renaxan Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Ok.. Με μετέφεραν εδώ και κανένας δεν απάντησε.. Το ερώτημα μου είναι lock (το παλιό) το δεν σε μεταφορά ανύπαρκτο.. Μέλος από το 2005.... Ok.. Κάτι θα περίμενα με προσφορές αλλά, από ότι δείχνει απαντάτε μόνο σε μη γνωστές... Για να δείχνετε OP... Thanks but no Thanks..
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Ok.. Με μετέφεραν εδώ και κανένας δεν απάντησε.. Το ερώτημα μου είναι lock (το παλιό) το δεν σε μεταφορά ανύπαρκτο.. Μέλος από το 2005.... Ok.. Κάτι θα περίμενα με προσφορές αλλά, από ότι δείχνει απαντάτε μόνο σε μη γνωστές... Για να δείχνετε OP... Thanks but no Thanks..Σαν παλαιο μελος πρεπει να καταλαβεις οτι το ψαξιμο κ τις απαντήσεις που δινει ο καθένας εδώ, το κανει απο μερακι. Δεν περνει μισθο. Δευτερον την vega 56 δεν την εχει και πολυς κόσμος να κρίνει και γενικα οι τιμες είναι πολυ ασχημες για το κόκκινο στρατόπεδο. Παντως η 56 αν ηταν οντως στη προτεινόμενη τιμη, θα αξιζε. Ειναι λιγο καλυτερη απο την 1070.
Pinkakos Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Καλησπέρα σας, Στο σύστημα της υπογραφής μου, αγοράστηκε προσωρινά η κάρτα γραφικών, λόγο υψηλού κόστους. Είναι ώρα η αναβάθμιση της. Χρήση: 1. Δεν παίζω games (πολύ σπάνια για λόγους check). 2. Εφαρμογές Adobe Premiere (η πιο δυνατή χρήση). Παρά πολύ μεγάλο multitasking. 3. Ανάλυση 1440p (Οθόνη FreeSync). Προτιμήσεις: 1. AMD RX VEGA 56. 2. AMD Radeon RX 580. 3. Η αγορά μπορεί να γίνει και από Ευρωπαϊκό κατάστημα (μέσο web). Για την χρήση που θες και μια αρκετά φθηνότερη κάρτα RX 560 πχ θα σε υπερκάλυπτε( αφου αναφέρεις πως δεν παίζεις παιχνίδια ).Τo Premiere δεν κάνει utilize την gpu, κάνει τον cpu οπότε είτε αγοράσεις Vega 56 που είναι στα 500+ ευρώ ή την 560 στα 130ε τα render times θα είναι ίδια . Ο μόνος λόγος να πας σε Vega 56 όπως το βλέπω εγώ είναι αν κάνεις real-time Autocad rendering/3d modeling , σε κάθε άλλη περίπτωση θα κουβαλήσει όλο το σύστημα ο R7 1700(multitasking+video editing), και κάρτα των 50 ευρώ να του πετάξεις.Οπότε απλά μένεις με την 1050 που έχεις(ή την πουλάς και παιρνείς 560 για το freesync αν πιστευεις οτι το χρειαζεσαι). Επίσης δεν έχει κανείς υποχρέωση να σου απαντήσει, κάνεις το ποστ και περιμένεις, δεν απαιτείς,μπορεί να το διάβασε και να βαριοταν μπορει να μην ηξερε να απαντησει,οπως και να εχει δεν εχει καμια υποχρεωση.Chill lady 1
