Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 12,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Νομίζω είναι η rev 1 στο site tis asrock που κοίταξα λέει ότι δεν υποστηρίζει c2q σε ό,τι άλλο site και κα έχω κοιτάξει λέει όμως πως υποστηρίζει

Αφού λέει οτι δεν υποστηρίζει δεν χρειάζεται να το ψάχνεις περισσότερο. Επίσης επειδή σε λιγο καιρό θα πάρεις κανούριο pc δεν αξίζει να να ξοδέψεις πολλά χρήματα για να αναβαθμίσεις αυτό που έχεις. Όπως είπαν και οι προηγούμενοι το πολύ μια gt 1030 στα 70 ευρώ ή μια μεταχειρισμένη με ακόμα λιγότερα χρήματα αν δεν σε καλύπτει η κάρτα που έχεις. Άντε να βάλεις και κανέναν core 2 duo αν βρεις με κανένα 10ευρο.

Edit: Αν το monitor σου εχει μόνο vga σύνδεση τοτε μην πάρεις την 1030 διοτι δεν διαθέτει εξοδο vga. Οπότε κοιτάς σε μεταχ. προηγούμενης γενίας όπως  gtx 750 , r7 360 κτλ

Δημοσ.

Aδερφέ μ αφού λέει except εννοεί εκτός από quad

:( έχεις δίκαιο.. Accept νόμιζα έλεγε :P

Αφού λέει οτι δεν υποστηρίζει δεν χρειάζεται να το ψάχνεις περισσότερο. Επίσης επειδή σε λιγο καιρό θα πάρεις κανούριο pc δεν αξίζει να να ξοδέψεις πολλά χρήματα για να αναβαθμίσεις αυτό που έχεις. Όπως είπαν και οι προηγούμενοι το πολύ μια gt 1030 στα 70 ευρώ ή μια μεταχειρισμένη με ακόμα λιγότερα χρήματα αν δεν σε καλύπτει η κάρτα που έχεις. Άντε να βάλεις και κανέναν core 2 duo αν βρεις με κανένα 10ευρο

Ναι, σωστά, έναν e8400/8500 και μια 1030 θα είσαι οκ.

Δημοσ.

Αφού λέει οτι δεν υποστηρίζει δεν χρειάζεται να το ψάχνεις περισσότερο. Επίσης επειδή σε λιγο καιρό θα πάρεις κανούριο pc δεν αξίζει να να ξοδέψεις πολλά χρήματα για να αναβαθμίσεις αυτό που έχεις. Όπως είπαν και οι προηγούμενοι το πολύ μια gt 1030 στα 70 ευρώ ή μια μεταχειρισμένη με ακόμα λιγότερα χρήματα αν δεν σε καλύπτει η κάρτα που έχεις. Άντε να βάλεις και κανέναν core 2 duo αν βρεις με κανένα 10ευρο.

Edit: Αν το monitor σου εχει μόνο vga σύνδεση τοτε μην πάρεις την 1030 διοτι δεν διαθέτει εξοδο vga. Οπότε κοιτάς σε μεταχ. προηγούμενης γενίας όπως gtx 750 , r7 360 κτλ

Έχει και dvi φίλε μ

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους.

Ένα φιλαράκι μ έχει αυτό εδώ το σύστημα.

CPU INTEL I5 7500

RAM 2x 8GB KINGSTONE HYPERX FURY 2400MHZ

PSU THERMALTAKE BERLIN 630 W

MOTHERBOARD ASUS ROG STRIX H270F GAMING

Πιο παλιά είχε πάνω την rx 480 stix oc edition asus. Την έχει πουλήσει όμως λόγω ασυμβατότητας με το σύστημα τ.

Και τώρα τ λέω να πάρει αυτήν εδώ https://www.skroutz.gr/s/12612519/Gigabyte-GeForce-GTX-1060-6GB-GV-N1060AORUS-6GD-rev-2-0.html#reviews μιας και δεν θέλει να δώσει πιο πολλά χρήματα από 350 ευρώ.

Εσείς τι λέτε; αξίζει; η να πάει σε άλλη υλοποίηση της 1060;

Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Έχει και dvi φίλε μ

Λογικα η 1030 εχει dvi-d δηλαδη μόνο ψηφιακο αρα ευτυχως που το ειπε ο Thor γιατι αν εχεις vga οθονη δεν θα παιζει.. Το dvi-i παιρνει ανταπτορακι για να βγαζει το αναλογικο της οθονης αλλα πλεον δεν το βαζουν για να προχωρησει προς ψηφιακο και η αγορα οθονης κτλ...

ΥΓ.  Οπως σου ειπα και πιο πανω quad core δεν παιρνει αλλα αμα βρεις με κανα 10ρικο καναν Ε8400-Ε8500 καλυτερα θα ειναι απο τον ηδη υπαρχων...

