Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια θελω να αναβαθμισω την καρτα γραφικων μου για να παιζω το pubg σε σωστα fps και quality γιατι δεν παλευεται αλλιως.

Το PC μου : 

Τα σημαντικοτερα μπορειτε να τα δειτε στο pdf που εχω ανεβασει.

pdf.gif  Desktop.pdf   45,42K   0

Επισης έχει τροφοδοτικο : http://www.corsair.c...ce-power-supply

H oθονη μου ειναι 60Ηz

Θελω να αγορασω την : https://www.gigabyte...060WF2OC-3GD#kf

Θελω να μου πειτε αν ειναι συμβατη κτλπ . Δηλαδη ανα αξιζει σε αυτο το συστημα αλλιως να μην κανω τιποτα.

Ευχαριστω πολυ !

• Απαντ. 12,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια θελω να αναβαθμισω την καρτα γραφικων μου για να παιζω το pubg σε σωστα fps και quality γιατι δεν παλευεται αλλιως.

Το PC μου : 

Τα σημαντικοτερα μπορειτε να τα δειτε στο pdf που εχω ανεβασει.

pdf.gif  Desktop.pdf   45,42K   0

Επισης έχει τροφοδοτικο : http://www.corsair.c...ce-power-supply

H oθονη μου ειναι 60Ηz

Θελω να αγορασω την : https://www.gigabyte...060WF2OC-3GD#kf

Θελω να μου πειτε αν ειναι συμβατη κτλπ . Δηλαδη ανα αξιζει σε αυτο το συστημα αλλιως να μην κανω τιποτα.

Ευχαριστω πολυ !

To σύστημά σου καλά κρατάει ακόμα. Η 3άρα είναι αρκετά υποδεέστερη από την 6gb. Αν θες να  είσαι ανταγωνιστικός και να παίζεις με 60fps πας στην gtx 1060 6gb

Δημοσ.

To σύστημά σου καλά κρατάει ακόμα. Η 3άρα είναι αρκετά υποδεέστερη από την 6gb. Αν θες να  είσαι ανταγωνιστικός και να παίζεις με 60fps πας στην gtx 1060 6gb

Να σε ρωτησω κατι αδελφε . Η οθονη μου που ειναι 60Hz caparei στα 60 fps ετσι ? δηλαδη αν θελω να εκμεταλευτω την καρτα που θα παρω θα πρεπει να παρω οθονη 144Hz ?

Δημοσ.

Να σε ρωτησω κατι αδελφε . Η οθονη μου που ειναι 60Hz caparei στα 60 fps ετσι ? δηλαδη αν θελω να εκμεταλευτω την καρτα που θα παρω θα πρεπει να παρω οθονη 144Hz ?

Όχι απαραίτητα. Η 1060 είναι οκ για 60hz. Για 144hz κοιτάς σε 1070 και πάνω.

Δημοσ.

καλησπέρα. επειδή αναβαθμίζω τις οθόνες μου, η παμπάλαια πλέον GTX260 Core 216 στο σύστημα της υπογραφής, δεν υποστηρίζει 4k αναλύσεις.

Θέλω μια καρτούλα που να υποστηρίζει 3-4 οθόνες. Η μια θα είναι κατά πάσα πιθανότητα 21:9 34" 3440x1400, η άλλη είναι 27" 2560x1440 και η άλλη 25,5" 1920x1200. Οι δύο τελευταίες υπάρχουν ήδη και βρίσκομαι στην αναζήτηση της πρώτης.

Παιχνίδια δεν πρόκειται να παίξω ποτέ. Η χρήση του συγκεκριμένου υπολογιστή είναι αποκλειστικά για δουλειά σε internet site (πολύ γράψιμο, πολλές ώρες καθημερινά και λίγο photoshop, αραιά και που, βασικά πράγματα).

Επίσης, η μητρική είναι PCI-E Express 2.0, αλλά διάβασα πως μπορεί να κουμπώσει πάνω της και PCI-E Express 3.0, απλά θα την κάνει να τρέχει σε PCI-E Express 2.0. 

Τι προτείνετε; Κάποια GTX1050 ή μήπως είναι υπερβολική για την δουλειά που την θέλω; 

Δημοσ.

καλησπέρα. επειδή αναβαθμίζω τις οθόνες μου, η παμπάλαια πλέον GTX260 Core 216 στο σύστημα της υπογραφής, δεν υποστηρίζει 4k αναλύσεις.

