Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 12,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μιας και το αναφέρατε (για την EVGA).

Σε αυτό το site της EVGA , πως μπορούμε να αγοράσουμε με επαγελαμτικό ΦΠΑ ? Ακόμα δεν έχω μπορέσει να το βρω.

Δημοσ.

Διαφωνώ, στα 250€ που θα βγει είναι επικίνδυνα κοντά πλέον στις φθηνότερες 1060 6gb. Όταν έβγαινε 204€ τελική ήταν πολύ καλή επιλογή.

• Like 2
Δημοσ.

Διαφωνώ, στα 250€ που θα βγει είναι επικίνδυνα κοντά πλέον στις φθηνότερες 1060 6gb. Όταν έβγαινε 204€ τελική ήταν πολύ καλή επιλογή.

Ισχυει,μικρες διαφορες πλεον με 1060gb 6gb.

Δημοσ.

Καλησπέρα 
Εχω ενα pc με phenom ii x4 965 τωρα 4 ραμ αλλα θα το κανω 8 , η καρτα θέλει αλλαγή ομως 
Παίρνω μια 7950-7970(μεταχ) με 90 με 100 ευρω αξιζει η να παρω κατι αλλο ;

Δεν θα ηθελα να χαλάσω πολλά παραπάνω λεφτα 
Επίσης περίπου για 6 μηνες-1 χρονο υπολογίζω να την κρατήσω μετα θα φτιάξω εξ ολοκλήρου νεο pc 

Δημοσ.

οθονη δυσκολα γιατι το εχω συνδεμενο πανω σε tv..οποτε προχωραω αφοβα για 1060;;ή να κοιταξω για rx480-580 4gb??

1060 λεω φιλε μου.Εχω ψαξει πολλές ωρες γυρω απο αυτές

Καλησπέρα 

Εχω ενα pc με phenom ii x4 965 τωρα 4 ραμ αλλα θα το κανω 8 , η καρτα θέλει αλλαγή ομως 

Παίρνω μια 7950-7970(μεταχ) με 90 με 100 ευρω αξιζει η να παρω κατι αλλο ;

Δεν θα ηθελα να χαλάσω πολλά παραπάνω λεφτα 

Επίσης περίπου για 6 μηνες-1 χρονο υπολογίζω να την κρατήσω μετα θα φτιάξω εξ ολοκλήρου νεο pc

Ναι δεν χρειάζεσαι καλυτερη για θα τρως bottleneck.Δηλαδη η καρτα θα μενει πισω σ αποδοση απο ραμ και cpu

Δημοσ.

panomelene

αν μπορείς να δώσεις 160ευρώ , πάρε καινουρια 1050ΤΙ/4 με κλειστά τα μάτια

αν δεν μπορείς τότε πάρε αυτή την μεταχειρισμένη κάτω από 100ευρώ , τσέκαρε ότι έχεις δυνατό τροφοδοτικό γιατί είναι "λαίμαργες"

ΥΓ

(σε budget vga μέχρι και την 1060/3GB παίρνουμε τα ποιο φθηνά μοντέλα αφού όλα είναι κρύα (δεν έχουν ανάγκη ποιοτικής ψύξης) και το ακριβότερο με το φθηνότερο που έχουν 30% διαφορά τιμής συνήθως έχουν μόνο 3-4% διαφορά απόδοσης)

Δημοσ.

panomelene

αν μπορείς να δώσεις 160ευρώ , πάρε καινουρια 1050ΤΙ/4 με κλειστά τα μάτια

αν δεν μπορείς τότε πάρε αυτή την μεταχειρισμένη κάτω από 100ευρώ , τσέκαρε ότι έχεις δυνατό τροφοδοτικό γιατί είναι "λαίμαργες"

ΥΓ

(σε budget vga μέχρι και την 1060/3GB παίρνουμε τα ποιο φθηνά μοντέλα αφού όλα είναι κρύα (δεν έχουν ανάγκη ποιοτικής ψύξης) και το ακριβότερο με το φθηνότερο που έχουν 30% διαφορά τιμής συνήθως έχουν μόνο 3-4% διαφορά απόδοσης)

θα συμφωνησω B)

Δημοσ.

http://www.insomnia.gr/classifieds/hardware/soundvideocards/993393-sapphire-hd7950-vapor-x-3gb-oc/

Αυτη ειδα μια στα 100 πρπ , πως την βλέπετε ;; 
Τροφοδοτικο εχω μια κινεζια που εχει αντέξει αρκεταααα μπορώ να πω 750 watt , (πανω απο 5 χρονια χωρις θεμα το εχω ) ειμαι σε τερμα δυσκολη φαση αυτη την στιγμη για αυτο δεν θα ηθελα να δωσω παραπάνω 

Δημοσ.

http://www.insomnia.gr/classifieds/hardware/soundvideocards/993393-sapphire-hd7950-vapor-x-3gb-oc/

Αυτη ειδα μια στα 100 πρπ , πως την βλέπετε ;; 

Τροφοδοτικο εχω μια κινεζια που εχει αντέξει αρκεταααα μπορώ να πω 750 watt , (πανω απο 5 χρονια χωρις θεμα το εχω ) ειμαι σε τερμα δυσκολη φαση αυτη την στιγμη για αυτο δεν θα ηθελα να δωσω παραπάνω 

Πολλα τα 110 ευρώ για την 7950 η οποία είναι προφανώς και χωρίς εγγύηση , καλύτερα να πάρεις μια καινούρια 1050 στα 120. Για μετάχειρισμένα σε αυτή την τμή καλύτερα να κοιτάξεις σε 380 / 960 (κατα προτίμηση με 4GB) και με εγγύηση. Βέβαια με αυτά που βλέπουμε στις αγγελίες είναι δύσκολο να πετύχεις κάρτα σε λογική τιμή. Για την 7950 αν θες να πάρεις το ρίσκο της μη εγγύησης τότε οποσδήποτε έλεγχος της κάρτας και σίγουρα οχι πάνω απο 80-85 ευρώ. Αποψή μου βέβαια.

Δημοσ.

Έβλεπα και εγώ λίγο τις αγγελίες για κάρτες γραφικών.

Σε πολλές περιπτώσεις αγοράζεις φθηνότερα καινούργια από αυτά που ζητάνε για GPU προηγούμενων σειρών. Ψάχνουν για κορόιδα ή έχουν συναισθηματικό δεσμό με τις κάρτες;

Δημοσ.

Φίλε ξέρω ελάχιστα από κάρτες γραφικών αλλά η λογική λέει ότι όταν αγοράζεις κάτι μεταχειρισμένο πρέπει να είναι στη σωστή τιμή. Αλλιώς πας παίρνεις όποια καινούργια κάρτα σηκώνει το budget σου με πλήρη εγγύηση , δόσεις , τιμολόγιο , κλπ και ξεμπερδεύεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...