cpttony Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Καλησπέρα , έχω σκοπό να αγοράσω gtx1060 6gb απλά δεν ξέρω αν θα ταιριάζει με την Motherboard ( δεν ξέρω και πολλά από hardware) . Η Motherboard είναι η Gigabyte GA-H77-D3H . Αν μπορεί κάποιος ας με βοηθήσει. Ναι, δεν θα έχεις θέμα με την μητρική, μόνο ίσως με τον επεξεργαστή. Ανέφερε και το τροφοδοτικό.
jgeorgiou Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 το τροφοδοτικό σου είναι υπεραρκετο , αν έχεις τουλάχιστον Ι5 ή Ι7 είσαι μια χαρά αν έχεις Ι3 η 1060/6 θα έχει ένα μικρό μπουκαλάκι από τον Ι3 (θα την τραβάει λίγο πίσω και δεν θα αποδίδει το 100%) 1
HerculesKon Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Οχι νταξει, i5 εχω. Εγινε ευχαριστω πολυ .
vasillis17 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 παιδια επιδει χρηματα πολλα δεν παιζουνε εκανα ενα πσ σιγα σιγα αγορασα psu ssd kai κουτι και εχω απο το προηγουμενο p8h61 celeron g530 ram 4 g και σκεφτομαι να αγορασω μια 1050τι δεν με ενδιαφερει να παιζω ultra και λοιπα απλα να παιζω αξοιοπρεπως τα παιχνιδια, προς το παρον το μονο που μπορω ειναι μονο csgo αργοτερα θα αγορασω και και τα υπολοιπα ενα καλυτερο cpu μητρικη και ραμ δδρ4 και ρωταω αξιζει να προχορησω στην αγορα η θα με κοβει ο επεξεργαστης ειναι η πρωτη φορα που θα δοσω χρηματα αρκετα για καρτα και θα τη κρατησω χρονια δεν με νοιαζει να παιζω τερμα η οθονη ειναι 1080 και τα λεφτα μεχρει 160 ουτε ευρω παραπανω τωρα παιζω csgo με μια ati3650 ολα low 30-40 fps
SPARTIAN Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 καλησπέρα παιδιά, πήγα να αγοράσω μια κάρτα γραφικών μέσω amazon με debit card, και το amazon μου κλείδωσε το account και μου έστειλαν email ότι δεν μπορούσαμε να επιβεβαιώσουμε τα στοιχεία πληρωμής σας. We have removed your access to this account because we could not confirm your payment information. You will not be able to access your account or place orders with us until we confirm your information.To resolve this matter, please send the information below to our secure fax line at:-- A copy of your statement for your master card ending in 24, including the billing address-- Your name, phone number, and the email address registered to your Amazon accountYou can find our fax number on the Amazon.co.uk Help page: Δεν μπορώ να επικοινωνήσω μαζί τους με τους γνωστούς τρόπους και τους έστειλα fax όπως μου λένε στο email... Ξέρει κανείς τι παίζει, καμία βοήθεια-ιδέα.
Kostas.karras Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 παιδια επιδει χρηματα πολλα δεν παιζουνε εκανα ενα πσ σιγα σιγα αγορασα psu ssd kai κουτι και εχω απο το προηγουμενο p8h61 celeron g530 ram 4 g και σκεφτομαι να αγορασω μια 1050τι δεν με ενδιαφερει να παιζω ultra και λοιπα απλα να παιζω αξοιοπρεπως τα παιχνιδια, προς το παρον το μονο που μπορω ειναι μονο csgo αργοτερα θα αγορασω και και τα υπολοιπα ενα καλυτερο cpu μητρικη και ραμ δδρ4 και ρωταω αξιζει να προχορησω στην αγορα η θα με κοβει ο επεξεργαστης ειναι η πρωτη φορα που θα δοσω χρηματα αρκετα για καρτα και θα τη κρατησω χρονια δεν με νοιαζει να παιζω τερμα η οθονη ειναι 1080 και τα λεφτα μεχρει 160 ουτε ευρω παραπανω τωρα παιζω csgo με μια ati3650 ολα low 30-40 fps ουτε καν..θα εχεις αρκετο bottleneck. Kαλυτερα να ανοιξεις ενα νεο θεμα στις αναβαθμισεις με το ποσό που διαθετεις ,και τι μπορεις να κανεις..
warewolf Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Εχω ενα πολυ παλιο Pc με cpu: i7-920 o/c 3.8 Ghz motherboard: asus p6t deluxe v2 memory: 6GB (triple channel) SSD samsung evo 250 τροφοδοτικο: corsair 850w gpu: vaporx ati HD4890 2Gb Eχοντας παρατησει τα παιχνιδια εδω και πολυ καιρο (η καρτα υποστηριζει μεχρι directx 10.1) σκεφτηκα να ξαναμπω στο παιχνιδι, αναβαθμιζοντας την καρτα γραφικων. Δεν θελω hi end καρτα, ουτε να παιζω σε ultra τα παντα. Τι προτεινετε για την παραπανω συνθεση σε budget 150 ευρω (ή και κατι παραπανω εαν αξιζει αρκετα καποια καλυτερη ?)
