moonspell21 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 Αν καταλαβα καλα, δεν παιρνει ρευμα απο το τροφοδοτικο και απλα την κουμπωνεις στη μητρικη. Ισχυει? Απλα μου φαινεται καπως περιεργο γιατι εχω και καμποσα χρονακια να ασχοληθω.
Ghost007 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 1 λεπτό πριν, moonspell21 είπε Αν καταλαβα καλα, δεν παιρνει ρευμα απο το τροφοδοτικο και απλα την κουμπωνεις στη μητρικη. Ισχυει? Απλα μου φαινεται καπως περιεργο γιατι εχω και καμποσα χρονακια να ασχοληθω. ναι αυτες δεν εχουν μεγαλες απαιτησεις σε ρευμα...υπαρχουν αν θες "καλυτερα μοντελα" ας τα πουμε ετσι τεσπα..με ενα 6πινο... αλλα ουσιαστικα δεν εχουν καμια διαφορα εκτος αν θες να κανεις ισως κανα χοντρο overclock και με το 6πινο κραταει καλυτερα κλπ.. ας με διορθωση καποιος αν λεω κατι λαθος γιατι εχω και καιρο να ασχοληθω με 1050ti ...
moonspell21 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 Οχι ενταξει δεν εχω τετοιες βλεψεις οποτε φανταζομαι ειμαι οκ 1
Ghost007 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 2 λεπτά πριν, moonspell21 είπε Οχι ενταξει δεν εχω τετοιες βλεψεις οποτε φανταζομαι ειμαι οκ ναι ρε μια χαρα φενεται η καρτουλα με τα backplate της και ολα και σχετικα σε οκ τιμη... αλλα οπως ειπα αμα θες ψαχτη και λιγο διαβασε κανα review κλπ...
stoni90 Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα Κάτοχος της AMD RADEON HD 6900. Τελευταία δε δουλεύει το ενα ανεμιστηράκι, ανεβάζει μάλλον θερμοκρασία και κλείνει το pc. Μάλλον πρεπει να πάω για αναβάθμιση. Φοράω μητρική ASROCK 970 EXTREME4 RETAIL. CPU AMD PHENOM II X4 955, RAM ddr3 8gb, kai PSU νομιζω 600W Τι θα μου προτείνατε για αντικατάσταση μέχρι 150€ για ένα αξιοπρεπές gaming? Επεξ/σία 3 Απριλίου 2018 από stoni90
Ghost007 Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 16 ώρες πριν, stoni90 είπε Καλησπέρα Κάτοχος της AMD RADEON HD 6900. Τελευταία δε δουλεύει το ενα ανεμιστηράκι, ανεβάζει μάλλον θερμοκρασία και κλείνει το pc. Μάλλον πρεπει να πάω για αναβάθμιση. Φοράω μητρική ASROCK 970 EXTREME4 RETAIL. CPU AMD PHENOM II X4 955, RAM ddr3 8gb, kai PSU νομιζω 600W Τι θα μου προτείνατε για αντικατάσταση μέχρι 150€ για ένα αξιοπρεπές gaming? καλημερα δεν ειμαι σιγουρος τι αποδοση ειχε αυτη η καρτα αλλα τεσπα στα 150ε αυτη τη στιγμη το μονο που μπορεις να παρεις ειναι καμια 960 4gb η 1050τι μεταχειρισμενη "αν βρεις" ειναι λιγο δυσκολοι καιροι γενικα ακομα για καρτες αν και υπαρχει καποια μικρη ταση για μειωση τιμων.
nik5163 Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 Πριν 2-3 μήνες είχα ζητήσει από το site της EVGA να με ειδοποιήσουν όταν θα είναι διαθέσιμη η GTX 1080 και μου έστειλαν μήνυμα μόλις σήμερα και με τιμή 689€ (με φόρο). Ευτυχώς που δεν σκόπευα να αγοράσω, μόνο από περιέργεια για το πότε θα απαντήσουν το έκανα. Λέτε να υπάρξει σιγά σιγά διαθεσιμότητα στις καλές κάρτες και φυσικά σε πιό λογικές τιμές; Μεγάλο πρόβλημα για έναν pc gamer. Κι εγώ που πίστευα ότι δεν με ενδιαφέρει το gaming ξεκίνησα από την αρχή το witcher 3 και κόλλησα. Μάλλον θα το ξεκινήσω απ την αρχή (το είχα φτάσει στην τελευταία μάχη με τον boss).
Ghost007 Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 14 λεπτά πριν, nik5163 είπε Πριν 2-3 μήνες είχα ζητήσει από το site της EVGA να με ειδοποιήσουν όταν θα είναι διαθέσιμη η GTX 1080 και μου έστειλαν μήνυμα μόλις σήμερα και με τιμή 689€ (με φόρο). Ευτυχώς που δεν σκόπευα να αγοράσω, μόνο από περιέργεια για το πότε θα απαντήσουν το έκανα. Λέτε να υπάρξει σιγά σιγά διαθεσιμότητα στις καλές κάρτες και φυσικά σε πιό λογικές τιμές; Μεγάλο πρόβλημα για έναν pc gamer. Κι εγώ που πίστευα ότι δεν με ενδιαφέρει το gaming ξεκίνησα από την αρχή το witcher 3 και κόλλησα. Μάλλον θα το ξεκινήσω απ την αρχή (το είχα φτάσει στην τελευταία μάχη με τον boss). υπαρχει σχετικο θεμα αν θες να διαβασεις πεντε πραγματα οχι οτι απαραιτητα θα βγαλεις ακρη αλλα τεσπα σε γενικες γραμμες παντως υπαρχει μια σχετικη πτωση τιμων αλλα τεσπα ακομα ειναι ακριβες οι καινουργιες.. οσο για το witcher ειναι απο τα καλυτερα rpg επισης δες και dragon age το τελευταιο που ειχε βγει αν δεν το εχεις παιξει ειναι σουπερ... και ποιο καινουργιο διαφορετικο αλλα καλο το kingdom come ....
mariosgal Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 Αξίζει η αλλαγή από 970 χωρίς εγγύηση σε 1060 3gb καινούργια χωρίς χρηματική διαφορά ?
