Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ψιλοασχετη ερώτηση αλλα αφορά την αναβάθμιση που σκέφτομαι να κάνω...Είμαι μεταξύ 1070 & 1080 (ναι, θα ειναι overkill και θα εχω bottleneck αλλα σχεδιάζω να παω σε αναβαθμίσεις σε οθόνη και στο μελλον cpu οποτε ψάχνω κατι future proof). Είδα σήμερα την τιμή της 1070ti και αν και day 1 έχει κοντά 600$

Η ερώτηση λοιπόν αν και κανεις δε διαθέτει κρυσταλλινη σφαίρα, ειναι αν θεωρείτε ότι θα ανέβουν οι τιμές σε 1070 - 1080. Σορρυ για το οφτοπικ.

• Απαντ. 12,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ψιλοασχετη ερώτηση αλλα αφορά την αναβάθμιση που σκέφτομαι να κάνω...Είμαι μεταξύ 1070 & 1080 (ναι, θα ειναι overkill και θα εχω bottleneck αλλα σχεδιάζω να παω σε αναβαθμίσεις σε οθόνη και στο μελλον cpu οποτε ψάχνω κατι future proof). Είδα σήμερα την τιμή της 1070ti και αν και day 1 έχει κοντά 600$

Η ερώτηση λοιπόν αν και κανεις δε διαθέτει κρυσταλλινη σφαίρα, ειναι αν θεωρείτε ότι θα ανέβουν οι τιμές σε 1070 - 1080. Σορρυ για το οφτοπικ.

Οχι δεν θα ανέβουν. Εγώ προσωπικά έκανα ως επιλογή μια 1060 6gb και περιμένω για volta. Με την έλευση της 1070ti θεωρώ πως δεν αξίζει η 1070 στα 410 και η 1080 είναι εκτός budget για εμένα. Πάντως δεν τρως μπουκάλι με τον 6500

Δημοσ.

Καλησπερα, θα ηθελα καποιες γνωμες για αγορα καρτας γραφικων στα 280€ περιπου...

CPU INTEL I5 7500

RAM 2x 8GB KINGSTONE HYPERX FURY 2400MHZ

PSU THERMALTAKE BERLIN 630 W

MOTHERBOARD ASUS ROG STRIX H270F GAMING

MONITOR lg 27mp68hm-p

CASE aerocool aero-500 window

Ευχαριστω

https://www.skroutz.gr/s/9707935/Gainward-GeForce-GTX1060-6GB-3712.html

• Like 1
Δημοσ.

Έφτασε η ώρα να ολοκληρώσω το συστηματακι μου (βλεπε υπογραφη) και πρέπει αγοράσω κάρτα γραφικών. Οι επιλογές είναι αναμεσά στη 1080 η 1080ΤΙ.

Η χρήση που είναι προορισμένη η κάρτα ΔΕΝ είναι τα παιχνίδια, αλλά η χρήση σε photoshop, επεξεργασία video καθώς και μερικά εξειδικευμένα software που χρησιμοποιούν μόνο κάρτα γραφικών nvidia. 

Στο χρηματικό το όριο είναι τα 850 ευρώ και έχω και ένα 20/30% επιπλέον έκπτωση για αγορά από το Αmazon.

H ερώτηση μου είναι αν αξίζει η διαφορά των 250ευρω ανάμεσα στις δυο κάρτες για τη χρήση που το θέλω;

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις και αν είναι δυνατό να προτείνετε κ κάποιο μοντέλο που να προτιμήσω από τις τόσες μάρκες που είδα ότι υπάρχουν.

Δημοσ.

Χαιρετώ.

Το σύστημα της υπογραφής θα φύγει πλην τροφοδοτικού και κάρτας γραφικών και τη θέση του θα πάρει ενας i7 4790K.

απο εκει και πέρα, δεν μπορώ να αποφασίσω το θέμα της κάρτας γραφικών.

Πιθανότατα να μπορώ να παω σε R9 290 4GB απο φίλο σε λογική τιμή διαφορετικά σκεφτόμουν για 570 ώστε να έχω και το freesync στο μόνιτορ.

Η αλήθεια είναι οτι δεν θα ήθελα να πάω σε amd κάρτα λόγω κατανάλωσης και μη ύπαρξης σωστών drivers(η προηγούμενη κάρτα της 760 ηταν μια 7770) και θυμόμουν καθυστερήσεις σε drivers,χειρότερες επιδόσεις σε νεοτερες εκδόσεις,διαρκή καθαρίσματα με DDU και συναφή για να μπει σωστά ο νεος driver κλπ κλπ.

μήπως θα ηταν καλύτερα να πήγαινα σε μια 1050ti αλλίως να κάνω υπέρβαση για 1060;

Απο παιχνίδια αυτή την περίοδο ασχολούμαι ΜΟΝΟ με GTAV online αλλά περιμένω και το "νέο" σύστημα για να τρέξω AC origins.Δεν νομίζω οτι υπάρχει λόγος να το δοκιμάσω στο συγκεκριμένο. Παλαιότερα είχα δοκιμάσει και dishonored 2 αλλα με ολα Low δεν μπορούσα να κρατήσω 60αρι καθαρό οπότε δεν το συνέχισα.Το ίδιο και με το mass effect andromeda.

Αυτά τα ολίγα.