renaxan Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Ο χρήστης renaxan είπε: Ok.. Με μετέφεραν εδώ και κανένας δεν απάντησε.. Το ερώτημα μου είναι lock (το παλιό) το δεν σε μεταφορά ανύπαρκτο.. Μέλος από το 2005.... Ok.. Κάτι θα περίμενα με προσφορές αλλά, από ότι δείχνει απαντάτε μόνο σε μη γνωστές... Για να δείχνετε OP... Thanks but no Thanks.. Σαν παλαιο μελος πρεπει να καταλαβεις οτι το ψαξιμο κ τις απαντήσεις που δινει ο καθένας εδώ, το κανει απο μερακι. Δεν περνει μισθο. Δευτερον την vega 56 δεν την εχει και πολυς κόσμος να κρίνει και γενικα οι τιμες είναι πολυ ασχημες για το κόκκινο στρατόπεδο. Παντως η 56 αν ηταν οντως στη προτεινόμενη τιμη, θα αξιζε. Ειναι λιγο καλυτερη απο την 1070. Σε ευχαριστώ..Αλλά όλα δείχνουν αυτό που έγραψα παραπάνω. Τελικά είναι μόνο για διαβάζεις εδώ στο insomnia. Τίποτα άλλο.. Ας ξανά χαθούμε για αρκετά χρόνια λοιπόν... Κρίμα που ο Admin Owner is away mostly..... Ο χρήστης renaxan είπε: Καλησπέρα σας, Στο σύστημα της υπογραφής μου, αγοράστηκε προσωρινά η κάρτα γραφικών, λόγο υψηλού κόστους. Είναι ώρα η αναβάθμιση της. Χρήση:1. Δεν παίζω games (πολύ σπάνια για λόγους check).2. Εφαρμογές Adobe Premiere (η πιο δυνατή χρήση). Παρά πολύ μεγάλο multitasking.3. Ανάλυση 1440p (Οθόνη FreeSync). Προτιμήσεις: 1. AMD RX VEGA 56.2. AMD Radeon RX 580.3. Η αγορά μπορεί να γίνει και από Ευρωπαϊκό κατάστημα (μέσο web). Για την χρήση που θες και μια αρκετά φθηνότερη κάρτα RX 560 πχ θα σε υπερκάλυπτε( αφου αναφέρεις πως δεν παίζεις παιχνίδια και multitasking).Τo Premiere δεν κάνει utilize την gpu, κάνει τον cpu οπότε είτε αγοράσεις Vega 56 που είναι στα 500+ ευρώ ή την 560 στα 130ε τα render times θα είναι ίδια . Ο μόνος λόγος να πας σε Vega 56 όπως το βλέπω εγώ είναι αν κάνεις real-time Autocad rendering/3d modeling , σε κάθε άλλη περίπτωση θα κουβαλήσει όλο το σύστημα ο R7 1700, και κάρτα των 50 ευρώ να του πετάξεις.Οπότε απλά μένεις με την 1050 που έχεις(ή την πουλάς και παιρνείς 560 για το freesync αν πιστευεις οτι το χρειαζεσαι). Επίσης δεν έχει κανείς υποχρέωση να σου απαντήσει, κάνεις το ποστ και περιμένεις, δεν απαιτείς,μπορεί να το διάβασε και να βαριοταν μπορει να μην ηξερε να απαντησει,οπως και να εχει δεν εχει καμια υποχρεωση.Chill lady  Μην γράφεις κάτι όταν δεν το γνωρίζεις. Δυστυχώς στο video editing κατά κόρων είναι no. η NVidia. Όταν καλέσεις ένα εφέ στο Premier εάν έχεις την κατάλληλη κάρτα γίνεται αυτόματα.. Το δε After Effects χειρότερα.. Ένα snow effect να πρόσθεσεις Καν δεν το βλέπεις δε preview.. Το ερώτημα μου ήταν τι αξίζει αυτή την στιγμή στην αγορά.. Και από που;; Για 2 επιλογές... Δυστηχως η τιμές στις κάρτες γραφικών δεν θα πέσουν.. Black Friday offers σε αυτό θα είναι μόνο παλιά σκουπίδια..
