Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιζει να πεσει τιποτα η 1060 σε καμια προσφορα και να την χτυπησω στα 180 - 190€ η αδικα θα περιμενω.? Απο γερμανια βρηκα την 970 150€..

Απο ποιο site η 970 στα 150€ καινουρια η μτχ?

• Απαντ. 12,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παιζει να πεσει τιποτα η 1060 σε καμια προσφορα και να την χτυπησω στα 180 - 190€ η αδικα θα περιμενω.? Απο γερμανια βρηκα την 970 150€..

η πιο φθηνή υλοποίηση  (3 gb)  είναι στα 205 ευρώ στο σκρουτζ, η 970 στα 150ε είναι πολύ καλή τιμή και έχουν παρόμοια απόδοση,τσίμπα τη :P

Δημοσ.

υπάρχει κάποιος που να μου προτείνει με σιγουριά μια κάρτα γραφικών που να υποστηρίζει 3 οθόνες ταυτόχρονα (1280x720) ? όσο πιο οικονομική γίνεται. Δεν θα παίζει παιχνίδια, μόνο broswing. 

Δημοσ.

Τωρα εχω μια 270 και παιζω στα 45-60 φπς 

i7 4790k 16ram ssd 

Με ενδιαφερει κυριως για το pubg και παρομοια παιχνιδια , δεν με ενδιαφερει καθολου το 4κ

Σκεφτομαι για 1070 αλλα ποια? 1070evga ftw η καποια αλλη? Νομιζω δεν θα χρειαστω 1080

Δεν με νοιαζει να περιμενω το black friday και ας δωσω +100 και να την παρω τωρα. Προτιμω απο ελλαδα εκτος αν μιλαμε για αλλα +100.

Δημοσ.
Καλησπέρα στην παρέα! Θα ήθελα μια βοήθεια για κάρτα γραφικών!

Έχω το εξής PC:

Intel® Core i7-4770K CPU @ 3.50GHz

NVIDIA GeForce GTX 770

Corsair Vengeance 8GB DDR3-1600MHz + Σε λίγο καιρό σκέφτομαι να πάρω άλλη μια!

MOTHERBOARD: Z87 Extreme3

SSD: Patriot Spark 128GB

Windows 10 64bit

Monitor: LG 23EA63V

Τροφοδοτικό: Coolermaster RS-700W D3

Ποια κάρτα γραφικών οικονομική προτείνετε ώστε να μπορώ να παίζω τα πάντα ULTRA στα νέα παιχνίδια ?

Ευχαριστώ πολύ!

Δημοσ.

Εχει ενα site που σου λεει αναλογα το hardware σου πιθανο μπουκαλι αι σου προτεινει την καταλληλη... για μενα προτεινει την titanz... ισχυει αυτο ή ειναι μπαρουφες? Καποιος που να ξερει

Δημοσ.

Το "μπουκάλι" εκτός αν μιλάμε για εξόφθαλμα κακές συνθέσεις (πχ amd 9600 APU με τίποτα 1080ti) δεν είναι τόσο απλό για να απαντηθεί μονολεκτικά με ένα απλό ναι ή όχι. Εξαρτάται καταρχάς από το ίδιο το game, τις ρυθμίσεις που έχεις ενεργοποιημένες, την μηχανή του (πόσο multithreaded είναι κυρίως) και το είδος του monitor (ανάλυση, ρυθμός ανανέωσης και αν παίζεις με vsync on ή off). Παραδείγματα άπειρα με "αταίριαστές" συνθέσεις πχ pentium g4560 και gtx 1070/1080 και να συμπεριφέρεται το ίδιο καλά με i5 και ι7 σε 4Κ σε απαιτητικούς τίτλους. Από την άλλη χρειάζεται και αρκετό tweaking πχ στο δικό μου σύστημα υπάρχουν μεγάλες διαφορές αν δε κάνω overclocking τον 1600 και δε σετάρω τις μνήμες στα 2933 τόσο στα average fps, όσο κυρίως στα minimum σε 1080p. Κοινώς πες μας τι games παίζεις και με τι ανάλυση/ρυθμίσεις και πόσο τον έχεις κάνει overclock τον 2600 και θα σου απαντήσουμε. Σε γενικές γραμμές ο 2600k overclocked βαστάει γερά ακόμα, αν έχεις high refresh monitor 1080p+ θα τον πάντρευα με μια 1070 και πάνω.

• Like 1
Δημοσ.

Καλημέρα, φίλος ενδιαφέρεται για κάρτα γραφικών απλά γιατί του κάηκε η προηγούμενη!

Την πιο φτηνή-απλή, δεν παίζει παιχνίδια (σύστημα με c2d), είδα αυτή http://www.e-shop.gr/vga-msi-nvidia-geforce-gt710-1gb-gt710-1gd3h-lp-1gb-ddr3-pci-e-retail-p-PER.514614 

αλλά αυτή λέει GDDR5  http://www.e-shop.gr/vga-asus-geforce-gt710-gt710-sl-2gd5-2gb-gddr5-pci-e-retail-p-PER.513830 , είναι δυνατόν???

Αξίζει να δώσει 10 ευρώ παραπάνω???

Δημοσ.

Εχει ενα site που σου λεει αναλογα το hardware σου πιθανο μπουκαλι αι σου προτεινει την καταλληλη... για μενα προτεινει την titanz... ισχυει αυτο ή ειναι μπαρουφες? Καποιος που να ξερει

μπορεις να γραψεις λινκ σε παρακαλω απο αυτο το προγραμμα φιλε μου?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...