nickk0kkav Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, xstreamgamer είπε Καλησπέρα παιδιά .Θα ήθελα να ρωτήσω αν τo σύστημα μου σηκώνει μια rx 580 για gaming σε 1080p. Ναι σηκώνει κ η διαφορά θα είναι εξωπραγματική. Με fx 8320 είδα κάποιο bottleneck στο ffxv νομίζω κ πιθανόν να υπάρχει κ αλλού αλλά κ τι έγινε , αξίζει με 1000 Edit : δε βλέπω τροφοδοτικό όμως ... 500αρι καλό ελάχιστο με 1- 8pin k 1- 6 pin Επεξ/σία 2 Φεβρουαρίου 2019 από nickk0kkav
xstreamgamer Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 Έχω ένα turbox 650 εδώ και 5 χρόνια. Κάποια στιγμή θα αλλαχτεί.Σε ευχαριστώ πολύ
nikos45call Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 Θα ήθελα μια κάρτα γραφικών η οποία θα είναι dx12 θα παίζει όλα τα παιχνίδια όσο αφορά τον dx μόνο?
Gkoukouz Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 Καλησπερα.διαθετω περιπου 200 ευρω για αγορα καρτας γραφικων.ηθελα να ρωτησω αξιζει η υλοποιηση της powercolor σε rx 580?
Arkin Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, Gkoukouz είπε Καλησπερα.διαθετω περιπου 200 ευρω για αγορα καρτας γραφικων.ηθελα να ρωτησω αξιζει η υλοποιηση της powercolor σε rx 580? Αξιζει ναι και προσεξε να βρεις καταστημα που δινει σιγουρα και τα 2 παιχνιδια.
Gkoukouz Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 η αληθεια ειναι οτι δεν με πολυενδιαφερουν τα games.Απλα βλεπω οτι δεν εχει κινηση αυτη η υλοποιηση για αυτο ρωτησα
Ghost007 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Στις 2/2/2019 στις 11:11 ΜΜ, nikos45call είπε Θα ήθελα μια κάρτα γραφικών η οποία θα είναι dx12 θα παίζει όλα τα παιχνίδια όσο αφορά τον dx μόνο? δωσε περισσοτερες πληροφοριες για το συστημα σου γενικα και το ποσο που διαθετεις και την χρηση που θες..
Gkoukouz Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Rx 570 8gb mini στον Κώτσοβολο. Τι παίζει με αυτή την κάρτα; αξίζει;
Ghost007 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, Gkoukouz είπε Rx 570 8gb mini στον Κώτσοβολο. Τι παίζει με αυτή την κάρτα; αξίζει; αν εννοεις μια που παιζει στα 200ε οχι δεν αξιζει... με τοσα περνεις 580 και με δυο ανεμιστηρες ... Επεξ/σία 5 Φεβρουαρίου 2019 από Ghost007
Gkoukouz Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Απλά υπάρχει δυνατότητα για δόσεις μιας κ δεν υπάρχει κοντά κατάστημα πλαισιο
Ghost007 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Στις 5/2/2019 στις 11:05 ΠΜ, Gkoukouz είπε Απλά υπάρχει δυνατότητα για δόσεις μιας κ δεν υπάρχει κοντά κατάστημα πλαισιο τι να σου πω δε ξερω ποια αλλα καταστηματα εχουν δοσεις ..παντως κωτσοβολος και πλαισιο ειναι πολυ ακριβα σχετικα ...
xristakos223 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) ; Επεξ/σία 8 Φεβρουαρίου 2019 από xristakos223
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Καλησπερα, σκεφτομαι για μια αναβαθμιση στην καρτα γραφικων μιας και η συγκεκριμενη αρχιζει να δειχνει τα χρονια της. Ποια θεωρειται οτι "κολλαει" στο συστημα της υπογραφης μου, δεν θα τρωω μπουκαλι απο τον επεξεργαστη και ειναι σε ενα λογικο budget? (βλ. <400 ευρο) Προσωπικα σκεφτομουν να παω σε μια 2060. Γιατι απο AMD μερια δεν βλεπω να υπαρχει κατι αλλο. Προς το παρον ειμαι στα 1080p σκεφτομαι ομως μεχρι το Πασχα αναβαθμιση στα 1440p σε 27'. Οποτε εχετε και αυτο στο νου σας. Ευχαριστω για τον χρονο σας.
leros2004 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 29 λεπτά πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε Καλησπερα, σκεφτομαι για μια αναβαθμιση στην καρτα γραφικων μιας και η συγκεκριμενη αρχιζει να δειχνει τα χρονια της. Ποια θεωρειται οτι "κολλαει" στο συστημα της υπογραφης μου, δεν θα τρωω μπουκαλι απο τον επεξεργαστη και ειναι σε ενα λογικο budget? (βλ. <400 ευρο) Προσωπικα σκεφτομουν να παω σε μια 2060. Γιατι απο AMD μερια δεν βλεπω να υπαρχει κατι αλλο. Προς το παρον ειμαι στα 1080p σκεφτομαι ομως μεχρι το Πασχα αναβαθμιση στα 1440p σε 27'. Οποτε εχετε και αυτο στο νου σας. Ευχαριστω για τον χρονο σας. Καλύτερα θα είναι να αλλάξεις τη κάρτα όταν είσαι έτοιμος και για την οθόνη. Εκτός αν δεν την παλεύεις άλλο με την υπάρχουσα
elpenor Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Με ενδιαφέρει να αγοράσω μία κάρτα γραφικών για το σπίτι, δεν παίζω παιχνίδια και έχω τα εξής κριτήρια: α. Να μην καίει πολύ ρεύμα όταν είναι idle και όταν βλέπω ταινίες σε 1440p / 10bpc με το MadVR ρυθμισμένο για ποιότητα. β. Να είναι εντελώς αθόρυβη, ιδίως όταν δεν την ζορίζω. γ. Να έχει κάποια δύναμη ώστε να μπορώ να χρησιμοποιήσω V-Ray RT (στο γραφείο έχω pc κατάλληλο για αυτή τη δουλειά οπότε με νοιάζει μόνο να μην είναι εντελώς ψόφια). δ. Να έχει DVI-D Dual Link που το απαιτεί η παλιά οθόνη που έχω. ε. Να είναι άμεσα διαθέσιμη στην Ελλάδα. Έχω ρίξει μία ματιά αυτές τις μέρες όμως με την δουλειά και το μωρό τα κάνω όλα βιαστικά για αυτό θέλω τα φώτα σας. Αν έχω καταλάβει σωστά: 1. Για να έχω DVI πρέπει να πάρω κάρτες προηγούμενης γενιάς, οι RTX έχουν μόνο HDMI. 2. Οι κάρτες με το καλύτερο performance per watt είναι οι GTX και ιδίως οι 1060. 3. Οι MSI Zero Frozr και Asus Strix είναι ποιο αθόρυβες σε μικρό load αφού τα ανεμιστηράκια δεν λειτουργούν κάτω από τους 60 βαθμούς. Αν ισχύουν όλα αυτά λέω να πάρω αυτή ή αυτή. Oποιαδήποτε συμβουλή θα εκτιμηθεί ιδιαίτερα γιατί δεν έχω χρόνο να κάνω άλλη έρευνα και φοβάμαι το ότι όποιος βιάζεται σκοντάφτει... Επεξ/σία 10 Φεβρουαρίου 2019 από elpenor
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα