Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, jigsaw99 είπε

Φάση ότι είμαστε ελληναρες 

280 έχει καινουργια 

Screenshot_20180723-173304.png

Κατάλαβα... Βέβαια η τιμή έχει να κάνει και με την υλοποίηση. Τη συγκεκριμένη δεν την έχω ψάξει καθόλου. Έχεις γνώμη?

• Απαντ. 12,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, jigsaw99 είπε

Η kfa έχει πολύ καλές υλοποιήσεις. 

Σ'ευχαριστώ πολύ! Προς το παρόν δεν βρίσκω στις μεταχειρισμένες στο budget που λες οπότε θα περιμένω αν ειναι λίγο ακόμα, αν δεν δω διαφορά τσιμπάω καινούρια.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, jigsaw99 είπε

Η 1060 να ξέρεις είναι 20 30% πάνω από 970 οπότε διαφορά θα δεις. Για παραπάνω αλλαγή ο 8350. 

Έτσι το είχα και εγώ στο μυαλό μου. Απλά λείπω καιρό από το χώρο και δεν ήξερα τη κατάσταση.  Μελλοντικά σκέφτομαι να αλλάξω mb + cpu αλλά προς το παρόν βολεύομαι μια χαρά. :)

Δημοσ.
1 ώρα πριν, jigsaw99 είπε

Αν θες καθαρά gaming τσιμπάς 8400 με μια h310 φθηνά φθηνά και είσαι κύριος. 

Θέλει και ραμ

Δημοσ.

Μαστορια, μια βοήθεια.. θέλω μια κάρτα, οικονομικη, η οποία απλα να έχει 3 εξόδους.. να μπορεί να τρέξει 3 μονιτορς κατά προτίμηση με hdmi η DVI.. η μόνη δουλειά της είναι να μπορεί να παίξει βίντεο 1080p..  και να είναι όσο γίνεται σταθερη...τίποτα άλλο...  Τι να δω?

Δημοσ.

Συγνώμη δεν είδα ότι είναι freesync, για να την εκμεταλλευτείς θα πρέπει η amd κάρτα γραφικών να βγάζει από 48 Hz εως 75 Hz, κάτω από 48Hz δεν λειτουργεί, υποθέτω ότι κοιτάς για RX570 ή 580 ανάλογα την υλοποίηση παίζουν και στα 250€ - 275€, δεν είναι δεσμευτικό να πας σε amd αλλά αφού έχεις freesync οθόνη καλό θα ήταν, πάντως έχει και η nvidia μια δωρεάν έκδοση, το adaptive sync που είναι καλύτερο από το v-sync αλλά δεν σε περιορίζει στην οθόνη όπως το gsync/freesync, δεν ξέρω κατά πόσο είναι συμβατό και με πόσους τίτλους όμως, γενικά είναι λίγο κακή περίοδος για αγορά κάρτας, από την μια έχουμε τις «γερασμένες» κάρτες που έχουν κλείσει δυο χρόνια ζωής και σε λίγους μήνες έρχονται οι νέες γενιές, από την άλλη έχουμε μεταχειρισμένα που πουλιούνται ακόμα με καπέλο και συναγωνίζονται σε τιμές σφραγισμένα και μην ξεχνάμε και κάποιες κάρτες που έχουν χρησιμοποιηθεί για mining με ότι καταπόνηση συνεπάγετε αυτό.

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Havik είπε

πάντως έχει και η nvidia μια δωρεάν έκδοση, το adaptive sync

Δεν έχει σχέση αυτό με Freesync ή Gsync. Adaptive απλά σημαίνει ότι αν πέσεις κάτω από 60fps (ή όσα Hz έχει η οθόνη) δεν θα σε ρίξει στα 30fps.

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Havik είπε

Συγνώμη δεν είδα ότι είναι freesync, για να την εκμεταλλευτείς θα πρέπει η amd κάρτα γραφικών να βγάζει από 48 Hz εως 75 Hz, κάτω από 48Hz δεν λειτουργεί, υποθέτω ότι κοιτάς για RX570 ή 580 ανάλογα την υλοποίηση παίζουν και στα 250€ - 275€, δεν είναι δεσμευτικό να πας σε amd αλλά αφού έχεις freesync οθόνη καλό θα ήταν, πάντως έχει και η nvidia μια δωρεάν έκδοση, το adaptive sync που είναι καλύτερο από το v-sync αλλά δεν σε περιορίζει στην οθόνη όπως το gsync/freesync, δεν ξέρω κατά πόσο είναι συμβατό και με πόσους τίτλους όμως, γενικά είναι λίγο κακή περίοδος για αγορά κάρτας, από την μια έχουμε τις «γερασμένες» κάρτες που έχουν κλείσει δυο χρόνια ζωής και σε λίγους μήνες έρχονται οι νέες γενιές, από την άλλη έχουμε μεταχειρισμένα που πουλιούνται ακόμα με καπέλο και συναγωνίζονται σε τιμές σφραγισμένα και μην ξεχνάμε και κάποιες κάρτες που έχουν χρησιμοποιηθεί για mining με ότι καταπόνηση συνεπάγετε αυτό.

Και η AMD πέρυσι αν δε κάνω λάθος παρουσίασε το Enhanced Sync, που κάνει κάτι παρόμοιο με το Adaptive Sync της Nvidia, και στις 2 περιπτώσεις δουλεύουν σε οποιοδήποτε monitor αρκεί να το υποστηρίζει η κάρτα (και πρέπει να είναι κλειστό το V-Sync).

Δημοσ.

Το σύστημά μου θα υποστηρίζει τις κάρτες γραφικών που αναφέρατε παραπάνω;1050ti 1060 είτε 570 580

Δημοσ.
1 ώρα πριν, sane είπε

Το σύστημά μου θα υποστηρίζει τις κάρτες γραφικών που αναφέρατε παραπάνω;1050ti 1060 είτε 570 580

Ναι

Και για να έχεις μια εικόνα: 1050 Ti 4GB < 570 4GB < 1060 6GB ~= 580 8GB

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η ξενέρα όταν η 7970 gpu του 2012 έχει ίδιες και καλύτερες επιδόσεις από την 1050ti σε 1080p, με την 570 θα είσαι πάνω από 48fps στα σημερινά παιχνίδια, η 1050ti είναι σχετικά αδύναμη.

Δες review για συγκεκριμένα game που σε ενδιαφέρουν.

Επεξ/σία από Havik
Δημοσ.

Καλησπέρα κύριοι. Έχω έναν 6700κ στα 4.5και μια 1060 6g msi gaming x ,και σκέφτομαι να αρχίσω πάλι το wow σε 4k tv. Να τσιμπήσω 1080  gaming x στα 500€?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...