Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Θέλω λίγη βοήθεια για επιλογή GPU. Σκέφτομαι για 1060 6GB μιας και θα χρησιμοποιείται για editing (CUDA cores δλδ) και λίγο 1080p gaming.

Το θέμα είναι δεν ξέρω πολλά από τις εταιρείες και θα ήθελα μια αθόρυβη κάρτα (όσο γίνεται τουλάχιστον).

Έβλεπα την EVGA Superclocked (EVGA GeForce GTX 1060 SC GAMING, 06G-P4-6163-KR, 6GB GDDR5, ACX 2.0 (Single Fan)), καμία ιδέα;

Ευχαριστώ!

αναλόγος με τι θα κάνεις edit. Αν δεν κάνω λάθος είναι πιο πολύ open cl τα καινούργια. Αν θες αποκλειστικά cuda cores πας σε 980 μτχ (παρόμοια απόδοση με 1060 σε games). Θα σου έλεγα και για 780ti αλλά δεν αξίζει τόσο όσο τις πουλάνε

• Απαντ. 12,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

αναλόγος με τι θα κάνεις edit. Αν δεν κάνω λάθος είναι πιο πολύ open cl τα καινούργια. Αν θες αποκλειστικά cuda cores πας σε 980 μτχ (παρόμοια απόδοση με 1060 σε games). Θα σου έλεγα και για 780ti αλλά δεν αξίζει τόσο όσο τις πουλάνε

Αξίζει η 980 στα ~280eu μεταχειρισμένη από την παραπάνω κάρτα στα ~250eu καινούργια;

Δημοσ.

Για αντικατάσταση της 970 απο τις λύσεις που υπάρχουν τώρα στην αγορά μεχρι 300 euro τι θα άξιζε για αναβάθμιση ( όχι αναγκαστικά σε nvidia ) , το σύστημα ειναι της υπογραφής

Δεν αξίζει, ναι μια 580/1060 είναι καλύτερη αλλά αν δεν έχεις σκάλωμα λόγω 4GB VRAM, η αναλογία $/απόδοσης θα είναι πολύ χαμηλή. Λογικά περιμένεις για Vega56, σε νορμάλ τιμή (~400€) προς Νοέμβρη/Δεκέμβρη ή τυχόν price drop της 1070.

• Like 2
Δημοσ.

Ερώτηση για εγγύηση EVGA. Αναφέρει στο site ότι μέσα σε διάστημα 90 ημερών απο την ημερομηνία αγοράς , μπορεί να γίνει επέκταση της εγγύησης με κάποιο επιπρόσθετο κόστος. Αναφέρει ότι θα πρέπει να σταλθεί η απόδειξη αγοράς απο εξουσιοδοτημένο πωλητή (authorized EVGA reseller). Έχει κάποιος προβέι σε επέκταση εγγύησης ?? πχ αγοράζω την EVGA GeForce GTX1060 3GB (03G-P4-6160-KR) απο το Quickshop ?? Πως μπορούμε να είμαστε σίγουροι ότι η EVGA θα κάνει δεκτή την εγγύηση , και στην περίπτωση που το κατάστημα πει ότι ανήκει στην κατηγορία των authorized EVGA reseller ???

Δημοσ.

Καλημερα παιδια! το συστημα μου ειναι το παρακατω:

Case  Thermaltake Commander MS-III

PSU  Corsair RM550x

Motherboard  Gigabyte H110M-DS2

CPU  Intel Core i3 6100  3.70GHz

RAM  8GB DDR4 1065MHz

GPU  NVIDIA GeForce GTX 650 Ti

Monitor/Resolution SyncMaster (1280x1024@60Hz)

ΟS Windows 10 64bit

Ψαχνω για καρτα με ταβανι τα 100-120, τι λετε;

Δημοσ.

Σε αυτά τα χρήματα για καινούρια πας σε gtx 1050 και για μεταχειριμένες σε 960 4gb ή 380 4gb. Δεν ξέρω αν ή οθόνη σου έχει υποδοχή dvi-d , αν όχι τότε για την gtx 1050 θα χρειαστείς active adapter οπότε καλυτερα να κοιτάξεις για μετ. 960/380. Επίσης αρκετοί θα σου πούνε να αγοράσεις καινούρια οθόνη  :P

Δημοσ.

