Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, DiaperCh@nger είπε

Να πάρει από amazon.-

Ότι και να γράφουν τα σκρουτζομάγαζα θα έχει καλύτερο service από amazon. Σίγουρα όσων αφορά το after sales και πιθανόν όσων αφορά το χρόνο παράδοσης.

To υπόλοιπο pc από τι αποτελείται? Γράψε αναλυτικά το σύστημα και τι παιχνίδια παίζει.

πχ αν λιώνει mmo το 95% τερματίζει με μια 960, άρα μπορεί να έχει περισσότερο νόημα η αναβάθμιση της πλατφόρμας...

Τα υπόλοιπα είναι ένας 8320 με 8gb ram, 600W gold τροφοδοτικό και ένας 120άρης ssd. Η οθόνη 1920x1080 60Hz.

Προς το παρόν παίζει overwatch, pubg, fortnite, lol αλλά λογικά θέλει να παίξει και το ac odyssey όταν βγεί ή άλλα singleplayer που έχουν μεγαλύτερες απαιτήσεις από τα πρώτα που είπα.

Επεξ/σία από Ntenteras
  • Απαντ. 12,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

...........

Σε 8320 στοκ με 8gb 1333 δεν θα έβαζα 300 ευρώ κάρτα γραφικών. Ούτε 200.

Αν ο φίλος δεν έχει τη δυνατότητα να αναβαθμίσει συνολικά, πλατφόρμα και gpu,

η απόσταση ανάμεσα στις 1050 3gb, 1050ti 4gb, 1060 3gb, 1060 6gb είναι περίπου ανάλογη του κόστους.

Με λίγα λόγια ότι δίνεις παίρνεις (πάνω κάτω).

Ας κοιτάξει και για 480 8gb, ειδικά αν μπορεί να γνωρίζει ότι δεν είναι λιωμένη στο mining.

• Like 2
Επισκέπτης
Δημοσ.
43 λεπτά πριν, Ntenteras είπε

Τα υπόλοιπα είναι ένας 8320 με 8gb ram, 600W gold τροφοδοτικό και ένας 120άρης ssd. Η οθόνη 1920x1080 60Hz.

Προς το παρόν παίζει overwatch, pubg, fortnite, lol αλλά λογικά θέλει να παίξει και το ac odyssey όταν βγεί ή άλλα singleplayer που έχουν μεγαλύτερες απαιτήσεις από τα πρώτα που είπα.

1060 3gb minimum. 

Επισκέπτης
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Ntenteras είπε

Αυτές θα κοιτούσα από Ελλάδα. Το multicopter και από προσωπική εμπειρία και από σχόλια, πέραν της καλύτερης τιμής έχει καλή εξυπηρέτηση. 

https://www.skroutz.gr/comparelists/55?compare=9694893%2C9643036%2C11842734

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Ntenteras είπε

Τώρα είδα το edit, ειδικά για pubg και ac origins/odyssey 1060 3gb minimum όπως γράφει κι ο radiohead.

Βέβαια γενικά για τα online είναι επιτακτική η αλλαγή πλατφόρμας παράλληλα με την αλλαγή gpu.

Σχετικά με το κατάστημα αγοράς άμα ο radio λέει copter εγώ πάω πάσο.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά μια ερώτηση για συνδιασμό gpu και cpu. Αυτή τη στιγμή έχω ένα itx συστημα με APU Α10-5800k. Πριν λίγο καιρό κούμπωσα στο σύστημα μια Radeon Rx 580 8gb.

Λοιπόν δοκιμάζοντας το Mafia 3 σε 1440p medium unlocked έχω cpu load 100% και gpu load 100%. Εντωμεταξύ το framerate παιζει από 20fps  έως και 37. Αυτό που μου κάνει εντύπωσει είναι ότι και στις περιπτώσεις που το framerate είναι 30+ fps η κίνηση είναι χάλια, καμία σχέση με την fluid κίνηση σε 30fps, του ίδιου game, σε απλό xbox one.

Ποιά η γνώμη σας; Φταίει το game, η cpu, η gpu, οι μνήμες (ddr3 2133), επρεπε να πάρω Vega64😜;

*έχω οθόνη Omen 32, 1440p με freesync 48-75hz.