Pinkakos Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Σε ευχαριστώ..Αλλά όλα δείχνουν αυτό που έγραψα παραπάνω. Τελικά είναι μόνο για διαβάζεις εδώ στο insomnia. Τίποτα άλλο.. Ας ξανά χαθούμε για αρκετά χρόνια λοιπόν... Κρίμα που ο Admin Owner is away mostly..... Μην γράφεις κάτι όταν δεν το γνωρίζεις. Δυστυχώς στο video editing κατά κόρων είναι no. η NVidia. Όταν καλέσεις ένα εφέ στο Premier εάν έχεις την κατάλληλη κάρτα γίνεται αυτόματα.. Το δε After Effects χειρότερα.. Ένα snow effect να πρόσθεσεις Καν δεν το βλέπεις δε preview.. Το ερώτημα μου ήταν τι αξίζει αυτή την στιγμή στην αγορά.. Και από που;; Για 2 επιλογές... Δυστηχως η τιμές στις κάρτες γραφικών δεν θα πέσουν.. Black Friday offers σε αυτό θα είναι μόνο παλιά σκουπίδια.. Λογικά θα πέσει τη τιμή της 1070 με την άφιξη της Ti , και δεν γράφω κάτω που δεν ξέρω, είχα και nvidia και amd gpu και τα benefits του cuda acceleration σε σχεση με το open cl είναι σχεδον ανυπαρκτα(στο after effects τουλαχιστον)οσον αφορα την ταχυτητα των video effects/rendering.Διαφορές από cuda βλεπεις στο Maya(μεγαλύτερα scenes/πολυπλοκα models),όχι στο video editing Edit : Οι τιμες είναι κομματάκι πάνω είναι η αληθεια,το amazon.fr είχε μια RX 580 στα ~270ε αλλά περιμένουν restock https://www.amazon.fr/dp/B071CQ5LRV/ref=cm_sw_r_cp_ep_dp_1WZxzbCWJ7TPV 1
TR-909 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Καλησπέρα σε όλους ήρθε η ώρα να αλλάξω κάρτα δυστυχώς όχι γιατί δεν με κάλυπτε αλλά γιατί μάλλον έβγαλε πρόβλημα (μετά από κάποια ώρα σε gaming ο υπολογιστής κρασάρει). Το σύστημα μου είναι το παρακάτω και για την ώρα λειτουργώ με το ενσωματωμένο κύκλωμα γραφικών της CPU: * Case: Corsair Graphite 600T * PSU : Corsair TX650 * Motherboard : Asus P8Z68V-PRO * CPU : i7-2600 (Stock) * RAM : Corsair Vengeance DDR3 16GB (2x8) 1866Mhz * GPU : Asus HD7970 DC2 GHz Edition * Monitor/Resolution (Οθόνη/Ανάλυση): Samsung LS27E390HS / 1080p * ΟS : Windows 10 Pro 64bit Οι απαιτήσεις που έχω είναι 1080p gaming σε καλό επίπεδο ποιότητας, θα με ενδιέφερε και για τελευταίους τίτλους πχ Battlefield1. To budget κυμαίνεται και το λέω αυτό διότι παρατηρώ ότι οι τιμές την παρούσα στιγμή είναι πολύ υψηλές, οπότε κοιτάζω για 1050Ti έως 1060, ακόμη το σκέφτομαι. Ανοικτός και σε δικές σας προτάσεις, προσωπικά θα ήθελα να πάω σε Nvidia και από εταιρείες συμπαθώ ASUS και EVGA. Ευχαριστώ.
