NoiSy MaN Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 +1 αλλα καλυτερα να ανοιξει νεο θεμα. Έχεις δίκιο απλά είπα τώρα που το είδα ας το γράψω, μπορεί το άλλο θέμα που θα ανοίξει να μου ξεφύγει πχ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sortep2 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Ναι το σκέφτηκα και εγω αυτο για τον 6500. Η msi r9 380 4gb θα κρατήσει 2 χρόνια ακόμα ή να πηγενα σε καμία 390? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TzimakoTOS Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Ναι το σκέφτηκα και εγω αυτο για τον 6500. Η msi r9 380 4gb θα κρατήσει 2 χρόνια ακόμα ή να πηγενα σε καμία 390? Εγω θα προτεινα να περιμενεις 2 βδομαδες περιπου για custom cooled 480. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sortep2 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Τελικά δεν έχει θέμα αυτή? Ή το διόρθωσαν με κανένα driver update? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NoiSy MaN Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Ναι το σκέφτηκα και εγω αυτο για τον 6500. Η msi r9 380 4gb θα κρατήσει 2 χρόνια ακόμα ή να πηγενα σε καμία 390? Δεν έχει νόημα να πας σε προηγούμενη γενιά, εκτός αν πετύχεις καμιά μεταχειρισμένη σε συμφέρουσα τιμή. Σε 1080/60 monitor θα παίζεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TzimakoTOS Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Τελικά δεν έχει θέμα αυτή? Ή το διόρθωσαν με κανένα driver update?Παρουσιασαν προβλημα ελαχιστες reference καρτες οι οποιες ηταν κουμπωμενες σε μητρικες χαμηλης ποιοτητας και σε σεναρια του τυπου εχω yugo zastava και το παω με 200 χιλιομετρα την ωρα στα στενακια στο μπουρναζι και τραβαω χειροφρενο για να σταματησω μπροστα στην enzzo να κανω εντυπωση. Ο οδηγος το διορθωσε και αυτο απ οτι ακουγεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jgeorgiou Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 δεν έφταιγαν οι "χαμηλής ποιότητας" μητρικές που έβγαινε 30% πάνω από τις επίσημες προδιαγραφές η 480. τέλος πάντων , ισχύει ότι η AMD επαναρυθμίζει μέσω των νέων drivers και τραβάει λίγο λιγότερο ρεύμα από PCI-X ενώ ζητά πλέον περισσότερο ρεύμα κατευθείαν από τροφοδοτικό μέσω 6πινου το δημοσιευμένο TDP βέβαια φαίνεται να είναι 10-15% μικρότερο από το "σωστό" αφού τα όρια τους οι κάρτες τα πιάνουν ΠΟΛΥ συχνά μέσα στα συνηθισμένα παιχνίδια αλλά για ελάχιστο χρόνο γιατί καμία κάρτα δεν μπορεί να δουλέψει "εντατικά" για πολλά δευτερόλεπτα. προσωπικά , πιστεύω ότι η 480/8 ΑΞΙΖΕΙ τα λεφτά της , και αν είναι φθηνότερη από τις ανταγωνιστικές NV970 & την επερχόμενη NV1060 πολύ πιθανό να την προτείνω και όλας ως VFM. To πρόβλημα πράγματι λύθηκε , ρευματάκι ζητάει όσο η 970 ή μόνο 30-40w παραπάνω από την 1060 , δεν βλέπω τον λόγο να μην την προτιμήσουμε αν μας δίνει περισσότερη ιπποδύναμη σε καλύτερη τιμή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TzimakoTOS Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 @jgeorgiou: Απλα εγω ειχα διαβασει πως εβαζαν στην 480 σε μεγαλες αναλυσεις το metro last light και max settings, πραγμα που σημαινει οτι εβγαζε με το ζορι 10fps κατι τετοιο. Ε τι να σου κανει κι ο Ντορης αμα τον καβαλας στον υποδρομο, θα σπασουν τα ποδαρια του. Να σε ρωτησω επειδη δεν διαβασα για τον οδηγο, τωρα που το ρυθμισαν καιει λιγοτερο