Επεξ/σία από Darthvader
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Darthvader είπε

Παιδιά μια ερώτηση για συνδιασμό gpu και cpu. Αυτή τη στιγμή έχω ένα itx συστημα με APU Α10-5800k. Πριν λίγο καιρό κούμπωσα στο σύστημα μια Radeon Rx 580 8gb.

Λοιπόν δοκιμάζοντας το Mafia 3 σε 1440p medium unlocked έχω cpu load 100% και gpu load 100%. Εντωμεταξύ το framerate παιζει από 20fps  έως και 37. Αυτό που μου κάνει εντύπωσει είναι ότι και στις περιπτώσεις που το framerate είναι 30+ fps η κίνηση είναι χάλια, καμία σχέση με την fluid κίνηση σε 30fps, του ίδιου game, σε απλό xbox one.

Ποιά η γνώμη σας; Φταίει το game, η cpu, η gpu, οι μνήμες (ddr3 2133), επρεπε να πάρω Vega64😜;

Βάλε cap στα 30fps και δες τα frametimes πως είναι. Για να έχεις καλή κίνηση όπως στο Xbox θα πρέπει να βλέπεις ευθεία γραμμή στο frametime αν παίζει πολύ δεν γίνεται δουλειά. 

Δημοσ.

Καλησπέρα . Σκεφτομαι να αναβαθμισω την κάρτα μου.  Τωρα έχω μια R9 280x vtx 3d και συγκεκριμένα αυτη https://www.e-shop.gr/vga-vtx3d-radeon-r9-280x-boost-edition-v3-3gb-gddr5-pci-e-retail-p-PER.510024

Το υπόλοιπα είναι Asus z170 mb

Intel i5 6600k και 16gb ram.

Εχω διαβάσει και εδώ η gtx 1060 6gb είναι μια άριστη επιλογή για 1080p gaming.

Η ερώτηση μου είναι αν αξίζει και αν θα δω διαφορά στα παιχνίδια.

Μόνο single player όπως tomb raider , assassin's creed , batman και κάνα doom στυλ παιχνιδιών.

Επίσης η 1060 έχει και πολύ χαμηλότερη κατανάλωση ρεύματος.

Η παλιά μου κάρτα θα φύγει αγγελία στα 100 ευρώ ή να την βάλω λιγότερα?

Ευχαριστώ πολύ

Δημοσ.
Στις 20/6/2018 στις 1:14 ΜΜ, Darthvader είπε

Εισαι σιγουρος οτι χρησιμοποιει την RX 580?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ο APU 5800K είναι σαν celeron σε ταχύτητα , τα έχουμε πει 100 φορές για τις APU.

αγοράζετε APUs με προτροπή ημιμαθών  , μετά αναγκάζεστε και παίρνετε VGA και μετά  ανακαλύπτετε με τρόμο ότι έχετε ένα celeron cpu ουσιαστικά που είναι για τα μπάζα. Αν θέλετε να παίξετε παινίδια ΜΗΝ αγοράζετε celeron & apus

Επεξ/σία από jgeorgiou
  • Like 1
Δημοσ.
Στις 22/6/2018 στις 7:24 ΜΜ, alucards74 είπε

Καλησπέρα . Σκεφτομαι να αναβαθμισω την κάρτα μου.  Τωρα έχω μια R9 280x vtx 3d και συγκεκριμένα αυτη https://www.e-shop.gr/vga-vtx3d-radeon-r9-280x-boost-edition-v3-3gb-gddr5-pci-e-retail-p-PER.510024

Το υπόλοιπα είναι Asus z170 mb

Intel i5 6600k και 16gb ram.

Εχω διαβάσει και εδώ η gtx 1060 6gb είναι μια άριστη επιλογή για 1080p gaming.

Η ερώτηση μου είναι αν αξίζει και αν θα δω διαφορά στα παιχνίδια.

Μόνο single player όπως tomb raider , assassin's creed , batman και κάνα doom στυλ παιχνιδιών.

Επίσης η 1060 έχει και πολύ χαμηλότερη κατανάλωση ρεύματος.