Commentator Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Θελω να αντικαταστησω την Geforce 8800GT 512MB την εχω 9 χρονια ανεβαζει θερμοκρασιες και κρασαρει ο υπολογιστης M/B: Asus P5K PSU: Turbo-X 650W Screen: LG M208WA Χρηση: Ταινιες σε 1080p Ευχαριστω
Pinkakos Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Καλησπέρα σε όλους ήρθε η ώρα να αλλάξω κάρτα δυστυχώς όχι γιατί δεν με κάλυπτε αλλά γιατί μάλλον έβγαλε πρόβλημα (μετά από κάποια ώρα σε gaming ο υπολογιστής κρασάρει). Το σύστημα μου είναι το παρακάτω και για την ώρα λειτουργώ με το ενσωματωμένο κύκλωμα γραφικών της CPU: * Case: Corsair Graphite 600T * PSU : Corsair TX650 * Motherboard : Asus P8Z68V-PRO * CPU : i7-2600 (Stock) * RAM : Corsair Vengeance DDR3 16GB (2x8) 1866Mhz * GPU : Asus HD7970 DC2 GHz Edition * Monitor/Resolution (Οθόνη/Ανάλυση): Samsung LS27E390HS / 1080p * ΟS : Windows 10 Pro 64bit Οι απαιτήσεις που έχω είναι 1080p gaming σε καλό επίπεδο ποιότητας, θα με ενδιέφερε και για τελευταίους τίτλους πχ Battlefield1. To budget κυμαίνεται και το λέω αυτό διότι παρατηρώ ότι οι τιμές την παρούσα στιγμή είναι πολύ υψηλές, οπότε κοιτάζω για 1050Ti έως 1060, ακόμη το σκέφτομαι. Ανοικτός και σε δικές σας προτάσεις, προσωπικά θα ήθελα να πάω σε Nvidia και από εταιρείες συμπαθώ ASUS και EVGA. Ευχαριστώ. https://www.skroutz.gr/s/9694893/Gigabyte-GeForce-GTX1060-3GB-GV-N1060WF2OC-3GD.html Προτίμησε οποιαδήποτε 1060 από 1050Τi,η απόδοση είναι αρκετά μεγαλύτερη και θα παίζεις όλους τους νέους τίτλους high-max settings 60+fps σε 1080p για τα επόμενα 1-2 χρόνια τουλάχιστον. Θελω να αντικαταστησω την Geforce 8800GT 512MB την εχω 9 χρονια ανεβαζει θερμοκρασιες και κρασαρει ο υπολογιστης M/B: Asus P5K PSU: Turbo-X 650W Screen: LG M208WA Χρηση: Ταινιες σε 1080p Ευχαριστω Με μια GT710 νομίζω θα είσαι κομπλέ
jgeorgiou Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 TR-909 πας για 1050ΤΙ/4 με 160ευρώ κατ'ελάχιστον και μετά 1060/3 ή 1060/6 Commentator 710/1GB που σου προτειναν αλλιώς m/b 1151 ddr3 + celeron 3900 (95ευρώ σετακι) και να παίζεις με ενσωματωμένη αθορυβα με ελάχιστη κατανάλωση ακόμη και 4Κ 1
cpttony Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Θελω να αντικαταστησω την Geforce 8800GT 512MB την εχω 9 χρονια ανεβαζει θερμοκρασιες και κρασαρει ο υπολογιστης M/B: Asus P5K PSU: Turbo-X 650W Screen: LG M208WA Χρηση: Ταινιες σε 1080p Ευχαριστω GT 1030. Κάθε άλλη σ' αυτά τα λεφτά δεν αξίζει. Καλησπέρα σε όλους ήρθε η ώρα να αλλάξω κάρτα δυστυχώς όχι γιατί δεν με κάλυπτε αλλά γιατί μάλλον έβγαλε πρόβλημα (μετά από κάποια ώρα σε gaming ο υπολογιστής κρασάρει). Το σύστημα μου είναι το παρακάτω και για την ώρα λειτουργώ με το ενσωματωμένο κύκλωμα γραφικών της CPU: * Case: Corsair Graphite 600T * PSU : Corsair TX650 * Motherboard : Asus P8Z68V-PRO * CPU : i7-2600 (Stock) * RAM : Corsair Vengeance DDR3 16GB (2x8) 1866Mhz * GPU : Asus HD7970 DC2 GHz Edition * Monitor/Resolution (Οθόνη/Ανάλυση): Samsung LS27E390HS / 1080p * ΟS : Windows 10 Pro 64bit Οι απαιτήσεις που έχω είναι 1080p gaming σε καλό επίπεδο ποιότητας, θα με ενδιέφερε και για τελευταίους τίτλους πχ Battlefield1. To budget κυμαίνεται και το λέω αυτό διότι παρατηρώ ότι οι τιμές την παρούσα στιγμή είναι πολύ υψηλές, οπότε κοιτάζω για 1050Ti έως 1060, ακόμη το σκέφτομαι. Ανοικτός και σε δικές σας προτάσεις, προσωπικά θα ήθελα να πάω σε Nvidia και από εταιρείες συμπαθώ ASUS και EVGA. Ευχαριστώ. GTX 1060 6GB όπως είπε ο jgeorgiou. https://www.skroutz.gr/s/9694893/Gigabyte-GeForce-GTX1060-3GB-GV-N1060WF2OC-3GD.html Προτίμησε οποιαδήποτε 1060 από 1050Τi,η απόδοση είναι αρκετά μεγαλύτερη και θα παίζεις όλους τους νέους τίτλους high-max settings 60+fps σε 1080p για τα επόμενα 1-2 χρόνια τουλάχιστον. Με την 3GB έκδοση, δεν νομίζω.