ρευμα γενικα η καρτα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jgeorgiou Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 http://www.tomshardware.com/reviews/amd-radeon-rx-480-polaris-power-fix,4668.html Again, we examined the power consumption of all three voltage rails and their sums. With the new driver, total draw does increase by around 3W, but load on the motherboard slot (PEG) drops by a whopping 10W! (The detailed graphics can now be clicked for a full-screen view.) οριακά 3watt περισσότερα τώρα που το πρόσεξα καλύτερα ΥΓ οι κάρτες ΣΥΧΝΑ μέσα στα μαινστριμ παιχνίδια ζορίζονται απλά το κάνουν για ελάχιστο χρόνο και επανέρχονται γρήγορα εντός προδιαγραφών γιατί έτσι είναι ρυθμισμένες. (και οι πράσινες και οι κόκκινες) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sortep2 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Δεν έχει νόημα να πας σε προηγούμενη γενιά, εκτός αν πετύχεις καμιά μεταχειρισμένη σε συμφέρουσα τιμή. Σε 1080/60 monitor θα παίζεις? Ναι η οθόνη μου 1080π ειναι και δεν βλέπω να παίρνω 4κ σύντομα. το σκέφτομαι σοβαρά για την 480 και πιστεύω είναι η σωστή επιλογή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Με τρωει η τσεπη μου http://www.skroutz.gr/s/9269191/Gigabyte-GeForce-GTX1070-8GB-G1-Gaming-GV-N1070G1-GAMING-8GD.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NoiSy MaN Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Με τρωει η τσεπη μου http://www.skroutz.gr/s/9269191/Gigabyte-GeForce-GTX1070-8GB-G1-Gaming-GV-N1070G1-GAMING-8GD.html Προχώρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Προχώρα Μπα μετα τις διακοπες εκει γυρω 20/8 με 10/9 να εχουμεκαι καλυτερη αποψη απο υλοποιησεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BabisTs Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Μπα μετα τις διακοπες εκει γυρω 20/8 με 10/9 να εχουμεκαι καλυτερη αποψη απο υλοποιησεις. Μέχρι στιγμής για μένα στην gtx 1000series δαγκωτό στην palit http://www.palit.com/palit/vgapro.php?id=2639&lang=en&pn=NE51070H15P2-1041G&tab=sp μετά msi https://www.msi.com/Graphics-card/GEFORCE-GTX-1070-GAMING-X-8G.html#hero-overview και τέλος στην strix https://www.asus.com/Graphics-Cards/ROG-STRIX-GTX1070-O8G-GAMING/specifications/ Από gigabyte περίμενε την extreme gaming να δεις τι ψάρια πιάνει...η g1 δεν λέει τίποτα στην 1000series! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
peacer Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 * PSU (Τροφοδοτικό & Watt): Cooler master 700W silent pro. * Motherboard (Μητρική): Asrock Z77 Extreme 4 * CPU (Κεντρικός επεξεργαστής): intel 3570k * RAM (Μνήμη συστήματος): 8gb kingstone 1600mhz * GPU (Κάρτα γραφικών): Sapphire 5970 * Monitor/Resolution (Οθόνη/Ανάλυση): Philips 230C / 1080p * ΟS (Λειτουργικό σύστημα): Windows7 64bit. Καλησπέρα, Θα ήθελα την βοήθεια σας να αγοράζω μια κάρτα γραφικών γιατί πάει 5970 που ήμουνα ικανοποιημένος. άρα μια κάρτα που να βγάζει την ίδια επίδοση θα είναι αρκετά για μένα.. μπορεί να είναι και μεταχειρισμένο ( με το ποσο που διαθέτω δεν με βλέπω και για κάτι καινούριο..) Δεν έχω κώλυμα με μάρκα, Μπορεί να είναι AMD η Nvidia.. το ποσο που διαθέτω είναι το πολύ μέχρι 100 euro. (όσο λιγότερο τόσο καλύτερα) ευχαριστώ εκ τον προτερων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα