Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Το σύστημα ειναι αυτό της υπογραφής. Θα άξιζε να πουλήσω την RX 480 Strix 8GB με 1.5 χρόνο εγγύηση και να κοιτάξω για 1070? Η οθόνη ειναι μια σάπια Samsung Syncmaster T260 αλλα σκεφτόμουν οτι ετσι το σύστημα θα ειναι πιο future proof (προς το παρόν και το άμεσο μέλλον δεν σκοπεύω να ανέβω σε ανάλυση πάνω απο 1080p) μιας και μ ενδιαφέρει το gaming.

Και εγώ στην ίδια κατάσταση περίπου είμαι, απλά έχω 1440p οθόνη.

Αξίζει να τη δώσω και να πάω σε 1070 (EVGA); Βλέπω στις αγγελίες ότι μπορεί να φύγει η 480 στα 300€ περίπου.

Πότε βγάζει η NVIDIA καινούργια σειρά; (edit: Βλέπω ότι λένε για Η1 18)

• Like 1
  • Απαντ. 12,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Και εγώ στην ίδια κατάσταση περίπου είμαι, απλά έχω 1440p οθόνη.

Αξίζει να τη δώσω και να πάω σε 1070 (EVGA); Βλέπω στις αγγελίες ότι μπορεί να φύγει η 480 στα 300€ περίπου.

Πότε βγάζει η NVIDIA καινούργια σειρά; (edit: Βλέπω ότι λένε για Η1 18)

Καπου ειχα δει οτι 26 Οκτωβρη γινεται launch η 1070 ti, βεβαια για Ελλαδα δεν ξερω ποτε.

Δημοσ.

@djuan1988 Volta (η καινούρια σειρά) πάει για Q2 '18 αν όχι Q3, οπότε το ερώτημα είναι αν θες να περιμένεις τόσο. Πάντως για 1440p δεν θα πήγαινα για κάτι λιγότερο από 1070 / Vega56, οι δεύτερες λογικά θα αρχίσουν να κυκλοφορούν από Νοέμβρη με custom ψύκτρες κτλ.

Το ερώτημα είναι αξίζει να κάνω την υπέρβαση για nvidia 1080 σε οθόνη 1440p

Casual gamer αλλά οταν θα παίξω ενα τίτλο για px FPS θέλω να παίζει άριστα σε Ultra settings.

Φυσικά θα συνδιαστεί με 8700Κ .

Αξίζει, ειδικά όσο οι 1070 είναι (σχετικά) τσιμπημένες. Ο μόνος λόγος να πας σε 1070 είναι αν σκέφτεσαι να ξανα-αναβαθμίσεις σύντομα (<2 χρόνια), οπότε γι'αυτό το διάστημα θα είσαι ΟΚ και με 1070.

• Like 2
Δημοσ.

Νομίζω ότι το ερώτημα που θά έπρεπε να απασχολεί αρκετούς είναι για πόσο καιρό μια 1070 θα σου επιτρέπει να παίζεις τέρμα τα πάντα σε 1080p 60fps; Γιατί αν είναι να δώσουμε 300 για 1060 και σε ένα χρόνο (και ούτε) να κατεβάζουμε settings δεν λέει... Θεωρώ λάθος αγορά την 1060 τώρα για 1080p 60fps, ή 1050ti και υπομονή για σχετικά σύντομη αναβάθμιση σε volta ή 1070... Πριν ένα χρόνο 1060 οκ σούπερ, τώρα όμως; Γνώμες;;;

Δημοσ.

