chrisde Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 1)Σε 4Κ το βάρος πέφτει κυρίως στην gpu οπότε θα έλεγα όχι τόσο (εξαιρούνται παιχνίδια όπως assasins creed που είναι cpu hungry) 2)Φυσικά και με το παραπάνω 3)Δεν ξέρω αν είναι καλή η υλοποίηση αλλά προσωπικά δεν εμπιστεύομαι gigabyte σε τίποτα πλέον...
makrimanoliss Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 οχ μην μου λες τέτοια και εγώ με δυσκολία πάω σε άλλη μάρκα !!
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Δεν νμζ ότι χρειαζεσαι τοσο μεγαλο τροφοδοτικο. Και ένα 650αρι ποιοτικο μια χαρα δουλεια κανεις!
chrisde Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 23 λεπτά πριν, makrimanoliss είπε οχ μην μου λες τέτοια και εγώ με δυσκολία πάω σε άλλη μάρκα !! Relax. Είναι απλά η προσωπική μου γνώμη. Ξέρεις τι λένε για τις γνώμες... 10 λεπτά πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε Δεν νμζ ότι χρειαζεσαι τοσο μεγαλο τροφοδοτικο. Και ένα 650αρι ποιοτικο μια χαρα δουλεια κανεις! Σωστά. Αλλά αν τον παίρνει οικονομικά, why not? Στο τροφοδοτικό δεν τσιγκουνευόμαστε ποτέ.
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 25 λεπτά πριν, chrisde είπε Σωστά. Αλλά αν τον παίρνει οικονομικά, why not? Στο τροφοδοτικό δεν τσιγκουνευόμαστε ποτέ. Δεν παει ακριβως ετσι...Το να αγορασεις 1000watt gold τροφοδοτικο όταν οι απαιτησεις σου είναι για 600 bronze χανεις σε αποδοτικοτητα...Θα μου πεις οκ δεν εγινε τιποτα ας εχει περιθωρια, δεν νμζ όμως ότι χρειαζονται τα μεγαλα περιθωρια πλεον...Οσο περναει ο καιρος υποτίθεται ότι παμε σε πιο "οικολογικο" και όχι τοσο ενεργοβορο hardware 1
chrisde Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε Δεν παει ακριβως ετσι...Το να αγορασεις 1000watt gold τροφοδοτικο όταν οι απαιτησεις σου είναι για 600 bronze χανεις σε αποδοτικοτητα...Θα μου πεις οκ δεν εγινε τιποτα ας εχει περιθωρια, δεν νμζ όμως ότι χρειαζονται τα μεγαλα περιθωρια πλεον...Οσο περναει ο καιρος υποτίθεται ότι παμε σε πιο "οικολογικο" και όχι τοσο ενεργοβορο hardware Έχεις απόλυτο δίκιο σε αυτό που γράφεις, αλλά εδώ δεν μιλάμε για 1000άρι αλλά για 750άρι. Και δεν του το πρότεινα εγώ, εκείνος το σκέφτηκε. Εγώ απάντησα ότι φτάνει και περισσεύει και εσύ ότι τον καλύπτει και το 650άρι (μη σου πω και πιο λίγο). Ε σε αυτήν την περίπτωση που μιλάμε μόνο για 100 watt διαφορά, why not? Δεν θεωρώ ότι πρέπει να του πω πως είναι πέταμα χρημάτων σε αυτήν την περίπτωση. Όπως το πες άλλωστε: "υποτίθεται". Την ρώτησες την AMD? (Εντάξει εδώ πλάκα κάνω). Το δεν τσιγκουνευόμαστε ποτέ (μάλλον παρεξηγήθηκα εδώ) πήγαινε στην ποιότητα του τροφοδοτικού και την επάρκειά του και για πιθανές μελλοντικές χρήσεις. Σίγουρα δεν χρειάζονται υπερβολές. Επεξ/σία 19 Νοεμβρίου 2018 από chrisde 1
makrimanoliss Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 εντάξει απλά ας είναι λίγα παραπάνω βατ γτ αργότερα μπορεί να μπει και άλλη μια!!!
Twoface Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Καλησπέρα, σκέφτομαι για αγορά μιας 1080Ti Έχω το εξής προβληματισμό. Βλέπω ότι η 1080Ti θέλει για τροφοδοσία 2 8πινα. Το τροφοδοτικό μου όμως για PCI-E βγάζει 1 8πινο και 1 6πινο. Να φανταστώ ότι χρειάζομαι και τροφοδοτικό ;
Pinkakos Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, Twoface είπε Καλησπέρα, σκέφτομαι για αγορά μιας 1080Ti Έχω το εξής προβληματισμό. Βλέπω ότι η 1080Ti θέλει για τροφοδοσία 2 8πινα. Το τροφοδοτικό μου όμως για PCI-E βγάζει 1 8πινο και 1 6πινο. Να φανταστώ ότι χρειάζομαι και τροφοδοτικό ; Θα μπορούσες να αγοράσεις ανταπτοράκι molex σε 8πινο, ποιο τροφοδοτικο έχεις;
Twoface Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 5 λεπτά πριν, Pinkakos είπε Θα μπορούσες να αγοράσεις ανταπτοράκι molex σε 8πινο, ποιο τροφοδοτικο έχεις; http://www.old.chieftec.eu/index.php?option=com_content&task=view&id=272&Itemid=366&lang=EN Το έχω 11 χρόνια και τα έχει βγάλει τα λεφτά του και με το παραπάνω.
