Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους! Κατ'αρχάς έχω τα εξής:

I5 8600k

Asus z370 prime a

8gb ram fury x 2400mhz

Ψάχνω μια κάρτα γραφικών για vr σχετικά οικονομική.  Τα χρήματα που διαθέτω είναι περίπου 300 ευρώ με μικρή απόκλιση...

Δεν με πειράζει αν είναι μεταχειρισμένη, αρκεί να παίζει vr ομαλά. Υποθέτω βέβαια ότι αν παίζει vr Καλά δεν θα έχει θέμα σε pubg κτλ. 

Ποια μου προτείνετε; θα προτιμούσα απαντήσεις βάσει πρακτικής εμπειρίας.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!

• Απαντ. 12,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, thanos8527 είπε

Καλησπέρα σε όλους! Κατ'αρχάς έχω τα εξής:

I5 8600k

Asus z370 prime a

8gb ram fury x 2400mhz

Ψάχνω μια κάρτα γραφικών για vr σχετικά οικονομική.  Τα χρήματα που διαθέτω είναι περίπου 300 ευρώ με μικρή απόκλιση...

Δεν με πειράζει αν είναι μεταχειρισμένη, αρκεί να παίζει vr ομαλά. Υποθέτω βέβαια ότι αν παίζει vr Καλά δεν θα έχει θέμα σε pubg κτλ. 

Ποια μου προτείνετε; θα προτιμούσα απαντήσεις βάσει πρακτικής εμπειρίας.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!

κοιτα καταρχας η καρτες προς το παρον ειναι ακομα ακριβες...υπαρχει μια μικρη σχετικα μειωση και πιθανων ελπιζουμε οτι θα συνεχισει η πτωση των τιμων..

ιδανικα σε αυτα τα λεφτα ειναι μια 1060 με 6γιγα μνημη ...δυσκολακι ακομα και μεταχειρισμενη για καποια καλη υλοποιηση ομως αν και αρχιζουν να εμφανιζονται στα 330ε περιπου "παιζει ηδη με 350ε καινουργια της gigabyte αλλα οχι και τοσο σπουδαια υλοποιηση...

οποτε θα ελεγα για 1060 θελει λιγο υπομονη ακομα το θεμα...

μετα αμεσως καλη περιπτωση ειναι καμια 970 στα 220-240 μεταχειρισμενη ...μονο απο πολυ εμπιστο πωλητη και μετα απο τσεκ γιατι πιθανων μιλαμε για καρτα χωρις εγγυηση κλπ...

και τελος βολευεσαι με καμια 1050τι επισης μεταχειρισμενη με κανα 160αρι ιδανικα αλλα με εγγυηση κλπ... 

3 λεπτά πριν, splanis είπε

σε καμια περιπτωση δεν συμφωνω σε καρτα με μονο cooler ...

στην χειροτερη της gigabyte στα 360ε αν μιλαμε για καινουργια..

https://www.skroutz.gr/s/9643036/Gigabyte-GeForce-GTX1060-6GB-GV-N1060WF2OC-6GD.html

οσο για την αλλη με τα 3 γιγα...χμμμμ δε ξερω τι να πω με αυτες της τιμες γενικα..δυσκολοι καιροι γενικα ....

Δημοσ.

Η 1050 όντως σηκώνει vr? Για την 1060 που λες ,των έχω βρει καινούργια στα 310 από έναν γνωστό μου αλλά δεν ξέρω αν αξίζει η συγκεκριμένη τα λεφτά της . Σε amd δεν παίζει κάτι; Δεν έχω κάποιο ιδιαίτερο κόλλημα, αλλά κοιτάω να βρω κάποια που να την έχω για κάποιο χρονικό διάστημα καθ' ότι δεν μπορώ να αλλάζω κάρτες συνέχεια. Ευχαριστώ για την απάντηση πάντως 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, thanos8527 είπε

Η 1050 όντως σηκώνει vr? Για την 1060 που λες ,των έχω βρει καινούργια στα 310 από έναν γνωστό μου αλλά δεν ξέρω αν αξίζει η συγκεκριμένη τα λεφτά της . Σε amd δεν παίζει κάτι; Δεν έχω κάποιο ιδιαίτερο κόλλημα, αλλά κοιτάω να βρω κάποια που να την έχω για κάποιο χρονικό διάστημα καθ' ότι δεν μπορώ να αλλάζω κάρτες συνέχεια. Ευχαριστώ για την απάντηση πάντως 

1060 φυσικα και αξιζει αν ειναι με 6γιγα μνημη και μια καλη σχετικα υλοποιηση με 2 ανεμιστηρες κλπ...

της amd της ξεχνας λογω τιμης και αποδοσης .... εκτος ποια αν βρεις καμια σουπερ ευκαιρια εκει οκ παω πασο..αλλα δυσκολα με ολα αυτα που γιναν με τα mining κλπ κλπ...

για vr κλπ δε ξερω εγω σου λεω ποιες ειναι οι καλυτερες καρτες με τη σειρα προτιμησης και πανω στο budget που διαθετεις...

Επεξ/σία από Ghost007
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Ghost007 είπε

1060 φυσικα και αξιζει αν ειναι με 6γιγα μνημη και μια καλη σχετικα υλοποιηση με 2 ανεμιστηρες κλπ...