Θέλω μια καρτούλα που να υποστηρίζει 3-4 οθόνες. Η μια θα είναι κατά πάσα πιθανότητα 21:9 34" 3440x1400, η άλλη είναι 27" 2560x1440 και η άλλη 25,5" 1920x1200. Οι δύο τελευταίες υπάρχουν ήδη και βρίσκομαι στην αναζήτηση της πρώτης.

Παιχνίδια δεν πρόκειται να παίξω ποτέ. Η χρήση του συγκεκριμένου υπολογιστή είναι αποκλειστικά για δουλειά σε internet site (πολύ γράψιμο, πολλές ώρες καθημερινά και λίγο photoshop, αραιά και που, βασικά πράγματα).

Επίσης, η μητρική είναι PCI-E Express 2.0, αλλά διάβασα πως μπορεί να κουμπώσει πάνω της και PCI-E Express 3.0, απλά θα την κάνει να τρέχει σε PCI-E Express 2.0. 

Τι προτείνετε; Κάποια GTX1050 ή μήπως είναι υπερβολική για την δουλειά που την θέλω; 

Πάρε τη πιο φτηνή GTX1050ti ή RX560 που θα βρεις.

Δημοσ.

επειδή θα ήθελα να υποστηρίζει έως 4 οθόνες μήπως να κοιτάξω αυτή; https://www.skroutz.gr/s/10214297/Gigabyte-GeForce-GTX1050-Ti-4GB-Windforce-OC-GV-N105TWF2OC-4GD.html 

Νομίζω οι περισσότερες υποστηρίζουν 4 οθόνες. Αυτή που δείχνεις είναι καλή υλοποίηση πάντως.

Δημοσ.

Νομίζω οι περισσότερες υποστηρίζουν 4 οθόνες. Αυτή που δείχνεις είναι καλή υλοποίηση πάντως.

για 20-30 ευρώ παραπάνω δεν θα κολλήσω. επίσης, βλέπω πως είναι αρκετά αθόρυβη, κάτι που το προτιμώ

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια! Εχω την καρτα γραφικων Sapphire Radeon R9 280X 3GB OC-Vapor-X και θελω να αναβαθμισω το συστημα μου σε Ryzen. Την ειχα αγορασει πριν 2,5 χρονια περιπου 300€. Θεωρειτε οτι θα μπορεσει να ανταπεξελθει στο συστημα? Επισης μπορειτε να μου προτεινετε κατι καλυτερο σε αυτα τα λεφτα για Ryzen? Το συστημα μου ειναι το εξης:

1) Επεξεργαστής: AMD FX-9590
2) Μητρική: GIGABYTE GA-970A-UD3P
4) Τροφοδοτικό: Corsair CS650M 
5) RAM: 1 x Corsair Vengeance DDR3 PC1600 8GB CL9
6) Ψύξη: Cooler Maser Hyper T4 
7) Σκληρός: HDD Western Digital 2TB
9) SSD: Samsung 850 PRO 256 gb

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά, επειδή φράγκα για Ryzen δεν παίζουν, τι καρτούλα μπορώ να προσθέσω στο παρακάτω σύστημα ώστε να μπορώ να παίζω παιχνιδάκια σε 1080p ανάλυση χωρίς bottleneck από apu?

APU AMD A10-5800K

MOBO ASROCK FM2A85X EXTREME 4

RAM 2X4GB KINGSTON HYPERX PREDATOR 2400
COOLER Arctic cooler freezer, νομίζω είναι η 7 rev.2
SSD CORSAIR 256GB
PSU XFX 550W 80+

Δώστε προτάσεις σε όλα τα βαλάντια παρακαλώ, αν και θα προτιμούσα το vfm για αυτό το σύστημα, ευχαριστώ πολύ!

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά, επειδή φράγκα για Ryzen δεν παίζουν, τι καρτούλα μπορώ να προσθέσω στο παρακάτω σύστημα ώστε να μπορώ να παίζω παιχνιδάκια σε 1080p ανάλυση χωρίς bottleneck από apu?

APU AMD A10-5800K

MOBO ASROCK FM2A85X EXTREME 4

RAM 2X4GB KINGSTON HYPERX PREDATOR 2400

COOLER Arctic cooler freezer, νομίζω είναι η 7 rev.2

SSD CORSAIR 256GB

PSU XFX 550W 80+

Δώστε προτάσεις σε όλα τα βαλάντια παρακαλώ, αν και θα προτιμούσα το vfm για αυτό το σύστημα, ευχαριστώ πολύ!

Με 1050ti θα είσαι καλυμμένος, αν πας σε κάτι παραπάνω θα έχεις bottleneck.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...