Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, SakafliaC είπε

Δηλαδή με 1080Τi δεν είσαι σταθερά στα 144fps σοβαρά τώρα?

Δεν αναβαθμίζω καθόλου ξενέρωσα 😛

Ε λέει ultra, βάλτο high και θα είσαι μπόμπα :P

45 λεπτά πριν, SakafliaC είπε

Γιατί έχεις freesync και 1060?? 😛

Exposed, είχα την 480 τότε, πούλησα και οθόνη και μόνιτορ βέβαια, θα επενδύσω σε 9 μήνες πάλι :P

• Απαντ. 12,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε

@SakafliaC ποια οθονη πηρες φιλε?
Τα εκανες παντως λιγο αναποδα...Πρωτα παιρνεις τουμπανη καρτα και μετα οθονη. Αλλιως σου μενει η οθονη ανεκμεταλευτη για Χ χρονικο διαστημα.

Σε cs και lol μια χαρά τούμπανη είναι η 970 ακόμα 😛

Πήρα αυτήν. Πώς τη βλέπεις?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα! Ενδιαφέρομαι για νέα gpu. Τα παιχνίδια που παίζω ειναι fortnite, cs, pubg, farcry,  mad max κλπ

Ανάλυση οθόνης 2κ 60HZ, δεν με ενδιαφέρει να είναι όλα τα settings στα high. 

Το pc μου είναι στη περιγραφή με τη μόνη διαφορά οτι δεν έχω την 970.

Επεξ/σία από kraken92
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, kraken92 είπε

Καλησπέρα! Ενδιαφέρομαι για νέα gpu. Τα παιχνίδια που παίζω ειναι fortnite, cs, pubg, farcry,  mad max κλπ

Ανάλυση οθόνης 2κ 60HZ, δεν με ενδιαφέρει να είναι όλα τα settings στα high. 

Το pc μου είναι στη περιγραφή με τη μόνη διαφορά οτι δεν έχω την 970.

Από την 970, η λογική μετάβαση θα ήταν μια 1070, αλλά το πρόβλημα είναι ο FX, θα έχεις bottleneck, ακόμη με 1060 σε κάποιες περιπτώσεις θα έχεις πρόβλημα.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, cpttony είπε

Από την 970, η λογική μετάβαση θα ήταν μια 1070, αλλά το πρόβλημα είναι ο FX, θα έχεις bottleneck, ακόμη με 1060 σε κάποιες περιπτώσεις θα έχεις πρόβλημα.

Την 970 την είχα πουλήσει πριν 2 χρόνια γιατί είχα σταματήσει τα games. Αν και με την 1060 έχω θέμα που κοιτάω ?

Δημοσ.
Μόλις τώρα, jigsaw99 είπε

Ειναι παρα πολλα τα 144hz αδερφε τρωνε ζορι ολες οι καρτες ακομα και σε 1080. Για 2K ας μην το συζηταμε. Εκτος αν εισαι οκ με low medium στα ultra δυσκολα τα πραγματα.

Κατ αρχήν εκτός απ το pubg, τα cs και lol που παίζω είναι πιο ελαφριά, ελπίζω να την παλέψει η 970.

Γενικότερα θα κοιτάξω ν αναβαθμίσω και κάρτα σύντομα. Το θέμα είναι ότι είχα στο μυαλό μου ότι θα την πάλευα με 1060/1070, αλλά απ ότι μου είπαν και άλλοι εδώ πάω για 1070Τi..

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, jigsaw99 είπε

Για 144 ναι το λιγοτερο 1070ti. 1070ti εχω τερμα OC και σε 2560x1080 εχω min με τα βιας 75 στα περισσοτερα βαρια παιχνιδια ολα ultra. 33% πιο βαρια αναλυση απο 1920x1080. Mε medium high θα παιζεις αυτα που ανεφερες στα 144 ανετα με τον 6600. 

Στη θέση μου θ αγόραζες πρώτα κάρτα και μετά οθόνη? Εγώ απλά σκέφτηκα ότι εφ όσον ξέρω ότι θα μείνω σε 1080p, παίρνω πρώτα οθόνη με gsync να μαι κομπλέ, και αναβαθμίζω κάρτα στο μέλλον.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Guys μιας και πρόσφατα πήγα σε 2k monitor 144hz  Gsync και η 1070 που έχω δεν την παλεύει    Μάλλον αύριο θα την πουλήσω όποτε για ρίχτε καμία πρόταση να κοιτάξω μόνο για 1080ti η και με την απλή 1080 θα είμαι οκ? Δεν με νοιάζει να πιάσω τα 144 απλά να κρατάει καμία 100-120 FPS  παιχνίδια bf1-bf5 όταν βγει, επίσης ποια υλοποίηση τις 1080 της απλής είναι η ποιο δυνατή?    Το σύστημα είναι αυτό της υπογραφής μου 

Επεξ/σία από FORIS78
Δημοσ.
45 λεπτά πριν, jigsaw99 είπε

Ειναι παρα πολλα τα 144hz αδερφε τρωνε ζορι ολες οι καρτες ακομα και σε 1080. Για 2K ας μην το συζηταμε. Εκτος αν εισαι οκ με low medium στα ultra δυσκολα τα πραγματα.

Τσιμπας αυτη

https://www.skroutz.gr/s/14383885/Gigabyte-GeForce-GTX-1070-Ti-8GB-Windforce-GV-N107TWF2-8GD.html

την βαρας ενα oc στα 2000-2100 πιανεις επιδοσεις 1080 και εισαι αρχοντας με 460 ευρω και καλη υλοποιηση.

Δεν θα έχω θέμα πιστεύεις με τον 8350 ?

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, jigsaw99 είπε

Θα εχεις και κυριως στα min. Ο 8350 ακομα και για 1060 ισως την κραταει λιγο πισω. 

Nα παρεις μια γευση. Οπως θα δεις η καρτα υπολειτουργει κατα πολυ ο 8350 βαραει κοφτες εξου και τα πολυ χαμηλα fps. Αν παιξει αναβαθμιση το συζηταμε αλλιως τσαμπα χρηματα μονο με 1050ti ισως εισαι οκ αλλα η 970 που εχεις ειναι καλυτερη.

Δεν έχω την 970 πλέον απλά ψάχνω να βρω μια κάρτα που να μη τρώει BN λόγω του 8350 και να παίζω τα παιχνίδια μου σε mid settings, δεν μιλάμε για τρελά πραγματα.

Δημοσ.

Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση bro όποτε θα κοιτάξω να βρω Κάμια μεταχειρισμένη 1080ti γιατί θέλω η asus η msi υλοποίηση, έχω και ένα κόλλημα με την εμφάνιση 😁 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, jigsaw99 είπε

6αρα λίγο BN θα το τρως πάλι. 

Thanks! Λέω να πάω σε μεταχειρισμένες, μέχρι τι τιμές πιστεύεις πρέπει να κοιτάω?

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, jigsaw99 είπε

Για 1060 6gb σε μεταχειρο στα 180 200 είναι κομπλέ. Παραπάνω πας για καινούρια. 

😲 Βρίσκω min 270 τι φάση?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...