της amd της ξεχνας λογω τιμης και αποδοσης .... εκτος ποια αν βρεις καμια σουπερ ευκαιρια εκει οκ παω πασο..αλλα δυσκολα με ολα αυτα που γιναν με τα mining κλπ κλπ...

για vr κλπ δε ξερω εγω σου λεω ποιες ειναι οι καλυτερες καρτες με τη σειρα προτιμησης και πανω στο budget που διαθετεις...

http://www.oktabit.gr/mobile/product_details.asp?productid=223-07-GBV1060W

Αυτή είναι που βρίσκω 310 αλλά είναι αυτό που είπες με την υλοποίηση... βέβαια, νομίζω σε αυτά τα χρήματα μπορώ να βρω και μια Μεταχειρισμένη 980 ,αλλά δεν ξέρω ποια είναι καλύτερη 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, thanos8527 είπε

http://www.oktabit.gr/mobile/product_details.asp?productid=223-07-GBV1060W

Αυτή είναι που βρίσκω 310 αλλά είναι αυτό που είπες με την υλοποίηση... βέβαια, νομίζω σε αυτά τα χρήματα μπορώ να βρω και μια Μεταχειρισμένη 980 ,αλλά δεν ξέρω ποια είναι καλύτερη 

νταξ δεν ειναι και η καλυτερη που παιζει αλλα σχετικα απο αυτες με τα μονα cooler ειναι οκ ... σιγουρα καλυτερη απο 980 και λογω ραμ και εγγυηση και καταναλωση κλπ..ψαχτη και λιγο και μονος σου κανα review κλπ και βλεπεις.. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Ghost007 είπε

κοιτα καταρχας η καρτες προς το παρον ειναι ακομα ακριβες...υπαρχει μια μικρη σχετικα μειωση και πιθανων ελπιζουμε οτι θα συνεχισει η πτωση των τιμων..

ιδανικα σε αυτα τα λεφτα ειναι μια 1060 με 6γιγα μνημη ...δυσκολακι ακομα και μεταχειρισμενη για καποια καλη υλοποιηση ομως αν και αρχιζουν να εμφανιζονται στα 330ε περιπου "παιζει ηδη με 350ε καινουργια της gigabyte αλλα οχι και τοσο σπουδαια υλοποιηση...

οποτε θα ελεγα για 1060 θελει λιγο υπομονη ακομα το θεμα...

μετα αμεσως καλη περιπτωση ειναι καμια 970 στα 220-240 μεταχειρισμενη ...μονο απο πολυ εμπιστο πωλητη και μετα απο τσεκ γιατι πιθανων μιλαμε για καρτα χωρις εγγυηση κλπ...

και τελος βολευεσαι με καμια 1050τι επισης μεταχειρισμενη με κανα 160αρι ιδανικα αλλα με εγγυηση κλπ... 

σε καμια περιπτωση δεν συμφωνω σε καρτα με μονο cooler ...

στην χειροτερη της gigabyte στα 360ε αν μιλαμε για καινουργια..

https://www.skroutz.gr/s/9643036/Gigabyte-GeForce-GTX1060-6GB-GV-N1060WF2OC-6GD.html

οσο για την αλλη με τα 3 γιγα...χμμμμ δε ξερω τι να πω με αυτες της τιμες γενικα..δυσκολοι καιροι γενικα ....

Δεν ξέρω για την 1060 πάντως η 1050 μια χαρά είναι με μόνο cooler

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, splanis είπε

Δεν ξέρω για την 1060 πάντως η 1050 μια χαρά είναι με μόνο cooler

Η 1050 τραβάει 75watt σε load δεν βγάζει πολύ θερμότητα. Οπότε το ένα cooler είναι κομπλέ. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η 1060 δεν αξίζει δηλαδή; τι temps πιάνει ;

Εντάξει υπάρχει και μια gigabyte με 350 οπότε Κόμπλε

Επεξ/σία από splanis
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, splanis είπε

Η 1060 δεν αξίζει δηλαδή; τι temps πιάνει ;

Εντάξει υπάρχει και μια gigabyte με 350 οπότε Κόμπλε

Αξίζει εννοείται. Από θερμοκρασίες με λίγο παραπάνω ανεμιστήρες θα είναι κομπλέ. 

Δημοσ.
Στις 27/3/2018 στις 11:22 ΠΜ, moonspell21 είπε

Απλα βλεπω σε αυτη την τιμη την Asus την εχει μονο ενα καταστημα και αυτο λεει κατοπιν παραγγελειας, μετα παει στα 220. Θα δοκιμασω να την παραγγειλω.

μολις βλεπω και στο e-gate 195ε μαζι με μεταφορικα..

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, moonspell21 είπε

Ναι μολις το ειδα και εγω, μεταξυ αυτης με τα 195 και αυτης?

https://www.skroutz.gr/s/10504692/MSI-GeForce-GTX1050-Ti-4GB-OC-GTX-1050-Ti-4GT-OC.html

αν και δε το εχω ψαξει και πολυ αν θες βλεπεις και review κλπ αλλα απο εμφανιση και μονο και το backplate θα πηγαινα στη cerberus...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...