Προς το περιεχόμενο

Βοήθεια για Αναβάθμιση Κάρτας γραφικών

Ailuros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

2 λεπτά πριν, ideal_target είπε

Vega 64 για μένα. Σε nvdia κάρτα μόνο 2080ti αξίζει. 2080 όχι γιατί τότε προτιμάς τη vega vii σε αυτή την κατηγορία τιμής. Σε καινούριες αναφέρομαι και για τη συγγεκριμένη tv, όχι γενικά. Σε μεταχειρισμένες μπορεί να αξίζει κ 2080 ή 1080ti, αλλά και πάλι πρέπει να ανέβεις αρκετά παραπάνω απο τα 400 ευρώ. Είχα 980ti στο δεύτερο μου pc και όταν πήρα Q6fn την έδωσα και πήρα μια μεταχειρισμένη vega. Άξιζε με 1000 η αλλαγή λόγω freesync.

κανει τοσο δουλεια το freesync ? δεν το εχω δουλεψει ποτε για αυτο ρωταω . 

Με vega 64 ισχύει οτι θελει 750watt τροφοδοτικό που διαβασα καπου ?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 12,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Στην αρχή είχα τη vega 64 με ένα παλιό τροφοτικό 600άρι. Σε λίγες μέρες βγήκε off και πήρα καινουριο 750άρι. Το δικό σου λογικά δε θα έχει θέμα πάντως. 

Το freesync κάνει μεγάλη διαφορά. Εξαρτάται βέβαια και πόσο "ευαίσθητος" είσαι στο tearing. 

9 λεπτά πριν, ideal_target είπε

Στην αρχή είχα τη vega 64 με ένα παλιό τροφοτικό 600άρι. Σε λίγες μέρες βγήκε off και πήρα καινουριο 750άρι. Το δικό σου λογικά δε θα έχει θέμα πάντως. 

Το freesync κάνει μεγάλη διαφορά. Εξαρτάται βέβαια και πόσο "ευαίσθητος" είσαι στο tearing. 

Στο site της asus εχουν recommended ta 750 watt psu 

1 λεπτό πριν, ALIEN-3- είπε

Στο site της asus εχουν recommended ta 750 watt psu 

Αν είναι να αγοράσει κάποιος καινούριο τροφοδοτικό πάει σε 750 για να έχει και το κεφάλι του ήσυχο. Εσύ που έχεις 650άρι επώνυμο είσαι οκ κατά τη γνώμη μου. Ψάξε για online psu calculator, να δεις τι θα σου βγάλει για το συστημά σου.

2 λεπτά πριν, ideal_target είπε

Αν είναι να αγοράσει κάποιος καινούριο τροφοδοτικό πάει σε 750 για να έχει και το κεφάλι του ήσυχο. Εσύ που έχεις 650άρι επώνυμο είσαι οκ κατά τη γνώμη μου. Ψάξε για online psu calculator, να δεις τι θα σου βγάλει για το συστημά σου.

Εμ... 750 ηθελα να παρω αλλα μου ειπαν οτι ειναι υπερβολικό δεν χρειάζεται .... που να ήξερα . ειναι και 2 μηνών δεν λεει να το αλλαξω .  

Με προβληματιζει το θεμα αυτο δεν θελω να κανω ζημια στο psu 

Υπαρχει καποιος εδω που να δουλευει vega 64 με 650αρι psu ?

13 ώρες πριν, ALIEN-3- είπε

Εμ... 750 ηθελα να παρω αλλα μου ειπαν οτι ειναι υπερβολικό δεν χρειάζεται .... που να ήξερα . ειναι και 2 μηνών δεν λεει να το αλλαξω .  

Με προβληματιζει το θεμα αυτο δεν θελω να κανω ζημια στο psu 

Υπαρχει καποιος εδω που να δουλευει vega 64 με 650αρι psu ?

Γενικά, όταν βλέπεις συμβουλή για psu, που περιέχει μέσα τις λέξεις "psu calculator", τη διαγράφεις παντελώς.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Occultist είπε

Γενικά, όταν βλέπεις συμβουλή για psu, που περιέχει μέσα τις λέξεις "psu calculator", τη διαγράφεις παντελώς.

Από όσο έψαξα στο ίντερνετ από σχόλια χρηστών δεν επαρκεί το 650 για vega 64   θα δουλεύει πολύ οριακά με ότι αυτό συνεπάγεται.  

Χάθηκε και η προσφορά για την vega 56 που ειχε το αμαζον ,όπου και αυτή από ότι διάβασα αν θέλεις να την πειράξεις για να δουλεύει όπως πρέπει το 650 επαρκεί αλλά όχι και πολύ άνετα.  

Οπότε πάω στην 2060 για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο ,έστω και χωρίς  freesync .....

Επεξ/σία από ALIEN-3-

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχω χρόνια να ασχοληθώ με το desktop, το σύστημα της υπογραφής έχω (4770k oc κλπ το οποίο δεν σκοπεύω να αλλάξω ακόμα, γιατί δεν υπάρχει λόγος) πάνω σε μια απλή οθόνη 1080. Ψάχνω, λοιπόν, καινούρια κάρτα κοντά στα 400 ευρώ, nvidia ή amd, δεν έχω θέμα. Επίσης, επειδή δεν είναι και επείγουσας ανάγκης αγορά, αναμένεται η κυκλοφορία καινούριων καρτών το επόμενο 2μηνο για να περιμένω; Ευχαριστώ.