Νομίζω ότι το ερώτημα που θά έπρεπε να απασχολεί αρκετούς είναι για πόσο καιρό μια 1070 θα σου επιτρέπει να παίζεις τέρμα τα πάντα σε 1080p 60fps; Γιατί αν είναι να δώσουμε 300 για 1060 και σε ένα χρόνο (και ούτε) να κατεβάζουμε settings δεν λέει... Θεωρώ λάθος αγορά την 1060 τώρα για 1080p 60fps, ή 1050ti και υπομονή για σχετικά σύντομη αναβάθμιση σε volta ή 1070... Πριν ένα χρόνο 1060 οκ σούπερ, τώρα όμως; Γνώμες;;;

Ότι και να πάρεις θα βγει κάτι που δεν θα πάει 60/1080 κάποια στιγμή μέσα σε 1-2 χρόνια. Πρακτικά θα έλεγα πάρε ότι σου φτάνει το budget σου την δεδομένη χρονική περίοδο και αν δε σε καλύπτει κάποια στιγμή αλλάζεις. Φυσικά πρέπει να επιλέξεις και αν θες να ρίξεις 3 φίλτρα η να σκάσεις 150 ευρώ παραπάνω

• Like 1
Δημοσ.

sakisz105 , απολύτως σωστός

πρώτα ρωτάς την τσέπη σου και μετά βλέπεις τι καλύτερο μπορείς να αγοράσεις με αυτά τα λεφτά

αν αποδέχεσαι τους συμβιβασμούς στα settings προχωράς στην αγορά.

τώρα τι θα γίνει σε 1 χρόνο ή σε 2 και οτι θα κυκλοφορήσουν καλύτερες με τα ίδια λεφτά χαίρω πολύ αυτό είναι περίπου σίγουρο όσο και ο θάνατος.

• Like 1
Δημοσ.

Φυσικά και πάντα θα βγαίνει κάτι καλύτερο. Απλά θεωρώ ότι 300 για κάρτα που είναι προς το τέλος της ζωής της γιατί σε 6-7 μήνες θα βγει η νέα δεν είναι και πολύ σοφό να δώσεις...για 1080p 60fps οθόνη πάντα...άρα πας νομίζω σε 1050ti με συμβιβασμούς για κανένα 6-7μηνο και ρίχνεις την αντίστοιχη 1160 volta ή δεν ξέρω και εγώ πως θα λέγεται...έτσι το βλέπω..ίσως και λάθος δεν ξέρω...

Δημοσ.

Φυσικά και πάντα θα βγαίνει κάτι καλύτερο. Απλά θεωρώ ότι 300 για κάρτα που είναι προς το τέλος της ζωής της γιατί σε 6-7 μήνες θα βγει η νέα δεν είναι και πολύ σοφό να δώσεις...για 1080p 60fps οθόνη πάντα...άρα πας νομίζω σε 1050ti με συμβιβασμούς για κανένα 6-7μηνο και ρίχνεις την αντίστοιχη 1160 volta ή δεν ξέρω και εγώ πως θα λέγεται...έτσι το βλέπω..ίσως και λάθος δεν ξέρω...

και άν βγάλει η nvidia 6 μήνες μετά κάρτα στα ίδια λεφτά με 20% καλύτερες επιδόσεις στυλ 780 και 290? Τότε τι? θα λες να περιμένω να δω τι θα βγάλει και η άλλη ομάδα?

Έτσι πληροφοριακά, στα 1080p η 1060 (γνώμη μου) αξίζει μέχρι να βγεί η 3060/1260 και πρακτικά η επόμενη γενιά από κονσόλες. Γιατί ότι και να πάρεις τώρα, τα games βγαίνουν με γνώμονα ps4/xone. Ναι τα 300 είναι πολλά , αλλά ή περιμένεις να πάρεις κάποια μτχ στα 250 (που είναι η πραγματική τους αξία) η παίρνεις μια τώρα και παίζεις. 

Υπομονή υπομονή μείναμε χωρίς  :P

Δημοσ.

Η nvidia βγάζει κάθε δύο χρόνια νέα γενιά καρτών τα τελευταία χρόνια και το τηρεί στο ακέραιο... Οπότε η 1160 ή δεν ξέρω και εγώ πως την λένε θα σε πάει στο χαλαρό δύο χρονάκια τέρμα settings 1080p 60fps...η 1060 φοβάμαι πως θα με αφήσει σε ένα χρόνο και θα κατεβάσω settings. Γρήγορα δεν είναι αν πάρω τώρα να ρίχνω ρυθμίσεις σε ένα χρόνο; Εσύ λες αντίθετα ότι θα την παλέψει δύο γενιές δηλαδή; Αισιόδοξος.

