Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε τεστ πάντως που είδα στο Ίντερνετ δεν είναι πολύ πίσω η rx σε θέμα fps μάλιστα σε κάποια παιχνίδια είναι και Μπροστά... Μάλιστα ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια 

• Like 1
  • Απαντ. 12,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, tilm0nti είπε

Σε τεστ πάντως που είδα στο Ίντερνετ δεν είναι πολύ πίσω η rx σε θέμα fps μάλιστα σε κάποια παιχνίδια είναι και Μπροστά... Μάλιστα ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια 

ναι σιγουρα καπως ετσι ειναι απλα οπως ειπα στα περισσότερα εχει την αβαντα ακομα της η nvidia ...

και επειδη επισης τα περισσοτερα ακομα με 3 γιγα παλευονται και η διαφορα ειναι κοντα στα 100ε αυτη τη στιγμη ισως να πηγαινες σε ποιο οικονομικη λυση...

και στο μελλον βλεπουμε πλεον με την καινουργια σειρα πιθανων στο εως το τελος της χρονιας φανταζομαι..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, mastoras007 είπε

Καλησπέρα.

στα 300€ μαξ υπάρχει κάποια άλλη επιλογή εκτός απο 1060 6gb? 

RX 580

Επεξ/σία από cpttony
Επισκέπτης
Δημοσ.
1 ώρα πριν, mastoras007 είπε

Για gaming ποια θα προτεινατε 1060 η 580?

Στα 290 την 580 8gb

Και οι δυο πάντως καλές είναι.

Δημοσ.
13 ώρες πριν, mastoras007 είπε

Για gaming ποια θα προτεινατε 1060 η 580?

Αν έχεις οθόνη με freesync την δεύτερη. 

Ισάξιες είναι οι κάρτες. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
29 λεπτά πριν, Thunar είπε

Καλησπέρα , ποια από της παρακάτω  είναι καλύτερη ?

https://www.skroutz.gr/comparelists/55?compare=14181888%2C11715351

Αυτή:

https://www.skroutz.gr/s/11862215/XFX-Radeon-RX-580-8GB-GTS-Black-Edition-RX-580P8DBD6.html

8gb φίλε μου, στους νέους τίτλους θα φανούν πάρα πολύ χρήσιμα αντί για τα 4!

+ ότι οι 8άρες έχουν και πιο γρήγορη μνήμη out of the box, και μπορούν και να ανέβουν κιόλας αν θέλεις με oc

Επεξ/σία από vins
  • Like 3
  • Thanks 2
Δημοσ.
10 ώρες πριν, Acmilangr2 είπε

Αν έχεις οθόνη με freesync την δεύτερη. 

Ισάξιες είναι οι κάρτες. 

οθόνη απλή εχω πρός το παρόν αλλά παιζει να πάρω και οθόνη.. αφου αναφέρθηκε ομος ισος τελικα το σκευτώ να πάρω την  580 και να την συνδιάσω με οθόνη 75hz.

Αυτο ομος επιδή δέν ξέρω πώς λειτουργει ειναι κάποια ρυθμηση η αυτοματα παιζει στα 75hz? επίσης να ρωτήσω για αυτα τα hz το hdmi δουλευει η θα χρειαστώ dvi καλώδιο?

Επισκέπτης
Δημοσ.
57 λεπτά πριν, mastoras007 είπε

οθόνη απλή εχω πρός το παρόν αλλά παιζει να πάρω και οθόνη.. αφου αναφέρθηκε ομος ισος τελικα το σκευτώ να πάρω την  580 και να την συνδιάσω με οθόνη 75hz.

Αυτο ομος επιδή δέν ξέρω πώς λειτουργει ειναι κάποια ρυθμηση η αυτοματα παιζει στα 75hz? επίσης να ρωτήσω για αυτα τα hz το hdmi δουλευει η θα χρειαστώ dvi καλώδιο?

Ανάλογα το Monitor. Τα περισσότερα είναι με hdmi και μετά με dp

Δημοσ.

i5 4570, Asrock H97 Pro4, 32 GB DDR3 ram, αξίζει να περιμένω για 1070 αν πέσει λιγάκι ή είναι overkill και βολεύομαι και με 1060 6GB;

1080p monitor 60hz με DVI είσοδο, αλλά ενίοτε θα μπαίνει και σε 1080p τηλεόραση.

Αν πάω για 1060 τώρα που βλέπω πως έσπασε το ψυχολογικό όριο των 300 ευρώ στο σκρουτζ, έχετε κάποια πρόταση (ή έστω τι να αποφύγω);

Έλεγα να περιμένω αλλά βλέπω να αργεί το πράγμα με τη νέα γενιά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...