Επεξ/σία από kirileman

1 ώρα πριν, kirileman είπε

Έχω χρόνια να ασχοληθώ με το desktop, το σύστημα της υπογραφής έχω (4770k oc κλπ το οποίο δεν σκοπεύω να αλλάξω ακόμα, γιατί δεν υπάρχει λόγος) πάνω σε μια απλή οθόνη 1080. Ψάχνω, λοιπόν, καινούρια κάρτα κοντά στα 400 ευρώ, nvidia ή amd, δεν έχω θέμα. Επίσης, επειδή δεν είναι και επείγουσας ανάγκης αγορά, αναμένεται η κυκλοφορία καινούριων καρτών το επόμενο 2μηνο για να περιμένω; Ευχαριστώ.

Θα είναι αρκετά περισσότερο χρονικό διάστημα, καθώς δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση.

Ακούγεται για τέλος καλοκαιριού, άρα αν είναι όντως έτσι, καλό Σεπτέμβρη μέχρι να στρώσει η αγορά.

Είμαι σε σχεδόν πανομοιότυπη φάση - με λίγο μικρότερο budget- και συνήθως δεν περιμένω ντε και καλά να έρθουν καινούρια μοντέλα, αλλά αυτή τη φορά νομίζω οτι αξίζει.

Δυο μήνες πάντως σίγουρα οχι...

19 λεπτά πριν, scorpion8283 είπε

Θα είναι αρκετά περισσότερο χρονικό διάστημα, καθώς δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση.

Ακούγεται για τέλος καλοκαιριού, άρα αν είναι όντως έτσι, καλό Σεπτέμβρη μέχρι να στρώσει η αγορά.

Είμαι σε σχεδόν πανομοιότυπη φάση - με λίγο μικρότερο budget- και συνήθως δεν περιμένω ντε και καλά να έρθουν καινούρια μοντέλα, αλλά αυτή τη φορά νομίζω οτι αξίζει.

Δυο μήνες πάντως σίγουρα οχι...

Και ξέρουμε τι περιμένουμε;

5 ώρες πριν, kirileman είπε

Και ξέρουμε τι περιμένουμε;

Φήμες και Leaks αποκλειστικά, αλλά οχι αποδεδειγμένες. 

Θεωρητικά περιμένουμε τις καινούριες κάρτες της AMD (με εκτιμώμενη ονομασία "Navi xxxx) για mid range και παραπαν'

Με την ελπίδα οτι θα είναι στα επίπεδα vega 56/64 + (Η τελοσπάντων μεταξύ 2060, 1080, 2070 κλπ) αλλά σε ανταγωνιστικές τιμές (250 - 350 ευρω), μπας και ρίξουν και τις τιμές των αντίστοιχων.

Βέβαια ολα αυτα είναι θεωρίες, απλά εγώ έκανα υπομονη 3-4 χρόνια, δεν θα με χαλάσει το 6μηνο.

Επιπλέον φαίνεται να έχει κοπάσει και το mining, και με τις νεες κάρτες ισως να εξισορροπηθούν λιγο οι τιμές

• Like 2

Όπως είπε και ο φίλος παραπάνω περιμένουμε τις νέες κάρτες Navi από την AMD οι οποίες θα αντικαταστήσουν τις RX 570/580/590. Άλλοι λένε για καλοκαίρι και άλλοι για Φθινόπωρο. Λογικά μιλάμε για επιδόσεις από GTX 1660 έως 2060 ή το πολύ Vega 64 με τιμές χαμηλότερες από τις σημερινές. Εγώ υπολογίζω να είναι στο εύρος τιμών από 170 ευρώ έως 300. Τώρα αν έχουμε καμία νέα έξαρση του mining άστα να πάνε αλλά δεν νομίζω.

• Like 1

Έχω παραγγείλει την MSI RTX2060 Ventus XS 6G OC. Λέει τίποτα; Βασικά, δεν έχω πρόβλημα να πάρω και 2080 ή και 2080ti, αλλά μάλλον δεν έχει νόημα για την οθόνη και το pc που έχω και δεν παίζω games παραπάνω από 3-4 ώρες την εβδομάδα. Κάποια στιγμή που θα μου τη δώσει, θα σουτάρω όλο το μηχάνημα, κρατώντας μόνο δίσκους.

30 λεπτά πριν, kirileman είπε

Έχω παραγγείλει την MSI RTX2060 Ventus XS 6G OC. Λέει τίποτα; Βασικά, δεν έχω πρόβλημα να πάρω και 2080 ή και 2080ti, αλλά μάλλον δεν έχει νόημα για την οθόνη και το pc που έχω και δεν παίζω games παραπάνω από 3-4 ώρες την εβδομάδα. Κάποια στιγμή που θα μου τη δώσει, θα σουτάρω όλο το μηχάνημα, κρατώντας μόνο δίσκους.

Μου έχουν πει για stuttering στο AC Odyssey σε σύστημα με 4770 και RX580. Γενικά θεωρώ ότι η cpu σου θα είναι bottleneck. Κάτι που έχω αποδεχτεί να υποστώ κι εγώ που είμαι με 3570 (έως ότου αναβάθμισω) και προγραμματίζω την αγορά μιας 1660Ti

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...