Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 12,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

οκ συμφωνώ σε όσα λέτε, αλλά αν δείτε λίγο στο skroutz η διαφορά δεν είναι τόσο μεγάλη, αν βάλουμε τα μεταφορικά που σε κάποια μαγαζιά είναι υποχρεωτικά τότε 10 ευρώ διαφορά εμένα προσωπικά μου βγαίνει.

ευχαριστώ πάντως.

Δημοσ.
Καλησπέρα σας,

Στο σύστημα της υπογραφής μου, αγοράστηκε προσωρινά η κάρτα γραφικών, λόγο υψηλού κόστους. Είναι ώρα η αναβάθμιση της. 

Χρήση:
1. Δεν παίζω games (πολύ σπάνια για λόγους check).
2. Εφαρμογές Adobe Premiere (η πιο δυνατή χρήση). Παρά πολύ μεγάλο multitasking.
3. Ανάλυση 1440p (Οθόνη FreeSync).

Προτιμήσεις: 
1. AMD RX VEGA 56.
2. AMD Radeon RX 580.
3. Η αγορά μπορεί να γίνει και από Ευρωπαϊκό κατάστημα (μέσο web). 

Δημοσ.

Καλησπέρα και από εμένα. Σκέφτομαι να πάρω μια Gtx 1060 3Gb και θέλω να μάθω αν θα έχω αρκετα καλύτερη απόδοση σε gaming σε σχέση με το τωρινό μου pc. Θέλω να παίζω και σχετικά απαιτητικά games όπως DS3 / The division κτλπ. Ευχαριστώ!

Case: Z9 Neo Black

Cpu: Amd A10 7850k

Gpu: Radeon 7850 x2 crossfire

Mobo: Asrock A88m G/3.1

PSU: 750watt

RAM: 8GB

Δημοσ.

σε σχέση με την μια 7850 , ναι θα δεις μεγάλη διαφορά

τα ελάχιστα παιχνίδια που σου παίζουν σωστά το crossfire και αξιοποιούν και τις 2 vga εκεί θα δεις ελάχιστη διαφορά.

με τον αδύναμο επεξεργαστή που έχεις μέγιστο την 1060/6GB και πάλι θα έχεις μικρό μπουκαλάκι λόγω cpu.

παρόλα αυτά σου προτείνω την 1060/6GB για να την χρησιμοποιήσεις σε μελλοντικό pc.

πως έμπλεξες με τόσο αργή και ακριβή cpu? η cpu αυτή δεν κάνει για gaming τρέχει χειρότερα από Ι3.

Δημοσ.

Καλησπέρα και από εμένα. Σκέφτομαι να πάρω μια Gtx 1060 3Gb και θέλω να μάθω αν θα έχω αρκετα καλύτερη απόδοση σε gaming σε σχέση με το τωρινό μου pc. Θέλω να παίζω και σχετικά απαιτητικά games όπως DS3 / The division κτλπ. Ευχαριστώ!

Case: Z9 Neo Black

Cpu: Amd A10 7850k

Gpu: Radeon 7850 x2 crossfire

Mobo: Asrock A88m G/3.1

PSU: 750watt

RAM: 8GB

Με οποιαδήποτε GTX 1060 θα έχεις bottleneck. Ακόμα και με μια RX470 τα βρίσκει σκούρα ο 7850Κ. Παρ' όλα αυτά πιστεύω θα δεις διαφορά ακόμα και με την 3gb 1060. Κάνε και κάνα overclock τη cpu αν έχεις καλή ψύξη κ τροφοδοτικό.

Δημοσ.

πως έμπλεξες με τόσο αργή και ακριβή cpu? η cpu αυτή δεν κάνει για gaming τρέχει χειρότερα από Ι3.

Κλασικό meme build 7850x3

• Like 1
Δημοσ.

τα ελάχιστα παιχνίδια που σου παίζουν σωστά το crossfire και αξιοποιούν και τις 2 vga εκεί θα δεις ελάχιστη διαφορά.

με τον αδύναμο επεξεργαστή που έχεις μέγιστο την 1060/6GB και πάλι θα έχεις μικρό μπουκαλάκι λόγω cpu.

παρόλα αυτά σου προτείνω την 1060/6GB για να την χρησιμοποιήσεις σε μελλοντικό pc.

Είχα ένα laptop και το αντάλλαξα με αυτό το pc. Δεν το έστησα εγώ :)
Δημοσ.

οι 2 7850 έχουν παρομοια αποδοση με 280x,οπότε και σε cf να τρεχουν,παλι μεγαλη διαφορα θα έχεις με τη 1060.

Δημοσ.

Με οποιαδήποτε GTX 1060 θα έχεις bottleneck. Ακόμα και με μια RX470 τα βρίσκει σκούρα ο 7850Κ. Παρ' όλα αυτά πιστεύω θα δεις διαφορά ακόμα και με την 3gb 1060. Κάνε και κάνα overclock τη cpu αν έχεις καλή ψύξη κ τροφοδοτικό.

Ωραία. Να σε ρωτήσω μήπως ξέρεις εάν μέχρι να πάρω κάρτα γραφικών, κάνω από τώρα oc στο cpu θα δω καμία διαφορά?
Δημοσ.

α) η 1060/6 είναι σε συντριπτικά περισσότερα παιχνίδια ποιο γρήγορη

β) η 480/8 είναι δυσεύρετη και ακριβότερη

νομίζω δεν υπάρχει πραγματικά δίλλημα

Δημοσ.

Μια ερώτηση και απο μένα ελπίζοντας να μπορέσει να βοηθήσει κάποιος. Σκέφτομαι να προχωρήσω σε αγορά της 1050 ti (μόνο αυτή βγαίνει εντός budget δυστυχώς) αλλά επειδή απέχω καιρό απο τον χώρο δεν ξέρω απο που συμφέρει να την πάρω. Τα skroutz-oμάγαζα είναι πολλά και είδα και πολλά "κατόπιν παραγγελίας" που αν κατάλαβα σωστά σημαίνει και "άστο καλύτερα".

Επειδή δεν θα μπορεί κάποιος να απαντήσει εδώ φαντάζομαι (θα θεωρηθεί διαφήμιση) αν έχει κάποιος τον χρόνο ας μου στείλει ένα μήνυμα με την πρόταση του.

Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.

Δημοσ.

msystems , you.gr σχετικά σοβαρότεροι αλλά ακριβότεροι (συνήθως τιμούν την εγγύηση)

μπορείς και από αμαζον (πουλάει και η EVGA) που θα σου βγει με τα μεταφορικά ίδια λεφτά

δεν έχω σχέση με αυτά τα μαγαζιά , μπορεί να υπάρχουν και άλλα να αξίζουν και να μην τα ξέρω εγώ.

στα φθηνότερα σκρουτζομάγαζα συνήθως δυσκολεύονται να καλύψουν την εγγύηση γιατί θέλουν περίπου 1 μήνα , να την ελέγξουν , να την στείλουν , να την ελέγξει ο προμηθευτής τους , να την ξαναστείλει και όλα αυτά με έξοδα των σκρουτζομάγαζων.  Οπότε όταν τους επιστρέφεις κάτι τους πιάνει "ίλιγγος" και σε ταλαιπωρούν.

Δημοσ.

α) η 1060/6 είναι σε συντριπτικά περισσότερα παιχνίδια ποιο γρήγορη

β) η 480/8 είναι δυσεύρετη και ακριβότερη

νομίζω δεν υπάρχει πραγματικά δίλλημα

δηλαδη απο θεμα επιδοσεων καλυτερη θα ηταν 1060 6gb ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...