Επίσης αρκετοί θα σου πούνε να αγοράσεις καινούρια οθόνη  :P

Η οποία οθόνη θα είναι 3 φορές πάνω απτό budget σου και απαραιτήτος να είναι DELL

• Like 1
Δημοσ.

Σε αυτά τα χρήματα για καινούρια πας σε gtx 1050 και για μεταχειριμένες σε 960 4gb ή 380 4gb. Δεν ξέρω αν ή οθόνη σου έχει υποδοχή dvi-d , αν όχι τότε για την gtx 1050 θα χρειαστείς active adapter οπότε καλυτερα να κοιτάξεις για μετ. 960/380. Επίσης αρκετοί θα σου πούνε να αγοράσεις καινούρια οθόνη  :P

Μονο vga υποδοχη εχει... Ειναι λιγο παλια!

@spyros__

Τι παιχνίδια παίζεις ή για τι χρήση θες την κάρτα?

Δεν παιζω κατι το ιδαιτερο, κυριως για pro το θελω. Απλα με την τωρινη παιζει στα low.

Δημοσ.

Μονο vga υποδοχη εχει... Ειναι λιγο παλια!

Δεν παιζω κατι το ιδαιτερο, κυριως για pro το θελω. Απλα με την τωρινη παιζει στα low.

Πόσα fps βγάζεις με την κάρτα που έχεις ? Με μία 750ti 2gb πιστεύω θα είσαι καλυμμένος στην ανάλυση που είσαι , αν θες να κάνεις πιο δυνατή αναβάθμιση πας σε 950/960/380. Σε μεταχειρισμένα οι λογικές τιμές (+- 10 ευρώ ανάλογα με την υλοποίηση και τον χρόνο εγγύησης) για αυτές τις κάρτες είναι : 

750 ti 2gb  (60 ευρώ)  , 950 (90 ευρώ) , 960 και 380 (110 ευρώ με 2gb - 125 ευρώ με 4gb)

Δημοσ.

Αν θέλει καινούρια, θα έλεγα να κοιτάξει για GTX 1050. Αν δει μεταχειρισμένες, καλύτερα να αφήσει τις 750 Ti, 950 και να ψάξει για 960 4GB ή 380 4GB με εγγύηση προφανώς.

• Like 1
Δημοσ.

Εντάξει μόνο για pro λέει πως θέλει την κάρτα και σε ανάλυση 1280x1024 οπότε του ανέφερα όλες τις δυνατές επιλογές ανάλογα και με τα χρήματα που θέλει να δώσει. Τα μεταχειρισμένα περισσότερο τα ανέφερα για να μην χρειαστεί να πάρει active adapter και του ανέφερα και ενδεικτικές τιμές γιατί τα παιδιά στις αγγελίες έχουν ξεφύγει.

Προηγουμένως έπεσα σε μία αγγελία asus gtx 1070 στα 300 ευρώ και λέω δεν μπορεί κάτι θα παίζει και διαβάζω μέσα ότι είναι εκτός εγγύησης :confused:  ενώ η release date ήταν πριν 15 μήνες 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σε όλους,

Έχω μια απορία σχετικά με την αναβάθμιση κάρτας γραφικων που θέλω να κανω...

το συστημα μου ειναι παλιο και ξεκιναω σιγα σιγα να το αναβαθμιζω

MOTHERBOARD: GIGABYTE GA-970A-D3  PCI-EXPRESS x16

CPU:AMD FX-4100 AM3+ socket
RAM: DDR3 8GB (4GB CORSAIR + 4 ADATA)

GPU: NVIDIA PALIT GTX 650 1024MB TYPE GDDR5

ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ: CORSAIR 650 MODULAR 80+GOLD

HARD DISK: SSD SAMSUNG 250GB 850

OS WINDOWS 10 pro

Και θελω να παω σε καρτα γραφικων GIGABYTE GTX NVIDIA 1060 6GB 

με το υπαρχον συστημα υπαρχει περιπτωση να μου εμφανισει καποιο προβλημα λογο του χαμηλου για την καρτα γραφικων επιπεδο ειτε στην καρτα ειτε στο υπολοιπο συστημα?

Ευχαριστώ εκ των προτερων! 

Επεξ/σία από giorgoskar21

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...