Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γιατί με 6pin την 1050ti βρε παλικάρια; Για να χάσεις το προνόμιο να την βάλεις όποτε σου γουστάρει σε ότι σύστημα θες με τροφοδοτικό 240w και πάνω (που παίζει επιβεβαιωμένα); Για να την κάνεις OC; Κάνει και από το PCI ρεύμα. Θα χάσεις την ευκολία του no cable needed για 1-2 fps απόδοση στην καλύτερη;

• Like 1
  • Απαντ. 12,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Γιατί είναι δυνατότερη και παίρνει OC ... η διαφορά είναι ελαφρά μεγαλύτερη αλλά ότι βολεύει τον καθένα :)  ... άλλοι δεν θέλουν ρεύμα από την PCi ... Επίσης μπορεί κάποιος να μην έχει ούτε να θέλει να χτίσει με 240Watt τροφοδοτικό ή σκέψη να πάει σε κάτι τέτοιο ... ? Αν είχε φαντάζομαι θα το έλεγε ως προϋπόθεση 

Δημοσ.

Ποια είναι δυνατότερη; 1050ti χωρίς καλώδιο vs 1050ti με καλώδιο; Στην συγκεκριμένη περίπτωση και αφού κάνεις το OC σου και στις δύο το αποτέλεσμα δεν θα σε αποζημιώσει, αν έχεις πληρώσει έστω και 5€ παραπάνω για την 1050ti με καλώδιο. :P

Δημοσ.

To OC είναι πιο ασφαλές (γιατί μπορείς να κάνεις ζημιά αν είσαι λίγο άτσαλος ή κάτι πάει στραβά από το ρεύμα της PCi ) και συνήθως τα 6pin έχουν 2 ανεμιστηράκια ... 5 eurο το ανεμιστηράκι , δεν είναι κακό... :)

Δημοσ.

Οι Pascal έχουν εσωτερικό κόφτη για αρκετά πράγματα, όπως volt, ρεύμα PCI κτλ. Ζημιά δεν κάνεις, θα κάνει μόνη της downclock εκεί που θέλει. Η 1050ti σαν τσιπ δεν θέλει πάνω από το ρεύμα που μπορεί να δώσει μια PCI. Επίσης δεν είναι ζεστή, με έναν ανεμιστήρα και OC ή δικιά μου δεν κατάφερε να πάει 60 βαθμούς το καλοκαίρι, όχι τώρα. Και το ανεμιστήρι στο 40% περίπου. Ελάχιστα θα σου δώσει το καλώδιο, δυσανάλογα με την διαφορά χρημάτων και την στέρηση της ευκολίας σε cable management/επιλογή τροφοδοτικού. Αν είναι ίδια τιμή και γουστάρεις για τα looks τότε ναι. Γιατί μόνο αυτή είναι η ουσιαστική διαφορά. Εδώ βγαίνουν low profile με ανεμιστήρες τοσοδούλικους και είναι σχεδόν στο 100% των full καρτών. Αν είναι να ανέβεις στα χρήματα πας με την μια για 1060 3gb που ανεβαίνεις tier.

Can't wait για την 1150/2050ti. Δύναμη σημερινής 1060 6gb στις υλοποιήσεις της 1050ti του σήμερα. 1080p gaming is dead, long live 1080p gaming.

• Like 1
Δημοσ.

Επειδή την είχα την Palit https://www.skroutz.gr/s/10521312/Palit-GeForce-GTX1050-Ti-4GB-Dual-OC-NE5105TS18G1D.html σε RIG που έστησα για φίλο και μετά την έδωσα, όπως θα δεις από τις αγγελίες μου, μπορώ να σου πω ότι και ανέβασε απόδοση με το OC (για την κατηγορία πάντα) ανάλογα φυσικά με το παιχνίδι. Ειδικά στο ARMA III με med high σε 1600x900 μπορούσε να τρέξει καθαρά πεδίο 2000m και έβγαζε 50+ FPS. Στις δοκιμές την είχα φτάσει 1650 - 1950 MHz ή κάτι παρόμοιο, και ήσυχη ήταν και όλα έγιναν από το τρισάθλιο interface που έχει.
3 euro διαφορά λοιπόν και έχεις και από την μαμά τα 1366MHz vs 1290MHz της απλής και το extra ανεμιστηράκι για να σε δροσίζει τον Αύγουστο  :-D  .

