Προς το περιεχόμενο

Βοήθεια για Αναβάθμιση Κάρτας γραφικών

Ailuros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 ώρες πριν, leros2004 είπε

Καλύτερα θα είναι να αλλάξεις τη κάρτα όταν είσαι έτοιμος και για την οθόνη. Εκτός αν δεν την παλεύεις άλλο με την υπάρχουσα

Η αληθεια ειναι αυτη.

Ηδη κατεβαζω πολλα settings...και παρολαυτα εχω frame drops

Επεξ/σία από Αλεξανδρος A.92
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 12,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Καλημέρα,μέσα  στο επόμενο 2μηνο θα αγοράσω 27 inc 2κ 144hz gsync οθόνη. Αξίζει να πουλήσω την 1080ti και να πάρω μια 2080ti? Σκοπεύω να μείνω με το καινούργιο μόνιτορ πολλά χρόνια.

43 λεπτά πριν, Παναής είπε

Καλημέρα,μέσα  στο επόμενο 2μηνο θα αγοράσω 27 inc 2κ 144hz gsync οθόνη. Αξίζει να πουλήσω την 1080ti και να πάρω μια 2080ti? Σκοπεύω να μείνω με το καινούργιο μόνιτορ πολλά χρόνια.

Εσύ είσαι ο μόνος που μπορείς να απαντήσεις στην ερώτηση σου. Αξίζει να δώσεις την 1080ti + κάποια χρήματα για 30% απόδοση ? 

Πάρε πρώτα την οθόνη και πράττεις ανάλογα ... 

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Spoiler

Με ενδιαφέρει να αγοράσω μία κάρτα γραφικών για το σπίτι, δεν παίζω παιχνίδια και έχω τα εξής κριτήρια:

α. Να μην καίει πολύ ρεύμα όταν είναι idle και όταν βλέπω ταινίες σε 1440p / 10bpc με το MadVR ρυθμισμένο για ποιότητα.

β. Να είναι εντελώς αθόρυβη, ιδίως όταν δεν την ζορίζω.

γ. Να έχει κάποια δύναμη ώστε να μπορώ να χρησιμοποιήσω V-Ray RT (στο γραφείο έχω pc κατάλληλο για αυτή τη δουλειά οπότε με νοιάζει μόνο να μην είναι εντελώς ψόφια).

δ. Να έχει DVI-D Dual Link που το απαιτεί η παλιά οθόνη που έχω.

ε. Να είναι άμεσα διαθέσιμη στην Ελλάδα.

Έχω ρίξει μία ματιά αυτές τις μέρες όμως με την δουλειά και το μωρό τα κάνω όλα βιαστικά για αυτό θέλω τα φώτα σας. Αν έχω καταλάβει σωστά:

1. Για να έχω DVI πρέπει να πάρω κάρτες προηγούμενης γενιάς, οι RTX έχουν μόνο HDMI.

2. Οι κάρτες με το καλύτερο performance per watt είναι οι GTX και ιδίως οι 1060.

3. Οι MSI Zero Frozr και Asus Strix είναι ποιο αθόρυβες σε μικρό load αφού τα ανεμιστηράκια δεν λειτουργούν κάτω από τους 60 βαθμούς.

Αν ισχύουν όλα αυτά λέω να πάρω αυτή ή αυτή. Oποιαδήποτε συμβουλή θα εκτιμηθεί ιδιαίτερα γιατί δεν έχω χρόνο να κάνω άλλη έρευνα και φοβάμαι το ότι όποιος βιάζεται σκοντάφτει...

Μόλις είδα ότι και οι RTX Asus Dual όπως και οι EVGA έχουν DVI-D Dual και ανεμιστηράκια που σταματάνε και προσπαθώ να αποφασίσω ανάμεσα σε αυτές τις 3:

α. EVGA GeForce RTX 2060 6GB XC Black Gaming

b. EVGA GeForce RTX 2060 6GB XC Ultra Gaming

c. Asus GeForce RTX 2060 6GB Dual

Αγόρασα τελικά την Asus.

Επεξ/σία από elpenor

Καλορίζικη φίλε μου ,η asus είναι γενικά εγγύηση.  

Εγώ θα περιμένω λίγο να πέσουν οι τιμές και θα τσιμπήσω και εγώ μια. Βλέπω και η 2070 ξεκινάει στα 470 στο Σκρουτζ και δεν ξέρω μήπως πάω σε μια τέτοια υλοποίηση 

• Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλημέρα παιδιά έχω βρεί μεταχειρισμένη Msi rx 580 8gb στα 160 ευρώ αξίζει? τώρα έχω την gigabyte 380x 4gb έλεγα για αναβάθμιση.