Ρε Καρρα σε διαβαζα κι εβλεπα οτι επεμενες για τον quad και λεω κι εγω μηπως εχασες τα γυαλια σου! :P

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους.

Ένα φιλαράκι μ έχει αυτό εδώ το σύστημα.

CPU INTEL I5 7500

RAM 2x 8GB KINGSTONE HYPERX FURY 2400MHZ

PSU THERMALTAKE BERLIN 630 W

MOTHERBOARD ASUS ROG STRIX H270F GAMING

Πιο παλιά είχε πάνω την rx 480 stix oc edition asus. Την έχει πουλήσει όμως λόγω ασυμβατότητας με το σύστημα τ.

Και τώρα τ λέω να πάρει αυτήν εδώ https://www.skroutz.gr/s/12612519/Gigabyte-GeForce-GTX-1060-6GB-GV-N1060AORUS-6GD-rev-2-0.html#reviews μιας και δεν θέλει να δώσει πιο πολλά χρήματα από 350 ευρώ.

Εσείς τι λέτε; αξίζει; η να πάει σε άλλη υλοποίηση της 1060;

Ευχαριστώ!

Σε ευχαριστώ μάλλον αυτή θα πάρει

Δημοσ.

Ρε Καρρα σε διαβαζα κι εβλεπα οτι επεμενες για τον quad και λεω κι εγω μηπως εχασες τα γυαλια σου! :P

Aσε, με εχουν χαζεψει τα 14ωρα και μετα άλλη δουλεια στο σπιτι..

Σημερα με καποιον εδω μεσα συζητουσα παλι τα ιδια.Anyway, και ο karra robot δεν ειναι :P

• Like 1
Δημοσ.

Γεια σας και πάλι. Έχω μπερδευτεί λίγο σήμερα και θέλω τα φώτα σας! Ποια η διαφορά μεταξύ rev1 rev2.

Υπάρχει πιθανότητα η rev 1 να είναι 9gbs ram και η rev 2 8gbs ram?

Μιλάω για τις GTx 1060 aorus 6gb https://www.gigabyte.com/Graphics-Card/GV-N1060AORUS-6GD-rev-20#kf

Στα τίτλο γράφει rev 1 και rev 2 αν το πατήσετε αλλάζει ο τίτλος και στην rev 1 λέει 9gbs ενώ στην rev2 δεν το λέει ...

Δημοσ.

ΟΛΕΣ & ΠΑΝΤΑ οι 1060 έχουν 6GB GDDR5

αυτό που λέει αφορά την ΤΑΧΥΤΗΤΑ επικοινωνίας GPU-GDDR5

στην REV v1.0 η μνήμη είναι χρονισμένη υψηλότερα

για κάποιο λόγο στην νεότερη v2.0 κατέβασαν τον χρονισμό εκεί που τον έχουν όλοι οι κατασκευαστές.

κάποιος λόγος θα υπάρχει , η ουσία είναι ότι μόνο ver2.0 κυκλοφορούν πλέον

Δημοσ.

Γεια σας και πάλι. Έχω μπερδευτεί λίγο σήμερα και θέλω τα φώτα σας! Ποια η διαφορά μεταξύ rev1 rev2.

Υπάρχει πιθανότητα η rev 1 να είναι 9gbs ram και η rev 2 8gbs ram?

Μιλάω για τις GTx 1060 aorus 6gb https://www.gigabyte.com/Graphics-Card/GV-N1060AORUS-6GD-rev-20#kf

Στα τίτλο γράφει rev 1 και rev 2 αν το πατήσετε αλλάζει ο τίτλος και στην rev 1 λέει 9gbs ενώ στην rev2 δεν το λέει ...

Απ' ότι θυμάμαι, για μικροαλλαγές στο PCB είχα διαβάσει για τη rev2.0. Η 1060 με 9Gbps κυκλοφόρησε πριν κάποιους μήνες, αλλά από μετρήσεις, βρέθηκε λίγο πιο πίσω από την αρχική 1060 (στα 8Gbps η ταχύτητα μνήμης). Γνώμη μου, να πάρεις την πιο φθηνή (Gigabyte) 1060 6GB που θα βρεις. Με ένα μικρό OC πιάνει τα 9Gbps που τα πληρώνεις στην "νέα" έκδοση.

[...]

κάποιος λόγος θα υπάρχει , η ουσία είναι ότι μόνο ver2.0 κυκλοφορούν πλέον

Μπα, στο skroutz κυκλοφορούν rev1.0 ακόμη.

Δημοσ.

μήπως , δεν το έχουν πάρει χαμπάρι οι "σκρουτζάδες" γιατί η GIGABYTE χρησιμοποιεί ίδιο κωδικό είδους?

αν τους ρωτήσεις , "σου λένε δεν ξέρω , καινουρια θα είναι , όποια μου στείλουν"

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...