πισω ο συγκεκριμενος. Ειναι αρκετα γρηγορος ακομα και με τα σημερινα στανταρ. Μεχρι 2070 θεωρω πως θα εισαι μια χαρα.

Δημοσ.

Case :Fractal Design R5 window

PSU : Seasonic s12ii-620 bronze 620w

Motherboard : Gigabyte B250M-Ds3h

CPU : i5 7600

RAM : Kingston KHX2133C14/8G

GPU : Intel HD Graphics 630

Monitor/Resolution :AOC 32" Ips 2k 75hz FreeSync

ΟS :Windows 10

Καλησπέρα παίδες θα ήθελα τα φώτα σας για Gpu
Το παραπάνω σύστημα θα γίνει αναβάθμιση μετά το καλοκαίρι σε Amd ryzen ή intel (cpu/mobo/ram), ανάλογα με την θεία Lisa αλλά δεν μπορώ να περιμένω για Navi. Έχω δει κατά καιρους αρκετά άτομα να βρίσκουν σε amazon.fr ή αλλού καλές προσφορές αλλά δεν είχα την ίδια τύχη. Κοιτάζω τιμές πιο πολύ από Skroutz ανεξαιρέτως διαθεσιμότητας. Είχα rtx 2070 gigabyte gaming, αλλά λόγο προβλήματος στάλθηκε πίσω, οπότε έχω ένα budget κοντά στα 600.
Είμαι ανάμεσα στις παρακάτω gpu:
  1.  MSI Gaming Z RTX 2070
  2. Zotac Amp extreme RTX 2070
  3.  Vega 64 Rog Strix

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 ώρες πριν, geo4sar είπε

Case :Fractal Design R5 window

PSU : Seasonic s12ii-620 bronze 620w

Motherboard : Gigabyte B250M-Ds3h

CPU : i5 7600

RAM : Kingston KHX2133C14/8G

GPU : Intel HD Graphics 630

Monitor/Resolution :AOC 32" Ips 2k 75hz FreeSync

ΟS :Windows 10

Καλησπέρα παίδες θα ήθελα τα φώτα σας για Gpu
Το παραπάνω σύστημα θα γίνει αναβάθμιση μετά το καλοκαίρι σε Amd ryzen ή intel (cpu/mobo/ram), ανάλογα με την θεία Lisa αλλά δεν μπορώ να περιμένω για Navi. Έχω δει κατά καιρους αρκετά άτομα να βρίσκουν σε amazon.fr ή αλλού καλές προσφορές αλλά δεν είχα την ίδια τύχη. Κοιτάζω τιμές πιο πολύ από Skroutz ανεξαιρέτως διαθεσιμότητας. Είχα rtx 2070 gigabyte gaming, αλλά λόγο προβλήματος στάλθηκε πίσω, οπότε έχω ένα budget κοντά στα 600.
Είμαι ανάμεσα στις παρακάτω gpu:
  1.  MSI Gaming Z RTX 2070
  2. Zotac Amp extreme RTX 2070
  3.  Vega 64 Rog Strix

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Αφού έχεις το χρήμα νομίζω ότι αυτομάτως η vega βγαίνει από την λίστα και απλά ψάχνεις να βρεις ποια υλοποίηση από 2070 θα πάρεις.

Επεξ/σία από akoinonitos
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...