Ghost007 Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 13 λεπτά πριν, mariosgal είπε Αξίζει η αλλαγή από 970 χωρίς εγγύηση σε 1060 3gb καινούργια χωρίς χρηματική διαφορά ? αναλογως την υλοποιηση της 970 και της 1060 για να σου ελεγα ολα τα υπερ και κατα αλλα τεσπα ... κερδιζεις στα περισσοτερα παιχνιδια λιγα φπς παραπανω ... χανεις σε μερικα λογo vram ..."σε μικροτερο ποσοστο και οκ αντε να ριξεις κανα ψιλοσεττινγκ για να ερθει στα ισα κερδιζεις επισης εγγυση και καλυτερη καταναλωση....αυτα... οποτε αν παιζει καποιος "εμπιστος"να στην δωσει και θελει για καποιο λογο την 970 οκ γιατι οχι...
mariosgal Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Είναι η Asus Strix για την gigabyte την απλή 1060 3gb 5 λεπτά πριν, Ghost007 είπε αναλογως την υλοποιηση της 970 και της 1060 για να σου ελεγα ολα τα υπερ και κατα αλλα τεσπα ... κερδιζεις στα περισσοτερα παιχνιδια λιγα φπς παραπανω ... χανεις σε μερικα λογo vram ..."σε μικροτερο ποσοστο και οκ αντε να ριξεις κανα ψιλοσεττινγκ για να ερθει στα ισα κερδιζεις επισης εγγυση και καλυτερη καταναλωση....αυτα... οποτε αν παιζει καποιος "εμπιστος"να στην δωσει και θελει για καποιο λογο την 970 οκ γιατι οχι... Επεξ/σία 4 Απριλίου 2018 από mariosgal
Ghost007 Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 1 λεπτό πριν, mariosgal είπε Είναι η Asus Strix για την gigabyte την απλή 1060 ε νταξ και εγω αυτην πηρα προσφατα λογω σχετικα χαμηλης τιμης...αν ειναι αυτη με τους δυο ανεμιστηρες δλδ... ειναι λιγο ψεμματακι η υλοποιηση αλλα οκ θα εχεις λιγο παραπανω βαθμους απο οτι πριν ...δε ξερω το καλοκαιρι τι θα λεει. ξαναλεω μονο απο εμπιστο ατομο αν τι θελει καποιος φιλος σου τπτ τετοιο γιατι αλλιως δεν καταλαβενω το λογο να σου δωσει καποιος την 1060 εκτος αν ειναι παπατζα η προβληματικη ξερω εγω ...κανα coil whine τπτ ντιρι ντιρι τα ανεμιστηρια κλπ...
mariosgal Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 Η 1060 θα είναι σφραγισμένη 1 λεπτό πριν, Ghost007 είπε ε νταξ και εγω αυτην πηρα προσφατα λογω σχετικα χαμηλης τιμης...αν ειναι αυτη με τους δυο ανεμιστηρες δλδ... ειναι λιγο ψεμματακι η υλοποιηση αλλα οκ θα εχεις λιγο παραπανω βαθμους απο οτι πριν ...δε ξερω το καλοκαιρι τι θα λεει. ξαναλεω μονο απο εμπιστο ατομο αν τι θελει καποιος φιλος σου τπτ τετοιο γιατι αλλιως δεν καταλαβενω το λογο να σου δωσει καποιος την 1060 εκτος αν ειναι παπατζα η προβληματικη ξερω εγω ...κανα coil whine τπτ ντιρι ντιρι τα ανεμιστηρια κλπ...
Ghost007 Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 Μόλις τώρα, mariosgal είπε Η 1060 θα είναι σφραγισμένη ρε φιλε μη σου λεω τα ιδια αν ειναι απο φιλο σου καλος αν οχι κατι βρωμαει στην υποθεση.. τσεκαρε τα χαρτια αν ειναι σωστα ανοιξε το κουτι δες serial numbers κλπ και την καρτα οτι ειναι ολα οκ και παρτην αμα ειναι.. γιατι παιζουν και κατι μαιμουδες απο κατι ebay κλπ με κατι 40ε και τετοια... γιατι ο μονος πιθανως λογος για τετοια αλλαγη ειναι καποιος να θελει π.χ να κανει sli "λεμε τωρα" δε βλεπω αλλη λογικη πισω απο αυτο...
mariosgal Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 Δημοσ. 4 Απριλίου 2018 Από μαγαζί θα την πάρω εγώ την 1060 στα ίδια λεφτά, δεν το διευκρίνισα καλά 5 λεπτά πριν, Ghost007 είπε ρε φιλε μη σου λεω τα ιδια αν ειναι απο φιλο σου καλος αν οχι κατι βρωμαει στην υποθεση.. τσεκαρε τα χαρτια αν ειναι σωστα ανοιξε το κουτι δες serial numbers κλπ και την καρτα οτι ειναι ολα οκ και παρτην αμα ειναι.. γιατι παιζουν και κατι μαιμουδες απο κατι ebay κλπ με κατι 40ε και τετοια... γιατι ο μονος πιθανως λογος για τετοια αλλαγη ειναι καποιος να θελει π.χ να κανει sli "λεμε τωρα" δε βλεπω αλλη λογικη πισω απο αυτο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα