Προς το περιεχόμενο

Βοήθεια για Αναβάθμιση Κάρτας γραφικών

Ailuros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

20 ώρες πριν, lefstef είπε

Έλα βρε παιδιά, βοηθήστε λίγο και είμαι με το δάχτυλο στην σκανδάλη για την παραγγελία. 

Αξίζει κάποιος να περιμένει επειδή ακούγεται ότι οι navy θα είναι game change, ένα 6 μηνο το λιγότερο για να πάρει κάποιο μικρότερο μοντέλο navy; επειδή το θεωρώ πολύ μεγάλο το ποσό πέρα των 500€ απλά για να παίζω παιχνίδια, ή να πάρω την vega 64 με 400€?

Βασικά αν κάποιος δεν καίγεται, υποθετικά αξίζει να περιμένει για αναβάθμιση κάρτας γραφικών ειδικά αυτό το εξάμηνο μέχρι το φθινόπωρο (σε σχέση με την τελευταία τετραετία anyway).

Αν όμως έχεις πρόβλημα και χρειάζεσαι αλλαγή, ή θέλεις άμεσα καινούριο PC, φυσικά και θα πάρεις τώρα αυτό που αντέχει το Budget σου.

Προσωπικά, άλλαζα κάρτα γραφικών κάθε περίπου 2-2,5 χρόνια, οπότε συνήθως έδινα ένα σταθερό Budget (250 - 300) και έπαιρνα περίπου τη διπλή ισχύ. Τώρα έχουν περάσει ήδη πέντε χρόνια και δεν είχα κρίνει ακόμα συμφέρον οικονομικά να αλλάξω κάρτα (@@@@ το mining)...

Ενδεχομένως να αλλάξουν λίγο τα πράγματα μετά το καλοκαίρι, αλλά ιδωμεν. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 12,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Καλησπέρα! Χρειάζομαι την βοήθεια σας!

Εχω το σύστημα της υπογραφής και παίζω τα πάντα τέλεια σε 1080 (δεν σκοπεύω να ανέβω).

Σκεφτομαι να πάω σε 2070 ή σε Radeon Vii αλλά λένε για bottleneck....βρήκα και ένα bottleneck calculator και όντως λέει ότι τρώω πακέτο....

Το ερώτημα...σε site ή στο YouTube άλλοι λένε ότι είναι πρόβλημα και άλλοι λένε όχι...Τι κάνω; Πάω σε νέα γενιά ή προηγούμενη; (Vega 56)

(Αποκλειεται άμεση αναβάθμιση επεξεργαστή....)

3 λεπτά πριν, manousos82003 είπε

Καλησπέρα! Χρειάζομαι την βοήθεια σας!

Εχω το σύστημα της υπογραφής και παίζω τα πάντα τέλεια σε 1080 (δεν σκοπεύω να ανέβω).

Σκεφτομαι να πάω σε 2070 ή σε Radeon Vii αλλά λένε για bottleneck....βρήκα και ένα bottleneck calculator και όντως λέει ότι τρώω πακέτο....

Το ερώτημα...σε site ή στο YouTube άλλοι λένε ότι είναι πρόβλημα και άλλοι λένε όχι...Τι κάνω; Πάω σε νέα γενιά ή προηγούμενη; (Vega 56)

(Αποκλειεται άμεση αναβάθμιση επεξεργαστή....)

Αφού παίζεις τα πάντα τέλεια σε 1080 γιατί να αλλάξεις gpu?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
32 λεπτά πριν, petran91 είπε

Αφού παίζεις τα πάντα τέλεια σε 1080 γιατί να αλλάξεις gpu?

Με το σκεπτικό ότι θα κρατήσω το pc κάνα 2 χρόνια ακόμα χωρίς σοβαρή αναβάθμιση, είπα να το πάω ένα βήμα πριν το bottleneck (βάση αυτών που διαβάζω).

Βασική χρήση gaming και emulators...(ήδη ο rpsc3 και ο xenia είναι απαιτητικοί)

Επεξ/σία από manousos82003

Επειδή η 280x του αδερφού μου τα έφτυσε, ψάχνει για καινούρια gpu μέχρι 250. 

Motherboard: Asus H97plus

Cpu:i5-4590 @3.3 MHz

PSU:CoolerMaster g550m

Ram έχει 8gb αλλά δεν ξέρει ποια μάρκα και κουτί. Η 1060 είναι 23cm μήκος ενώ η 280x 29 οπότε δεν νομίζω ότι υπάρχει θέμα στο μέγεθος. 

Σκέφτεται για την Gigabyte GeForce GTX1060 6GB. Θα έχει θέμα με το PSU ή θα μπορεί να την αντέξει το σύστημα? 

Ευχαριστώ. 

Για καλη υλοποιηση πρεπει να φτασεις στα 300...Ασε που πρεπει να την βρεις και στην χαμηλοτερη τιμη. Ολοι λενε παραδοση 4-10 εργασιμες.