ευχαριστω.To μονιτορ που έχω υποστηρίζει freesync για αυτό το λέω.

Επεξ/σία από giout

Eίναι στο 83% καινούριας XFX που έχει και backplate. 34€ διαφορά.

Αν αλλάζεις κάρτες σαν τα πουκάμισα ναι. Αν τις κρατάς χρόνια ίσως όχι. Αποφασίζεις και πράττεις.

1 ώρα πριν, Greekz είπε

Καλησπερα εχω μεχρι 650 ευρω διαθεσιμα για καρτα γραφικων . Ποια προτεινετε; Ουσιαστικα τη θελω για 1440p/144hz

https://www.skroutz.gr/s/16539127/Asus-GeForce-RTX-2070-8GB-Rog-Strix-Gaming-90YV0C91-M0NA00.html

https://www.skroutz.gr/s/16291291/Gigabyte-GeForce-RTX-2070-8GB-GV-N2070AORUS-8GC.html

Για πιο φθηνη καλη υλοιποιηση εδω

https://www.skroutz.gr/s/16331484/MSI-GeForce-RTX-2070-8GB-Gaming-Z-8G.html

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα κι απο εμενα λοιπον !

Εχω:

Nzxt 500h κουτι

Amd 2700x

Seasonic M12II-620 Evo

M2 samsung evo 970 plus

Και ειμαι αναμεσα σε αυτα για να το τελειωσω, θα ηθελα εναλακτικες ΑΝ θα αλλαζατε κατι για σοβαρο λογο.. η επιβεβαιωση της επιλογης μου, αλλα αν μιλαμε για μικρες διαφορες μην με βαλετε σε διλημμα...

16gb Gskill aegis 3000mhz

(Εχω σκοπο για αλλα 16 πιο μετα)

MSI B450 Tomahawk

Επισης θελω 4 επιλογες για καρτα

2060 και 2070 απο 2 επιλογες...

Εχω δει καποιες η μια ειναι η

Gigabyte GeForce RTX 2060 6GB Windforce OC

Και η αλλη η

MSI GeForce RTX 2070 8GB (Ventus 8G)

Η επιλογη θα γινει στο τελος αναλογα τα χρηματα.

ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΩ OC ΠΟΥΘΕΝΑ,

η πιο (βαρια) χρηση θα ειναι stream με obs και ισως αργοτερα με capture card  επισης θα το εχω για edit και gaming.

Επεξ/σία από fanboy

2 ώρες πριν, fanboy είπε

Καλησπερα κι απο εμενα λοιπον !

Εχω:

Nzxt 500h κουτι

Amd 2700x

Seasonic M12II-620 Evo

M2 samsung evo 970 plus

Και ειμαι αναμεσα σε αυτα για να το τελειωσω, θα ηθελα εναλακτικες ΑΝ θα αλλαζατε κατι για σοβαρο λογο.. η επιβεβαιωση της επιλογης μου, αλλα αν μιλαμε για μικρες διαφορες μην με βαλετε σε διλημμα...

16gb Gskill aegis 3000mhz

(Εχω σκοπο για αλλα 16 πιο μετα)

MSI B450 Tomahawk

Επισης θελω 4 επιλογες για καρτα

2060 και 2070 απο 2 επιλογες...

Εχω δει καποιες η μια ειναι η

Gigabyte GeForce RTX 2060 6GB Windforce OC

Και η αλλη η

MSI GeForce RTX 2070 8GB (Ventus 8G)

Η επιλογη θα γινει στο τελος αναλογα τα χρηματα.

ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΩ OC ΠΟΥΘΕΝΑ,

η πιο (βαρια) χρηση θα ειναι stream με obs και ισως αργοτερα με capture card  επισης θα το εχω για edit και gaming.

Μην κανεις κανένα λάθος και πάρεις άλλο ένα ram kit για να τα κανεις 32, θα πάρεις 32GB ανεξάρτητα 

1 ώρα πριν, thetiesthatbind είπε

Μην κανεις κανένα λάθος και πάρεις άλλο ένα ram kit για να τα κανεις 32, θα πάρεις 32GB ανεξάρτητα 

Πραγματικα δεν καταλαβα 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...