Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

και οι NVIDIA & AMD υποστηρίζουν 3 monitors (παρε όποιο μοντέλο βρεις)

για browsing σε παλιές 720p θα είναι κουραστικό στα μάτια , ελπίζω μην κάθεσαι με τις ώρες να δουλεύεις πάνω σε αυτό.

• Απαντ. 12,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

και οι NVIDIA & AMD υποστηρίζουν 3 monitors (παρε όποιο μοντέλο βρεις)

για browsing σε παλιές 720p θα είναι κουραστικό στα μάτια , ελπίζω μην κάθεσαι με τις ώρες να δουλεύεις πάνω σε αυτό.

Δεν προορίζεται για μενα!

Ποιες καρτες υποστηρίζουν 3 μονιτορ? Οι gt 700 series? Μπορεις να μου προτεινεις καποια οικονομικη καρτα?

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους. στο παρακατω Συστυμα. Τι καρτα γραφικων  μου χρειαζεται για να παιζω GTA. στα low

*psu  evga 500w

* Motherboard  ga-g33m-s2

* cpu xeon E5450, 3,00 ghz

* ram ddr2 4gb 800 mhz

Οθόνη/Ανάλυση) IPS 1920x1080

* ΟS (Λειτουργικό σύστημα):windows7. 64

To ποσο που διαθετουμε ειναι 170euro

Δημοσ.

Αν διαβαζω σωστα μια ταπεινη gt 710 μπορει να δρομολογησει 3 μονιτορ ταυτόχρονα. Ποια είναι η εναλλακτική μου απο την amd μερια?

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους. στο παρακατω Συστυμα. Τι καρτα γραφικων  μου χρειαζεται για να παιζω GTA. στα low

*psu  evga 500w

* Motherboard  ga-g33m-s2

* cpu xeon E5450, 3,00 ghz

* ram ddr2 4gb 800 mhz

Οθόνη/Ανάλυση) IPS 1920x1080

* ΟS (Λειτουργικό σύστημα):windows7. 64

To ποσο που διαθετουμε ειναι 170euro

Δεν ξέρω αν ο CPU σου μπορεί να αντέξει μια 1050 Ti που είναι σ' αυτά τα λεφτά. Αν όχι κοιτάς για 1050, GT 1030. Αλλά περίμενε απαντήσεις και από τα άλλα παιδιά.

Αν διαβαζω σωστα μια ταπεινη gt 710 μπορει να δρομολογησει 3 μονιτορ ταυτόχρονα. Ποια είναι η εναλλακτική μου απο την amd μερια?

Εγώ ίσως να κοιτούσα την GT 1030, αλλά απ' όσο είδα δεν έχε κάποια υλοποίηση με 3 εξόδους πίσω, και ίσως χρειαστείς και μετατροπέα αν τα monitor έχουν VGA θύρα.

Δημοσ.

Καλησπερα θα ηθελα λιγο τα φωτα σας διοτι δεν ειμαι και πολυ σχετικος με το θεμα. Θα ηθελα να προχωρησω σε μια αναβαθμιση του pc αλλαζοντας την καρτα γραφικων μου. Το ποσο που διαθετω ειναι μεχρι 200 ευρω.

Μotherboard: AMD GA-990XA-UD3 REV 3.0

CPU: AMD FX6350

Τροφοδοτικο: 500w

RAM: 8gb

Δημοσ.

1050ΤΙ/4GB κάτω με 170ευρώ

ή 1060/3GB με τιμές λίγο πάνω από 200ευρώ

φυσικά η 1060 είναι ποιο γρήγορη (είναι και το ταβάνι σου με το σύστημα σου γιατί από εκει και πάνω θα έχεις μεγάλο μπουκάλι)

• Like 1
Δημοσ.

Σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση. Και εγω αυτην ακριβως σκεφτομουν να βαλω. Ενας αλλος φιλος μου προτεινε να αλλαξω μητρικη και cpu γιατι λεει πως ηδη ειναι αρκετα παλια και μετα να εβαζα μια καρτα γραφικων αλλα εγω λεω να κανω το αντιθετο, πρωτα να παρω καρτα και στο μελλον βλεπουμε.

Δημοσ.

αν το θες για gaming 70-80% βαρύτητα έχει η vga 20-30% η cpu (ανάλογα το παιχνίδι)

οπότε τι αλλάζουμε πέρα από το προφανές?

πάντως με την vga που σου προτείνω εξαντλείς τις δυνατότητες της πλατφόρμας σου και στο μέλλον αν χρειαστείς αναβάθμιση θα πρέπει να πας σε ριζική λύση.

Δημοσ.

Να ρωτησω κατι αλλο τωρα. Ειναι καλυτερα να παρω την 1050 καινουρια η μηπως καλυτερα να ψαξω για μια gtx 970 μεταχειρισμενη.?

Δημοσ.

Να ρωτησω κατι αλλο τωρα. Ειναι καλυτερα να παρω την 1050 καινουρια η μηπως καλυτερα να ψαξω για μια gtx 970 μεταχειρισμενη.?

Η 970 είναι στα επίπεδα της 1050ti οπότε είναι καλύτερη της 1050,αν την βρίσκεις σε καλή τιμή και με εγγύηση είναι καλή επιλογή μόνο που θέλει καλό τροφοδοτικό ενώ οι 1050-1050ti δουλεύουν με λιγότερα watt.

Δημοσ.

Η στοκ 970 είναι 30%~ καλύτερη από την 1050ti. Μια οποιαδήποτε 970 με aftermarket cooler ειναι 40%~ καλύτερη απο 1050ti

Μάλλον μπερδεύτηκα με την 770.

Δημοσ.

Παιζει να πεσει τιποτα η 1060 σε καμια προσφορα και να την χτυπησω στα 180 - 190€ η αδικα θα περιμενω.? Απο γερμανια βρηκα την 970 150€..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...