cpttony Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Εχω ενα πολυ παλιο Pc με cpu: i7-920 o/c 3.8 Ghz motherboard: asus p6t deluxe v2 memory: 6GB (triple channel) SSD samsung evo 250 τροφοδοτικο: corsair 850w gpu: vaporx ati HD4890 2Gb Eχοντας παρατησει τα παιχνιδια εδω και πολυ καιρο (η καρτα υποστηριζει μεχρι directx 10.1) σκεφτηκα να ξαναμπω στο παιχνιδι, αναβαθμιζοντας την καρτα γραφικων. Δεν θελω hi end καρτα, ουτε να παιζω σε ultra τα παντα. Τι προτεινετε για την παραπανω συνθεση σε budget 150 ευρω (ή και κατι παραπανω εαν αξιζει αρκετα καποια καλυτερη ?) Κοιτάς για GTX 1050 Ti (μια φθηνή καλή υλοποίηση αυτή), αν θες να δώσεις παραπάνω πας στην 1060 3GB, αρκετά γρηγορότερη από την 1050 Ti, αλλά δεν θα την πρότεινα λόγω 3GB VRAM. Και αν θέλεις να παίξεις σημερινούς τίτλους, πρέπει να προσθέσεις και άλλη RAM, τουλάχιστον άλλα 2GB.
life is music Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Κοιτάς για GTX 1050 Ti (μια φθηνή καλή υλοποίηση αυτή), αν θες να δώσεις παραπάνω πας στην 1060 3GB, αρκετά γρηγορότερη από την 1050 Ti, αλλά δεν θα την πρότεινα λόγω 3GB VRAM. Και αν θέλεις να παίξεις σημερινούς τίτλους, πρέπει να προσθέσεις και άλλη RAM, τουλάχιστον άλλα 2GB. εχω στην κατοχη μ εναν xeon x5460 m τι καρτα γραφικών απο της καινούργιες μπορώ ν τον συνδυάσω ?
jgeorgiou Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 πάλι 1050ΤΙ/4 και θα έχει και μπουκαλάκι(μικρό) απο cpu
warewolf Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Τα νεα παιχνιδια απαιτουν πολυ RAM στην mainboard, γιατι χρησιμοποιουν πολυ την cpu για A.I. ? Υπο αυτη την εννοια λετε οτι πιο αδυναμες cpu δημιουργουν bottleneck και χρειαζονται και πολυ μνημη. ? Ποια μαρκα 1050ti προσφερει σχετικα χαμηλες θερμοκρασιες και θορυβο, καθως και αξιοπιστια απο βλαβες στον χρονο. ? Εχω την παμπαλαια sapphire vapor-x και απο θεμα βλαβης ή λοιπων παρατραγουδων τοσα χρονια δεν εχει κανει κιχ (ειμαι εκτος παιχνιδιων εδω και 3-4 χρονια και δεν παρακολουθουσα τις εξελιξεις)
LaMereda Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Την πιο φθηνή υλοποίηση πάρε, η 1050 Ti έχει μικρή κατανάλωση και δεν ανεβάζει μεγάλες θερμοκρασίες. Γενικώς σε budget κάρτες μη το ψάχνεις και πολύ, αν είναι να δώσεις 20-30€ επιπλέον για την καλύτερη υλοποίηση θα χάσεις το value for money, αφού πλησιάζεις το κόστος αγοράς μιας 1060 3GB (η οποία είναι πολύ δυνατότερη). 1
jgeorgiou Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 warewolfο λαμερεντα έχει δίκιο το 1050ΤΙ/4 είναι ΚΡΥΟ τσιπάκι , δεν έχει ανάγκη καλής ψύξης και τα ακριβά μοντέλα σου ζητάνε 30% περισσότερα λεφτά για να σου δώσουν 3% καλύτερη απόδοση.
warewolf Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Την πιο φθηνή υλοποίηση πάρε, η 1050 Ti έχει μικρή κατανάλωση και δεν ανεβάζει μεγάλες θερμοκρασίες. Γενικώς σε budget κάρτες μη το ψάχνεις και πολύ, αν είναι να δώσεις 20-30€ επιπλέον για την καλύτερη υλοποίηση θα χάσεις το value for money, αφού πλησιάζεις το κόστος αγοράς μιας 1060 3GB (η οποία είναι πολύ δυνατότερη). warewolf ο λαμερεντα έχει δίκιο το 1050ΤΙ/4 είναι ΚΡΥΟ τσιπάκι , δεν έχει ανάγκη καλής ψύξης και τα ακριβά μοντέλα σου ζητάνε 30% περισσότερα λεφτά για να σου δώσουν 3% καλύτερη απόδοση. warewolf ο λαμερεντα έχει δίκιο το 1050ΤΙ/4 είναι ΚΡΥΟ τσιπάκι , δεν έχει ανάγκη καλής ψύξης και τα ακριβά μοντέλα σου ζητάνε 30% περισσότερα λεφτά για να σου δώσουν 3% καλύτερη απόδοση. Βρε παιδια με επεισαν να παω για την gtx 1060 αντι της 1050ti. Αποριες: 1) Για οικονομια κοστους αξιζει πραγματικα να παω στα 6GB. ? Αν οι διαφορες ειναι μικρες ή εχει να κανει πιο πολυ με 4Κ αναλυση, να στραφω στην 3GB. Γιατι και η 1050ti εχει 4GB, μηπως τελικα χρειαζονται. ? Σε 1080 αναλυση θα παιζω μονο. 2) Βλεπω οτι οι τιμες στην 1060 παλι ανεβαινουν αναλογως ποια μαρκα θα επιλεξεις. Βλεπω zotac, palit, msi, gigabyte,evga, asus...! Δεν ξερω αν επιλεξω την φθηνοτερη μαρκα μηπως εχω προβληματα υστερα σε διάφορα. (θερμοκρασιες, ανεμιστηρια, κολληματα, drivers κλπ) Σε ποια μαρκα να στραφω και να μην φοβαμαι, μην βγαλει τιποτα καπνους. Συγνωμη εχω να ασχοληθω με καρτες 6-7 χρονια. (καταλαβατε)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα