Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

100 ευρώ παραπάνω η 6άρα δεν τα αξίζει με την καμία. Αλλωστε και το msrp τους εχει διαφορά 50$.

• Like 1
  • Απαντ. 12,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

αυτά τα παιχνίδια τα έχει άνετα , το 99,9% των παιχνιδιών θα τα έχεις στις υψηλότερες ρυθμίσεις στην ανάλυση 1080 με τον i7 2600 και την 1060.

απλά αυτή η 1060 στα 3GB ενώ είμαστε στο τέλος του 2017 με το DX12 να επελαύνει λίγο μας ανησυχεί για το μέλλον παρόλο που δεν εχει πρόβλημα στα 1080. Η NVIDIA το έκανε επίτηδες "έκοψε" μόνο το 10% των πυρήνων και για να κάνει ποιο διακριτή την διαφορά περιόρισε την "μικρή" 1060 στα 3GB. Στο 99,9% των περιπτώσεων θα διαπιστώσεις διαφορά μόνο 10% λογω της περικοπής των πυρήνων αλλά τα 3GB πάντα θα σου προκαλούν ανασφάλεια αφού καλύπτουν οριακά το 1080 gaming.

• Like 1
Δημοσ.

Προσωπικά και έπειτα από αρκετή έρευνα, διάβασμα και σκέψη κατέληξα σε 1060 με 3GB. Για τους εξής λόγους:

• αυτή την στιγμή οι κάρτες γραφικών πωλούνται αρκετά πάνω από την πραγματική τους αξία (βλ. Ethereum) γεγονός που έχει επιδράσει και στις χαμηλότερες κατηγορίες.

• για gaming σε 1080p τα 3GB αυτή την στιγμή και για το προσεχές μέλλον είναι επαρκή.

• Τέλος η διαφορά που μπορεί να προκύψει για κάρτα 3GB και 6GB μπορεί να είναι από 50~60€ (το φυσιολογικό) έως και 80€+ για premium εκδόσεις (πχ Asus Strix) δηλαδή ενώ ξεκινούν από τα 210€ περίπου οι λύσεις των 3GB με απλά συστήματα ψύξης μπορεί να καταλήξεις στα 300€+ για τις "καλές" 1060 με 6GB. Ε εκεί αρχίζουν και σου μπαίνουν οι ιδέες για 1070.  :-)

Ένα ωραίο video που τα εξηγεί με λεπτομέρεια - λίγο μεγάλο σε διάρκεια αλλά αξίζει το κόπο αν το "3GB vs 6GB" αποτελεί μεγάλο δίλημμα.

https://www.youtube.com/watch?v=gNhvmP8yNE4&t=1106s

Η κάρτα στην οποία κατέληξα είναι αυτή:

https://www.gigabyte.com/Graphics-Card/GV-N1060WF2OC-3GD#kf

Ελπίζω να βοήθησα.

• Like 1
Δημοσ.

να ρωτησω κατι παιδια εχω την msi 870a-g54 και amd phenom II x4 3,4ghz και ραμ 8gb ddr3 1333mhz τι καρτα να βαλω για gaming fifa 18 resident evil 7 και οτι μπορω γενικα...φοβαμαι μην παρω καμια καρτα γραφικων και δεν παιζει...καμια βοηθεια?

Μιπως ρωταω σε λαθος θεμα;
Δημοσ.

να ρωτησω κατι παιδια εχω την msi 870a-g54 και amd phenom II x4 3,4ghz και ραμ 8gb ddr3 1333mhz τι καρτα να βαλω για gaming fifa 18 resident evil 7 και οτι μπορω γενικα...φοβαμαι μην παρω καμια καρτα γραφικων και δεν παιζει...καμια βοηθεια?

Μιπως ρωταω σε λαθος θεμα;

Πόσα χρήματα διαθέτεις και ποια οθόνη έχεις ? Με αυτόν τον επεξεργαστή θα κοιτούσα σαν πρώτη επιλογή σε GTX 1050 Ti 4GB ή μία RX  560 4gb από AMD μεριά. Η 1050 ti  έχει γενικά  καλύτερες επιδόσεις και επειδή είναι περίπου στα ίδια χρήματα είναι καλύτερη επιλογή. Πάντως μην ξεφύγεις πάνω από 160 ευρώ γι αυτή την κάρτα γιατί κοντά στα 200 βρίσκεις την GTX 1060

Δημοσ.

