Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 12,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 ώρες πριν, turbat0s είπε

Παιδιά μια βοήθεια:

Μπαίνει αυτή η vga (palit gt 710) σε αυτή την παλιά m/b (asus m5 a99x)?

Σε κανένα slot δε φαίνεται να ταιριάζει ακριβώς. 

Ευχαριστώ

Λογικά δεν θα έχεις κάποιο πρόβλημα, την κουμπώνεις κανονικά στο pcie 2.0 x16 της μητρικής, απλά θα υπάρχει κενός χώρος. PCIE 2.0 είναι η κάρτα, και το υποστηρίζει και η μητρική σου όπως γράφει και στα links που έδωσες. Πρόβλημα φαντάζομαι θα υπήρχε αν η κάρτα είχε μεγαλύτερο κούμπωμα από την υποδοχή, κάτι που μάλλον θέλει μια πολύ πιο παλιά μητρική για να συμβεί.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε ι7 3770κ που τρέχει με την παλαιολιθική gtx 570 και παίζει pubg στα low σκέφτομαι να βάλω μια gigabyte gtx 960 2gb με 100 ευρώ από γνωστό. είναι value for money; οι απαιτήσεις μου είναι να παίξω σε λίγο καλύτερα details το pubg και να ξεφορτωθώ την συγκεκριμένη γιατί βουήζει αρκετά.
το μόνιτορ ειναι 1680x1050. βρίσκεις πουθενά gtx 1050ti 4gb κάτω από 200; 

Επεξ/σία από kSiS
Δημοσ.

Παίδες καλησπέρα. Αξίζει από ATI Radeon HD 5850 να πάω σε κάποια GT 1030 ή είναι προτιμότερο να περιμένω λίγο ακόμα και να πάω σε κάποια GTX 1050 / 1050Ti;

Υπόψιν, έχω το σύστημα της υπογραφής, οπότε εκεί θα κουμπωθεί η κάρτα γραφικών. 

Σε 1080p ανάλυση παίζω. Και ο λόγος που σκέφτομαι την αναβάθμιση είναι αρκετά νέα παιχνίδια που θέλουν περισσότερη VRAM / δυνατότερη GPU. 

Δημοσ.

Αν τα παιχνίδια που παίζεις δεν είναι τόσο απαιτητικά όπως LoL, Dota, Overwatch κλπ σε καλύπτει η 1030, αν μιλάμε για Witcher, Assassin's Creed κλπ η 1050 Ti είναι το ελάχιστο.

• Like 1
Δημοσ.

Επεξεργαστής RYzen 3 2200G, μητρική Asrock AB350M-PRO4, RAM G SKILL RIPJAWS 3200 Mhz κάρτα γραφικών, RX 480 Radeon, τροφοδοτικό TX Corsair 550M. Έχω 2 θέματα. 1ον)ανοίγω το PC για να ξεκινήσει, αλλά δεν μου δίνει σήμα στην οθόνη καθόλου, ενω σε ένα φίλο με την ίδια κάρτα δίνει. Και 2ον) αφού ανοίξει το PC μετά από 30 δεύτερα σβήνει και κάνει επανεκκίνηση. SOS παιδιά. !!!! Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!

Δημοσ.
Στις 2/27/2018 στις 4:26 ΜΜ, AlienTechGR είπε

Παίδες καλησπέρα. Αξίζει από ATI Radeon HD 5850 να πάω σε κάποια GT 1030 ή είναι προτιμότερο να περιμένω λίγο ακόμα και να πάω σε κάποια GTX 1050 / 1050Ti;

Υπόψιν, έχω το σύστημα της υπογραφής, οπότε εκεί θα κουμπωθεί η κάρτα γραφικών. 

Σε 1080p ανάλυση παίζω. Και ο λόγος που σκέφτομαι την αναβάθμιση είναι αρκετά νέα παιχνίδια που θέλουν περισσότερη VRAM / δυνατότερη GPU. 

οχι δεν ειναι αναβάθμιση να πας απο την 5850 στην 1030. Naι θα σου δώσει τη δυνατοτητα να παιξεις κάποια παιχνίδια που απαιτουν dx12/vulkan ή πάνω απο 1gb μνήμη που  έχει η 5850 σου αλλά απο πλευράς επιδόσεων δεν το λες αναβάθμιση. Προσωπικά θα κοιτουσα σε 1050ti/1060 με βάση και το υπολοιπο σύστημά σου

• Like 1
Δημοσ.

δεν ειναι αναβάθμιση ουτε η 1050ti εκτος αν θες να παιζεις 25-30 frames, ή αλλιώς πολυ medium... low... δηλαδή παρτε κονσόλα 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

μετα απο 390 μονο σε 1070,1080, 1080ti εχεις σοβαρη αναβάθμιση, βέβαια η αθλιοτητα του 8350 δεν επιτρέπει κατι αλλο απο το να μεινεις με την 390...

Επεξ/σία από 3DJIN
  • Like 2
Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά. Έχω αγοράσει εδώ και ένα χρόνο τον παρακάτω υπολογιστή https://www.kotsovolos.gr/site/computing/desktops-and-upgrade-tools/desktops-mac-all-in-one/165960-dell-3650-i7-6700 και έκανα το λάθος, ενώ τον ήθελα για gaming, να κοιτάξω να έχει καλό cpu, ram και hd ώστε να αναβαθμίσω τη gpu στο μέλλον. Το πρόβλημα είναι ότι είναι ΟΕΜ, παίρνει κοντή gpu και το τροφοδοτικό του είναι της dell στα 240Watt. Ποια θα μου προτείνατε να βάλω; Μια 1050ti που νομίζω αντέχει και το τροφοδοτικό χωρίς να χρειαστει άλλαγμα; Αν θελήσω να πάω σε κάτι καλύτερο όπως μια 1060 mini θα χρειαστεί να αλλάξω και τροφοδοτικό έτσι;;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...