Χρηματικό περιθώριο,όσο λιγότερα τόσο καλύτερα,χρήματα υπάρχουν και για 1080ti αλλα υπάρχουν και άλλες προτεραιότητες οπότε δεν μπορώ να φτάσω σε τέτοιο ποσό.

Δημοσ.

καλησπέρα

προσωπική μου άποψη , ή πάρε την AMD290 σε καλή τιμή ή πάρε την 1060/6GB και την κρατάς όσο θες gaming σε 1080p

μαζί με την cpu σου είναι άριστο πάντρεμα και θα σε βγάλει τόσα χρόνια όσα αρκείσαι στα 1080 , το ζευγάρι gpu/cpu θα σου δίνει πολύ υψηλά fps και θα έχεις καλή εμπειρία. Μοναδική upgrade στο μελλον θα είναι κάποιο monitor 24"/144Hz που έχουν από 230 έως 280ευρώ. Προσωπικά θα πήγαινα με "κλειστά" μάτια στην 1060/6 για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο και να μην αντιμετωπίσω πρόβλημα με κάποιο παιχνίδι στο μέλλον.

Δημοσ.

καλησπέρα

προσωπική μου άποψη , ή πάρε την AMD290 σε καλή τιμή ή πάρε την 1060/6GB και την κρατάς όσο θες gaming σε 1080p

μαζί με την cpu σου είναι άριστο πάντρεμα και θα σε βγάλει τόσα χρόνια όσα αρκείσαι στα 1080 , το ζευγάρι gpu/cpu θα σου δίνει πολύ υψηλά fps και θα έχεις καλή εμπειρία. Μοναδική upgrade στο μελλον θα είναι κάποιο monitor 24"/144Hz που έχουν από 230 έως 280ευρώ. Προσωπικά θα πήγαινα με "κλειστά" μάτια στην 1060/6 για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο και να μην αντιμετωπίσω πρόβλημα με κάποιο παιχνίδι στο μέλλον.

ακριβώς τα ίδια σκεφτόμουν και εγώ. πιστεύω όμως η 290(πέρα του οτι ειναι με το στοκ ανεμιστήρα) θα καίει πολύ περισσότερο για αυτά που δίνει.Η τιμή της 1060/6 με προβληματίζει αυτή την περίοδο όμως,χοντρικά όσο θα δώσω για το "νεό"σύστημα θα δώσω για κάρτα γραφικών μετά.

η 290 βγαίνει κοντά 120-140€ τελική τιμή απ όσο είχα συζητήσει.

παρακληση(αν θες να μου απαντήσεις σε κάτι κάνε μου παράθεση ώστε να ειδοποιηθώ, μπορεί να το ξεχάσω κάποια στιγμή οτι έχω ρωτήσει/απαντήσει σε κάτι :-( )

Δημοσ.

ακριβώς τα ίδια σκεφτόμουν και εγώ. πιστεύω όμως η 290(πέρα του οτι ειναι με το στοκ ανεμιστήρα) θα καίει πολύ περισσότερο για αυτά που δίνει.Η τιμή της 1060/6 με προβληματίζει αυτή την περίοδο όμως,χοντρικά όσο θα δώσω για το "νεό"σύστημα θα δώσω για κάρτα γραφικών μετά.

η 290 βγαίνει κοντά 120-140€ τελική τιμή απ όσο είχα συζητήσει.

παρακληση(αν θες να μου απαντήσεις σε κάτι κάνε μου παράθεση ώστε να ειδοποιηθώ, μπορεί να το ξεχάσω κάποια στιγμή οτι έχω ρωτήσει/απαντήσει σε κάτι :-( )

Πόσα χρήματα περισσεύουν για gpu;

Δημοσ.

παιδες καλησπερα εχω την καρτουλα αυτη Sapphire Radeon R9 280 3GB Dual-X Boost OC

amd fx 8320e ,ram 16gb , οθονη αυτη Dell SE2717H,τη καλυτερη καρτουλα θα μπορουσα να βαλω ? τροφοδοτικο coolermaster 550w

Δημοσ.

παιδες καλησπερα εχω την καρτουλα αυτη Sapphire Radeon R9 280 3GB Dual-X Boost OC

amd fx 8320e ,ram 16gb , οθονη αυτη Dell SE2717H,τη καλυτερη καρτουλα θα μπορουσα να βαλω ? τροφοδοτικο coolermaster 550w

Λόγω FreeSync θα έλεγα RX 570 ή 580, αλλά οι τιμές τους είναι υψηλά ακόμη. Αν μπορείς 1060 6GB, αλλιώς την έκδοση με τα 3GB (που δε τη προτείνω).

Δημοσ.

Λόγω FreeSync θα έλεγα RX 570 ή 580, αλλά οι τιμές τους είναι υψηλά ακόμη. Αν μπορείς 1060 6GB, αλλιώς την έκδοση με τα 3GB (που δε τη προτείνω).καλ

καλησπέρα επίσης για την 1050ti τη λες?

• Like 1
Δημοσ.

Αν  έχετε οθόνες  που υποστηρίζουν free sync η χρήση amd είναι μονόδρομος . Ούτε οι οδηγοί της είναι τόσο κακοί , όπως υποστηρίζεται . Αν τώρα δεν παίζετε παιχνίδια το free sync είναι μάλλον αδιάφορο , οπότε  παίρνεις  ό,τι θέλεις. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...