battoussai Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Καλημέρα! Έχω το εξής "πρόβλημα". Κάηκε η κάρτα γραφικών μου πριν 3 μέρες (R9 270x) και είμαι στο ψάξιμο. Επειδή από οτι έχω βρει αυτές τις μέρες έχω καταλήξει ότι οι nvidia είναι πιο "καλές" ας πούμε κάρτες σε συνδυασμό και με τον ι7 4670 που έχω ΑΛΛΑ έχω μια 27αρα οθόνη 144ΗΖ με freesync, δεν ξέρω τι να κάνω. Αξίζει να πάω σε AMD κάποια vega 64 πχ (για να υποστηρίζει και VR για μελλοντική χρήση) ώστε να αξιοποιήσω το freesync ή να πάω σε μια καλή nvidia πχ 1080 η 1070 ti (Άσχετα με το οικονομικό) και να μην την υπολογίσω σε μια μελλοντική αναβάθμιση και να αγνοήσω το freesync. Γενικά από παιχνίδια πέρα από κανένα league of legends παίζω κυρίως fps (overwatch, destiny2 κλπ) σε περίπτωση που έχει σημασία για το freesync. Ευχαριστώ για τον χρόνο σας εκ των προτέρων!!
Rockjos21 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Καλησπέρα παιδια θελω να κανω μια αναβαθμιση στην καρτα γραφικων μου και σκευτομαι την Gigabyte1060 3 ή 6GB κυρίως για PUBG . Εσεις ποια καρτα μου προτεινετε ; Budget περιπου 300 € Specs : MOBO : https://www.asus.com/Motherboards/P8Z68V_PROGEN3/specifications/ CPU: https://ark.intel.com/products/61275/Intel-Core-i7-2700K-Processor-8M-Cache-up-to-3_90-GHz PSU: https://www.corsair.com/us/en/Categories/Products/Power-Supply-Units/TX-Series™-TX650-—-80-PLUS®-Bronze-Certified-650-Watt-High-Performance-Power-Supply/p/CP-9020038-NA GPU: AMD Radeon HD 7850 2GB RAM : 16GB 1200 MHz Ευχαριστώ !!!! 😀
mcrae13 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 19 ώρες πριν, Twoface είπε http://www.old.chieftec.eu/index.php?option=com_content&task=view&id=272&Itemid=366&lang=EN Το έχω 11 χρόνια και τα έχει βγάλει τα λεφτά του και με το παραπάνω. To ανταπτοράκι που σου πρότεινε θα κάνει τη δουλειά του. ΑΛΛΑ εφόσον σκέφτεσαι για 1080ti νομίζω πως θα μπορείς να αλλάξεις και τροφοδοτικό. Έντεκα χρόνια μπορεί να έκανε τη δουλειά του αλλά κάποια στιγμή θα σε αφήσει και ίσως πάρει και τίποτα μαζί του. Δεν λέω οτι είναι κακό αλλά τα χρόνια ειναι πολλά και δεν είναι και κανένα κορυφαίο. Προσωπικά δεν θα το ρίσκαρα. Μιας που ήρθε και η BF κοίτα μπας και βρεις καμιά ευκαιρία.Έτσι κι αλλιώς με κανα 70-80 ευρώ παίρνεις ένα 650w ποιοτικότατο. 2 ώρες πριν, battoussai είπε Καλημέρα! Έχω το εξής "πρόβλημα". Κάηκε η κάρτα γραφικών μου πριν 3 μέρες (R9 270x) και είμαι στο ψάξιμο. Επειδή από οτι έχω βρει αυτές τις μέρες έχω καταλήξει ότι οι nvidia είναι πιο "καλές" ας πούμε κάρτες σε συνδυασμό και με τον ι7 4670 που έχω ΑΛΛΑ έχω μια 27αρα οθόνη 144ΗΖ με freesync, δεν ξέρω τι να κάνω. Αξίζει να πάω σε AMD κάποια vega 64 πχ (για να υποστηρίζει και VR για μελλοντική χρήση) ώστε να αξιοποιήσω το freesync ή να πάω σε μια καλή nvidia πχ 1080 η 1070 ti (Άσχετα με το οικονομικό) και να μην την υπολογίσω σε μια μελλοντική αναβάθμιση και να αγνοήσω το freesync. Γενικά από παιχνίδια πέρα από κανένα league of legends παίζω κυρίως fps (overwatch, destiny2 κλπ) σε περίπτωση που έχει σημασία για το freesync. Ευχαριστώ για τον χρόνο σας εκ των προτέρων!! Δεν υπάρχει κάρτα που να είναι καλύτερη λόγω του cpu σου. Οι κάρτες που αναφέρεις έχουν παραπλήσιες επιδόσεις. Πήγαινε σε vega 64 να αξιοποιήσεις το freesync.Η εμπειρία θα είναι κλάσεις ανώτερη. Δεν είπες τι ανάλυση παίζεις αλλά και πάλι καλύτερα θα είσαι με τη vega.
makrimanoliss Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) ρε παιδιά παίζουν αγγελίες με 2080ti και της πουλάνε! τη παίζει?να πάμε στης rtx η θα φάμε φόλα? Επεξ/σία 20 Νοεμβρίου 2018 από makrimanoliss
panomelene Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Καλησπερα Μιας και εχει προσφορα το πλαισιο την rx 570 σκεφτομουν να την βαλω στον σταθερο που εχω να τον ανοιξω κανα χρόνο να ξανα παιξω κανα παιχνιδακι Αλλα το ερωτημα ειναι θα τρωω πολύ bottleneck απο επεξεργαστη η λιγο ; Εχω phenom ii x4 965 black edition 3.4 ghz αν θυμαμαι καλα , Σε οθονη 1080p θα ειναι και απο γραφικα δεν με καιει αρκει να ειναι λιγο σμουθ τα παιχνιδια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα