Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 12,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Σοβαρός gamer είναι αυτός που γουστάρει τα παιχνίδια και παίζει χωρίς να νοιάζεται πρώτα για τα γραφικά και μετά για τα υπόλοιπα... Όχι αυτός που παίζει στα 100, 150, 200 και δεν ξέρω και εγώ hz... Να καταλαβαίνουμε τι λέμε φίλτατοι. Ένας gamer από το τελευταίο που χαρακτηρίζεται είναι το σύστημα του!!!

Αυτή η φράση θα είχε λογική αν μιλαγαμε για ultra graphics vs very high vs ultra high ultra και κάτι τέτοια ψυχολογικά που έχουμε, αλλά όχι για τα 144.

Παίζουμε games για την ευχαρίστηση, καμία φορά ο εξοπλισμός δεν είναι επαρκής με αποτέλεσμα τον εκνευρισμό χάνοντας τον βασικό σκοπό.

Δεν θα σε κάνει gamer ένα τρομερό monitor αλλά αν είσαι ήδη gamer θα σου δώσει μεγαλύτερη ευχαρίστηση.

Δημοσ.

Μάλλον εκφράστηκα λάθος ,  επαναδιατυπώνω σωστά!

όποιος έχει καλύτερο σύστημα από low-badget ή παλιό πρέπει να κατευθυνθεί στα 144ΗΖ.

τα 60ΗΖ στο gaming είναι παρελθόν και αφορά συστήματα ή παλιά ή φθηνά.

Αυτό βέβαια το καταλαβαίνει όποιος έχει παίξει στα 144 και διαπιστώσει πόσο χάνει με τα 60ΗΖ.

Δημοσ.

Αυτή η φράση θα είχε λογική αν μιλαγαμε για ultra graphics vs very high vs ultra high ultra και κάτι τέτοια ψυχολογικά που έχουμε, αλλά όχι για τα 144.

Παίζουμε games για την ευχαρίστηση, καμία φορά ο εξοπλισμός δεν είναι επαρκής με αποτέλεσμα τον εκνευρισμό χάνοντας τον βασικό σκοπό.

Δεν θα σε κάνει gamer ένα τρομερό monitor αλλά αν είσαι ήδη gamer θα σου δώσει μεγαλύτερη ευχαρίστηση.

Δεν θα σε κάνει σοβαρό gamer κανενός είδους εξοπλισμός. Ευτυχώς υπάρχουν εξαιρετικά παιχνίδια που δεν χρειάζονται 2000 ευρώ σύστημα για να τα ευχαριστηθεί κάποιος με την ψυχή του... Όλα τα άλλα είναι για να ικανοποιούμε τον προσωπικό μας εγωισμό...

Μάλλον εκφράστηκα λάθος , επαναδιατυπώνω σωστά!

όποιος έχει καλύτερο σύστημα από low-badget ή παλιό πρέπει να κατευθυνθεί στα 144ΗΖ.

τα 60ΗΖ στο gaming είναι παρελθόν και αφορά συστήματα ή παλιά ή φθηνά.

Αυτό βέβαια το καταλαβαίνει όποιος έχει παίξει στα 144 και διαπιστώσει πόσο χάνει με τα 60ΗΖ.

Μιας και δεν έχω εμπειρία από 144hz υπάρχει αξιοσημείωτη διαφορά και σε slow paced παιχνίδια; Πχ rpg όπως divinity, strategy όπως xcom2 κλπ;

• Like 1
Δημοσ.

Μιας και δεν έχω εμπειρία από 144hz υπάρχει αξιοσημείωτη διαφορά και σε slow paced παιχνίδια; Πχ rpg όπως divinity, strategy όπως xcom2 κλπ;

Σε slow paced προφανώς και όχι, τέτοιο μόνιτορ θα πάρεις αν παίζεις competitive Fps/fighting ή έστω moba games.

Δημοσ.

Επειδή το έχω ποστάρει και αλλού αλλά έχω χάσει την μπάλα ... 

Να ρωτήσω,
Για build 1000άρικου για φίλο με B350 + R5 1600 τι κάρτα να βάλω ? 
εν τον ενδιαφέρουν τα παιχνίδια,
Κάνει κυρίως γραφιστική δουλειά με Corel, Adobe Pho και αραιά και που CAD ...

Επεξεργασία Μόνο σε φώτο όχι video ... 
Κάνει μία 1060 3GB ? ή πρέπει να πάει σε κάτι άλλο ? 

Δημοσ.

Επειδή το έχω ποστάρει και αλλού αλλά έχω χάσει την μπάλα ... 

Να ρωτήσω,

Για build 1000άρικου για φίλο με B350 + R5 1600 τι κάρτα να βάλω ? 

εν τον ενδιαφέρουν τα παιχνίδια,

Κάνει κυρίως γραφιστική δουλειά με Corel, Adobe Pho και αραιά και που CAD ...

Επεξεργασία Μόνο σε φώτο όχι video ... 

Κάνει μία 1060 3GB ? ή πρέπει να πάει σε κάτι άλλο ? 

RX580 8 GB ή GTX1060 6 GB για να είναι άνετος.

Δημοσ.

Για πείτε (και εν όψει BF). Από GTX 970 κλασσικά σε 1070 ή κοιτάω και 1070ti/1080 ?

Ναι, η μετάβαση αξίζει θεωρώ, πάνω από 50% η διαφορά τους. Φυσικά ανάλογα και την ανάλυση που παίζεις.

Δημοσ.

Ναι, η μετάβαση αξίζει θεωρώ, πάνω από 50% η διαφορά τους. Φυσικά ανάλογα και την ανάλυση που παίζεις.

1440p η ανάλυση. Από θέμα αξιοπιστίας-προβλημάτων τι γίνετε ?. Για MSI-Gigabyte λέω.Η ASUS ξεφεύγει σε τιμή.

Δημοσ.

επειδή είμαι έτοιμος να πατήσω το buy για 1080 Ti θέλω κάποιος αν έχει Gigabyte Aorus όχι την extreme ή ΕVGA FTW3 να μου πει την γνώμη του 

διαβάζω ότι η Aorus είναι λίγο ψευτική σε ποιότητα στο frame των ανεμηστήρων και το μεταλλικό μέρος τσαλακώνει πολύ εύκολα με αποτέλεσμα να βρίσκουν τα φανάκια ή έρχεται τσαλακωμένο σε κάποιες περιπτώσεις,,,για την EVGA δεν διάβασα κάτι αρνητικό παρα μόνο πώς είναι αρκετά πιο θορυβώδη από τις άλλες υλοποιήσεις και λίγο πιο θερμή επειδή στρίμωξαν σε 2 slot τα τριπλά φανάκια

περιμένω την γνώμη σας

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...