Στα 100 βαρια 150 φιλε μ πες μ κατι με αυτη την 560 msi θα τρεχει καλα το fifa 18 η θα φαω καμία πατάτα;κ τσαμπα θα δωσω λεφτα...εχω χρόνια το pc κλειστό τωρα θυμήθηκα να το φτιαξω λιγο του εβαλα ραμ 8gb κ καρτα θελει ελπιζω να μην με κάνει κανενα θεμα ο phenom... οθόνη δεν εχω μια tv 24 lg full hd εχω δεν κάνει;

Δημοσ.

Δηλαδή θέλεις να χρησιμοποιήσεις το παλιό pc σαν παιχιδομηχανή ? Σε αυτή την περίπτωση θα σου έλεγα να πάρεις κανένα playstation 4 ή XBOX One αν υπήρχε η οικονομική δυνατότητα. Οσο αφορά την msi rx 560 τρέχει το fifa (και άλλα παιχνίδια) χωρίς προβλήματα απλά για μένα αξίζει να δώσεις κάτι παραπάνω για την 1050 ti. Αλλά γενικά θα σε καλύψουν και οι δύο κάρτες. Δες τι παίζει και με τις τιμές και τις διαθεσιμότητες των καταστημάτων ώστε να κάνεις την καλύτερη δυνατή αγορά. Π.χ. μην αγοράσεις τελικά την RX 560 στα 150 ευρώ ενώ υπάρχει διαθέσιμη 1050 ti στα 160 ευρώ

Δημοσ.

1050 ti ειναι για amd φίλε μ δεν είναι μονο για intel ειναι?ναι φιλε μ οικονομία θελω γτ ειμαι δύσκολα για τετοια βήματα τωρα δεν θα το ευχαριστηθω με μια απο αυτες τις δυο λες;θα κοιτάξω την 1050 ti αν ειναι να μου παιζουν καλα τα παιχνίδια...σε low θα τα παιζει;θα ναι χαλια το pc κ μ λες για κονσόλα;

Δημοσ.

Αφού δεν έχεις πολύ υψηλές απαιτήσεις θα σε καλύψουν μια χαρά αυτές οι κάρτες έτσι και αλλιώς υπάρχει περιορισμός και απο τον επεξεργαστή. Οσο αφορά τα settings ανάλογα με το παιχνίδι θα τα ρυθμίζεις ώστε να έχεις το καλύτερο αποτέλεσμα. Στα περισσότερα παιχνίδια θα μπορείς να τα παίζεις πάνω από medium με καλά fps.

Δημοσ.

Μπορεις να μ εξηγήσεις τι εννοείς περιορισμό επεξεργαστή;ειχα δει youtube με τον δικο μ επεξεργαστή έπαιζε high fifa 18 εγω θα μπορω;δεν γνωρίζω απο αυτά φιλε μ σε ευχαριστω κιολας π με βοηθας

Η rx 460 δεν ειναι καλύτερη;

Δημοσ.

Στα παιχνίδια εκτός από την κάρτα γραφικών παίζει ρόλο και ο επεξεργαστής , κάποια παιχνίδια κάνουν μεγαλύτερη χρήση του επεξεργαστή ανάλογα και με τις ρυθμίσεις. Όπως και να έχει μην σε απασχολεί τόσο αυτό το θέμα, όπως έγραψα και πριν στα περισσότερα παιχνίδια θα μπορείς να τα παίζεις σε medium/high settings. Φύσικά το fifa θα το παίζεις σε high ρυθμίσεις χωρίς κανένα πρόβλημα. Η 460 να είναι καλύτερη από ποια ? H 560 είναι ελαφρώς καλύτερη 

https://www.youtube.com/watch?v=b7bQ6LOaZAY

Δημοσ.

1050 ti ειναι για amd φίλε μ δεν είναι μονο για intel ειναι?

Δεν κατάλαβα καλά τι εννοείς αλλά αν έχεις την εντύπωση ότι επειδή έχεις amd επεξεργαστή πρέπει να πάρεις και amd κάρτα γραφικών δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Αν η 1050 ti 4gb δεν είναι αρκετά ποιο ακριβή προτίμησέ την.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...