Υγ. Πόσα χρόνια έχω να δω τροφοδοτικό κάτω από 500 Watt  :unsure: μάλλον πάνω από 15 ! μας έφαγε το ρεύμα ... αχχχ!

Λογικά μετά το Πάσχα οι 1150/2050 υλοποιήσεις ... σωστά  ? 

Δημοσ.

παιδες καλησπερα μια ερωτηση να κανω βρηκα εδω απο μελος μια evga geforce gtx1060 3gb στα 180 ευρω αξιζει για αγορα ? τωρα εγω εχω μια r9 280x dual 3gb

Δημοσ.

Ενδιαφέρομαι να αναβαθμίσω την κάρτα γραφικών (MSI 6950), ψάχνω κάτι να μπορεί παίξει battlefield 1.

Τι μου προτείνετε, και σε μεταχειρισμένη θα με ενδιέφερε, διαθέτω εως 250€ για καινούρια.

Ευχαριστώ........

Δημοσ.

Ενδιαφέρομαι να αναβαθμίσω την κάρτα γραφικών (MSI 6950), ψάχνω κάτι να μπορεί παίξει battlefield 1.

Τι μου προτείνετε, και σε μεταχειρισμένη θα με ενδιέφερε, διαθέτω εως 250€ για καινούρια.

Ευχαριστώ........

Υπόλοιπο σύστημα? Καινούρια ή μεταχειρισμένη?

Δημοσ.

Ευχαριστώ........

Καινούργια με 15 ευρώ παραπάνω παίρνεις την 1060 6gb.μονόδρομος θεωρώ.

• Like 2
Δημοσ.

Υπόλοιπο σύστημα? Καινούρια ή μεταχειρισμένη?

Επεξεργαστής: i5-2500K

Μνήμη: 16GB DDR3 

Ανάλυση οθόνης: 1920 x 1080 

και μεταχειρισμένη δεν θα με πείραζε..... 

Δημοσ.

Πειραζει εμας ομως! :P Αμα γινεται να το παρεις καινουργιο, θα το παρεις καινουργιο!Ετελειωσε! :-D Ο,τι σου ειπε ο Sakiz παρα πανουλια....

Μην σου πω οτι στην θεση σου ισως και να ψαχνομουν να πουλησω το συστημα μου(σου) και με τα 250 μαζι να εφτιαχνα κανα καινουργιο αλλα με καποια μεταχειρ. γραφικων γι αρχη(μετρια εννοειται)....

Το ξερω οτι ειναι καπως αντιθετο αυτο που λεω τωρα οσον αφορα τον σκοπο(παιχνιδι,καρτα γραφικων) αλλα μου ρθε μια εικονα απ το αμεσο μελλον που ο 2500κ θα ψοφολογαει σε δυνατες καταστασεις...

Βεβαια θα μου πεις , ας ευχαριστηθω τωρα κανα παιχνιδακι με την 1060 και μετα οταν ερθει η ωρα αλλαζω ολο το συστημα αλλα τεσπα...

Αμα παιζεις μονο παιχνιδια και δεν κανεις τιποτε αλλο βαρυ, τοτε παρε κατευθειαν την καρτα. Αμα ομως ασχολησαι και με αλλα προγραμματα που θελουν δυναμη-πυρηνες κτλ τοτε ψαξε το λιγο καλυτερα...

Η κοτα εκανε το αυγο η΄το αυγο την κοτα... :-)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...