• Like 1

Άμα είναι να ανέβει άλλο ένα 50ρικο ξεφεύγει πολύ από το budget. Έτσι κι αλλιώς από την 280x ειναι αρκετά πάνω ή 1060 οπότε θα είναι καλυμμένος για κάποια χρόνια . Ευχαριστώ πολύ παιδιά. 

15 ώρες πριν, Junior22 είπε

Επειδή η 280x του αδερφού μου τα έφτυσε, ψάχνει για καινούρια gpu μέχρι 250. 

Motherboard: Asus H97plus

Cpu:i5-4590 @3.3 MHz

PSU:CoolerMaster g550m

Ram έχει 8gb αλλά δεν ξέρει ποια μάρκα και κουτί. Η 1060 είναι 23cm μήκος ενώ η 280x 29 οπότε δεν νομίζω ότι υπάρχει θέμα στο μέγεθος. 

Σκέφτεται για την Gigabyte GeForce GTX1060 6GB. Θα έχει θέμα με το PSU ή θα μπορεί να την αντέξει το σύστημα? 

Ευχαριστώ. 

1660 6GB

Τι γνώμη έχετε για την  Asus DUAL-GTX1660TI-O6G ? Αξίζει σαν υλοποίηση αν εξαιρέσουμε ότι δεν έχει backplate ? Επίσης πότε θα βγούνε στην αγορά οι πιο φθηνές εκδόσεις με GDDR5 ?
https://www.asus.com/Graphics-Cards/DUAL-GTX1660TI-O6G/

7 λεπτά πριν, thor777 είπε

Τι γνώμη έχετε για την  Asus DUAL-GTX1660TI-O6G ? Αξίζει σαν υλοποίηση αν εξαιρέσουμε ότι δεν έχει backplate ? Επίσης πότε θα βγούνε στην αγορά οι πιο φθηνές εκδόσεις με GDDR5 ?
https://www.asus.com/Graphics-Cards/DUAL-GTX1660TI-O6G/

με 30 ευρο παιρνεις την MSI gaming X οπου ειναι απο τις top υλοποιησεις.

Αυτη η Asus ειναι μετρια.

Και οταν λεμε για top υλοποιησεις εννοουμε για θερμοκρασιες/θορυβο. Γιατι σε αποδοση η διαφορα ειναι 1-2-3 fps. Αντε 5 μεταξυ της καλυτερης και της χειροτερης

• Like 1

3 ώρες πριν, Black Demis είπε

ναι αλλα καλες υλοποιήσεις μονο 250 δεν κάνουν........

Τι να την κανεις την καλή υλοποίηση; Δε χρειάζονται απαιτητικές ψύκτρες 1660/1660 Ti. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε

με 30 ευρο παιρνεις την MSI gaming X οπου ειναι απο τις top υλοποιησεις.

Αυτη η Asus ειναι μετρια.

Και οταν λεμε για top υλοποιησεις εννοουμε για θερμοκρασιες/θορυβο. Γιατι σε αποδοση η διαφορα ειναι 1-2-3 fps. Αντε 5 μεταξυ της καλυτερης και της χειροτερης

Αν και γενικά προτιμώ προϊόντα  της asus τώρα που την είδα καλύτερα όπως και την άλλη με το ένα fan την phoenix πραγματικά έχουν απαράδεκτη ψήκτρα για κάρτες γραφικών αυτής της τιμής. Ακόμα και η μικρή palit με το ένα fan παίζει να έχει καλύτερο σύστημα ψύξης.
Εκτός απο τις Μsi για τις Gigabyte τί γνώμη έχετε ?

Επεξ/σία από thor777

2 ώρες πριν, thetiesthatbind είπε

Τι να την κανεις την καλή υλοποίηση; Δε χρειάζονται απαιτητικές ψύκτρες 1660/1660 Ti. 

το ίδιο έλεγα εγώ όταν είχα πάρει την 1060........................... εκανα μεγάλο λάθος που τσιγουνευτικα τα 70+ που ήταν να δώσω τοτε  για μια msi gaming x και πήγα σε μια φτηνή gigabyte.......... μετάνιωσα πολύ και θερμοκρασίες και θόρυβος και ειχα μπλε οθόνες πολλές φόρες όταν εκανα alt tab ανάμεσα σε firefox και game  (μόνο όταν κάρτα ήταν πολύ ζεστή) και άλλα χαζά...... μια την έστειλα για rma μου την άλλαξαν τα ίδια πάλι ...... ευτυχώς την πήρα απο το πλαισιο και μου έκαναν πιστωτικό και με λίγο παραπάνω πήρα την gaming x και ξενιασα.... επιδώσεις ίδιες....... σταθερότητα πολύ μεγαλύτερη και ΗΣΥΧΊΑ!!! , και βάση εμπειρίας κάτι παρομιο παιζει και με την 1050 απλά σε πολύ μικρότερο βαθμό (αν εξαιρέσουμε τον θόρυβο)

γιατί δεν είναι μόνο ψήκτρα είναι και τροφοδοσία και pcb κλπ κλπ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...