Δημοσ.

Η nvidia βγάζει κάθε δύο χρόνια νέα γενιά καρτών τα τελευταία χρόνια και το τηρεί στο ακέραιο... Οπότε η 1160 ή δεν ξέρω και εγώ πως την λένε θα σε πάει στο χαλαρό δύο χρονάκια τέρμα settings 1080p 60fps...η 1060 φοβάμαι πως θα με αφήσει σε ένα χρόνο και θα κατεβάσω settings. Γρήγορα δεν είναι αν πάρω τώρα να ρίχνω ρυθμίσεις σε ένα χρόνο; Εσύ λες αντίθετα ότι θα την παλέψει δύο γενιές δηλαδή; Αισιόδοξος.

Δεν είπα θα στα βγάζει φουλ. Είπα δεν αξίζει να δώσεις παραπάνω λεφτά  για τα γραφικά που παίρνουμε τώρα λόγο κονσολών

Δημοσ.

Καλά μερικοί κάνετε λες και δεν θα σας ξανασηκωθεί άμα ρίξετε κανά φίλτρο... Θα κατεβάσεις ένα κλικ το ΑΑ και θα παίζεις σε Ultra με shadows στο medium και στα πολλά ζόρια θα ρίξεις και τπτ ηλίθιο τύπου grass detail και μια χαρά θα σου βγάλει 2 χρόνια+ η 1060 @ 1080p/60Hz.

Απλά να είναι η 6άρα γιατί τα 3GB θα είναι λίγα οσονούπω, με πρώτο δείγμα το Shadow of War και το VRAM usage που έχει... :P

• Like 4
Δημοσ.

Ναι για 6αρα μιλάμε πάντα. Η 3άρα 1060 είναι για αυτούς που έχουν budget 180 ευρώ και έχουν σαν επιλογή την 1060 στα 200 :P

Δημοσ.

Καλά μερικοί κάνετε λες και δεν θα σας ξανασηκωθεί άμα ρίξετε κανά φίλτρο... Θα κατεβάσεις ένα κλικ το ΑΑ και θα παίζεις σε Ultra με shadows στο medium και στα πολλά ζόρια θα ρίξεις και τπτ ηλίθιο τύπου grass detail και μια χαρά θα σου βγάλει 2 χρόνια+ η 1060 @ 1080p/60Hz.

Απλά να είναι η 6άρα γιατί τα 3GB θα είναι λίγα οσονούπω, με πρώτο δείγμα το Shadow of War και το VRAM usage που έχει... :P

Μια χαρά μου σηκώνεται αν ενδιαφέρεσαι ευχαριστώ. Δεν είπα αυτό φιλτατε, αλλά 300 ευρώ για να κατεβάζεις φίλτρα είναι κάπως... Σαφώς για 6gb μιλάμε...

Δημοσ.

Καλή η 1050ti αλλά δεν έχει σχέση με την 1060 3GB ... μεγάλη διαφορά στην απόδοση.

Σε πολλούς τίτλους η 1050ti είναι οριακή για να παίξεις. Όλα εξαρτώνται από το τι παιχνίδι παίζεις αλλά με 1060 και 200 euro θα αντέξεις ένα χρόνο εύκολα ενώ με 1050ti βλέπω να την ξηλώνεις μετά από κάνα δύο παιχνίδια. Η διαφορά τους 50 euro είναι.

Προσωπικά νομίζω ότι το δίλημμα είναι 1060 3GB και υπομονή ή 1070 τώρα σε υπερτσιμπιμένη τιμή. 

Δημοσ.

Καλησπέρα , έχω σκοπό να αγοράσω gtx1060 6gb απλά δεν ξέρω αν θα ταιριάζει με την Motherboard ( δεν ξέρω και πολλά από hardware) . Η Motherboard είναι η Gigabyte GA-H77-D3H . Αν μπορεί κάποιος ας με βοηθήσει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...