Pinkakos Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 GT 1030. Κάθε άλλη σ' αυτά τα λεφτά δεν αξίζει. GTX 1060 6GB όπως είπε ο jgeorgiou. Με την 3GB έκδοση, δεν νομίζω. Ποιος ο λόγος να δώσει 70 ευρώ για 1080p video playback, οταν μπορει να το κανει με μια των 30 ευρώ ή με μια used. Η φθηνότερη έκδοση των 6 gb είναι +100 ευρώ από την φθηνότερη των 3 gb, απλά δεν αξίζει ας ρίχνει λίγο τα textures στο μελλον.
cpttony Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 1. Ποιος ο λόγος να δώσει 70 ευρώ για 1080p video playback, οταν μπορει να το κανει με μια των 30 ευρώ ή με μια used. 2. Η φθηνότερη έκδοση των 6 gb είναι +100 ευρώ από την φθηνότερη των 3 gb, απλά δεν αξίζει ας ρίχνει λίγο τα textures στο μελλον. 1. Για να του μείνει άλλα τόσα χρόνια. Αν του φαίνονται πολλά ας πάρει την 710. 2. "ας ρίχνει λίγο τα textures στο μελλον", ενώ παραπάνω λες "όλους τους νέους τίτλους high-max settings 60+fps σε 1080p για τα επόμενα 1-2 χρόνια τουλάχιστον", λίγο αντιφατικό δεν νομίζεις? Σε πολλά παιχνίδια (κυρίως τα unoptimized) με 3GB VRAM δεν μπορείς ούτε τώρα να έχεις max settings. 1
mindtrapper Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Τα 100€ πάντως θα είναι πιο χρήσιμο αν μείνουν για την επόμενη αναβάθμιση πάρα για να πας από 1060 σε 1060. Κάποια στιγμή η κάρτα δεν θα σηκώνει max settings γενικά και όχι μόνο λόγω vram. Προσωπικά πιστεύω το σημείο αυτό θα είναι αρκετά σύντομα για να μας νοιάζει να κάνουμε future proof με παραπάνω vram. Οι κάρτες κυκλοφορούν αρκετό καιρό ήδη, τα παιχνίδια αρχίζουν να αξιοποιούν multi-core, ίσως αρκετοί αποφασίσουν να πάνε σε 1440p... Σε 1.5-2 χρόνια πιστεύω και η 6gb λίγη θα είναι. Οπότε οικονομία τώρα καλύτερα. 2
Pinkakos Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 1. Για να του μείνει άλλα τόσα χρόνια. Αν του φαίνονται πολλά ας πάρει την 710. 2. "ας ρίχνει λίγο τα textures στο μελλον", ενώ παραπάνω λες "όλους τους νέους τίτλους high-max settings 60+fps σε 1080p για τα επόμενα 1-2 χρόνια τουλάχιστον", λίγο αντιφατικό δεν νομίζεις? Σε πολλά παιχνίδια (κυρίως τα unoptimized) με 3GB VRAM δεν μπορείς ούτε τώρα να έχεις max settings. Καμία αντίφαση, ας ρίξει τα textures στο high εννοώ(και ας ρίξει και τα φιλτρα), όπως και να έχει η έκδοση των 6 gb δεν θα καθυστερήσει το επομενο upgrade το οποιο θα γίνει όχι λόγο έλλειψης vram, αλλά αδυναμίας πυρήνα 1
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Τα 100€ πάντως θα είναι πιο χρήσιμο αν μείνουν για την επόμενη αναβάθμιση! Οπότε οικονομία τώρα καλύτερα. Όπως τα λέει ο cpttony είναι αλλα θα συμφωνήσω με +1000 στο παραπάνω. 100 ευρώ είναι ένας γαμηστερός ssd μάγκες μου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα