Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ παιδιά. Η 1080 είδα πως ένα χρόνο μετά την κυκλοφορία της έκανε μια πτώση το ίδιο και η 1070. 

Μακάρι να μας δώσει κάτι καλό η Intel.

• Απαντ. 12,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά δυστυχώς έχω μείνει με ένα χρεπι υπολογιστή (core 2 duo e7500,4 gab ram) μόνο το τροφοδοτικό είναι καλό (o c z stealth xterm 600) ποια κάρτα μου προτείνετε σε Μεταχειρισμένη μέχρι 70€

Επεξ/σία από sintalkas
Δημοσ.
18 ώρες πριν, sintalkas είπε

Παιδιά δυστυχώς έχω μείνει με ένα χρεπι υπολογιστή (core 2 duo e7500,4 gab ram) μόνο το τροφοδοτικό είναι καλό (o c z stealth xterm 600) ποια κάρτα μου προτείνετε σε Μεταχειρισμένη μέχρι 70€

Για τι χρήσει το θέλεις?

Δημοσ.
12 ώρες πριν, sintalkas είπε

Για να παιζω κανα παλιο παιχνιδι στο steam

Αναλογα σε τι τιμη θα βρεις την καρτα μεταχειρισμενη. Απο nvidia παιζεις μεχρι GTX 1030 - 1050 το πολυ , ενω απο Amd εως και RX 570

Δημοσ.
Στις 13/4/2019 στις 1:58 ΠΜ, sintalkas είπε

Απο 50ε ξεκινανε μεταχ. 750ti(προσοχη σε fake καρτες) .Μεχρι τα 70ε βρισκεις καρτες οπως gtx660ti κ αν εισαι τυχερος gtx760 ή gtx1050

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

1660 Ti vs 2060. Έχει μεγάλη διαφορά και γενικώς αξίζει τα παραπάνω χρήματα η 2060;

Επεξ/σία από Επισκέπτης

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...