Η παλιά μου κάρτα θα φύγει αγγελία στα 100 ευρώ ή να την βάλω λιγότερα?

Ευχαριστώ πολύ

Πρόσφατα έκανα παρομοια αναβάθμιση απο την απλη 280 σε rx580 , πήγα ξανα σε amd γιατι εχω freesync οθονη , σιγουρα αξιζει η αναβαθμιση  καθώς μπορείς να δωσεις και την 280Χ στα 100Ε οποτε να σου βγει αρκετα φτηνά η αλλαγη .Αν βγουν νεες καρτες τότε ίσως να πεσουν αρκετα οι τιμες στις 1050τι και μετα να μην αξίζει να πουλήσεις την 280Χ , αυτο σκεφτηκα εγω και εκανα την αναβάθμιση .

• Thanks 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Votritis είπε

Πρόσφατα έκανα παρομοια αναβάθμιση απο την απλη 280 σε rx580 , πήγα ξανα σε amd γιατι εχω freesync οθονη , σιγουρα αξιζει η αναβαθμιση  καθώς μπορείς να δωσεις και την 280Χ στα 100Ε οποτε να σου βγει αρκετα φτηνά η αλλαγη .Αν βγουν νεες καρτες τότε ίσως να πεσουν αρκετα οι τιμες στις 1050τι και μετα να μην αξίζει να πουλήσεις την 280Χ , αυτο σκεφτηκα εγω και εκανα την αναβάθμιση .

Δυστυχώς δεν έχω freesync οθόνη. 

Να πω την αλήθεια ούτε καν το ήξερα όταν εφταιξα τον υπολογιστή. 

Οι τιμές τώρα είναι σχετικά καλές στο Σκρουτζ και για την rx580 και για την 1060.

Αλλά πιο πολύ πάω προς την Asus  1060 strix oc στα 370 παίζει τώρα.

Θα το σκεφτώ λίγο και προς το τέλος του καλοκαιριού το πιθανότερο θα την κάνω την αλλαγή.

Ευχαριστώ για την απάντηση

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, alucards74 είπε

Δυστυχώς δεν έχω freesync οθόνη. 

Να πω την αλήθεια ούτε καν το ήξερα όταν εφταιξα τον υπολογιστή. 

Οι τιμές τώρα είναι σχετικά καλές στο Σκρουτζ και για την rx580 και για την 1060.

Αλλά πιο πολύ πάω προς την Asus  1060 strix oc στα 370 παίζει τώρα.

Θα το σκεφτώ λίγο και προς το τέλος του καλοκαιριού το πιθανότερο θα την κάνω την αλλαγή.

Ευχαριστώ για την απάντηση

Αν σε ικανοποιεί η οθονη σου και δεν εχεις σκοπο να την αλλάξεις σύντομα με freesync,   παρε την 1060,  300Ε+ τα θεωρώ πολλα για τις 1060/580 , την  580(4gb) εγω την πήρα μεταχειρισμενη 215Ε!

• Like 2
Δημοσ.
42 λεπτά πριν, Votritis είπε

Αν σε ικανοποιεί η οθονη σου και δεν εχεις σκοπο να την αλλάξεις σύντομα με freesync,   παρε την 1060,  300Ε+ τα θεωρώ πολλα για τις 1060/580 , την  580(4gb) εγω την πήρα μεταχειρισμενη 215Ε!

Πολύ καλή τιμή. Από eBay η από εδώ αγγελίες insomnia?

Δημοσ.
Στις 22/6/2018 στις 9:35 ΜΜ, jgeorgiou είπε

ο APU 5800K είναι σαν celeron σε ταχύτητα , τα έχουμε πει 100 φορές για τις APU.

αγοράζετε APUs με προτροπή ημιμαθών  , μετά αναγκάζεστε και παίρνετε VGA και μετά  ανακαλύπτετε με τρόμο ότι έχετε ένα celeron cpu ουσιαστικά που είναι για τα μπάζα. Αν θέλετε να παίξετε παινίδια ΜΗΝ αγοράζετε celeron & apus

o Ryzen 3 2200g είναι τουμπάνι πάντως :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...